Forum
Bilo je temno in nisem vedela kaj narediti. Pogledala sem uro. Kazala je 02.10. Čudno. To je bila moja 7 noč ko sem se zbudila točno ob 02.10. Odšla sem po škripajočih stopnicah. Spomnim se ko sva se z pčetom lovila po njih jo sem bila še čisto majhna. In spomnim se da sem na njih brala. Kot zmeraj so bila tla mrzla in polna praznine. Ko sem prišla v kuhinjo sem se ozrla v sliko. Na njej sem jaz in za mano sta mama in oče. Pred mano je stala torta. Bila je jagodna. Sama sdm izbrala okus. Sedaj jagode sovražim. Bila sem oblečena v kratke hlače in v majico z naramnicami. Bila je roza barve in na njej je bil narisan metulj. To majico sem imela rada dokler ni šla v karitas saj mi je bila premajhna. Moja mama se je smehljala saj je polna šal in smeha. Kar izžarevala je na sliki. Z rdečimi lici in roza ustnicami. To šminko sem uporabljala skoraj vsak dan saji je bila kot moja sestra kar je bilo v mamini lastnini sem imela rade volje. Moj očim je zelo prijazen. Vsaj za dvakrat več kot moj pravi oče. Nekega dne sta se oče in mama začela kregati čez približno en mesec ga zjutraj ni bilo v postelji. Odšel je. Za vedno. Bila sem majhna. Nisem vedela kaj se dogaja. Drugi dan swm mislila da je šel v indijo. Vsaj tako je mama rekla. Sedaj vem da nas je zapustil. V mojih očeh so se nabirale debele krokodilje solze. S solznimi očmi sem šla do police s kozsrci enega sem si vzela so vanj nalila ledeno mrzlo vodo. Nato so se na stpnicah zaslišali koraki in kozarec je butnil ob tlaNa tleh so ležali koščki razbitin. Moje sloze so se ulile po mojih licih. Sedla sem na stol in pred vrati kuhinje je stala mama ki me je nežno pogledala in prišla do mene. Objela ne je potem pa vzela seslaec ki je stal v kotu polen pajčevin. Tam smo včasih imeli obešalnike ampak so se zlomili in smo jih odstranili ter ta prazen prstor zapolnili s starim sesalnikom. Ko ga je prižgala je začel ropotati. V mojih ušesh se je zaslišal ropot sesalca. Bilo je temno in mama je sesala v temi. Navajena je bila teme saj je kot majhna v shrambi poiskala bombone brez gledanja. Pri vratih sem zagledala očima. Pogleda ne in v meni vidi žalost. Pride do mene in me objame. Na sebi je imel hlače in majico z modro barvo in zelenimi pikami. Mamaje končala in naju pogledala. Sesalec spusti na tla in pride k nama ter se usi skupaj objamemo. Kar je pač bilo iz ljubezni. Usi smo šli po stopnicah navzgor in jaz sem kot vedno padla v posteljo in pogledala digitalno uro. Kazala je 03.10.
Jaz sem raje šla v posteljo saj jutri pišem test geografije. Potopila sem se v spanec.

Zjutraj sem odprla oči in spet je bila tema. Odšla sem do okna in odprla okno. V moje oči je prišla svetloba. Bilo ne poletje saj je bilo presvetlo za zimo. Počasi sem se prilazila do kopalnice in se zaklenila. Naša koppnica ni nič kaj velika in lepa. Imamo školjko ki je ločena kot na bazenu in omivaljnik pa je bil polen prahu in pajčevin. Saj ga nihče ni pomival. Na stropu je bila svetilka vsa prašna.
************************
Heeei upam da vam bo zgodba usec ker mi druge niso uspevale....
09. maj 2014
u171457
u171457
Neext!
09. maj 2014
Se ene dwa al pa tri ka bom jutr nekstalaa <3<3<3 ful hava ce boste dal nekst...
09. maj 2014
next next next next
10. maj 2014
Ok se enga bi prusilaa...
10. maj 2014
u170602
u170602
Next
10. maj 2014
u167809
u167809
Next
10. maj 2014
Pisem jutri ker sm nekje puzabla fon... Sedaj sm na tablici... Na tel. Mam napisano ker sm se odlocila to pisat u belezki in poj sam prekupiram ker se mimne da prepoiswat... Tok da ja jutr bo nekst.. Ublubmm...
10. maj 2014
Hwala usm ka ste dal next
--------Na levi strani je bilo okno ki je imelo pogled na gozd in na zelen travnik. Ta travnik kosimo vsak peti dan ker nam poleti trava raste tako hitro kot moji nohti. Šla sem pod prho. Voda je bila mrzla saj je ne grejemo. Prevec denarja za malo vode. Saj nad je samo tri. Ko se oprham se pogledam v ogledalo. Videti sem pegasta in moji lasje so kostanjevo rjavi in rahlo skodrani. Nosim očala ki so modre barve. Modra je moja najljubša barva. Imam pa tudi ozke ramena in ozek vrat. Sem zelo suha. Moja vitka postava se vleče vse do tal. Sem zelo visoka in imam dolge prste. Moji nohti so lepo urejeni in brez kakršnih koli lakov so še zmeraj lepi. Odšla sem ven v svojo sobo in se napravila v mojonmajico z ameriško zastavo. Bila je tanka in gladka kot svila. No saj je bila svila. Nato sem si nase potegnila kajbovke iz jeansa. Malo sem posedela v postelji. Takrat notri pride mama s oblačili. Likaka je. Tisti likalnik imamo ze od vedno. Pa na še zmeraj dela. "Lahko se pelješ z mano. Danes grem pozneje v službo," mi razloži mama. "Ne hvala,"ji odvrnem brez zanimanja. Odšla sem v sobo in pregledala torbo ter iz nje potegnila list. Razprem ga in na njen zagledam učno snov. "Eno kaličnice imajo nadomestne korenine ali pa prave..." že po dveh stavkih se naveličam in dam v zvezek za biologijo. Nase si nadenem prvo jopico ki mi pride pod roke in jo nadrnem. Odlka sem v našo predsobo kjer imamo čevlje in razne jakne. Na svoje noge si nadenen rdeče allstarke, ki so bile nove.Segla sem v torbo da bi vzela iz denarnice ključ hiše. Vtaknila sem ga v ključavnico in ga dvakrat obrnila. Odhitela sem do postaje in čakala da avtobus zapelje kot vedno na mokra tla ki jih je namočil dež. In kot vedno je zo naredil čez pet minut. Odpre avtobusna vrata in pospešim korakda se lahko dvignem na stopnico. Svojo denarnici sem pritisnila ob ploščo na kateri se ja avtobusna karta poakenirala in lahko si se peljal do tam kjer si imel dovoljeno. Usedem se na prosto mesto in si v moje ušesa vtaknem slušalke. Predvajam happily od 1D sam so moji idoli. Najbolj zabavnejši fantje kar jih poznam. V šoli nimam prijateljev sam sem po vzdevku 'mrtvakinja'. Če bi se mi kdo pridtužib bi vsi zafrkavali še njega. Zato sem sama. Ko se vozimo skozi mesto se ozrem v nebo. Ustavino se na postaji kjer je vstopila naša učiteljica za matematiko. Uesede de na moje prezno mesto in svojo torbo da v natičje in iz nje uzame test ki je bil moj. Prepoznala sem mojo lepo pisavo in mojo rešitev pri 2. nalogi. Na vrhu je bilo z rdečo napisano 4. "Dam ti ga kar zdaj saj je tvoja najboljša ocena" je rekla z nasmehom in prijaznostjo v očeh.
11. maj 2014
u171457
u171457
Neext!
11. maj 2014
u170602
u170602
Next
11. maj 2014
Neeeeexxxxtttttt
12. maj 2014
Se enga pliissss
12. maj 2014
u167809
u167809
Next!!!!! Res waw *-*
12. maj 2014
Jutr nextaaaam!!
14. maj 2014
u172733
u172733
Neeext<33333333
12. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg