Forum
u32458
u32458
hajhajhaj kr je men dougčs sm se odločla d bom napisala zgodbico IN JO TUD KUNČALA, če je pa lih nam, je pa NBEN NAU NADELJEVAU(:

uglaunm. zgodba se gre u enm dekleti Ai pa fanti Ruki.
iz Japonske sta n_n'
am nadeljevanje je jutr, k morm dol.

pišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. december 2010
pišii.^__^
& ni to tisto ku si mi link puslala pa je neki pedr pa to.? xD
18. december 2010
u32458
u32458
kak pedr? Oo
*nč jasn* xD
pol bom pisala zle morm nalugo delat -.-
19. december 2010
u32458
u32458
pišem n_n

______________________________________________________

Konbanwa(: Ime mi je Ai, in sem stara 15 let. živim v slvoeniji, samo moji starši so iz Japonske.. no, ne sprašujte me, kako smo pristal u sloveniji, ampak nekak smo, in tu mi je zelo všeč.. upam da bomo 'za vedno' tu.. no, pa dovol u tem. sm iz lublane bulane ja. aja no, najprej da povem kaj pomen Konbanwa : D to je po japonsko dober večer, nekatere stvari pač še vedno pišem tako. no useeno. torej. sm 1. letnik, in ne dougo nazaj, sm ugotovila da nisem edina japonka tu. mojemu sošolcu je ime Ruki. tudi on je iz japonske. najbolj zanimivo pa je to (no vsaj meni se zdi tako), da sva baje hodila na isto šolo pa se nisva nikoli videla.. no kakor koli. ne marava se. oz. bolje povedano, on me sovražii.. jas pa njega ne, pa nevem zakaj. preprosto nemorem, mogoče je to moja slaba točka. nemorem zasovražiti ljudi. nočete vedeti kaj mi govori in dela. no, tu pa je še en problem......
20. december 2010
u32458
u32458
Ai:Ruki:


20. december 2010
*zazjasnjuje* xD ~meh u tretjem delu al u kerem de tisti neke unga fanta šlata. xDD
drgač pa next.^-^
20. december 2010
razjasnjuje***
20. december 2010
u32458
u32458
AJA HAHAHA XD
pa če je taki čudak on u 3. delu majketi ej ö
20. december 2010
ma wem ja. *-*
ti pa kr nexti ejga.^-*
20. december 2010
u32458
u32458
še enepar komentarjeu draga:3
PA NE SAM OD TEBE HAHA XD
20. december 2010
eh. -.- sm misnla že en kup komentirat. xD :'*
20. december 2010
u32458
u32458
o: :*
20. december 2010
PIŠ !!
20. december 2010
u32458
u32458
pišem.
__________________________________________________
no.. ta problem, pa je neko... no... nevem.. nevem kako naj napišem... eh, pa vam bom povedala najprej, kako sva se z Rukijem spoznala. in.. potem bote mogoče.. vedeli.. kaj mislim.. no, bilo je 1. dne šole. sedaj je že december, se pravi, da sva se spoznala že kar dolgo nazaj. no pa useen. na novo je prišel v mesto. in vsi novi, tudi če so novi le iz mesta, so se morali pred razredom predstaviti. to pa zato, ker smo se meščani med seboj že spoznali, njega pa ne.. no ja, pravzaprav, sem se morala predstaviti tudi jaz, saj sem bila tudi sama nova v državi in mestu.. ampak najprej se je on. to pa je zvenelo tak nekako: "umm...Kon'nichiwa. Watashi no namae wa rukida to watashi wa Nippon kara kite imasu. Watashi wa 15-saidesu. U ̄ n.. Toshi ya kuni wa, watashi wa atarashiidesu... Watashi wa subete no kotoda to omou. Kiite kurete dōmo arigatō." kar je moral seveda prevesti: "Umm.. Živjo. Ime mi je Ruki in prihajam iz Japonske. Star sem 15 let.. umm... Sem nov v državi in mestu.. mislim da je to vse, hvala za poslušanje." potem, pa sem bila na vrsti jaz: "Nichi guddo. Watashi no namae wa aidesu, soshite, karera wa mata, Nippon kara kite imasu. Watashi wa 15-nendesu.. To.. U ̄ n... Sore ga subetedesu... Kiite kurete dōmo arigatō." tudi jas sem morala prevesti:" Dober dan. Ime mi je Ai, in prav tako prihajam iz Japonske. Stara sem 15 let. in.. umm... no, to je vse. hvala za poslušanje.." tudi meni so zaploskali. ko sem šla v klop, sem opazila, da z Rukijem sediva skupaj... nevem kako mu je to uspelo.. mogoče se je med predstavitvijo prestavil. nisem opazila, saj sem ves čas gledala v tla. ko sem prišla tja, sem ga pozdravila, potem pa sem utihnila, saj je bil tako popolen, da nisem mogla nič reči. nekaj časa sem še morala poslušati nakladanje naše učiteljice, potem pa je zvonilo za odmor. šla sem na hodnik, tam pa se je zraven mene vsedel Ruki, in mi rekel: "Anata wa utsukushii.. Dono yō nidesu ka?" kar pomeni: "Lepa si.. kako si?" skoraj sem umrla. potem, pa se je zgodilo nekaj najbolj groznega..... no vsaj meni se je zdelo tako..
20. december 2010
u33586
u33586
P.S: s tega računa pišem! xD
20. december 2010
next.^_^
20. december 2010
Neext ;D
21. december 2010
u33586
u33586
...prišla je neka važička - Teja- iz našega razreda; tudi njej je bil Ruki všeč. ko naju je videla, je prišla k nama in rekla: "Ruki, kako se lahko družiš s to čudakinjo? mislim, 1OO% sem, da se je kar vrinila zraven tebe da bi dobila tvojo pozornost.. POGLEJ KAKO TE GLEDA NO!!" Ruki je najprej čudno pogledal mene, potem pa njo. "Sam sem šel sedet k njej." Teja me je samo grdo pogledala in rekla "phaa" in odšla. strmela sem za njo, potem pa me je Ruki obrnil k sebi, in rekel naj se ne sekiram zanjo. pokimala sem, potem pa je on odšell... nekaj dni, sva se še normalno pogovarjala, potem pa je prišel dan, ko me je kar ignoriral. ko sem ga vprašala zakaj, mi je odgovoril: "saj veš zakaj." "ne nevem.. prosm povej mi!" odkimal je, in od takrat naprej sem ga pustila na miru.
24. december 2010
u33586
u33586
Teja :3-


24. december 2010
u18082
u18082
Nexttt
24. december 2010
neextt
24. december 2010
u34032
u34032
slaba stran tega pa je, da sma še vedno sedela skupaj. in vedno kadar je učitelica presedala, sma midva ostala skup. js sm bla u 'depresiji'.. tako se je nadeljevalo še nekaj mesecev, do novoletnih počitnic. takrat naju je učitelica presedla. zadnji dan pred počitnicami. padla sm še u večo depresijo, Teja je pa le privoščlivo (al kk >.>) gledala. Tudi Ruki je zgledal žalostno tist petek. ampak s tem, se nisem ukvarjala. zdaj sm edina v razredu sedela sama. med počitnicami se ni dogajalo nič novega. veeeeeeeeeeeeeees čaaaaaaaaas sem mislila samooo na RUKIJA! in nič drugega! ko sem se zbudila: Ruki. ko sem sedela zunaj: Ruki. ko sem šla spat: Ruki. to mi je šlo na žiuce, ampak nisem si mogla pomagat. potem, pa je ta teden miniu. usa vesela sm šla u šolo, kar je bilo precej patetično, saj me je Ruki ignoriral. potem, pa se je zgodilo nekaj čudnega. med uro slovke, je prišla u razred naša razredničarka, se opravičila, ter povedala, da imamo novega sošolca (spet ja.) vsi smo bili: O.O ----> takole, saj ga nismo prićakovali kar tako sredi leta. poklicala ga je noter, in prva sem opazila, da je tudi on japonec. vsi so ga pozdravili z 'žiujo', le jas pa z 'konnichiwa'. to je opazil, in se mi nasmehnil. Ruki me je čudno pogledal, jas pa sm samo strmela v novinca, saj je biu res waw *-*. Teja ga je gledala ravno tako, potem, pa pogledala učitelico, kakor da bi ji govorila: "prosim, dajte ka sedet meni, PROOOOOOOOOOOOOOSIIIIIIIIM!" ampak učitlca je ni opazila. gledala je po razredu, in ker sem edina sedela sama, ga je posedla k meni. Teja je bila spet vsa jezna, ampak mislim, da se je pol odločla za Rukija, saj sem ju med odmorom vidla da sta se šunjala. ko me je teja vidla, ga je pritisnila k steni, verjetno je mislila da ji bom fauš. samo smejati sem se začela, ona dva pa sta me začudeno pogledala. no pa pejmo nazaj h slovki. preden je učitelica odšla, je povedala samo še to, da mu je ime Reita. jas sem se samo smehljala ko se je usedel k meni, vesela, da bom lahko pozabila Rukija. no, saj sem ga takoj ko sem vidla Reito. med odmorom sva se pogovarjala; seveda v japonščini, tako da naju bi razumel samo Ruki, ampak on je sedu tok daleč, da naju ni mogu slišat. potem, čez nekaj dni, pa se je zgodilo nekaj nenavadnega.............

should I next? :3
28. december 2010
u34032
u34032
Reita:*-* < 3
P.S: slika je ud pravga Reite xD
28. december 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg