Forum
u60168
u60168
Pisala bom o najstnikih, k se drogirajo in kadijo in pijejo in vse te stvari, da bi bli kül. :3
Med tem se pa znajdejo med miljon težavami ; šola, družina, zdravje... ;3

Osebe ;
~Jay. [16]
~Alex. [18]
~Alexova punca Nicki. [15]
~Od Nicki sestra Lea. [11]
~Jeff. [17]
~Jubadabu - japonc k jim prodaja drogo. [24]
~Kiki. [16]

slike dam ju3 & praulca se ju3 začne. :>
05. november 2011
komi čakam
06. november 2011
u60168
u60168


Jay.Alex.Jeff.
06. november 2011
u60168
u60168


Nicki.Lea.Kiki.
06. november 2011
u60168
u60168
"Alalalalala, Nickiiiiii ta bela prah je dobraaaaaaaaaaaa! Kje si jo dobilaaaaaaaa!? mmmmmmmm" je upila Lea. "B-b-b-b-beli prah!? Lea spust to tkooooooj!" "Ahahaha pust jo, ni nč kj nevarnega zanjo." "Ja ampak a ni to.." "Hahahah, ne. In kako vama gre zs Alexom?" sem radovedno vprašala u.u "Ma gre, sam una njegova pofukana sestra mi skos neeki težiiiiii faaak. Baj d vej, a si prnesla drogooo!? Rabim jo nujnoooo!" "Ne nosim ti več droge. Pozabi na drogo jebemti hrčka. Zmenle sva se, da ne bo več droge." "Pff, prou. Bom pa Alexu rekla." "Nima je več. Uso drogo sem uzela in jo zažgala." "Jooooj Kiki, pa veš da ne morem brez drogeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" "Droga, droga, droga, droga, samo na to misliš." "Ja sori če sem pa odvisna od njee!?!?" "Pff. Domou grem. Ko boš nehala misliti na drogo me pokliči."

začetk je bedn, oblubm pa da bojo nadaljevanja jaća. :3
06. november 2011
nexti ;3
06. november 2011
u61774
u61774
TAKOJ NEXT RAZUMEŠ.AL TI POVEM ŠE PO KITASKO ?
07. november 2011
u60168
u60168
aha sori pozabla hahah :3
07. november 2011
u60168
u60168
ju3 napišem ker sem ponesreč zaprla zavihk predn sm dala "pošlji" ._______.
dans se mi pa ne da več tok tipkat hahahah
07. november 2011
u60168
u60168
Po poti domov sem odpirala še zadnjo vrečko tistega belega praha, ko me je kar naenkrat zaustavil policaj. o:
Vzel je vrečko, mene pa je prijel za roko in me povlekel do avta. "Notr." Usedla sem se na tla začela upiti. "Pejt not no, nimam ceu dan cajta." "Ne grem not dokler ne POVEŠ zakaj moram iti not." "Šit si zatežena. Not pejt no, sam delo opravljam. Priprli te bomo dokler tvoji starši ne pridejo pote." "Ha, pikec, sanjaj." Usedu se je zravn mene in me začel spraševati zakaj nosim prozorno vrečko zs belim prahom. Jas sem pa samo majala zs glavo in si pela, kot ponavadi, ko me kdo kaj sprašuje. "Dosti imam zajebancije," je jezno rekel in ustal. "zdaj pa res. nimam ceu dan cajta. starše moramo še poklicati, da pridejo pote, potem moramo domov. misliš, da bomo samo zaradi tebe ostali še v službi?" "Uff smo jezni. Maš punco?" sem se zafrkavala. Prekipelo mu je, zato se je kar usedu u avto in čakal, da bi se vsedla vanj. Čez cesto sem zagledala Jeff-a in takoj zaupila njegovo ime. Ubistvu mu ni ime Jeff, ampak... nevem no, tako ga vsi prijatelji kličejo, zato ga tudi jas tako kličem. c: Pogledal me je, se nasmejal in steku čez cesto. "Slab dan?" "niti ne, zakaj?" sem ga začudeno uprašala "sediš naslonjena na policijski avto, lisice imaš na sebi in policaj resno misli, da boš ustala in se usedla v avto? očitno še ne ve s kom ima opravka." "ehja, obrni se." obrnil se je in zagledal doooolgo belo sled. "vidiš to, jas sem to naredila, zato moram tu sedeti, reku je da bo mojo mamo poklical, a mu nočem povedati, da nimam staršou, jas bi morala sedeti tam v zaporu." sem zateženo govorila. "poleg tega je pa vse nicki kriva, ona je želela drogo in sama ve, da je ne more dobiti brez denarja, sem jo pa sunila, ker če ji ne bi prinesla bi me zadavila." sem še kar blebetala, med tem je pa tisti sexi policaj prišel iz avta. "nicki hm, to tista kurba, ki ima modre uči, blond lase in pirsing u nosu? poznam. veš kje živi? nekaj ji moramo še povedati." nekaj časa sem bila čisto tiho, medtem je pa Jeff že nekam šu. "oja, ampak ne morem tega narediti svoji 'sestri'. pomisli kako bi bilo to če bi svojo 'sestro' spravila v težave" kar naenkrat me je nekako čudno prijel in reku "če poveš kje živi in greš zmano, da se zmenimo, se mogoče izmuzneš vsemu temu, kaj praviš?" nekaj časa sem ga gledala, potem pa...
next? :3
08. november 2011
neeext :3
08. november 2011
next *________*
08. november 2011
u61774
u61774
next
08. november 2011
u60168
u60168
"NE NO DJ NICKI DJ SPIZDI STRAN OMGGGGGGGGG NEEEEEEEEE, OBRN SEEEEEEEEEEE!!!" sem upila, ko sem jo zagledala. "hmm, na narobno stran si se obrnila gospodična." hitro sem ustala ter ga 'objela' in poljubila. čudno me je pogledal potem pa se samo nasmejal. "hahahahhahahhhahahahahhahahahahhah kiki, a zaj maš že njega? sem mislila, da ti je Jay ušeč." "kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkajjjjjjjjj!? pa a se zajebavaš? sploh ni mislil resno!? OMGGGGGGGGGGGG." počakala sem dokler mi ni dal lisic stran, potem sem pa stekla v bljižno gostilno in se skrila. dolgo so me iskali, potem so pa prekinili iskanje. Nicki sem poslala sporočilo ; bila si edina, ki sem ti zaupala, zdaj pa to? odjebi kurba. ne govori več z mano. NIKOLI !
"še dobro, da je to od strica gostilna." sem si ponavljala medtem, ko sem se skrivala za šankom. "kaj pa ti tu zadaj delaš?" je rekel znani glas. "ne delaj se kot da me ne slišiš, kaj delaš tu zadaj?" je še enkrat uprašal in se vsedel zravn mene. "hm? oprosti, zamislila sem se kako bi bilo če..." nisem še izgovorila do konca, že so mi iz uči planile solze. preveč jih je bilo, nisem se mogla zadržati. "oh, na tu imaš robček" je reku in mi posodil svoj robček. "Nik sem, pa ti?" obrisala sem si solze in ga objela. "oprosti, ker sem te kar naenkrat pustila. vem, da to ni bilo najbolj pametno, ampak mi je žau. mislila sem, da je nicki drugačna in se ne laže, a se je samo zajebavala." nekaj časa se je samo čudil, potem, pa ko se je spomnil, me je objel.:3 "heh, vredu je, pikica, se zgodi." spet so se mi ulile solze in njegova rama je bila čisto mokra. x'D kar naenkrat mi je zazvonil telefon. klicala je nicki. javila sem se, ona pa je samo izgovorila...
next? ;3
09. november 2011
u60168
u60168aja še njega sem pozabla dat tam čis gor.
pač toti je Nik in je star 17 leet :3
09. november 2011
u61774
u61774
Nekštek
09. november 2011
Uh. No sej maš dobre namene s tem, da pišeš zgodbo o tem, kok so droge nevarne. Sam škoda, da nimaš ravno veliko pisarskega znanja in je posledično zgodba obupno patetična in težka za brat.
Izboljšaj pravopis: nič nimam proti, da najstniki govorijo v slengu, v bistvu celo podpiram, ker je tako zgodba bolj verjetna. Ampak kar ni dialog pa je obupno napisano in težko berljivo. Velike začetnice, ločila, pravopis... to so osnove! Če se greš namenit pisat neko zgodbo (plus s tako resno tematiko kot so droge) potem moraš meti neko znanje pravopisa, ne pa da pišeš kot petletnik. Primer:
"NE NO DJ NICKI DJ SPIZDI STRAN OMGGGGGGGGG NEEEEEEEEE, OBRN SEEEEEEEEEEE!!!" sem upila, ko sem jo zagledala. "hmm, na narobno stran si se obrnila gospodična." hitro sem ustala ter ga 'objela' in poljubila. čudno me je pogledal potem pa se samo nasmejal. "hahahahhahahhhahahahahhahahahahhah kiki, a zaj maš že njega? sem mislila, da ti je Jay ušeč." "kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkajjjjjjjjj!? pa a se zajebavaš? sploh ni mislil resno!? OMGGGGGGGGGGGG." počakala sem dokler mi ni dal lisic stran, potem sem pa stekla v bljižno gostilno in se skrila. dolgo so me iskali, potem so pa prekinili iskanje."
What the f... oči mi krvavijo.
Da ne omenjam OBUPNO PRETIRANE uporabe Caps-locka in besed v stilu "kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkajjjjjjjjj" in "OMGGGGGGGGG"
To je kar se tiče slovarja.
Kar pa se tiče vsebine, pa je to totalno kretensko. Tako resno temo si pokvarila s svojim obupnim pisanjem.
""Nima je več. Uso drogo sem uzela in jo zažgala." "Jooooj Kiki, pa veš da ne morem brez drogeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!" "Droga, droga, droga, droga, samo na to misliš." "Ja sori če sem pa odvisna od njee!?!?" "Pff. Domou grem. Ko boš nehala misliti na drogo me pokliči." " itd itd.
Uh sorry, ne, tako narkiči ne razmišljajo. Lahko bi mal nardila raziskave o tej temi, ne pa da pišeš iz glave o tem kar so ti starši in učitelji povedal. No vidim, da si stara 16 let. Če je to sploh res. V bistvu me ne preseneča.
Lej, se vidim da se trudiš pa da imaš veselje, sam več truda pa bi lahko vložila v tole. To je obupno za brat in temo zdebilizira v nulo. In res ne štekam kaj je z vsemi temi emoti. Povsod so po tej strani in mi grejo že blazno na živce. Ampak glede na to, da je taka tretjina slovenske mladine, si v bistvu s tem nardila like še bolj verjetne.
Ne vzemi moje kritike kot "TI NIMAŠ POJMA, TI SI NEUMNA", ampak kot nasvet, kako se izboljšat v pisanju.
Srečno.
09. november 2011
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext < 3
10. november 2011
u60168
u60168
HAHAAHHHAHAHAHAHHAHA
10. november 2011
nextttttttttttttttttttttttttttt jačje
10. november 2011
gospod--------> vidm da nimaš pojma u pisanju, njena zgodba je berljiva,pa tu na vlke začetce se tut ti nebi najvrjetneje oziru pr tulk velik vsebibine.lej nimaš kej za druge upozarjat k pa sam ne znaš
10. november 2011
next ^.^
11. november 2011
...
14. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg