Forum
u84435
u84435
Hej,
odločila sem se,da napišem še eno zgodbico. Ja,verjetno se vam zdi naslov fejkan iz istoimenske serije. In ja,nastopali bodo iste osebe,in dala bom tudi prave slike od njih. Iz istoimenske serije. Namreč,odločila sem se,da napišem nove dogodivščine čarovnikov iz Wizards of Waverly place. Dogodivščine bodo seveda izmišljene!
ZA TISTE,KI SERIJE NE POZNATE
Ta serija je na Disnney Channalu. Meni osebno je zeloooo všeč. Glavno junakinjo igra Selena Gomez (igra Alex Russo). Alex in njena dva brata so čarovniki. Uči jih Jerry,njihov oče. Drugače živijo v stavbi na ulici Waverly,kjer imajo svojo restavracijo,a le ta žal ni uspešna. V kuhinji pa so tudi skrivna vrata,ki vodijo v nekakšno učilnico,kjer jih oče uči.

=========================PREDSTAVITEV OSEB===================================
ALEX
Je glavna junakinja. Uporniška najstnica,ki vedno naredi tako kot sama misli,da je prav. Nikoli se ne prilagaja drugim.
Alex:
MAX
Alexin mlajši brat. Nočem pretiravati,a on je čisto mimo. Vedno ima neke nore ideje in Alex greni življenje. No,nenamenoma.
Max:
JUSTIN
Je Alexin starejši brat. Zelo pogosto jo reši iz težav zadnji hip! In v primerjavi z Alex se zelo briga za šolo.
Justin:
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5NhKO4s5Qh8dmeyyaKlBc_9vA14F5VsLPmFcCfmTSGeM6OrCI[/img]

HARPER
Alexina Bff,ki ima zelooooo čudn stil oblačenja...
Harper:
JERRY
Alexin oče. Hm,ima zanimivo preteklost o kateri bom tudi pisala. Izvedeli boste (če še en veste) zakaj več ni čarovnik....
Jerry:THERESA
Alexina mami,ki pa nikoli ni imela nobene zveze s čarovnijo,a za skrivnost ve...
Theresa:
===============================================================================
Upam,da boste brali!
L.p.
1D fun<3
25. februar 2013
u84435
u84435
1. DEL
Budilka me je zbudila ob 8:00. Vedno se vstanem ob tej uri,pa kaj če se pouk prične ob 8:05!! Saj so učitelji že navajeni,da vedno zamudim vsaj pol ure. Počasi sem se oblekla in šla v kuhinjo (tisto v našem stanovanju). Vzela sem si svoj vsakdanji zajtrk:
*twix*coca-coloJustin vedno pravi,da se bom zredila,a sem jaz glede tega optimist. In še nekaj o meni;namesto da bi zajtrk pojedla na poti v šolo ga vedno pojem doma. Rada zamujam. K sem pojedla sem se odpravila v šolo. Ko sem prišla v šolo je bilo malo čez pol deveto. Preobula sem se in odšla v razred za matematiko,ki smo jo imeli prvo uro. Najprej me je učiteljica nahrulila,potem pa sem sedla v klop k Harper. Jap,to je moja vsakdanja rutina.
Po pouku sem šla na kosilo v restarvacijo Pozna malica. Vedno jem tukaj,saj tu b+ne dajo grama mesa kot moj oči. Kot vedno sem jedla:


In pila coca-colo.Ko sem pojedla sem plačala. Vedno,ko sem prišla sem natakarica ni pobrala naročila a mi je hrano kar prinesla. Vedno jem isto. In oči se vedno jezi,ker nikoli med tednom ne kosilam doma. Danes je petek. Ko sem prišla domov so oni kosilali-špaget carobonara. Nato sem delala v popoldanski izemni kot natakarica. In naenkrat je vstopil ON.
Next?
25. februar 2013
next
26. februar 2013
u84435
u84435
Hvala!!
**********************************************************************************************
2. DEL
Zakaj ON? Vstopil je Max,samo da mu je na majici pisalo ON. Smešno? Za vse,ki ne živijo v mojem svetu. Za njim je vstopil Justin. Pogledala sem na uro. 16:00. Za izmeno je bila na vrsti mami saj smo imeli čarovniške ure. Odvezala sem si predpasnik in stekla v 'shrambo'.... Tam je stal oči ob njem pa..............
"OMG,"sem rekla. "O pri Einstinu,"je šepnil Justin. "Pri moji zbirki smrdečih žab,"je zamomljal Max. Očka je vstal in se nam nasmehnil. "Otroci,sedite. (sedemo) Današnja ura bo nekaj posebnega,saj bo z nami nkedo poseben. Pravzaprav vas bo ta nekdo danes učil,spoznajte....."
KDO JE STAL OB OČETU?
01. marec 2013
u137048
u137048
NEXT
22. maj 2013
Next
21. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg