Forum
Ojla tisti ki poznajo wizards of waverly place verjetno že veste kdo sem. Sem alex russo.

https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/Selena-Gomez-Alex-Russo.jpg

Imam 2 brata. Mlajši je Max in starejši je Justin.
justin:

max:

In imam še fanta masona.
mason:
(imam še mamo in očeta ampak da ne bo preveč slik ju bom dala v naslednjem delu.)
Jaz znam čarati tako kot moja brata. Moj fant pa je volkodlak.

boš bral/a


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. julij 2013
u140958
u140958
next
19. julij 2013
next
19. julij 2013
ok vsaj še en next
19. julij 2013
next
19. julij 2013
PART 1
----------------------------------------------------------------------------------------------
Drin- drin! "ALEX RUSSO PRIDI DOL!" "jaja saj že grem!" No tako se začne moj dan. ko pridem dol vidim justin-a in max-a kako igrata igrice. "JUSTIN!" imela sta tako naglas da me sploh ni slišal. zato sem vzela nektarino in mu jo zabrisala v glavo. "AUA! ALEX" zavpije justin "daj malo stišaj!" "ok!" odšla sem se oblečt in umit in nato sem hitro stekla po torbo in odšla na delo. delam pri mami in očiju kot natakarica. in čisto sem pozabila imam tudi BFF
harpervedno je oblečena v take ne vem kako naj opišem obleke.
______________________________________________
mnenje?
next?
21. julij 2013
Zelo dobro next
21. avgust 2013
next
21. avgust 2013
PART 2
_____________________________________________________________
naslednji dan je bil ponedeljek. zbudila sem se ob 09:00 zbudila sem se tako pozno (to je drugače normalno zame) ker sem v petek razbila budilko ali kakor jo jaz kličem uničevalec sanj. justin in max sta bila že v šoli. ko sem prišla v šolo je bilo že konec tretje ure ko je prišel justin mimo sem mu rekla: " hello geek !" nato mi je odvrnil "haha zelo smešno alex" nato sem ga začarala v klovna.
justin oblečen v klovna:nato justin reče "ajkskjfherhdsg ALEX!!!"
ko sva prišla domov sta mi oči in mami dala hišni pripor za 1 teden, ampak jaz sem alex russo jaz nikoli ne ubogam zato sem odšla ven ko sem se nekaj časa sprehajala po mestu se je 5 fantov zaletelo vame. "a ne morate malo bolj paziti!" sem zakričala. "oprosti" mi je rekel nek fant. nato so si dali dol kapuce in sem zagledala skupino one direction. "ah vi ste no zato pa mi vsaj ne bo žal če vas bom nadrla" " ok ok oprosti no žal nam je" je rekel nek koder. " in ti misliš da lahko samo men to rečeš in je kar vse vredu ali kaj!" sem se že bolj zadrla. " ja nekako" je rekel blondi. "BTW zlo si lepa" mi je rekel koder. čaki mal a mi je on zdajle rekel da sem lepa!? in še pomežiknil mi je! " lej nevem kdo ti misliš da si ampak back off" sem se zadrla. "vov počasi lepoti-" "ne ti meni lepotička lej tukaj imaš kartico od psihijatra in ga pokliči ok?" nato sem se obrnila in odšla domov. ko sem prišla domov je mama zkričala "alexandra margarita russo! kje si bila? in tvoj hišni pripor se je povečal na 2 tedna!
10. januar 2014
next
14. februar 2014
Next
14. februar 2014
u164801
u164801
Omfg next
05. marec 2014
PART 3
______________________________________________________
"mami saj lahko pojasnim" sem rekla. "no pa daj" je rekla. "no hotla sm it mal športat" sm se zlagala "no in sm se zal-" "dej no resno? športat? ti si prelena da bi šla športat!" me je prekinil justin. " ok pač vn sm šla no in sm se zaletela v one direction no ja oni so se zaleteli vame no ja kokrkol pol sm jih nadrla in sm šla domov". sm rekla. " hčerka ni prav da se dereš na vsakega ki se zaletiš" mi je rekla. "mami ti si se drla na tisto gospo ki se je zaletela vate" je rekel max. "maxi ne pogovarjamo se v men ampak v alex. aja alex toj pripor se je zvišal na 3 tedne" je rekla mami. "kaj to ni fer sm rekla in stekla v brlog. in začela sem iskati urok da bi me rešil pripora. ampak nisem našla nič.
ČEZ 3 TEDNE
____________________________________
po 3-h tednih sem odšla ven z masonom in harper. bila je sobota zvečer odšli smo v park in se pogovarjali in takoj ko je mason odšel (mogel je it domov) so pršli čudaki. "ojla" so rekl vsi naenkrat "resno? še pustit me nemorte na miru?!" sem zakričala. ker sem tok zakričala so šli raj stran. s harper sva se pogovarjale nato naenkrat naju nekaj potisne in padeva. "kaj za-" sem zakričala. nato sem vidla kodra in blondinca in še neke ljudi na kolesu. res nevem zakaj vozjo tok pozn.
11. marec 2014
Next
13. marec 2014
next
14. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg