Forum
ewoo toLee bo nova zgodbica, ki Jo boma pisaLe Js in enaa mooJa FUUUUUL dobra prJatLcaa. nasLou zgodbiice Je:
Without ME, you're just AWESO :3

če ne razumete čist nasLova, Je to deL taktikee, zto, da bote začeL brat in ugotoviL kaJ spLoh to pomeeni (A)

no pa da še na kratko poveem o čem se bo toLee šLoo ^^ zgodbica govori o dveh dekLetih, ki sta sestri ena od njiju po srcu glasbenica, temu posveča ves svoj čas, druga pa je frizerka, ki odlično poje, a to skriva pred vsemi tudi pred svojo sestro. obe dobita priložnost, da zaslužita denar z delom pri neki znani osebnosti ena kot frizerka, druga pa kot odlična bobnarkaa!

VAS ZANIMA KOK SE BO ZGODBA RAZPLETLA?? BOSTE BRAL??
22. oktober 2012
BELLA'S POINT OF VIEW:

Hello. Preden karkoli začnem "nakladat", sem bom predstavila, kot se tudi za vsako zgodbo spodobi. Sem Bella, prijatelji ter znanci me kličejo kar Ella ali El. Večkrat me ljudje na ulicah, ali pa kar takole sprašujejo, kaj pravzaprav moje ime pomeni. Torej, moje ime pomeni "beautiful". Sama zase pravim, da sem navadna povprečna punca, ki je v dobrem smislu nora in živi svoje življenje. Nikoli pa si nebi mogla reči, da sem lepa, čeprav prijatelji mislijo drugače. (sLiiko vam priLeepim kasneeJe)


Kot lahko vidite, imam temno rjave lase, ki so nekje srednje dolgi. Imam modre oči, kar pa se s temno rjavimi lasmi ne ujema preveč. Logično. Že od 14. leta starosti se barvam. Moja naravna barva las je svetlo blont, zato imam tudi modre oči. Kaj vam še naj povem o sebi? Oh, saj res. Hobiji. Moji hobiji so precej zahtevni, za marsikoga. Že od malega, natančneje od osmega leta starosti, igram bobne. To vam pove vse. Glasba je moje življenje. O tem ni dvoma. Zraven bobnov, pa igram še odbojko, kadar imam čas in pišem pesmi.

Zelo rada se v prostem času družim tudi z družino, ki jo neizmerno ljubim. V družini nas je kar nekaj, in sicer; oče Brandon, mama Kristen, eno leto starejša sestra Ashley , dve mački Tyra in Marry ter seveda naš zvest član - pes Lord.

Omenila sem, da imam sestro. Res je, da imam vse v družini najraje, ampak, če bi morala izbirati med vsemi člani, bi izbrala Ashley. Njo imam .. NAJRAJE NA CELEM SVETU. Vem, da je moja sestra, ampak je hkrati tudi moja najboljša prijateljica. Njej lahko povem vse, včasih jo s kakšno besedo tudi užalim, ali prizadanem, ampak vem, da nikoli nebo vzela tega resno. Skratka, je najboljša oseba na celem širnem svetu. Ona je sicer malce drugačna od mene. Nisva si podobni po videzu, ampak kar je skupnega .. Obe sva naravni blondinki.

Za razliko od mene, se ona še nikoli ni barvala. Še danes ima naravno barvo las. Pa tudi z glasbo se ne ukvarja kaj preveč dosti, kot se recimo jaz. Ona je po poklicu frizerka. Večkrat sem jo že hotela prepričati, da bi na kakšno spletno stran, kot je recimo YOUTUBE dale posnetek, kako pojeva, ker ima posluh, le peti ne želi. Ampak ne! Trda je kot oreh. Včasih jo slišim kako si prepeva pod tušem, ali ko se oblači, vendar nikakor ne želi zapeti pred javnostjo. Niti pred mano.

ASHLEY VIEW:

No, da se še jaz predstavim. Sem 19 letna Ashley, ampak me vsi kličejo Ash, kar mi je zelo všeč . Imam dolge blond lase, ki se popolno ujamejo z mojimi nebeško modrimi očmi. Sem vedno nasmejano in pozitivno dekle, z povprečnim izgledom.

Ker sem po poklicu frizerka, to počnem tudi v prostem času. Prijateljem in družini vedno jaz urejam pričeske, drugače pa zelo rada igram odbojko in se zelo rada družim tudi z družino. Prav tako pa zelo rada pojem, ampak to samo takrat, kadar sem sama. Naša družina šteje 6 članov in sicer oče Brandon, mama Kristen, eno leto mlajša sestra Bella ali krajše El, dve mački in naš hišni čuvaj Lord.

Bella ali El je najboljša sestra na svetu. Kljub temu, da je mlajša od mene in da me velikokrat razjezi, predvsem s tem, ko me prepričuje, da naj skupaj z njo kaj zapojem, jo imam najrajši in je moja najboljša prijateljica, ki ji vse zaupam. El je temnolaska z prelepimi modrimi očmi, ki se že od malih nog ukvarja z glasbo. Je odlična pisateljica pesmi in še boljša bobnarka, ki bi si zaslužila delo v kakšni skupini, a zaenkrat še ni imela sreče.

No, pa začnimo… Bil je deževen petek in, ker je bila El zaprta v sobi in se je posvečala novi pesmi, ki jo je pisala, sem se odločila, da grem kljub slabemu vremenu, ven na sprehod. Sprehajala sem se po ulicah Londona in kar naenkrat pred neko dvorano videla napis, da iščejo frizerko za zelo popularen »boy band«. Sama pri sebi sem se nasmehnila in se odločila, da poskusim. Kakšen zaslužek bi mi prišel prav in če je to možno z friziranjem simpatičnih fantov, še toliko boljše.

Vstopila sem v dvorano in videla, da na razgovor čaka ogromno deklet, zato sem se hotela kar obrniti in se odpraviti ven, ampak me je neko dekle ustavilo in mi v roke potisnilo mojo zaporedno številko. Sedla sem na klop in čakala. Bilo mi je dolgčas, zato sem se odločila, da pošljem Belli sporočilo.

From Ash to Ella <33 ;* :
siis x maybe I'll be a bit late, cause I'm in the middle of meeting for job! love ya. <3

Kar hitro mi je Ella odpisala, da mi želi veliko sreče. Končno je prišel tudi moj trenutek. Dekle pred menoj je prišlo iz sobe, kjer je razgovor potekal in na vrsti sem bila jaz. Vstala sem in vstopila v sobo in tam videla 2 ženski, ki sta imeli ob sebi polno listov, za njima pa je sedelo 5 fantov, ki so izgledali približno iste starosti kot jaz. Nisem si jih imela niti priložnost dobro ogledati, ker sem kar hitro stopila sem do žensk, se jima predstavila, ter jima predstavila svoje delovne izkušnje, fantje zadaj pa so z zanimanjem poslušali. Gospodični sta se mi nasmehnili in mi rekla, da naj počakam zunaj, ker bodo kmalu razglasili tisto, ki ji bo služba pripadla. Z nasmeškom sem odšla ven in sedla na svoje prejšnje mesto. Nekaj časa sem še počakala, nato pa je prišla ena izmed žensk in noter poklicala 5 deklet, med katerimi sem bila tudi jaz. Začela je govoriti in kar nekaj nakladala, nato pa je rekla:

» Odločili smo se, da nas je najbolj prepričalo dekle z imenom Ashley.«

Obstala sem in pogledala okoli, če je še katera od deklet Ashley, nato pa se zavedla, da so imeli v mislih mene. Nasmehnila sem se in stopila do žensk in se jima zahvalila, nato pa so do mene stopili fantje in se mi predstavili.Najprej je do mene stopil simpatičen fant s črtasto majico in če sem si prav zapomnila je rekel, da mu je ime Louis, ampak da ga lahko kličem Lou, naslednji je do mene pristopil fant z prelepim nasmeškom po imenu Liam, Lou pa je zadaj pripomnil, da je to »daddy direction«. Nasmehnila sem se in kar sama pristopila do naslednjega fanta z ogromnimi kodri in smaragdno zelenimi očmi, povedal mi je da je Harry, vendar da ga vsi kličejo Hazza, kot naslednji je pred mano stal blond fant z nebeško modrimi očmi po imenu Niall. Če ne bi bila sigurna, da imam samo eno sestro, bi še rekla, da je on moj dvojček, kajti imel je blond lase in modre oči kot jaz. Kot zadnji pa je pred mene stopil črnolas fant z malce skrivnostnim pogledom po imenu Zayn. Fant mi je takoj padel v oči in takoj sem vedela, da bi on bil všeč Elli.

Ko sem spoznala celotno ekipo, ki sodeluje z skupino One Direction, sem že hotela oditi iz dvorane, ko sem kar naenkrat slišala pogovor med Liamom in Paulom. Pogovarjala sta se o tem, kje bodo v roku 1 tedna našli bobnarja, ki se bo tako hitro naučil vse njihove skladbe in se bo z njimi zlil v popolnost. Takoj sem stekla k Liamu in ga vprašala, če lahko jutri pripeljem sabo sestro, ki obvlada bobne in se bo sigurno pripravljena naučiti pesmi v tako kratkem času. Liam se je seveda strinjal z idejo in takoj sem stekla domov in novico povedala Elli, ki je bila presrečna nad priložnostjo, ki jo bo dobila.
next?????
22. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. oktober 2012
neext
23. oktober 2012
neeeext
23. oktober 2012
BELLA VIEW
Ash mi je nekega večera napisala sms, v katerem je pisalo, da se bo vrnila pozneje domov kot ponavadi, kajti opazila je nek reklamni plakat, da iščejo frizerko v nekem zelo popularnem "boy bandu". Seveda se je prijavila. Morda pa le dobi delo, ki ga že tako dolgo išče. Doma sem čakala na njeno vrnitev in priznam, da mi je bilo že krepko dolgčas, kajti cel dan sem bila sama doma, le Lord mi je delal družbo pa še to, bolj po obrokih. Lenuh je prespal pol dneva.

Skuhala sem si čaj, in se vlegla na kauč, ki je bil ravno dovolj velik in širok, da sem se lahko jaz, gospodična Bella Walker razkomotila na njem. Tudi za Lorda je ostalo nekaj prostora, da se je lahko vlegel tik ob meni. Pograbila sem pilot, ki je ležal na mizi ter si prižgala televizijo. Upala sem, da bodo predvajali kaj pametnega, ker mi je bilo res tako dolgčas, da sem se smilila že sama sebi. Po nekaj minutnem iskanju kakšnega prijetnega filma, ali dokumentarca sem le naletela na nekaj, in sicer film z naslovom; Eurotrip. Ta film, sem gledala najmanj že 30x, ampak se ga še nisem naveličala. Vedno znova ga rada pogledam. Tudi zdaj je bilo tako. Udobno sem se namestila ter k sebi vzela posodo, v kateri je bil čips. Že sem se basala kot najbolj lačen človek na svetu, čeprav sem se malo prej najedla. Kdo bi me razumel.

Gledala sem film že kakšnih 35 minut, ko je nekdo potrkal na vrata. Odšla sem jih odpret in pred seboj zagledala Ashley, ki je stala in se nekaj ozirala nazaj. Potegnila sem jo noter in zaprla.

"Hej, kako je bilo? POVEEEEEEEEEEEJ VSE!". Res sem bila nervozna in nestrpna. Povedala mi je vse! Od A do Ž. Bojda je srečala prijetne fante in poleg tega še bila izbrana za njihovo frizerko. Oh gosh, to se ne zgodi vsak dan. Bilo mi je prijetno, ko mi je začela razlagati o nekem črnolasem fantu, ki je prav tako član te skupine .. Čakaj, kako je že rekla, da se imenujejo .. Točno! One Direction. Tako je rekla. Priznam, da še nisem slišala za njih, ampak zdaj vem. Skupino sestavlja 5 članov, to sem si zapomnila, imena pa mi še malce delajo težave. Hm, Louis, Liam, Niall, ki je baje prav tako blondinec, kot Ash, Zayn, tale črnolasec in pa omenila je še nekoga, kateremu ime se začne na H. Nekakšen Hinko ali nekaj podonbega. Ne spomnim se točno. Vsi pa so bojda zelo prijazni in simpatični.

Ash: Moram ti še nekaj povedati.
El: Kaj pa?
Ash: Iščejo osebo .. Ki bi jim igrala bobne. Naučiti bi se morala vse njihove pesmi in jih znat zaigrat.
El: NE ME BASAT! A RES? OMG, KJE PA SE LAHKO PRIJAVIM? PROSIM POVEJ MI!
Ash: Ni se ti treba prijavljati, prav tako pa ne rabiš zganjati takšne panike. Vse je urejeno. Jutri boš z menoj odšla do njih in jim pokazala kaj zmoreš. Ko bodo slišali kakšen talent imaš, boš brez dvoma lahko v bandu.
El: Si prepričana, da je vse urejeno? Misliš, da bom sprejeta? Neveš, kako neskončno si to želim.


Komaj sem čakala na jutrišnji dan, ko bom končno spoznala vse, sploh pa tegale lepotca, o katerem mi je Ash pripovedovala, in to je črnolasi Zayn Malik.

Iz službe sta domov prišla očka in mama, oba istočasno, kajti mama trenutno nima avta in po njo hodi očka. Ker je bilo pozno sem ugasnila televizijo in odšla v svojo sobo. Tam sem imela tudi svojo kopalnico, v katero sem kar takoj zavila, ker sem resnično želela pod tuš. Stuširala sem se kar precej hitro, ponavadi to pri meni traja celo večnost, kakšnih 20 tudi do 25 minut. Danes sem bila gotova v 15 minutah.

Nadela sem si spalno srajco, v kateri sem spala in se vgledla na posteljo. K meni je prišla mama, ki vedno tako lepo srkbi zame in Ash. Pristopila je do mene in mi na čelo odtisnila poljubček za lahko noč. Bilo je prijetno. Obesila mi je še jopico, nato pa odšla še k Ashley. Ugasnila sem luč in kaj hitro zaspala. Jutri me čaka ob enem lep, hkrati pa tudi verjetno zelo naporen dan.
nextam??
23. oktober 2012
neeeext!
23. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. oktober 2012
neeeeeeeext !
23. oktober 2012
next čimprej prosim
24. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext
24. oktober 2012
Ella je kar ponorela, ko je je slišala novico, da bo dobila priložnost, da se izkaže kot bobnarka in da mogoče celo uspe, da bo lahko hodila po turnejah in spoznala svet. Še bolj pa se je veselila tega, da bo spoznala fanta po imenu Zayn Malik. Mislim, da ji je že takoj, ko sem ji ga opisala postal všeč, čeprau niti ni vedela kdo je in kako izgleda.
Tudi sama sem komaj čakala, da fante spet vidim, kajti vseh 5 mi je zelo prirastlo k srcu. Še posebej pa eden. Eden izmed njih me je popolnoma očaral. Tisti nasmeh, tiste oči, ampak kaj ko je on slaven fant, ki navadne frizerke sploh pogledal ne bi.
Ko se je Ella odpravila v svojo sobo, sem tudi sama odšla v sobo, se na hitro stuširala in legla v posteljo. Takoj so mi misli spet odplavale k tistemu fantu, ki sem ga danes spoznala in mi je takoj padel v oči in ga sedaj kar ne morem spraviti iz glave. Hotela sem zaspati, ampak mi nikakor ni uspelo, zato sem se odločila, da grem pogledat če Ella še spi. Ko sem vstopila v sobo je bilo vse tiho in mirno. Sedla sem k njej v posteljo in jo pobožala po laseh. Moja sestrica, oseba, ki jo imam najraje, oseba, ki ji lahko povem vse, življenja si brez nje ne znam predstavljati. In tokrat se potrebovala pogovor z njo. Malce sem jo zbodla in Ella je kar poskočila in me začudeno pogledala ko me je videla poleg nje.
Zaspano me je vprašala:
El: Kaj je Ash?
Ash: El morem se ti izpovedati…
El: kaj te muči mala?
Ash: se spomniš fantou o katerih sem ti govorila? (El mi je prikimala in mi nakazala naj nadaljujem) no med njimi je eden, ki…ki mi je takoj postal všeč in ga nikakor ne morem spraviti iz glave.
El: Ash…ne skrbi jutri ga boš spet videla in kaj veš, mogoče pa postaneta zelo dobra prijatelja in saj veš, da se iz prijateljstva lahko marsikaj zraste.
Ash: ampak on je slaven…on lahko dobi katero koli dekle, navadna frizerka mu ne bi bila nikoli všeč…
El: sis ti si najboljša oseba kar jo lahko na tem svetu spoznaš. Nisi navadna frizerka, si posebno dekle in našla boš svojega princa, ki te bo ljubil takšno kot si!
Ash: hvala ti sestrica! Rada te imam!
El: tudi jaz tebe! Sedaj pa mi povej kateri je tak srečnež, ki te je očaral?
Ash: srečnež? ni prav srečnež, ampak…(El me je prekinila z rahlim udarcem v ramo)
El: NIKOLI VEČ NE RECI TEGA!! Sigurno si tudi ti njemu všeč sedaj pa mi povej kateri je!
Ash: no prav..ta fant je….
Kaj mislite kateri fant je všeč Ash, katerega si ne more spraviti iz glave?
24. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeext, am Harry, Niall ne vem
24. oktober 2012
ooo kako loh tle končaš !
pa hitr en next
25. oktober 2012
neeeeeeeeeeeext !
25. oktober 2012
neeeeeeeeeeext
25. oktober 2012
KAJ MISLITE KDO JE UŠEEČ ASHLEY?? KATERI FANT JO JE TAK OČARAL??

DOBITE NOU DEL DANES SKOR 100%..OBLJUBIM!
28. oktober 2012
nevem kdo...nisem najdla kergakol podatka u tekstu k bi to sporoču
neext
28. oktober 2012
Ash: no prav..ta fant je..niall..niall horan
El: niall?? To je tisti, ki je isti kot ti? Blonten in modrook?
Ash: ja El, to je tisti…
El: Ash sprau se spat in boš jutri videla kako se bo Niall obnašal do tebe.
Ash: vredu.. hvala ti El. rada te mam!
El: za tebe vse sestrica. Tudi jaz tebe! Lahko noč!
Tako malce bolj pomirjena sem se odpravila v posteljo in takoj ko sem legla v posteljo, sem tudi zaspala. Imela sem prekrasne sanje.

Stala sem v garderobi fantov in urejala pričesko Niallu, ki me je z svojimi prečudovitimi očmi gledal in se mi smejal. Težko sem se zbrala in komaj sem se spravila toliko k sebi, da sem mu do konca uredila frizuro, nato pa sem stopila stran in pospravila pripomočke v torbo, ko me je kar naenkrat nekdo objel od zadaj in mi v uho zašepetal: »tako lepa si, ko zardiš in ko si nervozna!«, obrnila sem se k Niallu in se mu malce nasmehnila, Niall pa se mi je z glavo približeval in kar naenkrat sem na svojih ustnicah začutila…
V tistem trenutku, ko bi me Niall poljubil je v sobo pridrvela Ella in me zbudila. Bila sem tako jezna na njo, ker me je zbudila iz najlepših sanj, kar sem jih kadarkoli imela. Grdo sem jo pogledala in Ella mi je rekla: »Ne skrbi Ash, enkrat se ti bodo sanje uresničile!« še malce grše sem jo pogledala, potem pa sem se spomnila, da morama biti že čez eno uro v dvorani, kjer fantje vadijo, ker bo Ella imela preizkus, če je dovolj dobra, da bi bila njihova bobnarka. Hitro sem vstala iz postelje, odšla v kopalnico in se uredila. Najprej sem si zlikala lase, se naličala, nato pa še oblekla.

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=62149194

ko sem stopila iz sobe, je tam že stala Ella, ki je izgledala prekrasno

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=62150328

stala sem in jo gledala, se ji nasmehnila in ji rekla, da izgleda prekrasno. Počasi sva se odpravile od doma in ko sma prispele pred dvorano, je tam že stal prekrasen bmw in predvidevale sva, da je od fantou, zato sva pohiteli v dvorano in tam sva videli 5 fantou, ki so skakali po dvorani in zganjali norčije. Nekaj časa sva stali tam in si jih ogledovali, nato pa se je kar naenkrat Harry obrnil in priletel k meni, ter me dvignil v zrak in me zavrtel, ter me na koncu še poljubil na lička. Nasmehnila sem se, nato pa sem objela še ostale. Kot zadnjega sem objela Niallerja, ki pa mi objela ni vrnil. V očeh so se mi takoj začele nabirati solze, a k meni je stopil Harry in me objel prek ramena in me že z pogledom potolažil. Nato pa se je oglasil Zayn: » Ash, nam ne boš predstavila svoje prečudovite sestre?«, nasmehnila sem se mu in jim nato predstavila Ello, ki je ob Zaynovem komplimentu močno zardela. Ella se je z vsemi takoj spoprijateljila, sama pa sem se ves dan bolj kot ne zadrževala ob Harry-ju in ob njem poskušala pozabiti, na to, da mi moja simpatija..ali bolje rečeno ljubezen ni niti vrnil objema, kaj šele, da bi mi vračal čustva…

dan je hitro mineval in fantje proti večeru naznanili, da je Ella odlična bobnarka in da ima od sedaj naprej stalno delo. Novica naju je obe z Ello zelo razveselila in odločili smo se, da to skupaj proslavimo. Odpravili smo se v Nandos na večerjo, nato pa še v diskoteko, kjer bi se naj malce sprostili. Tudi tukaj sem ves večer preživela oziroma preplesala z Harry-jem in se Nialla na veliko izogibala. Po nekaj kozarčkih, se mi je že pošteno vrtelo, zato sem se odpravila malce na zrak. Stala sem pred diskoteko, ko me je kar naenkrat nekdo prijel za roko in me zvlekel v park, blizu diskoteke. Ko sem končno videla kdo me je odvlekel stran, je moje srce podivljajo in iz sebe sem spravila samo: »Niall kaj bi rad?«, Niall pa me je pogledal globoko v oči in rekel….
29. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeext
29. oktober 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. oktober 2012
next!
29. oktober 2012
.. Niallerja sem vprašala, kaj želi, da je moral nujno z menoj na samo. Prijel me je za roko in me pogledal globoko v oči. Takrat sem se šele zavedala, da ni samo lep, ampak PERFEKTEN. Čez par sekund, je rekel; Ash .. Nevem kako naj ti povem, ampak .. No, mislim .. Pravzaprav vem .. Da .. Si mi všeč! Zelo .. Ampak saj nevem, zakaj ti to razlagam, tako ali tako do mene sigurno ne čutiš enako. Spustil je mojo roko, se obrnil in želel odditi. Takrat sem ga ustavila samo z eno besedo; I love you, Niall. Počasi se je obrnil proti meni, in se nasmejal. Misliš resno?, je vprašal previdno. Odgovorila sem mu, da mislim čisto smrtno resno, kajti vanj sem zaljubljena že od prvega dneva, ko sem ga zagledala. Kako da mi potem ne bo všeč?! .. Spet me je prijel za roko, a me je tokrat stisnil malce bližje. Postajalo mi je vse bolj prijetno toplo, pa tudi metuljčke v trebuhu sem začutila. Naenkrat pa sem se znašla v kočljivem položaju. Stala sem tik pred njim, in skoraj bi ga lahko poljubila. Ne boste verjeli, kako si to želim, ampak .. Zdi se mi še vseeno malo prehitro. Ali ne? Nisem vedela kaj naj storim, zato sem stopila korak nazaj. A glej ga zlomka. Spet me je potegnil nazaj, a tokrat močneje. Potegnil me je s takšnim sunkom, da sem dobesedno stoje ležala na njemu. Gledala sva si iz oči v oči, pa tudi njegovo sapo sem lahko čutila na mojem obrazu. In zgodilo se je to, kar se je verjetno moralo. Poljubil me je. Sredi mesta, pod uličnimi lučmi, me je poljubil. Pihal je rahel veterček, a me ni motilo. "Padla" sem v poljub, ki je trajal kar dolgo, morda kakšno minuto.

Oprosti, moral sem. Upam, da mi nisi zamerila, da sem te poljubil., mi je rekel. Seveda mu nisem zamerila, sploh pa ne njemu. To sem mu tudi povedala, in nasmejal se mi je, nato pa me spet poljubil, a tokrat na lička. Zardela sem. Zdi se mi, da kar precej. Hvala bogu se je zunaj že mračilo, tako, da se sploh ni opazilo. Prijel me je za roko in me vprašal, ali greva nazaj v studio. Prikimala sem, nato pa sva se odpravila nazaj.
11. november 2012
Držeč za roke roke, sva hodila proti studio in ko sva že stala pred studiom, se je Niall kar naenkrat ustavil, me na hitro poljubil na lička, spustil mojo roko in se z nasmehom odpravil v studio. Malce sem bila šokirana, ampak sem se odpravila za njim. Ko sma prišla v studio sem prvo zagledala Ellin vprašujoč obraz in z pogledom sem ji povedala, da ji kasneje razložim. Kar takoj naju je Lou napadel z vprašanjem: »Kje pa sta se vidva potikala?« in v trenutku ko sem že hotela odgovoriti, me je prehitel Niall in mu odgovoril: »Odšel sem na sprehod in tam čisto slučajno srečal Ash in potem sma skupaj prišla nazaj!«, začudeno sem ga pogledala, Niall pa je pogled samo usmeril v tla. Pogledala sem družbo in potrdila Niallov odgovor. Ella je takoj vedela da temu ni tako in me je še bolj čudno pogledala, ampak tokrat sem jaz pogled usmerila v tla. Takrat pa je do mene prišel Harry, me objel prek ramen in mi rekel, da me je pogrešal, objela sem ga nazaj, se mu nasmehnila in mu odgovorila, da sem tudi jaz pogrešala njega. V tistem trenutku pa sem videla Niallov jezni pogled in postalo mi je malo žal. Vstala sem in se odpravila proti garderobi in si pripravila vse za delo, ko sem kar naenkrat dobila sporočila na telefonu:
From Nialler xx to Ash:
Ash sorry for that I said before! I`ll make it up to you babe xx

Nasmehnila sem se in mu odpisala:
It is too late for apologize I understand that you are ashemed of our kiss!

in ugasnila telefon, takrat pa je k meni prišla Ella. Objeli sma se in vprašala me je kaj je bilo med nama z Niallom in ko sem ji vse razložila, je bila šokirana in me je le še bolj objela. Bila je super sestra in brez nje, bi bilo moje življenje katastrofalno. Nekaj časa sva tako obstali objeti, nato pa je se je nasmehnila in začela govoriti:
Ella: veš Ash nekaj ti morem povedati (in ob tem je močno zardela)
Ash: govori Ella!
Ella: veš..Zayn
Ash: kaj je z Zaynom??
Ella: počakaj no. Povabil me je na zmenek ;$
Ash: res Ella?? Oo kako sem vesela zate! In kdaj gresta?
Ella: danes po koncertu! Tako da boš mogla še nekaj časa po koncertu ostati z fanti!
Ash: uredu sestrica, ti se samo lepo imej! Ampak pazi nase!

Pred koncertom sem fantom morala še urediti frizuro in ko je prišel čas, da frizuro uredim Niallu, sem postala zelo nervozna. Sedel je na stol, meni pa so se roke začele močno tresti, takrat pa me je Ella vzpodbudno pogledala in malce sem se nasmehnila in ga začela urejati. Zayn je Ello odpeljal na nek poseben kraj v dvorani, Harry, Liam in Lou pa so se odločili, da gredo malce pozdraviti fanice pred dvorano. In tako sma z Niallom ostala sama. V sebi sem preklela vse, ki so naju pustila sama, ker to je bilo zadnje kar sem si želela. Niall me je ves čas gledal s tistimi prelepimi očmi in se mi vsake toliko časa zapeljivo nasmehnil in počasi sem ga imela dovolj in zakričala sem: »Me lahko pustiš, da ti v miru uredim frizuro? Drugače si jo naredi sam!«, še bolj se mi je nasmehnil in mirno rekel: »Kaj pa delam? Saj samo sedim tukaj!«, grdo sem ga pogledala in mu zadirčno odgovorila: »Dobro veš kaj delaš, ampak če misliš, da me bojo ti tvoji sexy nasmehi očarali, se močno motiš!«, obrnila sem se stran, takrat pa me je objel od zadaj in mi na uho zapeljivo zašepetal: »Torej se ti zdi moj nasmeh sexy?«, v sebi sem gorela, hotela sem zavpiti in celemu svetu povedati, da se mi vse na njemu zdi sexy, da bi ga najraje objela, poljubila, ampak sem ga le še grše pogledala in ga odrinila stran od sebe, ter odkorala iz garderobe, a kaj kmalu je prišel za mano in me prijel za roko, se mi močno približal in že sem čutila njegove ustnice na sebi, ampak tokrat sem se odločila, da se bo moral malce potruditi za mene in sem ga odrinila stran od sebe in mu primazala klofuto. Niall me je začudeno pogledal in je že odprl usta, da bi nekaj rekel, ampak sem ga prehitela: »To pa zato, da boš vedel, da se iz Ash Walker ne boš norčeval!«, Niall je le pogledal v tla, sama pa sem se obrnila in kot da se ni nič zgodilo odkorakala stran.

ELLA POINT OF VIEV:
Ko mi je Ash povedala kaj se je zgodilo med njo in Niallom sem bila šokirana in malce razočarana nad Niallom, ker kaj takšnega nisem pričakovala od njega. Ampak vseeno mi je po glavi hodil zmenek z Zaynom, tako da se Ash vse povedala, bila je zelo vesela zame in mi zaželela ogromno sreče.
Ko je prišel čas, da Ash uredi frizuro Niallu, me je Zayn zvlekel iz garderobe z izgovorom, da me bo odpeljal na en poseben kraj v dvorani. Kot kakšen cucek sem capljala za njim in ko sva prišla na cilj, sem samo obstala. Odpeljal me je na streho dvorane in bila sem prevzeta nad razgledom. Zayn se mi je nasmejal in mi rekel: » Ti je všeč tukaj?«, nasmehnila sem se in samo pokimala, ker sem bila še vedno prevzeta, Zayn pa je nadaljeval »Torej ti bo zmenek še toliko bolj všeč!«, še bolj sem se nasmehnila in celo malce zardela, Zayn pa se mi je približal, me objel in pogledal globoko v oči. Nekaj časa sva se samo gledala, nato pa se je Zayn nasmehnil in se mi začel približevati. Pričakovala sem poljub in že sem zaprla oči in se pripravila nanj, ko pa me je Zayn presenetil in me le malce cmoknil na ustnice. Malce razočarano sem ga pogledala in se obrnila stran, se naslonila na ograjo in občudovala razgled. V očeh so se mi nabirale solze, ampak sem jih zadrževala, ker nisem hotela da zayn vidi, da sem razočarana. Kar naenkrat pa se je Zayn od zadaj naslonil name in mi na uho zašepetal: »Ne bodi razočarana, kaj več dobiš kasneje med zmenkom in po zmenku!«, pogledala sem, ga se mu nasmehnila in mu hitro podarilo poljubček na lička. Prijel me je za roko in vrnila sva se dol k ostalim, kjer sem videla da Niall čisto sam sedi, ves žalosten in razočaran, Ash pa se z Harry-jem zabava in uživa. Takoj sem vedela, da tukaj nekaj ni uredu, ampak odločila sem se, da se bom s tem ukvarjala jutri, danes pa bom le uživala v koncertu in kasneje v zmenku z najbolj popolnim moškim na svetu.
12. november 2012
neeext
12. november 2012
Ravno sem prišla nazaj v studio, kjer bi naj Ash urejala Niallerja ampak sem opazila nekaj čudnega. Ash je namreč sedela zraven Harryja in se z njim zelo zabavala, kot je bilo videti, Niall pa je sam sedel v kotu in razočarano gledal v tla. Tukaj ni bilo vse tako, kot bi moralo biti. Hotela sem stopiti do sestre, saj me je preveč bolelo, da sem jo gledala tako .. Potrto. Čeprav se je smejala in se »zabavala« s Harryjem, vem, da ni bilo tako. Zayn me je kar naenkrat, niti nevem od kod, potegnil za roko in me povlekel za seboj. Nisem imela pojma, kam me pelje. Oči mi je prekril s svojimi rokami, nato pa začel odštevati; »3, 2, 1, woohoo!« .. Počasi sem odprla oči. Ko sem jih odprla, nisem verjela, da se mi to res dogaja. Stala sem na terasi, ki je bila nekje v 8. nadstropju te stavbe, na terasi pa je stala miza, in za njo dva stola. Na mizi, naju je čakalo rdeče vino ter dva kozarca, seveda. Bila sem šokirana, da se je nekdo tako zelo potrudil zame. Pogled sem usmerila proti Zaynu ter ga hvaležno pogledala. Približala sem se mu in ga poljubila .. Na lička. Nisem želela prehitevati in riniti vanj, saj nočem prestajati in doživljati isto, kot sedaj Ash. Obrnila sem se proti mizi in se želela usesti. Zayn je hitro skočil, in mi sam odmaknil stol. Nasmejala sem se mu in se zahvalila. Nasmeh mi je vrnil, nato pa se še sam usedel. V roke je prijel steklenico rdečega vina ter ga natočil; najprej meni, nato pa še sebi. Oba sva prijela za vsak svoj kozarec in nazdravila.

Nekaj časa sva sedela na terasi in opazovala prelepo mesto, nato pa sem zaslišala čudne glasove. No, priznati moram, da sem precej velika strahopetka in da se bojim vsega. Še muh. Zayn je skočil do mene in me tesno objel. Verjetno ni mogel zgrešiti tega, saj sem se zelo tresla. »Pomiri se, lepotička. Vse bo v redu. Morda je le kak netopir, ali kaj podobnega.«, me je hotel nekako pomiriti. Po glasu sodeč, tudi on ni bil zaupljiv vase in slišalo se je, da se mu je glas malce tresel. Mene pa je postajalo še čedalje bolj strah, ker so tudi zvoki bili vse glasnejši. In dvomim, da bi to lahko bil kak netopir, če so glasovi in koraki prihajali iz stopnišča, po katerem sva prišla na to teraso. Po licu so mi že polzele solze. Pa ne od žalosti, ampak od straha. Še bolj sem k sebi stisnila Zayna, ta pa me je poljubil na čelo. »SURPRISE!«, se je Louis zadrl in skočil iz stopnišča. »KRETEN!«, se mu je zadrl Zayn. Oddahnila sem si, ko sem pred sabo zagledala Louisa, hkrati pa sem bila tako jezna nanj, da bi ga lahko lastnoročno vrgla čez to teraso. Bog ve, kje bi pristal. »Zakaj pa sem zdaj kreten?!«, je Lou začudeno vprašal. »Ker si naju prestrašil.«, sem mu odgovorila nazaj, z malo jeznim glasom. »A, sem vaju res? Nisem želel, da bi se prestrašila. Res ne.«, je rekel. Zayn je vzdihnil in rekel »Ah, že okej. Pozabimo zdaj na to. Se nama boš pridružil? Malo vina je še ostalo.« Louis je prikimal in nalila sem mu to, kar je še ostalo. Spil je zelo hitro, nato pa se vstal in že hotel odditi. »Hej, kam pa kam zdaj tako hitro?«, sem ga vprašala. »Na party! Čuuus!«, in že je odvihral. Začudeno sem pogledala Zayna, ta pa mene. »Kak party?«, je rekel. »Nevem, tudi jaz sem to mislila vprašati tebe.« .. Vstal se je in me prijel za roko. »Pridi, greva pogledat, kak party je imel v mislih.« Prikimala sem, se vstala in odšla sva. Ni se nama dalo hoditi po stopnicah, zato sva ubrala pot proti dvigalu.

Kot bi mignil, sva bila v spodnjem nadstropju, od koder pa se je že slišala glasba. Glasna glasba. Že sem želela pritisniti na kljuko in odpreti vrata, ko me je Zayn zaustavil in potegnil proti sebi. »Hm, se spomniš kaj sem ti prej obljubil?«, je vprašal. Že sem hotela nekaj reči, a me je poljubil. POLJUBIL ME JE! Tokrat zares. Ni bil samo cmokec na usta, ampak pravi poljub. Počutila sem se kot .. Kot, da bi se na novo rodila, resnično. Vse povsod sem čutila mravljince, v trebuhu pa polno metuljčkov. Neprecenljivo. Po končanem poljubu mi je rekel »No, zdaj veš kaj sem ti obljubil, kajne?« .. Samo nasmehnila sem se in mu prikimala. »No, zdaj pa le odpri vrata, da vidimo kva dogaja.« Odprla sem vrata in zagledala ..
16. november 2012
neeeeeeeeeeeeeext
16. november 2012
Nexxt
19. december 2012
Next
19. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg