Forum
Helouu! To bo mogoče moja prva zgodbica, ki jo bom pisala sama, ker mi včasih seka nekaj čisto drugega piše. V to zgodbo bo mogoče vključen samo Liam Payne ali pa samo en drug član skupine The Amazing ONE DIRECTION . Zgodba bo pripovedovala o eni punci, ki pač za zadnji dan šole odkrije da je posvojena in potem se odpravi na nor lov za svojimi starši.Mogoče bom zgodbo razdvojila tako da bo zgledalo kot da en del pripoveduje ta punca Sarah en del pa kot pripoveduje Liam ali kdo drug...
29. junij 2012
Osebna izkaznica :
Ime - Sarah
Priimek - Spencer
Vzdevek - Cupcake.:3
Datum rojstva -
Hobiji - Ples, petje, skejtanje, košarka
Domače živali - Psička Roxy
Najljubša pevka/pevec/skupina - Rihanna (v tej zgodbici se One Direction še niso spoznali na Xfactorju)
BFF - Nicole in Lea
Fant - Luke
Mati - Juliet Spencer
Oče - Shawn Spencer
Sekica - Lana
Slika -

29. junij 2012
u92920
u92920
next!
am...a sekica je sestra???
29. junij 2012
ja
+ nekaj začetnih nextov ne bo ravno zanimivih, ker se nebo še nič takega dogajalo.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23.6. Prvi dan počitnic
"Baby, baby oooooh!!" z nogo sem brcnila budilko na tla, tako da se je zlomila na 100 delov. »Že grem…« sem zamrmrala sama sebi. Hotela sem sestaviti budilko, ampak ko sem odprla oči sem videla razdejanje, ki je vladalo na tleh. Spomnila včerajšnjega dne. Včeraj je bil zadnji dan šole in tokrat smo proslavljali pri meni, saj sta moja starša šla pred enim tednom na potovanje in domov prideta komaj ... DANES!?!?! Naša hiša ni bila več naša hiša, vse je bilo razmetano! Ko sem malo obhodila hišo sem opazila kakšna je. Na stropu je rjava snov za katero močno upam, da je čokolada in zraven nje so po vsem stropu bile žvečilne, packarije… Na tleh je bilo veliko raznih predmetov in en velik kup iz vsega, ki se premika. Že skoraj sem zakričala ampak videla sem da je bila samo nekakšna mešanica med mačko in psom. Nujno sem morala poklicati Nicole Leich. Im ko sem iskala moj fon sem videla … imam nov fon! Carski je. Poklicala sem ju in rekli sta da bosta prišli čim prej ter poklicali čistilni servis. Čudno je bilo le to, da je Nicole rekla, da se ji zdi da so njeno hišo prenovili, ko je spala.. Šla sem v kuhinjo, ki sploh ni bila razmetana, saj se je v mojo zabavo pritihotapil Creepy Jerry katerega se vsi izmikamo. In iz kuhinje se mi je zdelo da sem slišala punco v dnevni sobi. Glas mi je bil znan in že ko sem hotela vzeti kozarec sem videla Nicole in ko sem jo videla sem se začela smejati. Bila je vsa porisana s flumeki po obrazu. Tega ji nisem povedala. Pogovarjali sva se dokler ni nekaj pozvonilo na vrata, ampak ko sva odprli vrata sva zagledali. MOJE STARŠE!!

Oči :Mami :Dan katerega sta začela hoditi
30. junij 2012
u80719
u80719
neext!!!
05. julij 2012
u84822
u84822
next
05. julij 2012
Najprej sta me pošteno nadrla in mi rekla, da bosta še premislila o moji kazni. Nicole je seveda morala takoj domov jas pa sem samo stala pred kavčem v dnevni sobi in nisem mogla verjeti da se to res dogaja. Bila sem žalostna, da Lana tega ne more doživljati z mano, saj bi verjetno dobila vsaka polovico krivde, zdaj pa... Lahko samo še čakam kaj si bosta izmislila moja starša. Ko je čistilni servis počistil skoraj vso hišo mi je mama namignila naj pridem v kuhinjo. Tam se je moj oče začel razburjati in mama prav tako z njim. Še sama sem jima morala priznati, da sem razočarana na sebe in to je bilo najhujše saj sovražim to besedo. Nato pa se nista mogla odločiiti kaj bi mi dala za kazen :
M - Mama, O - oči, J-jas
M : Mislim, da vem kaj bi ila zate najboljša kazen! Da odpotuješ nekam kjer ne bo vseh računalnikov in te novejše tehnologije.
J : Mami! Saj me ne misliš dati v posvojitev kajne?!?!
M : Ne bodi tako neumna , na 2 mesečno potovanje k babici mislim.
J : *pogoltnem slino* Še v zaporu je boljše!
O : Ne bodi nesramna do svoje babice, ampak Juliet mislim da je to prestroga kazen. Naj gre k mojemu očetu...
M : Shawn! Pri Jamesu ji bo preveč v prid saj ima tam vse na voljo.
O : Narobe *podari zloben nasmešek*. Moj oče gre v torek na Kitajsko, v podeželje, kjer je ameriška manjšina.
J (zašepetam) : Neee!
M : Sarah pojdi na sprehod z Roxy potem pa začni TAKOJ pakirat.
Mislim da bodo to najslabše počitnice, ki si jih bom zapomnila za celo življenje
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sarah si bo res te počitnice zapomnila do konca življenja, ampak zakaj? Res verjamete da bodo tako slabe? Sledi nadaljevanje
08. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg