Forum
u91970
u91970
ta zgodbica je že napou napisana ampak ni važn še enkrat jo bom napisala:Đ slik ne bo ker se mi jih ne da iskat:*
enjoy < 3
----------------------------------------------------------
"Melanie, pridi, vprašana si," me je poklical učitelj za zgodovino. Stopila sem k tabli in mu oddala zvezek. Začutila sem kako hitro mi utripa srce. Bala sem se vprašanj. Kaj, če ne bom znala? Kaj bom rekla, če me vpraša tako, da ne bom znala?

Kmalu sem si oddahnila, saj sem skoraj vse znala. Potem pa se mi je zataknilo. Sem vedela, da se mi bo! Srce mi je začelo hitreje in močneje biti. Postajalo mi je vroče in zelo sem se potila. Kaj če domov prinesem štirico? Mami me bo ubila! Moja mama želi, da imam vse zaključeno pet.

Tuhtala sem in tuhtala. Poglobila sem se v misli, ki so mi kmalu zašle na drugo temo. Jordan. Popoln fant iz šole. Vse punce so nore nanj. Res. Med njimi sem tudi jaz. Imela sem zelo lepe misli in nisem se zavedala, da sem pred tablo-vprašana.

Moje lepe misli je prekinil šolski zvonec. "Usedi se," mi je rekel učitelj in pogledal na stol v zadnji vrsti, ki je tiho čakal name. Kako? Kako je lahko že konec ure? Celo uro je spraševal samo mene? Jaz pa sem bila zatopljena v moje misli?

Učitelj je začel razlagati: "Prvo vprašanje si znala za pet, drugo in tretje tudi, četrto je bilo za štiri, peto spet za pet... Ampak šesto. Razočarala si me Melanie..."
"Razočarala si me Melanie... Šesto vprašanje- kot, da nisi še slišala, sedmo vprašanje-snov 6. razreda, ki jo ponavljamo v vseh razredih, ampak ti nimaš pojma! Groza. Res sem razočaran nad tabo. Enako je bilo tudi pri naslednjih štirih vprašanjih. Oprosti, ampak več kot dve si ne zaslužiš."

Kaj? Tako sem se zatopila v svoje misli, da sem na okolico čisto pozabila? Oblil me je občutek pogube. Kaj bo rekla babica, ki me pride pome danes v šolo? In mami? V očeh so se mi prikazale solze. Začutila sem, kako mi polzijo po licu. Vedno hitreje in vedno več jih je.

V obupu sem glavo potisnila med roke in gledala v zvezek, na katerem se je vsako sekundo pojavila nova kaplja. Zvezek je bil premočen, nalivnik se je vedno bolj razlival. Ni se več razločilo, kaj je pisalo.


Zaprla sem zvezke in z rdečim, premočenim obrazom odšla do učilnice za angleščino.

Usedla sem se na klopco pred učilnico in gledala v tla. Kar naenkrat sem zaslišala znan glas: "Melanie... A si se malo oštela?" Bila je Tianna. Najbolj zoprna punca na celi šoli. Pogledala sem jo. Bila sem zelo jezna. Kako iupa, zdaj, ko sem čisto razdražena, še ona težiti?

Odprla sem usta in ji želela zabičati nekaj grdih besed, ampak iz mene je prišel le cvileč glasek.
Začela se mi je smejati: "Ali si tako obupana, da niti glasu ne spraviš iz sebe?" Bila sem tako jezna, ampak brez glasu. Vzela sem torbo, ki je ležala poleg mene na klopci in z njo mahnila Tianno. Bila je tako presenečena, da je kar zardela. Jaz pa sem jo le jezno pogledala in vedela je, da mora oditi.

Odločila sem se, da ne grem na angleščino. Vstala sem in z torbo, ki sem jo imela še v rokah odšla.

Odšla sem v bližnjo trgovino. Na srečo nisem na poti nobenega srečala. Pogledala sem na uro. 14.31. Joj, ne! Z babi sem zmenjena ob pol treh, ne pa eno minutko čez!

Tekla sem in tekla. Zagledala sem ovinek, za katerega se moram postaviti. In ravno, ko sem želela iti tja, je pripeljala tudi babi. Kako sem si oddahnila! Ne bom kregana.

Ampak, ko sem stopila v avto, se je babi začela dreti name, češ, zakaj zamujam, da tega ne prenese... Celo pot se je drla in nisem ji morala razjasniti. Saj ji tako ali tako nebi, ker na angleščino nisem šla zaradi slabe ocene pri zgodovini...

Celo pot, med tem, ko sem poslušala babičino kričanje, sem si želela, da bi doživeli prometno nesrečo. Da bi jaz umrla in bi se babi počutila krivo. Saj si itak ne zaslužim živeti! Ničesar in nikogar ne maram, razen Jordana (moje ljubezni), Tie (moje BFF) in mojih živali.

Želela sem si, da bi iz za ovinka pripeljalo vozilo in naju zbilo, tako kot je mojega dedka. Za vsakim ovinkom sem bila bolj žalostna. Babi pa vedno bolj mirna. Nazadnje sem upala, da bova padli v jarek, ki je bil na moji desni strani. Nazadnje sva le prišle do doma. Srečno.
26. december 2012
u28319
u28319
Neext:* + nova bralka
26. december 2012
u28319
u28319
P.S.: A bi lahk brala prosm?? Hwalla ti, če boš!
https://www.igre123.com/forum/tema/pustoloscina-ever!!!--2.del/47547/
26. december 2012
u108011
u108011
neeeext:3
-hanča moja:*
26. december 2012
u91970
u91970
alo berte člouki glupi x'd to je najbolša zgodbica ohohohohohohoho :'D
30. december 2012
u108011
u108011
ohohohohoh :Đ
30. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg