Forum
u150635
u150635
»Triiim, triiim, triim« zvonec je naznanil konec pouka. »Končno« sem zavpila in stekla iz razreda. Za sabo sem slišala le glasove, ki so se veselila konca pouka. Pohitela sem po hodniku, da bi čim hitreje prišla ven. »Emm, hej ti no…« nekdo me je potrepljal po rami. Obrnila sem se in pred seboj zagledala osebo, ki sem jo v tem trenutku najmanj pričakovala. Razredničarkin srček Emma. Udarila sem se po glavi »Pa kaj je spet?« sem jo nahrulila. Preplašeno je odstopila: »Foksa hočeš da greš nazaj«. Debelo sem jo pogledala in odšla po hodniku nazaj proti razredu: »Foksa, rekla je foksa« sem si mislila saj nisem pričakovala, da bom z Emminih ust slišala kaj takega. Stopila sem v razred in pogledala razredničarko. Ta me je zlobno pogledala. »Gospa Hayden, če se je spet kaj zgodilo, prisežem, da nisem bila jaz oz. nisem bila zraven« sem pohitela z odgovorom na tišino. Učiteljica se je zarežala in mi podala verižico mojega pokojnega očeta: »Ah Sophie, pa saj sploh rekla nisem da si česa kriva« Zavila sem z očmi »Vedno ko želite govoriti z mano me česa obtožite« sem zamrmrala. »Kaj?« je vprašala Haydnova »No saj je vseeno. Verižico si pozabila na klopi.« je rekla in se ponovno zakopala v svoje delo. Skomignila sem z rameni in odšla iz razreda. Ko sem prišla na postajo sem zaslišala zbadljivke na moj račun. Sploh pa me to ne gane več.
Sedaj pa je res že čas da se predstavim… Jaz sem Sophie Cane. Parvijo mi da, da sem čudakinja. Jaz se ne strinja saj pravima da sem nora in divja.

Stopila sem na avtobus in se namestila na zadnji sedež. Do mene je pristopila Anya, najbolj priljubljena punca na šoli. »Umakni se divjakinja« je zaupila da se je cel avtobus obrnila nazaj proti meni. »F**k you« z ustnicami sem oblikovala besedo, da je Anyo skoraj vrglo na rit. Skomignila sem z rameni in v ušesa dala slušalke MP3.
Vem da za zdaj še ni nevem kaj... To je samo za začetek.
2nexta pa nadaljujem
24. december 2013
u152046
u152046
next!
24. december 2013
u159660
u159660
ja neeeext!!
25. december 2013
Neext
25. december 2013
u150635
u150635
Kamlu dobite, pišem...
25. december 2013
u150635
u150635
Ko sem prispela domov sem pohitela v svojo sobo. Začela sem delati nalogo za matematiko saj sem želela letos narediti matematiko z nekaj več kot -2. Razmišljala sem o današnjem dnevu in iz žepa potegnila verižico mojega očeta. Prižgala sem računalnik, da bi preverila, če je kaj novega na spletu. Ko sem brskala sem naletela na nekaj tako popolnega… »Ha ha ha« sem si mislila. Nekdo je dal na splet sliko Anye z najbolj butastim izrazom na obrazu, zraven pa jaz! Pod sliko je bil komentar: »Ha divjakinja ti je pa podkurila danes . Videl na lastne oči« Komentar je pripadal Andrewu Hootu, po mojem mnenju najbolj cute fantu.

Bila sem res zelo vesela. Sicer pa nevem kako naj bi me sploh pogledal kdo iz šolske smetane. Nadaljevala sem z nalogo, saj sem kasneje morala peljati na sprehod mojega Smottya. »Sophie! Kosilo!« je zaupila moja mama iz kuhinje. Po želodcu mi je že krulilo, zato sem kar poletela po stopnicah v kuhinjo. »Kaj pa is ti tako vesela danes?« me je mami vprašala, ko sem priskakljala v kuhinjo. »Ah nič ni« sem ji odgovorila. Po kosilu sem Smuttya pripela na povodec in g odpeljala ven v park. Ko sem hodila po zasneženih potkah mi je sneg škrtal pod nogami. »Še malo pa bo Božič, jutri bomo izžrebali, svojega skrivnega obdarovanca za Božič« sem mislila med hojo. Smotty je igrivo skakal za snežinkami. Usedla sem se na bližnjo klopco in strmela naprej. »Smem prisesti?« globok a znan glas je prebodel tišino. Obrnila sem se in pred sabo zagledala Andrewa. »Emm, ja lahko« sem komaj izdavila iz sebe. »Komaj sem ušel Anyi in njeni druščini« je zasopihal. Skomignila sem z rameni in pobožala Smottya. Takrat sem opazila majhno psičko z rožnatimi nogavičkami. Andrew se je nasmehnil »Lady«. Pobožala sem jo in zardela, ko sem opazila da me Andrew opazuje. »Sploh nisi tako divja, kot pravijo« je izdavila in se skremžil ko je v daljavi opazil postavo ki se je prekopicovala po snegu v rožnatih škornjih. Obrnil se je k meni »Ne sovraži me ko bom to storil, le glej me v oči« Ko je postava prišla bližje sem opazila, da je bila Anya. Jezno sem pogledala in hotela ustati. Andrew me je potegnil za roko in se sklonil k meni. Pogledal je Anyo in me nato poljubil. Poljubil na usta. Preplašeno sem pogledala in prijela Smottya ter stekla domov. »Divjakinja, čakaj« sem slišala za seboj, ampak noge so me nesle, tekla sem in tekla…
25. december 2013
u150635
u150635
next ni dolg ampak je ok
2 nexta pa nadaljjem
25. december 2013
u152046
u152046
next
25. december 2013
u152046
u152046
next ;3
29. december 2013
u152046
u152046
eta 2 next-a nexti
29. december 2013
u150635
u150635
2 nexta od 2 oseb :3
loh mal oglašuješ
29. december 2013
u151299
u151299
next
29. december 2013
u152046
u152046
eko 2 next od 2h oseb
29. december 2013
u150635
u150635
buu, čak d napišem
29. december 2013
u160600
u160600
next
29. december 2013
u150635
u150635
Utrujena sem padla na tla in premišljevala zakaj je to storil. Saj mi je bilo všeč, razen da me je izkoristil. Jezna sem vstala in odšla domov. V sobi sem se vrgla na posteljo in si ogledovala sliko mojega očeta. »Ding dong« nekdo je pozvonil pri vratih. Mami je odprla vrata in se pogovarjala z neznancem. Kmalu sem slišala kako so se vhodna vrata zaprla in nekdo je stopal po stopnicah. Obrnila sem se in si obrisala solze. Kmalu je potrkalo na moja vrata. Obrisala sem si še ostale solze in odprla vrata. Neznanec mi je pomolil šopek v obraz-mislil sem da je neznanec- jaz pa sem ga umaknila in zagledala Andrewa.
»Kaj bi spet rad?«
»Nič, ne smem priti k tebi?«
»Ne čutim potrebe po tem… Kaj še stojiš tam?«
»Ah nič, samo nimam namena oditi, dokler me ne izpustiš noter«
Jezno sem ga pogledala in odprla vrata na stežaj. Andrewa sem porinila v sobo in zaloputnila vrata. Jezno sem ga gledala in se vrgla na posteljo. On pa me je samo pogledal in na obrazu se mu je narisal nasmešek. Vzela sem knjigo in začela brati. »A si jezna name?« je Andrew vprašal in se usedel na posteljo k meni. Jezno sem ga odrinila, a on se ni dal kar tako odgnati. Prijel me je za roko in ponovno poljubil. Jezno sem ga pogledala: »Kaj sem ti storila, da se spravljaš name?«. Andrew pa me je užaljeno pogledal. Nato pa je skomignil z rameni in rekel: »Prav če misliš tako… V resnici si kar dobra, samo malo preveč divja« popravil mi je pramen las in odšel iz moje sobe. V tistem trenutku sem spoznala kako sem ga polomila. Končno bi lahko dobila fanta, pa sem ga nagnala od sebe kakor da je kužen. Stopila sem k oknu in po licu mi je spolzela solza. Videla sem ga kako je odhajal. Nenadoma pa se je obrnil in se zasmejal. Vedela sem da me je videl, zato sem se vrgla na posteljo in želela vse skupaj pozabiti.

○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•○•
»Bip, bip, bip« z roko sem udarilo po budilki in se usedla. Bila sem zelo utrujena in nisem želela v šolo. Kmalu sem se oblekla in pojedla zajtrk, ki sem si ga pripravila. Nato sem pograbila torbo in pohitela na avtobusno postajo. Ravno uspelo mi ga je ujeti, zato sem hitro skočila nanj in se usedla na prvi sedež, ki je bil prost. Kmalu sem opazila, da sedim zraven Andrewa. Hotela sem vstati a je avtobus speljal. Zaradi sunka me je zaneslo in skoraj bi padla, če me nebi Andrew ujel. Vzdihnila sem in se usedla nazaj na sedež. Vso pot do šole sem molčala. Ko se je avtobus ustavil pred šolo sem pohitela proč od Andrewa. Pred šolo sem se ustavila in zagledala Emmo. Ravno takrat pa je mimo pritekel tip z rolko in Emmo podrl na tla. Jezno sem ga pogledala in ga nadrla. Emmi sem ponudila roko in ji pomagala vstati. Še sama nisem vedela zakaj sem to storila. Tiho sem se odpravila naprej proti učilnici.

Ko sem stopila v razred se je vame z mrkim pogledom zazrla Anya. Poskusila sem jo ignorirati, zato sem se usedla na moje običajno mesto. Anya je vstala in pristopila k meni in se nasmehnila: »Pa ne da divjakinja flirta z mojim fantom?« je rekla. Jezno sem jo pogledala in zamahnila z roko. Anyo sem zadela v lice, ravno ko je v razred vstopila učiteljica. Vsi so vstali in utihnili. Zraven učiteljice je stal fant, ki se je smehljal in se oziral po učilnici. »Sophie!« učiteljica je opazila da sem udarila Anyo. »Še enkrat vidim to bom poklicala tvojo mamo!« je dodala. Zavila sem z očmi. »Kaj naj zdaj? Grem k ravnateljici?« sem posmehljivo vprašala. Učiteljica me je mrko pogledala: »Pravzaprav imam boljšo kazen!«. Z roko je pokazala na fanta zraven nje. »To je Edward. Je novinec, zato mu bo potrebno razkazati šolo. Imam pa že prostovoljca! Kajne Sophie?«. Zavila sem z očmi. Edward se je usedel zraven mene in mirno spremljal pouk. Bila sem zares jezna. Po koncu pouka sem pohitela iz razreda na dvorišče. Tam sem zagledala Emmo in Andrewa kako se kregata.
(J-jaz, A-Andrew, E-Emma)
A in E istočasno: Živjo Sophie!
A:Kako jo poznaš?
E:Moja prijateljica je. (pri tem me je vprašljivo pogledala). Kako jo ti poznaš?
A:Emm podobno kot ti.
J:Kako se vidva poznata?
E:Moj brat.
A:Moja sestra.
Takrat me je prav odbilo nazaj. Sedaj moram izbirati ali bi rajši imela prijateljico ali mogoče fanta. Zakaj ne morem dobiti vsega kar želim? NIKOLI!!? Užaljeno sem pogledala in zamrmrala: »Prijateljica«.
Vem da je ta next beden.
3 nexti pa nadaljujem.
30. december 2013
u152046
u152046
next!
30. december 2013
u151299
u151299
next
30. december 2013
u156540
u156540
next
19. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg