Forum
Well, odločla sem se za eno zgodbico, uapm da jo bo kdo prebrau. Pisala bom v tretji osebi, če veste kaj to pomeni c:

Kara,17 let


Nejc, 17 let


Karin, 16 let


Vid, 17 letKRATEK OPIS.
Kara je 17 letno dekle, mlada upornica, žurerka in ji ni mar za šlo, za ocene. Ima 2 najboljša prijatelja in fanta. Fantu je ime Nejc, prijateljema pa Karin in Vid. Večkrat v parku poležavajo in kadijo travo, ni jim mar kar jim reče hišnik, za katerega menijo da je orignialni hipi, ne tistie vrste hipi ki je zdaj se 'razviu' amapk tiste vrste hipi kot so bili nekoč.
10. maj 2012
u91499
u91499
Next
10. maj 2012
Bil je četrtek. Takrat se Kara vstaja že ob 5h, in gre v šolo, saj imajo tisti dan še kar dober urnik. Grafični procesi in še veliko stvari z grafiko, tako da ni ne kemije,ne psihologije in ne matematike. Kara je pograbila svoja najljubša oblačila, kratke sive oz. že črne-sice, saj so popisane z alkohlcem, in belo majco ki je že tudi raztragana in oguljena, z v. britansko zastavo. Pograbila je svoje visoke pete, torbico in kot vedno si je noter dala: cigarete oz. škatlico jointov, vžigalnik z napisom: I ♥ LONDON1 peresnico, akto {za vsak slučaj}, ključe od omarice, senčilo,maskaro in vse druge ženske pripomočke za vsakodnevno uporabo. Odšla je po sotpnicah navzdol, in tam jo je pričakala mama in ji rekla ''Nikar se ne vrni prepozno, doma bodi vsaj do 3h ali do 4h, če neboš mogla priti sama, me pokliči, bom prišla po tebe.'' Kara je bila zelo vesela da ma takšno mamo, očeta nažalost ni imela saj je umr za rakom ko je bila ona stara 3 mesece. ''Hvala mama, ampak danes bom hitro doma.'' Mama se ji je nasmhnila in poslovili sta se. Danes je bila Kara nekam dobre volje, čudno. Odšla je na avtobusno postajo in čakala na avtobus. Zopet je zamujau tako kot vedno, na postajo je pricapljala tudi njena najboljša prijateljica Karin v fantovski superman majci in črnih raztrganih 3/4 hlačah, ki so že oguljene in vanskah. Skupaj sta čakali na avtobus in se pogovarjali. Karin jo je vprašala ''Kako se je že tvoja ama odzvala ko si ji povedala da kadiš?'' Kara ji je odgovrila '' Malo mi je težila, amapk se je že navadila..'' nasmehnila se ji je. ''Aaa, fajno mmao imaš. ona ti tudi dava dnar za vse čike,kondome itd. ane..?''Kara je pokimala. ''srečka, tudi js bi mela tako mamo..'' zavila je z očmi in si prižgala čik. Tako sta se še pogovarjali 5 mniut in prispeu je avtobus. Odšli sta na njega, na njem sta bila tudi Nejc, in Vid in vsaka se je vsedla zraven svjega fanta, torej kara zravn nejca in karin zraven vida. tako so se pogovarjali, se smejali, dokler ob 7h niso prispeli v šolo. Nekaj časa so še zunaj sedeli in pokadili, in se smejali nato pa so odšli v razrede.
10. maj 2012
u91499
u91499
Next.!
10. maj 2012
next
10. maj 2012
Vsi so bili v enakem razredu in delali animacije v fotošopu, kari in karin je šlo to odlično d rok kajti imelli sta že izkušnje iz raznih forumov. Napočila je 4 ura in 4 in 5 uro so imeli prosto. Kara in Nejc sta odla v mesto, na pijačo, Karin in Vid pa sta poležavala na travi in čakala Karo in Nejca. Kara in Nejc sta se vrnila z sladoledom in vsi so ga jedli, se zabavali, pili red bulle {zravn sladoleda ja}, kadili, in gledali bivšega hipija oz. hišnika ki se je meniu z ravanteljem, ki je bil od vida stric, in nam ni nikoli nič rekeu saj je bil zelo v redu, takšenga ravnatelja ne dobip vsaki dan. '''Ejte jutri je ena kul zabava u x šopu, gremo? nabito bo, samo bo jaće.'' je reko vid, vsi so se strinjali. Po končanem pouku so se odmavili v mesto. Kara in Karin sta odšli v trgovine za jutrišnji parti. Nakupili sta si 2 para čevljev, 1 obleko {enaki sta bili, a drugačne barve, ena je bilo bel-mornarska modra druga pa črno-bela}, črn suknjič, spodnje perilo - kdo ve kaj se bo dogajalo zvečer v poznih urah, z vidom/nejcom? Odšli sta ven in vid in nejc sta ju čakala, odšli so še na en drink oz. na kavo in kaupično in na dva ali tri čike/jointe, nato so se še malo razgrajali po mestu in se zabavali. Doma je bila že ob 9h zvečir, mama je bila na laptopu, ob 10h sta skupaj gledali grozljivko in jedli kokice. Ob 1h ko sta pogledali 2 grozljivki ji je rekla da grem spat in da bo jutri pozno doma saj gre v x šop na zabavo, rekla ji je: '' vredu, pojdi in se zabavaj dokler še lahko, in lahko noč.'' njena mama je bila najboljša, nato še ji je zaklicla v sobo ''si bila danes res v šoli in ti ne rabim opravičila napisat?!!" ''JA SEM BILA, AAMAPK MI LAHKO ZA JUTRI NAPIŠEŠ DA IMAM ZOBOZDRAVNIKA? HVALA!!" slišala je kako je zavzdihnila ''ja bom, ti pustim na mizi lahko noč.'' Kara se je odšla stuširat in odšla na računalnik. do 4h zjutraj je bila še na laptopu, nato je potala utrujena in odšla spat.
10. maj 2012
next
10. maj 2012
u91143
u91143
Next.!*
22. maj 2012
u73295
u73295
next
22. maj 2012
jutri c; natrpan urnik mam danes..
25. maj 2012
u91143
u91143
;D
29. maj 2012
u45307
u45307
http://www.igre123.com/forum/tema/top-model-by-mee-and-u/34799/1 Se prijaviš?
Prijateljica ma
29. maj 2012
u91382
u91382
next : D
22. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg