Forum
zakaj? sem se spraševala ko sem hodila proti šoli. zakaj me vsi tako sovražijo? ime mi je anna stara sem 15 let. hodim v prvi letnik živim pa z mamo in mojo malo sestrico ki je stara komaj 1 leto. ko sem končno prišla do šole sem se zavedala da sem zamudila. hitro sem se preobula in stekla do učilnice ter se zlagala da sem imela zobarja. usedla sem se k Lari moji edini prijateljici. Po koncu pouka mi je lara rekla da me bo nekam poeljala in me polepšala. ko sem prišla domov sem se naličila:
in se oblekla:
[img]https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKsfawK69cOPocZzceP5-i9Go5bBxgjd1jFam-hX_xzyNnfyez[/img]

nato sem laro počakala pred hišo. ko je prišla do mene sva poklicali taxi in lara je vozniku naročila kam nej naju pelje. ko sva prispeli sva zunaj videli...
25. februar 2013
ko sva prispeli sva zunaj videli najlepšega fanta na svetu. lara je zaradi mene odšla do njega in mu nekaj govorila po 5ih minutah je prišla do mene in mi dala listek z njegovo telefonsko številko. nato pa sva z laro odšli po nakupih kjer sem nakupila velikooo lepih stvari:

to pa sem jaz v novi obleki:
ličila:

nato sva odšli na pijačo in tortico. lara mi je rekla naj si izberem novo frizuro ker me bo peljala k frizerju. ko sva odšli sem si ogledovala frizure. izbrala sem si popolno:
z laro sva z polnimi rokami vrečk odšli domov. jaz sem laro povabila k meni domov saj ni bilo nikogar doma. odložila sem vrečke in odšla k lari v dnevno sobo. na tvju sva našli grozlivko ter si jo ogledali. zjutraj sem odšla v mojo sobo in se perfektno naličila in oblekla. lara je odšla domov. pripravila sem si torbo ter odšla k šoli. ko sem prišla v razred so me vsi začudeno gledali in mi govorili kako sem lepa. po šoli sem poklicala tistega fanta.najin pogovor:
M-tisti fant, J-jaz

M"živjo kako si?"
J"ureduu... kako pa veš da sem to jaz anna"
M" lara mi je povedala"
J "aa"
M "boš jutri ob 16.00 prišla na zabavo pri meni doma?"
J"itakkk"
M" ok... čaww"
J"čaww čaww"

stekla sem domov in začela izbirati obleko. domov je prišla mami in mi dala majhen paketek odprla sem ga in v njem je bil nov telefonn!!!!!!!!! stekla sem do mami in jo močno objela ona pa se je samo nasmehnila in naredila kosilo.odšla sem v svojo sobo in se ulegla v posteljo. naslednji dan sem prespala šolo in ostala doma. nato pa sem se spomnila da ima mark zabavo in da se moram pripraviti. oblekla sem si obleko ter se naličila ko sem bila perfektna sem odšla tja ko pa sem pozvonila...
25. februar 2013
nextt... ti maš tok najbolšee zgodbicee:***
25. februar 2013
no jaa... amm hwalaa res... še 3je nextii
25. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg