u170070
u170070
»Kurba« »Prasica« »Vlačuga« in še kaj hujšega,me je spremljalo skozi hodnike šole. Hodila sem s sklonjeno glavo in občudovala moje superge. Temno vijolično kapuco sem si potegnila na glavo,da bi ublažila udarce. Ti so prihajali z vseh strani. »Bi raje nož ali žiletko?« me je vprašal Justin. Pogledala sem ga in vedela sem,da si bom nakopala velike težave.
Boksnila sem ga v trebuh. »Ti prasica!!!« je zakričal in se držal za trebuh. Njegov prej vesel obraz,je postal jezen. »Vsi ven!« se je zadrl Calum. Oh sranje!!! Gledala sem naokrog,da bi poiskala zavetje,a ga na žalost,ni bilo. Odmikala sem se stran od njega in drugih. »Srček,kam pa kam?Si mislila,da te bomo pustili iti?« je vprašal Joey. »Verjemi,da nisem tega mislila,ampak samo da me danes pustite pri miru.« sem rekla. »Haha,zakaj že?« je vprašal Connor. »Brat ima rojstni dan.« sem zašepetala. Spogledali so se in bruhnili v smeh. »Srček,briga nas!Mi bomo delali s tabo,kar bomo hoteli in kadarkoli. Zato te ne bomo pustili.« je rekel Harry. Pogledal je Justina,ki se je še zmeraj držal za trebuh. »Plačala boš za to.« je mrmral pred se. »Glej,sori,ampak noben se ne zajebava glede rezanja.« sem mu rekla in se obrnila in hotela iti iz šole. Slišala sem korake za mano a se za njih nisem zmenila. Nekdo se je postavil pred mano. Že po vonju sem vedela da je Tyler. »Umakni se,piflarček.« sem mu zabrusila in ga odrinila stran. »Smrdiš ko kuga…« sem rekla in vsi so bruhnili v smeh.
Šla sem mimo njega in odprla vrata. Zadel me je vonj pomladi. Bilo je sredi aprila,kar je čudno,saj cel mesec ni padalo. Popravila sem si torbo in vzela telefon in slušalke. Hodila sem domov in poslušala glasbo. Gledala sem pod noge,ko sem začutila,da mi nekdo sledi. Malo sem se obrnila in začela hitreje hoditi. Videla sem Justin-a,Zayn-a,Connor-ja in Tyler-ja. Gledala sem v telefon,da bi videli da jih nisem videla. Za trenutek sem se ustavila,da bi si slekla jopo.
Dohiteli so me in se postavili v krog. »Kaj je,pederčki?« sem jih vprašala posmehljivo. »Nič. Tebe smo prišli iskat.« se je oglasil Tyler. »Haha,ne hvala.« sem rekla in se prerinila med Connor-jem in Zayn-om. »Bye,bye niggas!« sem jim zaklicala in se pognala v beg. Tekli so za mano do moje soseske. Bila sem vsa zadihana in začeli so me dohitevati. Malo je manjkalo,da bi pritekla do vrta,ko sta se pred mano pojavila Calum in Joey. »Kam,pa kam,Rdeča kapica?« me je vprašal Liam,ki se je pojavil za njima. »Domov,kreten.« sem zamrmrala. Zayn je zakašljal in obrnila sem se k njemu. »Kaji si mu rekla,ljubica?« Prijel me je za roko ter me pogledal v oči. Spustila sem pogled ter zašepetala »Kreten.« Kmalu pa sem dodala:»Nisem tvoja ljubica!« »Tara Iryna Lawley,zmeraj si bila in boš moja ljubica.« Zgroženo sem ga pogledala in odkimala. »Hell to the NO!« sem rekla in se odmaknila od njega. »Heheh.« sem slišala okrog mene. »Sam tih mi bodte!« sem zarenčala na njih. Utihnili so in začeli žvižgati,kot 'nič jaz'. Grdo sem jih pogledala in zavzdihnila. »Še zmeraj hočeš….« je začel govoriti,ko ga je prekinil moj telefon. Resno?! »Kaj je?« sem ga jezno vprašala,ko sem se oglasila. »No,no Tara,kako se govori?« me je vprašal. »Govorim čisto normalno. Kaj težiš?« sem zarenčala. »Sej veš,da te bo Nathan,čisto pretepel ko bo izvedel,kako se obnašaš.« je rekel veselo inse zsamejal. Otrpnila sem in začutila sem solze v očeh. Ne,ne bom jokala pred njimi. Vso žalost sem potisnila vame in izbezala ven bes in jezo. »Oh oh oh I really don't care.Oh oh oh I really don't care.« sem zapela in prekinila. »Kaj si rekel?« sem vprašala Zayna. »Pozabi. Te bomo že kdaj drugič dobili.« je zarenčal in pomignil fantom,naj mu sledijo.
Zavzdihnila sem in se spominjala njegovih čokoladno rjavih oči. Šla sem v hišo ter se sezula. »Kian!!!! Kje si?« sem se zadrla in pogledala po hiši. »V sobi sem!« se je zadrl. Hodila sem po stopnicah,ko mi je zavibriral telefon. Bilo je sporočilo od Nathana. »Kaj sem slišal? Da se grdo obnašaš. Danes ti bo trda predla!!« Zavzdihnila sem in vstopila v sobo. »Vse najboljše!!!« sem se zadrla ko sem vstopila v sobo. Zasmejal se je in vstal. »Hvala,sestrica  Rad te mam.« je rekel in me objel. »Tukaj maš darilo.« sem mu rekla in mu vrgla škatlo. »Me zanima kaj je « Začel je odpirati in kmalu začel vdihavati ves zrak iz sobe. »Tara Iryna Lawley! Kako si upaš? Ne bi smela tega narediti!« »Daj,smiri se,dušo! Nič takega ni bilo!« sem mu rekla,medtem ko je gledal telefon in iPad. Izginila sem iz sobe in stekla v svojo. Iz škatle sem izvlekla torto in jo dala na mizo. Vzela sem še fotoaparat. Nesla sem torto v njegovo sobo,ko mi je spet zazvonil telefon. »Kian! Daj pridi sem in mi vzemi telefon iz žepa!« sem zakričala. Kmalu je pritekel in skoraj padel po stopnicah. »Kliče te en Nathan.« mi je rekel in mi podal telefon in vzel torto in fotoaparat.
Oglasila sem se in kmalu zaslišala tisti tečen glas. »Zakaj se nisi takoj oglasila?!?!« me je ves živčen vprašal. »Glej!Moj brat ma rojstn dan in nesla sem mu torto in se nism mogla takoj oglast!Kaj čš?« sem mu zarenčala nazaj. »Zamujaš za 10 minut! Tokrat boš ostala 20 minut več.« je rekel in prekinil. »Jebote!« sem vzkliknila. »Koga?« se je zasmejal Kian. »Nathana.« sem rekla in se spet obula in stekla skozi vrata. Tekla sem ko zmešana in kmalu prišla pred šolo. Tam me je čakal Nathan oz. Freaking Douchebag. »Jebote!« sem si mislila in vzdihnila.
Čisto počasi sem se mu približala,a me je vseeno opazil. »Tara,zamujaš. Kje si bila?« me je vprašal in se obrnil. »Na Zemlji.« sem mu odgovorila in grdo me je pogledal. »Doma sm bla no!« sem dodala in zavila z očmi. »Ne zavijaj z očmi!« je vzkliknil in me udaril v lice. »You did not just do that!« sem slišala in razprla oči. Pogledala sem naokrog in skoraj padla na tla. »Kian? Connor? Zayn? Kaj delate tukaj?« sem vprašala in se izmikala pogledom. »Jaz sem sedel tukaj in potem je prišel še Zayn.« je rekel Connor in stopil do mene. »Samo da ti povem. Po tem boš še bolj dobila« mi je prišepnil Zayn in otrpnila sem. »Samo povem« Vsi smo gledali Nathana,ki je čisto zmrznil. »Glej,no glej! Stari,kje si bil ti? Po tisti aferi,te nekaj časa ni bilo.« je rekel Zayn. »Mrš,če ne bom povedal celi šoli in celem mestu« je rekel Connor. Zavzdihnila sem in se odmaknila od njih. »Fucking douchebag!« sem zašepetala samo da me je Kian slišal. Zahehetal se je in prikimal. Obrnila sem se da bi odšla,ko me je Zayn prijel za ramo. »Kam,pa kam?« me je zlobno vprašal. Odgovorila sem mu »Kva te boli kurac?« Jezno me je pogledal in mi prišepnil »Tara,sploh ne veš kaj vse ti lahko naredimo.« Pogoltnila sem slino in gledala naokrog. »Kian,lahko greš. S Taro se moramo še pogovoriti.« je rekel Connor in se zasmejal. »Pridi čim prej nazaj « mi je rekel Kian in počasi odšel domov. »Želiš?« sem vprašala. »Tvojo smrt.« je rekel Zayn. »Pa me ubij.« sem rekla. Vedela sem,da se mi je glas zlomil.
Hello!!! Sorry za konc ampak se mi ne da več…pa še bolna sm
Kok se vam zdi?
Kdo je Nathan?
Next?
Slike pridejo bl pol 
26. maj 2014
u170070
u170070
Harry
Niall
Louis
Liam
Zayn
Tara
Kian
Connor
Joey26. maj 2014
neext <33
27. maj 2014
u170812
u170812
irenchi, kar vredu zgodbica je, ampak nadaljevanja NI?
30. maj 2014
u170070
u170070
sorry....sploh nimam več cajta....zdele ga bom nardila sam je tako sranje tko da ja -.-
31. maj 2014
u170070
u170070
heeeeeeeeeeeej people!!!slaba novica -.- do konca šolskega leta mam prepoved računalnika -.- sorry ((((( nexta ne bo full dolgo ((((
03. junij 2014
u139348
u139348
nexttt =)
13. julij 2014
next
13. julij 2014
u170070
u170070
hvala za next tale next bo namenjen •ɱє††• in Niki. da vam povem....nexti bodo prihajali bolj kratki al jih pa spljoh ne bo
----------------------------------------
Y♡Ʊ D♡И'Ƭ ИƐƐD Λ ß♡Y Ƭ♡ ҠƐƐṖ Y♡Ʊ ĤΛṖṖY, ΛĿĿ Y♡Ʊ ИƐƐD ĪS Ƭ♡ ßƐ Y♡ƱŔSƐĿF
-
-
Zaradi tega sranja,sem se pozabila predstaviti. Sem Tara Iryna Lawley. Imam 17 let in rojstni dan imam 19. maja. Moje najljubše barve so vijolična,črna in svetlo modra. Imam solidne ocene in kakor veste se name spravljajo slavne osebe. Sploh ne vem kaj sem jim naredila....
เ ๓єคภ,ןยรt ๒єςคยรє เ'๓ ภ๏t թ๏թยlคг,tђคt ๔๏єรภ't ๓єคภ tђคt tђєץ ςคภ թเςк ๏ภ ๓є -.-
Na žalost jih imam rada kot pevce,youtuberje in tako dalje. Je najhujše! Vsak dan poslušaš eno in isto pesem!! Najhuje je to,da se brat druži z njimi... Moj brat je Kian Lawley. Mogoče ga poznate,saj je slaven youtuber. Nobeden ne ve da je moj brat. To je dobro in slabo. Dobro,ker se lahko s puncami pogovarjam o njem. Slabo,ker vsakič ko se objameva,naredijo »Oppa!« Niso še pogruntal,da imava ista priimka. As I saidTUPID PEOPLE! V šoli nimam prijateljev in vsi se me izogibajo. V vseh letih srednje šole sem imela samo enega prijatelja,pa še ta je končal dve leti nazaj. Treniram odbojko,nogomet in hip hop. Vem,da je veliko,a me zelo pomirja. Imam 5 tattoojev. No,pa nazaj h mojemu življenju.
Izmikala sem se Zaynu in Connorju,ki sta hodila za mano. Bila sem skoraj pri zidu,ko so se za njima prikazale sence ostalih fantov. Now I'm really fucked. Gledala sem okrog za pomoč,a vsi so izginili domov. Why me?!?! Zayn je bil čisto blizu mene in vedela sem da me bo udaril,brcnil ali boksnil. Dvignil je roko in me boksnil v obraz. Malo se mi je zavrtelo in kri mi je začela liti iz nosa. Solze so se mi nabirale v očeh in dve ali tri ste spolzele po mojem licu. »Ne jokaj. Prihrani solze za pozneje« je rekel Connor in se zasmejal. Za trenutek sem v Zaynovih očeh zagledala žalost in osramočenost. Zavzdihnila sem in zaprla oči. Po tiho sem molila,da ga bo nekdo zmotil. Bog moje želje ni uresničil. Počutila sem se tako depresivno,žalostno in razmišljala sem o samomoru. Še en udarec. V trebuh.
Bolelo je a sem navajena na to. Zayn me je dvignil za majico in me pribil na zid. Hrbet me je zabolel in še ena solza je stekla po licu. Obrisal jo je s palcem in mi nekaj rekel »Kmalu ne boš več dobivala udarcev« Oddahnila sem si in potem skoraj omedlela,ko je dodal »Dobila boš ureznine.« Pogoltnila sem slino ter si zaželela,da se ne bi rodila. Še enkrat me je pribil v steno. Padla sem na tla in fantje so me pobrali. Vsak se je izmenjaval in vsak je imel močnejši udarc. Vsakič me je bolj zabolelo in vsakič so se bolj smejali. Connor se je nehal smejati in se odmaknil stran. 100% se mu smilim. Vse me jo bolelo in samo mislila sem si »To bo moj konec,prisežem.« Upam,da Kian ni brskal po moji sobi. Če bi našel rezilo,bi ga vrgel v smeti in mi spet začel nekaj pametovati. »Connor,kaj zdaj? Ti si na vrsti,« je rekel Zayn. Connor je prišel do mene in me zelo močno brcnil v gleženj,da sem padla na tla. Telo je prevzela bolečina. Spet me je udaril ampak manj kot ostali. Spet me je brcnil v koleno in tokrat zelo močno. Čez nekaj časa sem bila vsa pohabljena in skoraj vsi so že odšli. Samo Connor je ostal in čakal da se dvignem. »Kaj čakaš?« sem ga zajedljivo vprašala in probala ustati. »Tebe čakam,da se dvigneš.« Zavila sem z očmi ter rekla »Na tvojo žalost ne morem ustati. Premočno si me brcal.« Stopil je do mene in me dvignil. »Lahko hodiš?« je zaskrbljeno vprašal. Stopila sem na eno nogo ter javknila. »Ne morem.« Mojo roko je ovil okrog njegovih ramen in mi pomagal domov. »In zakaj mi pomagaš?« sem ga iznenada vprašala. »Ker nočem biti eden tistih fantov,kateri ne pomagajo puncam. Želim si biti prijazen.« je rekel žalostno in kmalu nadeljeval »Vem,da sem ga polomil,a upam da mi oprostiš. Res nisem hotel tega početi. Zayn me je prisilil in saj veš,njemu res ne moreš ugovarjati. Who can blame him? Glede na to s kom živi,je res čudno,da je še zmeraj tako prijazen.« mi je rekel in prhnila sem. Je že res,da se mi Zayn smili ampak ni mu treba to nad puncami znašat. »Vseeno hvala ti,ampak naslednjič bodi malo bolj nežen« sem mu rekla in se nasmehnila. »Aja,pa še to ti moram vrniti.« mi je rekel in mi dal tisto stvar v žep. »Doma poglej.« je dodal in preostalo pot sva bila tiho. Kmalu sva prišla do moje hiše in zavalila sem se mu »Hvala ti,Connor!« Objela sem ga in mu dala poljubček na lička. Vem,da je z mano nekaj narobe ampak ok. A sem jaz kriva,da je tako sexy? Vem pa tudi to,da sem prej rekla za Zayna. Oba me privlačita,a kaj ne morem si pomagati. Hehe..No,Connor je zardel in se obrnil na peti. Odšel je po pločniku naprej in za vogalom izginil. Kot naročeno,je Kian prišel skozi vrata. "Tara,kaj je s tabo????Kaj si delala?"
****************************************************************************************************************
Ta damm! skup neki spackala.slikce še prihajajo
1.kaj bo povedala Tara?
2.a je ma Connor rad?
3.next?
15. julij 2014
u170070
u170070
Tattooji:
15. julij 2014
u139348
u139348
En velik masten next!
1. nevem
2. jaaa =)

lahko pa delaš mal krajše nextea ne??
15. julij 2014
u170070
u170070
ja lahk,sam sploh ne vem kok je dougu k pišem na wordu pa hehe
15. julij 2014
u139348
u139348
aja
15. julij 2014
next
15. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg