Forum
Js pa KIM_loves_him boma dale sm eno zgodbo ni najina sam je ful fajna in bi rade da jo tut vi preberete. Zgodba govori o najini naj. skupini Tokio Hotel oz.sam o billu in Tomu kaulitzu.

A bote brali?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. marec 2011
bom kr js dala prvi del
29. marec 2011
To sta Bill in Tom

OSEBE: Bill Trümper, Tom Kaulitz, Simone Kaulitz, Jörg Trümper, Gordon, Andreas
29. marec 2011
Začetek upama da vam bo všeč tk ko je nama
********
Kot je minilo vsako poletje, je minilo tudi to in spet se je začela šola. Tom je sovražil šolo, saj je ime zelo slabe ocene in nikoli se mu ni dalo učiti. Zato je bil zelo žalosten, ker je minil njegov najljubši čas v letu, poletne počitnice.

Vedel je, da bo moral spet poslušati teženje učiteljev in večina časa preživeti v ravnateljevi pisarni. Z učitelji se ni razumel, saj je imel neprimerno obnašanje in ne vzorno vedenje. Zelo rad je spal in velikokrat zamujal začetke ur, kar je povzročilo, da so ga učitelji še bol sovražili.

Tom je živel z mamo Simone in očimom Gordonom. Oba sta ga imela zelo rada in mu veliko pustila, saj je bil od Simone edini sin. Simone in njegov pravi oče, Jorg Trumper, sta se ločila, ko je bil Tom še dojenček. Z njim ni imel nikoli nobenih stikov in tudi mama se ni hotela veliko pogovarjati v tem. Tom je to razumel in je ni veliko spraševal.

Imel je zelo veliko prijateljev. Andreas je bil Tomov najboljši prijatelj in z njim je preživel veliko prostega časa. To poletje je bil Andy, kot ga je Tom klical, veliko pri njem. Skupaj sta gledala filme, se pogovarjala v različnih rečeh, hodila po zabavah in se zabavala.

Tom je bil znan kot veliki frajer na šoli, saj si je veliko upal in znal zabavati ljudi. Na zabavah pa je bil poznan kot ženskar, saj je znal zelo hitro osvojiti vsako dekle. Njegove zveze pa ponavadi niso bile daljše kot za eno noč.
29. marec 2011
Aja pa zgodba ni resnična
29. marec 2011
next
29. marec 2011
Oboževal je velika oblačila in skoraj vedno je nosil XXXL majice in baggy hlače. Imel je celo zbirko kap in rutk brez katerih ni šel nikamor. Bil je eden od članov slabih pretepaških tolp in zaradi tega je bil še bolj poznan. V družbi so se tudi drogirali, čemur se Tom ni upiral. Veliko je tudi pil in kadil. Njegova starša tega nista vedela, in tudi v šoli ne, saj bi ga drugače takoj izključili. Punce so ga oboževale kljub njegovim slabim lastnostim.

*****

Napočil je prvi šolski dan, ki je bil najhujši dan v Tomovem življenju. Vstati je moral že zelo zgodaj, saj se je moral še stuširati in obleči. Ker je bil prvi dan, se je odločil, da ne bo zamudil, saj je hotel narediti malo boljši vtis.

Poslovil se je od staršev in odšel na železniško postajo, ter čakal na vlak. Na postaji je videl veliko prijateljev iz tolp, ki so ga že veselo pričakovali, da ga bodo zopet dobili pod svoj vpliv. Tom jih je pozdravil, nato pa je že prišel vlak.

Vsi so odšli na vlak in Tom se je pomešal med množico ljudi. Usedel se je na najbližji sedež, ki je bil prost. Nekaj sedežev naprej je zagledal tolpo s katero so se "tepli". Rekli so jim pretepaška tolpa. Ker Tom ni želel že prvi dan zjutraj prepira, se je presedel nekaj sedežev bolj nazaj, tako da ga niso mogli videti.
29. marec 2011
Že prvi dan mu je bilo v šoli zelo mučno. Dve uri je moral sedeti v ravnateljevi pisarni, saj je naredil nekaj neumnosti. Popisal je vrata moškega wc-ja in na šolski zid narisal seksualni grafit, kar je učitelje zelo razjezilo, saj so menili, da je to kulturna ustanova.

Ravnatelj mu je naložil delo, ki si ga je pošteno zaslužil. Po pouku je moral počistiti vrata wc-ja in iz zida izbrisati grafit. Tomu pa se danes ni ljubilo ostati pozno v šoli in pospravljati, zato se je odločil, da se bo poskusil izmuzniti. Toda pri njegovem pobegu ga je zasačil ravnatelj.

»Tom Kaulitz!!«

»Umm… oh… kaj?«

»Ti nisem naročil, kaj moraš narediti?!«

»Ohh… ja, seveda, amm… ravno sem hotel iti po čistila.«

»Tom! Čistila so na drugi strani hodnika! Kaj imaš tokrat za bregom?« ga je vprašal ravnatelj in mu namenil strog pogled.

»Ja, seveda, prej sem hotel samo še pogledati naše nove omarice, ki smo jih danes dobili.«

»Za to boš imel še dovolj časa, tako in tako pa še niso narejene. Sedaj pa takoj na delo! Drugače boš dobil šolski pripor!«

»Yeah, saj že grem…« je rekel Tom in nato odšel.

Po končanem delu se je odpravil v ulico, kjer ga je že čakala njegova tolpa Hell's guys. Nekateri so bili že zadeti. Tom pa danes ni bil razpoložen za pretepanje, drogiranje in niti za prijatelje. Vsi ki so bili tam, so ga pozdravili, saj je bil njihov najljubši član. Tam je bil tudi Andreas, ki je ogovoril Toma.

»Ej stari, kje si pa bil danes toliko časa? Mislili smo že, da te ne bo.«

»Jao, spet je bilo nekaj v šoli.«

»Kaj pa si tokrat ušpičil?« se je zasmejal Andy.

»Umm… pa saj ni važno. Heey, poglejte prišla je tolpa Fighters.«

»Pojdimo! Pokažimo jim kaj znamo!«

*****

Po dolgem pretepu se je Tom ves izčrpan vrnil domov. Imel je nekaj modric in malo prask, ki jih je dobil, ko so se tepli. Kot vedno je bil tudi danes glavni v pretepu. Doma je nekaj prigriznil, nato pa se je odpravil v posteljo. Njegove utrujene oči so se zaprle in padel je v globok spanec.
30. marec 2011
u39401
u39401
nextiii
30. marec 2011
Ko se je Tom zjutraj zbudil so ga še vedno bolele modrice, ki jih je dobil prejšnji dan. Uredil se je nato pa odšel na železniško postajo. Danes tam ni bilo nobene tolpe.

Kmalu je ugotovil, da je na postaji sam , in da je zamudil vlak. Ni mu preostalo drugega kot da počaka na naslednji vlak ali pa gre peš v šolo. Ker pa je bilo do šole precej dolga pot se je odločil da bo počakala naslednji vlak.

Usedel se je na klopco, ki je bila na postaji in začel premišljevati. Zdelo se mu je zelo tiho zato je iz torbe vzel I-pod in slušalke ter začel poslušati glasbo. Zaslišal je znan komad od Eminema. Pesem si je začel tudi mrmrati, ne da bi se tega zavedal.

Bil je tako zatopljen v poslušanje glasbe, da sploh ni opazil, da se je nekdo usedel poleg njega. Ko mu je začela glasba že presedati in se je pričel dolgočasiti se je ozrl okoli sebe. Opazil je, da je poleg njega na klopci sedi še "nekdo". Oseba je opazila da jo je Tom pogledal in ga prijazno nagovorila.

» Heey. Ali si tudi ti zamudil vlak?«

»Yeah, to se mi pogosto dogaja.«

»Oh, meni se je prvič. Amm… jaz se Bill.« Mu je rekla oseba poleg njega in mu podala roko.

»Ummm…Me veseli Billy jaz sem Tom.«

Billov in Tomov pogovor je prekinil vlak, ki je pravkar prispel. Oba sta hitro ostala in odšla na vlak, ki je bil napol prazen.

»Amm...Tom ali bi sedel z mano ?«

»Yeah seveda, zakaj pa ne.«

Vsedela sta se na sedeža tako, da sta sedela na sproti in se lahko gledala. Dolgo tišino je prekinil Tom ko je začel pogovor. »Noo..Od kod pa si Billy? Še nikoli te nisem videl.«

»Oh, ta teden sem se z očetom preselil v Magdenburg. Prej sem živel v Berlinu, a sva se zaradi očetove boljše službe preselila sem.«

»Nato se bova veliko videla. Na katero šolo pa hodiš?«

»Vpisal sem se v Srednjo šolo Magdenburg.«

»Tudi jaz sem na tej šoli.« Se je prijazno nasmehnil Tom.

»Ohh to je res super. Škoda je le, da jaz tu nimam nobenega prijatelja.«

»Hej saj to je šele tvoj prvi dan. Prepričan sem, da boš dobila veliko prijateljev. Noo..Če želiš sem lahko jaz tvoj prijatelj. Ali imaš fanta?«

»Zelo lepo od tebe….Ampak jaz..amm..nisem peder, raje imam punce.« Je zardel Bill.

»KAJ?! Am…se pravi Bill. No,se mogoče še kaj vidiva, sedaj gremže tajko zelo zamujam pouk.« je zamomljal Tom, nato pa kakor hitro je mogel zdrvel iz vlaka. Do svoje šole je imel še približno 10 minut hoje. Med tem pa je premišljeval;

kako sem bil lahko tako neumen, da sem mislil, da je Bill punca. Ampak ali je sploh mogoče da je tako lepa oseba tip ? Še nikoli nisem videl tako lepega človeka. Imela je najlepše čokoladno rjave oči,ki so bile obrobljene z temnim senčilom. In veter ji je mršil dolge,črne, skuštrane lase z belimi prameni. Njene ustnice pa so izgledale tako sladke in sočne…
30. marec 2011
next
30. marec 2011
Ko je Tom Vstopil v šolo, je upal da ne bo srečal ravnatelja, saj je vedel, da včeraj ni dobro opravil svojega dela. V razred je vstopil ravno, ko se je začele 3 šolska ura. Še preden se je hotel upravičiti učitelju da je zamudil, mu je ta le pokimal, kar je pomenilo naj se usede. Ura se mu je zopet vlekla kot vsaka do sedaj. Učno uro je prekinil ravnatelj, ki je nepričakovano vstopil v razred.

»Tom Kaulitz ! Takoj pride v mojo pisarno.«

»Umm…ja takoj.« je nejevoljno zamomljal Tom.

Cel razred se je začel smejati, saj so vedeli, da je Tom spet nekaj ušpičil. Zopet je celo uro preživel pri ravnatelju, ki mu je govoril, kako bi mogel svoje delo bolje opraviti. Tom je samo kimal, njegove misli pa so bile spet pri črnolasemu fantu, ki ga je srečal na postaji in zamenjal za punco.

Prvič je bil vesel, da je zamudil vlak, saj ga drugače nebi spoznal. Resnično je upal, da bo Billa še kdaj srečal, saj ga je hotel bolje spoznati in postati njegov prvi prijatelj.

**?***********

Danes po pouku se ni srečal z tolpo, saj so se zmenili, da se dobijo zvečer na zabavi. Zato je po končanem pouku odšel domov.

Tom je igral tudi kitaro, in danes popoldne se mu je zdelo za to ravno pravi čas. Po naravi je bil zelo divja oseba, ko pa je igral kitaro je znal biti zelo nežen. Kitara ga je pomirjala in po navadi je igral zelo nežne melodije, ki niso bile podobne njemu.
A danes se tudi pri igranju ni mogel skoncentrirati. Njegove misli so bile ves čas pri Billu, čeprav si ga je hotel izbiti iz glave, mu to ni šlo ravno dobro od rok. Fant se mu je zdel nekaj posebnega, že takrat ko je mislil da je punca. A zakaj še sam ni dobro vedel.
30. marec 2011
Evo tule je še mal slik Toma in Billa


30. marec 2011
neext
31. marec 2011
Ko sta Bill in Tom vstopila v klub, je bilo tam že zelo veliko ljudi. Usedla sta se za šank in naročila pijačo.

»En sheridans in… kaj pa boš ti, Bill?« je Tom vprašal svojega spremljevalca.

»Amm... jaz bom cocacolo.« je po kratkem razmisleku rekel Bill.

Natakar ga je čedno pogledal, nato pa ima prinesel pijačo, ki sta jo naročila. Po nekaj požirkih je Tom veselo vprašal Billa. »Hej, ali greva plesat?«

Bill ga je zapeljivo pogledal, nato pa igrivo stekel na plesišče in začel divje plesati. Njegovi boki so migali v ritmu glasbe in videti je bilo kot da je ustvarjen za plesanje. Tom je še nekajkrat srknil svojo pijačo, nato pa se je pridružil Billu.

Skupaj sta zelo dobro plesala, in brez bi se tega zavedala, sta bila čedalje bliže. Na koncu sta bila že tako blizu, da sta se začela njuna telesa drgniti drug ob drugega. Tom je začutil, da je njegov "mali prijateljček" postajal trd. Še bolj sta se približala, nato pa se je Tom sklonil k Billu, da bi ga poljubil, a ta se mu je izmaknil…

V tem se je Tom zbudil iz svojih sanj. Bil je ves prepoten in še vedno trd. Želel si je, da bi bilo to resnično, a so bile le sanje.

Odšel je v kopalnico in odprl pipo v banji, da se je začela polniti. Med tem pa si je slekel svojo majico in boksarice v katerih je spal. Ravno ko se je slekel, je bila banja polna in lahko se je odpravil notri. Še prej je dodal nekaj milnice, da je nastalo toliko mehurčkov, da je iz banje gledala samo še njegova glava.

Že dolgo ni imel nobene punce, pravzaprav tri dni in to je bila z njega cela večnost. Dotaknil se je svoje "glavice" in ob tem zastokal. Prijel je za svoj penis in začel močno drgniti po svoji dolžini. Kmalu mu je prišlo in glasno je zastokal. Ravno ko je hotel iz banje, je zaslišal, da je nekdo potrkal na vrata.

»Ljubček, si notri? Slišala sem neke čudne glasove in zato sem pomislila, da je kaj narobe.«

»Umm… ja, notri sem. Oh… jaz… samo… amm… udaril sem se v nogo.« Si je na hitro izmislil Tom.

»Okej, v redu. Ko boš končal pridi v kuhinjo, pripravila sem ti zajtrk.«

»Ok, pridem čez deset minut.« je rekel Tom. Ko je slišal, da je njegova mama odšla po stopnicah v spodnje nadstropje, je hitro odšel iz banje in se oblekel sveža oblačila.

Kmalu se je prikazal v kuhinji, kjer je pojedel zajtrk, ki ga je pripravila njegova mama. Simone takrat ni bilo več doma, saj je morala že zgodaj v službo. Po končanem zajtrku je pograbil za torbo in se odpravil na železniško postajo.
31. marec 2011
next
31. marec 2011
Globoko v sebi je upal, da bo tudi danes videl Billa. Gledal je okoli, če ga bo kje videl, a žal ga ni bilo. Kmalu je prispel vlak, in Tom je že hotel gor, nato pa se je spomnil , da je Bill včeraj zamudil vlak in da ga bo morda tudi danes, in ga zato ni videl.

Ko so na vlak odhajali zadnji ljudje, je zagledal popolno bitje, ki teče proti vlaku. Takoj je vedel, da je to Bill. Hitro je pospešil korak in tudi sam odšel na vlak. Med množico ljudi je iskal črnolasega fanta. Kmalu ga je zagledal, kako sam sede na sedežu. Odšel je do sedeža in pozdravil Billa.

»Umm… Hej Bill… am… oprosti, ker sem včeraj tako hitro odšel… emm… jaz… ali se lahko usedem zraven tebe?« se je opravičil Tom.

Ko je Bill zagledal Toma, so se mu oči kar zasvetile. Nasmehnil se mu je in mu prijazno odgovoril. »«Hej, Tom. Seveda se lahko usedeš zraven mene. Glede včeraj pa…« Zavzdihnil je in se zazrl v Tomove oči. »Dam ti še eno priložnost.« se je zasmejal Bill in mu namenil enega od najlepših pogledov kar jih je premogel.

Tom je bil presenečen nad odgovorom, ki ga je dobil, a tudi on mu je vrnil nasmeh. Nato se je usedel zraven najlepšega fanta, kar jih je kdaj videl.

»In Tom, kakšne načrte imaš za danes popoldne?«

»Umm… nič posebnega, po pouku se dobim s prijatelji. Pa ti, Bill? Povej mi še kaj o sebi,« se je nasmehnil Tom. »Kako si preživel 1 dan v šoli?«

»Ne vem še… po pouku sem si mislil ogledati mesto… in mislil sem, da bi šel z menoj, a če imaš druge opravke...« se je prisilno nasmehnil Bill. »Drugače pa o meni ni povedati veliko. Glede šole pa… bilo je zelo zanimivo! Sošolci so me zelo lepo sprejeli in sedim zraven nekega fanta, ki je zelo prijazen z menoj in se zelo dobro razumeva.«

Ko je Tom slišal zadnji stavek, je v sebi začutil ljubosumje. Nekako je hotel imeti Billa samo zase oziroma biti samo on njegov prijatelj. Saj ne da mu drugih prijateljev ne bi privoščil, bilo je nekaj drugega, in tega si tudi Tom ni znal sam razložiti.

»Oh, ne govori tega. O vsakemu je kaj zanimivega za povedati.«

»Mogoče res, ampak o meni ne. Pa mi ti povej kaj o sebi?« je vztrajal Bill.

»Okej. Sem Tom Kaulitz, star sem 17 let, sovražim šolo in učitelje v njej, tako kot oni sovražijo mene. Igram tudi kitaro in veliko večerov preživim na zabavah s prijatelji...«

Fanta sta se nato še celo pot do šole pogovarjala in zabavala. V družbi drug drugega sta se počutila zelo sproščeno in dobro. Skupaj sta odšla do šole, nato pa sta se morala posloviti, saj je imel Bill pouk na drugi strani stavbe.

»No Bill, se vidiva jutri. Če želiš bova šla lahko skupaj ven in nato bi ti razkazal mesto in…« preden je Tom dokončal stavek, je začutil roko na svojih ramenih. Obrnil se je in zagledal Andreasa. Začela sta se pogovarjati in Tom bi kmalu pozabil, da tu še vedno stoji Bill.

»Umm... Tom jaz grem sedaj v razred… se jutri vidiva.«

Hej, počakaj, rad bi te predstavil mojemu prijatelju.« Obrnil se je k Andreasu in mu predstavil Billa. »Andy, to je Bill. Spoznal sem ga včeraj na postaji, tudi on je zamudil vlak in nekako sva postala… prijatelja.«

»Me veseli, Bill.« je rekel Andreas in mu podal roko.

»Tudi mene veseli… sedaj pa moram zares iti«

»Ok, se vidiva!« ko je Bill odšel, je ravno zvonilo in začel se je pouk. Na Tomovo srečo danes ni srečal ravnatelja. Ure so se mu zopet vlekle in zdele zelo dolgočasne.

Po končanem pouku se je odpravil k tolpi. Zopet so se nekaj tepli in Tom je dobil klofuto ravno v lice.

Pozno zvečer se je vrnil domov. Odšel je naravnost v svojo sobo, se slekel in odpravil v posteljo. Njegove misli pa so bile zopet pri črnolasemu fantu Billu.
31. marec 2011
next! Ful dobra zgodba
31. marec 2011
next....
31. marec 2011
n
ne
nex
next
nex
ne
n
31. marec 2011
no bom pa kr js dala naslednji del ko KIM_loves_him ni gor
31. marec 2011
Toma je zjutraj zbudil sms. Pomislil je, da je od Billa, a se je kmalu spomnil, da si še nista izmenjala telefonskih številk. Pogledal je na telefon in videl prijeto sporočilo: Andy. Zavzdihnil je, ker je globoko v sebi še vedno upal, da je od Billa. Nato pa je prebral...

»Hej, stari. Danes me ne bo v šolo, saj me še vedno zelo boli noga od včerajšnjega pretepa in zdi se mi, da šepam. Ampak ne skrbi, saj ni nič resnega, itak pa je bila moja babica včasih zdravnica in bo pogledala, kaj je narobe. Amm... mislil sem, če bi danes popoldne prišel kaj k meni?«

Ko je Tom prebral sms, sploh ni dojel, kaj mu je hotel Andreas povedati, saj je še napol spal. Najprej je odšel pod tuš, nato pa se oblekel. Kasneje je še enkrat prebral sms in odgovoril...

»Hey, Andy. Danes popoldne grem ven z Billom, tako da ne bom mogel priti k tebi… oprosti.«

Ko je Andreas dobil sporočilo, je bil zelo presenečen nad Tomovem odgovorom, saj je kazalo, da mu tisti Bill, ki ga je komaj spoznal, pomeni več kot najboljši prijatelj, ki je po vrhu vsega še bolan.

******

Med tem pa je Bill že brskal po svoji garderobni omari in iskal primerno obleko za današnje srečanje z Tomom. Pomeril je že ogromno oblačil, a se mu nobena ni zdela dovolj dobra za Toma. Kasneje je končno oblekel oprijeto črno majico z napisom in ozke temne hlače, ki so se perfektno prilagajale njegovemu telesu.

Tudi za make-up in pričesko si je vzel dovolj časa. Ko je bil končno zadovoljen z svojim videzom, se je odpravil na železniško postajo, kjer je bolj čakal Toma kot pa vlak.

******

Tom je bil danes precej pozen in prispel je ravno pred prihodom vlaka. Takoj je zagledal črnolasega fanta, ki je sedel na klopici. Prepoznal je popoln obraz in ob pogledu na Billa mu je zastajal dih. Počasi se je odpravil do njega ter ga prijazno ogovoril. »Hey, Bill. Kaj dogaja?«

»Zdravo, Tomi. Ah nič… dolgčas stari.« se mu je zdolgočaseno nasmehnil Bill.

»Yeah, poznam to. Pridi greva na vlak.«
31. marec 2011
next
01. april 2011
zdej da KIM_loves_him
01. april 2011
next
01. april 2011
next
01. april 2011
bom pa kr js dala pa bo Kim naslednjič dva dela dala
01. april 2011
Danes je bil vlak zelo poln ljudi in bilo je zelo malo prostih sedežev. Zato sta se fanta stisnila kar na enemu sedežu. Bilo ima je malo neprijetno, saj še nikoli nista bila tako blizu.

Ker pa je bila pot do šole precej dolga, jima je kmalu postalo jasno, da tako ne bosta mogla več dolgo sedeti, saj ju je že vse tiščalo.

»Hej Bill… umm… ali bi se ti… usedel na mene?« je rekel Tom, ne da bi se zavedal, kaj je pravzaprav vprašal.

»Emmm… jaz… ali ne bi to izgledalo nekako čudno… saj veš... nočem, da bi ti bilo neprijetno,« je sramežljivo odgovoril Bill.

»Stari, trenutno me ne briga, kaj si drugi mislijo o nama. Jaz samo vem, da dolgo ne bom mogel več tako sedeti.«

»No, če ti tako praviš… ampak Tom, ko boš videl, kako sem težak, si boš želel, da me tega ne bi vprašal.«

»Daj no Bill, ne klati takih neumnosti. Saj te je sama kost in koža. Sedaj pa spravi svojo rit na mene.« se je pošalil Tom.

Nato se je Bill res usedel nanj in oba sta začutila olajšanje. Fanta sta se nato še celo pot pogovarjala in zabavala. Počutila sta se kot da se poznata že vse življenje, ne pa komaj 3 dni. Kasneje sta odšla skupaj tudi v šolo.

******

Danes se jima je šola še bolj vlekla kot ponavadi. Oba sta komaj čakala, da se po pouku zopet vidita. Bill je bil precej živčen, saj ni točno vedel, kako bo to izgledalo. Vedel je, da bo drugače kot takrat, ko se vidita zjutraj na vlaku.

Zmenila sta se, da se bosta dobila pred šolskim igriščem. Ko je imel Bill konec pouka, se je odpravil na dogovorjen kraj. Na njegovo presenečenje ga je tam že čakal Tom. Pozdravila sta se in Bill ga je na hitro objel. Tom je bil nad tem dejanjem kar malo presenečen, saj se s prijatelji ponavadi niso objemali. A ker je to storil Bill, mu je bilo všeč, in objem mu je vrnil.

»Noo, Bill… kaj želiš, da ti najprej pokažem?«

»Umm… kaj pa vem…« je premišljeval Bill. »Pelji me na svoj najljubši kraj.« je navdušeno zaploskal Bill. Tom se je moral nasmehniti Billovi otroški navdušenosti.

»Okej… samo, do tam je kar dolga pot, in morala bova iti z taxijem.«

Fanta sta nato počakala na taxi, ki ju je odpeljal na drugi konec mesta. Ustavil se je pred veliko veličastno hišo.

»No, tukaj sva.« se je nasmehnil Tom.

Billu ni bilo nič jasno, z odprtimi usti je gledal v prelepo hišo pred sabo.

»Je to tvoj najljubši kraj? Res je zelo lep razgled nad hišo.« je še vedno z odprtimi usti vprašal Bill.

»No, pravzaprav… to je moja hiša… in moj najljubši kraj je moja soba.«

»Oh… hočeš reči, da me boš odpeljal v svojo sobo?«

»Tako je,« se je nasmehnil Tom. Nato pa je z rokami nakazal Billu naj vstopi.

»Uauu.. Tom, tvoja hiša je prečudovita!«

»Ehh... saj ni nič posebnega,« je zagodrnjal Tom. »No, sedaj pa pojdiva v mojo sobo.«

Nato sta se odpravila po stopnicah v najvišje nadstropje. Vstopila sta v Tomovo sobo, ki je bila čisto na koncu hodnika.

»To je to,« je pokazal Tom na svojo sobo. Bila je zelo velika, a Bill si je predstavljal, da bo malo bolj pospravljena. Po tleh so ležale majice, hlače, čevlji in celo kape, ki jih Tom ni za sproti pospravljal.

»Všeč mi je!« je navdušeno povedal Bill. V oči pa mu je padla ogromna postelja v kotu sobe…

»Bill?«

»Umm… kaj?«

»Ah, nič… bil si samo tako zamišljen in… ammm...ali bi gledal kakšen film?«

»Emm... seveda.« Usedla sta se na posteljo in Tom je prinesel veliko škatlo polno DVD-jev. Dolgo sta izbirala kateri film bosta gledala, a se nista mogla odločiti, saj je Bill nekatere že gledal, ali pa ravno obratno.

Kasneje sta se odločila, da ne bosta nič gledala, in Bill je moral počasi domov, saj je bil njegov oče že zelo v skrbeh zanj.

»No, Tomi, sedaj bom moral iti… očetu sem obljubil, da bom do petih doma. S tabo mi je bilo zelo lepo, čeprav nisva gledala nobenega filma.«

»Haha, drugič bova šla raje v kino! Noo… dobro se vidiva jutri v šoli.«

Nato sta se fanta poslovila in Bill je odšel domov. Tom je kasneje še cel popoldne in večer premišljeval o Billu, ki mu je čisto zmešal glavo…
01. april 2011
next
01. april 2011
next
02. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg