Forum
Haii ^.-
Jaz in Eva( lizz) bova začeli pisati zgodboo najstniškem žiuljenju.
komentarji so zaželjeni ;P

osebe:
Alex(jaz-Skokica), 14 let
Mari(lizz), 14 let

Začnimo:

Moje ime je Alex. Stara sem 14 let in živim v LJubljani v hiši.Imam sestro, Mari ki je stara isto kot jaz. Hodiva v 9.b.

Več bo napisala Eva(lizz)

še slikce:Mari
Alex
25. september 2011
u60819
u60819
No, bom kar začela pisati zgodbo.
Ime mi je Mari. Imam sestro Alex, ki jo imam zelo rada in sme sošolki.

''Hej, stara zbudi se!'', se mi je na uho zadrla sestra Alex. Vsak dan me zbudi. No, res je nekaj izjem, ko jo jaz zbudim njo.
''Samo malo bi še spala.'' sem ji rekla nazaj. Res sem bila zelo zaspana.
''Ura je že dve!'' je zaklicala mama, ko je stopala mimo moje sobe.
''Torej mi danes ni treba v šolo?'' sem bila vesela.
''Danes je sobota.''
''Torej sem prespala pol sobote, namesto, da bi odšla na kakšno zabavo?''
''Ja Mari!'' se je začela smejati sestra in odšla v svojo sobo.
Jaz pa sem stekla k omari z oblačili in začela izbirati obleko, ki jo bom danes oblekla. Nazadnje sem ven privlekla kratke hlače, ki so bile malo raztrgane in imele potisk ameriške zastave, in belo majico s kratkimi rokavi in črne najlonke.
_________________________________________
Okoli osme ure sme se odpravili z doma. Komaj sem se odločila katere čevlje naj izberem. Ko sem končno zagledala ''tiste ta prave'' sem jih takoj obula. Bili so črne barve. Prinesla pa mi jih je prijateljica-iz morja. Stekla sem pred

hišo. Nekaj časa sem še čakala mojo sestro. Ko je končno prišla je nasmehnila. Bila je zares lepo oblečena.
Najprej sme mislile iti malo po trgovinah. A sme se raje odločile, da greme v disko. Sošolka Minny je praznovala rojstni dan in res je nebi rade pustile na cedilu.
Ko sme stopile v disko so se vsi obrnili proti nama in naju gledali. To nama gre zelo na živce. Vedno noju nekateri ljudje tako gledajo, da jim že skoraj oči padejo ven. Alex si je kmalu našla nekega fanta in zaplesala z njim.
Odšla sem po disku in iskala tisto sošolko, ki naj bi imela rojstni dan. Naenkrat pa sem se zaletela v nekega luškanega tipa...
25. september 2011
Next? :3
25. september 2011
u47197
u47197
Next!
25. september 2011
Zbudila sem se že ob desetih, kot ponavadi. Odšla sem v mojo garderobo in poiskala, kaj bom oblekla.Kot vedno sem uzela prvo stvar, ki mi je prišla pod roke.Nato sem zbudila mojo sestro Mari, kot vedno. No, učasih ona mene. Kot vedno je momljala, zakaj ne more še spat, ampak ko je ugotovila, da je sobota, in je ura že dve, se je ustala.Okoli osmih naj bi odšli po trgovinah, nato pa na zabavo, najine sošolke.
Seveda, sem se preoblekla, ker mi moj trenutni outfit ni biu preveč ušeč..še posebej ne za zabavo. Zato sem se oblekla tako:Ko sem prišla pred hišo, me je Mari že čakala.Ker nisva hoteli zamuditi na zabavo sva preskočili trgovine in odšli takoj v disko.Takoj , ko sva vstopili so naju usi gledali.Počasi mi gre to že na žiuce.Videla, sem mojega najbolšega prijatelja in odšla sva plesat.Mari je vrjetno, ta čas odšla iskat Minny, najino sošolko, ki praznuje rojstni dan.Nisem se preveč obremenjevala z njo, saj je zelo samostojna.Ko sem se zavrtela, sem s kotičkom očesa opazila božanskega fanta, ki me je gledal.Ko je bilo pesmi konec, sem odšla po pijačo, in tisti fant je prišel za mano...
________________________________________________________________________________
Next?
25. september 2011
next
next
next
nujno 4me!
25. september 2011
Še slike:
Naša hiša:
Alexina soba:Alexina kopalnica:Alexina garderoba:Marina soba:Marina kopalnica:MArina garderoba:Naša kuhinja:Naša dnevna soba:


25. september 2011
Najin bratec David, star 3 mesece:Najin drug brt MAtjaž, star 12 let:Naša starša:________________________________________________________________________________
a nextama? :3
25. september 2011
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. september 2011
u47197
u47197
next
25. september 2011
next!!!!!!!!!!!!!!
25. september 2011
next
25. september 2011
u60819
u60819
''Oprosti, nisem te videl...'' se mi je opravičil.
''Nič ni...'' sem mu veselo rekla.
''Ali tudi ti koga iščeš?''
''Da, mojo sošolko, ki naj bi imela tukaj zabavo... Pa ti?''
''Z punco sva se zmenila. Čakam jo že eno uro pa še zdaj ni prišla. Mislim, da bom raje odšel domov.'' Zelo je bil zbegan in žalosten. Ves čas je z očmi gledal po disku. Nato pa se je odpravil proti izhodu.
(on)

''Počakaj! Lahko jo skupaj počakava pred diskotom!'' sem se zadrla in ga potegnila za ramo.
''Prav, a mislim, da je nebo.''
Odšla sva ven na svež zrak. Vsedel se je na pločnik in si prižgal cigareto. To me ni motilo. Smilil se mi je. Kako lahko punca pusti tegale najlepšega fanta na svetu, da tava in jo išče?
Po 15 minutah tišine in čakanja je rekel: ''Nima smisla, nebo je. Samo čas zapravljam.''
''Žal mi je.'' Skoraj sem se razjokala. Namestno njega.
''Kaj, če bi šla kaj popiti noter?''. Hotela sem ga malo razvedriti. A brez razmišljanja me je zavrnil.
Sprijaznila sem se z odgovorom. Žalostna sem odšla. Začela sem tečti proti domu. Sovražim, da me kak človek kdaj zavrne. Sploh pa ta, ki mi je najlepši.
''Hej počakaj!'' sem zaslišala glas za seboj. Ta božanski fant je tekel za menoj.
''Ime mi je Max. Lahko si izmenjava telefonski številki.''
25. september 2011
next !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. september 2011
Ko je bilo pesmi konec, sem odšla po pijačo.Do mene je prišel, tisti božanski fant.
''Žiujo.''
''Žiujo.'' Wow. Božanski, kaj? Haha, popoun!
''Zelo dobro plešeš'' Očitno je bilo, da je biu u zadregi haha
''Hvala, e..'' Hotela sem reči, enako, ampak sem se spomnila, da on ni plesal.
Hotela sem ga uprašati, če bi zaplesal, ampak, ga je poklicala neka punca.on.Punca, ki ga je poklicala
''Amm, moram..''
''Ne,saj je uredu.Tako, ali tako moram iti.'' Bila sem kar malo žalostna, ker je biu res popolen.Hitro sem se obrnila in odšla proti izhodu.Ne vem, zakaj ampak bila sem tako zelo žalostna, da mi je po licu spolzela solza. Ko sem zaslišala kako je vpil za mano, naj počakam, sem se pognala u tek in tekla proti domu.Ko sem bila še samo 2 ulici od doma, me je nekdo prijel za roko.Obrnila sem se in videla, da je to on.
Hotel je že nekaj reči, ampak je utihnil, in pogledal na moja lica. Najprej nisem vedela kaj gleda, nato sem pa začutila nove solze.Hitro sem pogledala ustran in se hotela obrniti, ampak on me je še vedno držal za roko.Ko je opazil, da mi ni prijetno, me je hitro spustil in začel:
''Zakaj jočeš?''
Jaz sem bila sammo tiho, in spet sem hotela zbežati.V tistem trenutku sem samo želela, ustran od njega, ustran od cele Ljubljane.Najraje bi se preselila.Ja, TO! Omenila bom mami in očetu, da bi se lahko, zdaj preselili, saj sta si že od vedno želela ven iz Ljubljane, ven iz Slovenije.V tistem razmišljanju sem pozabila, da še vedno stojim zraven...Ah hudiča, še njegovega imena ne vem.Kot bi mi bral misli je spet začel govoriti:
''Ah, saj res..kako sem nevljuden.Ime mi je Kristjan.Zakaj si jokala? Ali, sem kriu jaz?''
Končno sem lahko, nekako govorila.
''Jaz sem Alex.Nisi ti kriu, samo...amm, luč me je motila in sem morala odditi.Jočem pa zato, ker me tako pečejo oči.'' Morala sem lagati, saj nisem hotela, da ve, da sem se zaljubila vanga.Kaj? Ali sem pravkar rekla, da sem se zaljubila vanga? Ne, to ni možno..
________________________________________________________________________________Next? :3
25. september 2011
u60819
u60819
Izmenjala sva si številki.
Potem sva odšla vsak na svojo stran. Med hojo sem pod ulično svetilko zagledala fanta in punco. Pomislila sem, da bi punca lahko bila moja sestra. Če je res bila ona, je nisem hotela motiti.
Ko sem prišla do prve trgovine me je skoraj zadela kap. Tam je na klopci sedela mama in si ogledovala nove čevlje na katerih se ji je zlomila peta. Delala sem se kot, da je ne vidim in se pognala v tek.
Kasneje sem razmišljala kaj je tam delala mama. Spolnila sem se, da je gospa Podvršnik prirejala zabavo in, da je šla k njej. Zabava je vsako leto. Tam se zbere veliko pomembnih ljudi.
Doma sestre nisem opazila nikjer. Šla sem se umiti. Potem sem se vrgla na posteljo. Ponavadi, ko se takole vržem nanjo, se ji zlomi deska, a danes se ji na srečo ni.
''Hvala lepa moja prelepa posteljica.'' Sem jo pohvalila.
Ponoči sem imela čudne sanje. Oče je razglasil družini, da se moramo nujno odseliti. Odselili smo se v prelep kraj z veliko ljudi. A živeli smo v razpadajočem bloku! Kako grozno! Iz luksuza v takšno propadajočo bajto!
25. september 2011
neext :33
25. september 2011
next nujno ful cool!!!! < 3
25. september 2011
u58568
u58568
nxti
lohka na zs napišeš kdai bo next al pa na profil?
25. september 2011
next
26. september 2011
next
26. september 2011
Nisem mogla več razmišljat, zato sem se hitro obrnila in spet pobegnila od njega.Toda na mojo nesrečo, je dosti hitro ugotovil in hitro pritekel za menoj.Ujel me je pod lučjo in nekaj časa sva samo stala in se gledala, saj sva stala res blizu.Nato me je uprašal:
''Zakaj? Zakaj vedno bežiš od mene?''
Nisem vedela kaj naj rečem.'' Ne morem stati blizu tebe, brez, da bi..'' Utihnila sem saj mu nisem mogla povedati, da mi je ušeč. Ne zdaj.
''Brez, da bi kaj?''
''Ne morem..Moram odditi.''
Obrnila sem se, da bi stekla, toda ustavil me je.''Ali mi lahko usaj daš tvojo telefonsko?Nemorem, te pustiti, brez, da bi vedel, da te lahko pokličem in bi se lahko še kdaj dobila.''
Hitro sem mu jo izblebetala, in nato, tekla domou.Nikor ni bilo doma, razen moje sestre Mari. Odšla sem v njeno sobo in jo uprašala kje so usi.
''Mami je odšla na zabavo gospe Podvršnik, oči je pa odpeljal Davida in Matjaža v zabaviščni park.'' je razložila, brez, da bi me pogledala.
''Aha.Hvala'' sem rekla, in malo posmrkala.
Takrat me je končno pogledala.
''Alex! Zakaj jočeš?''
Nisem mogla tega zadržati zase.Povedala sem ji.Rekla, mi je, da se je njej zgodilo podobno.Nekako sem se pomirila, in odšla spat, saj sem bila zares utrujena.
Zaspala sem v joku, še zdaj nevem zakaj.Samo..Zelo me je prizadelo, ko me je zavrnil pri plesu, in ko ga ja ta punca poklicala.Nisem mogla.
27. september 2011
next
27. september 2011
next
27. september 2011
u58568
u58568
next
27. september 2011
next!
27. september 2011
next
28. september 2011
u47197
u47197
Next nujno! The best story ever!
28. september 2011
u58097
u58097
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeexttttttttttttttt
28. september 2011
u60819
u60819
Iz teh sanj me je prebudila Alex.
Prišla je v mojo sobo in me vprašala kje so ostali. Bila je zelo žalostna vprašala sem kaj je narobe. Povedala mi je vse o fantu, ki ga je spoznala v diskoteki.
Res mi je bilo žal, da sem pustila sestro samo. Ne prenesem, da je žalostna. Potem sem tudi jaz žalostna.
Ker je bilo zeloo vroče nisem mogla zaspati. Šla sem v kuhinjo po kozarec vode. Ko sem stopala mimo Alexine sobe sem slišala, da joče. Še sama sem začela jokati. Bila sem žalostna.
_________________________________________
Zjutraj, ko sem se zbudila in šla na zajtrk sme se z Alex pogovarjali o fantih. Videla sem, da se težko pogovarja o svojih bivših. Nisem hotela, da je še bolj žalostna zato sem raje bila kar tiho in je nisem več nič spraševala.
''Hočem se preseliti iz tega bednega mesta!'' je naenkrat rekla Alex.
Tudi jaz bi se rada preselila, a, nebi rada zapustila prijateljev, ki jih imam tukaj.
Potem v kuhinjo vdere oče.''Dobil sem službo v Italiji! Preselil se bom!!!!!''
Skoraj me je zadela kap.
__________________________________
Sedela sem v sobi in razmišljala o očetovih prejšnjih besedah. Ali se bo preselil sam?
28. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg