Forum
HeeeiLa..!

No jst sm se odLočLa, da nardim eno temo kjer se Lahko prijavite in punce in fantje. Tekmovanje je namenjeno osebam, ki imajo ciLj postati pisateLj. ZmagovaLec bo objavLen v (večini) revij na igrah123 (;

P R I J A V N I C A ;

;- ime
;- priimek
;- si napisaL/a že kakšno zgodbico ?
;- (če si) dodaii Link ?!
;- katere zgodbe so ti najboLjše (grozLjive, komedije, Ljubezenske ...) ?

Lpo bi bLo, če bi se vas prijaviLo vsaii 1o < 33

P r i j a v a ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. april 2011
Linnete Sykes
jea.
bom u taspodnm postu ker se mi trenutn neda iskat xd
use :'D
25. april 2011
Ok.! Sprejeta :3 Še vsaiii 9 (;
25. april 2011
Šupeeer :3
25. april 2011
u43161
u43161
rebeka
pušelc
ja vlk sam tota je pač najbolj:
http://www.igre123.com/forum/tema/zakaj-nism-to-jst/17202/
25. april 2011
u43161
u43161
komedije pa ljubezenske pa grozlivke
25. april 2011
u43161
u43161
sam ni nobena glih FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL
brana
25. april 2011
u43161
u43161
sm sprejeta?
26. april 2011
Jp sprejeta :3 Še vsaii 8 (;
26. april 2011
ime: nina
priimek: dobrev
si že napisala kakšno zgodbico?: ja
linki:
začarana...:
http://www.igre123.com/forum/tema/zacarana/15792/

Ko je prišel Damen:
http://www.igre123.com/forum/tema/ko-je-prisel-damen/16346/

Jaz, čarovnica:
http://www.igre123.com/forum/tema/jaz-carovnica/17218/

katere zgodbe so ti najboljše: ljubezenske

sprejeta??
26. april 2011
Jp sprejeta :3 Še vsaii 7 (;
26. april 2011
se lahk prijavim
27. april 2011
ljubezenske
27. april 2011
Sprejeta :3 Še vsaii 6 (;
27. april 2011
;- ime;Amy
;- priimek;Candler
;- si napisaL/a že kakšno zgodbico ?iJaa sam ne na igrah (:
;- (če si) dodaii Link ?!xD
;- katere zgodbe so ti najboLjše (grozLjive, komedije, Ljubezenske ...) ?Lovee.
27. april 2011
Sprejeeta 'xD'.! Še vsaii 5 (;
27. april 2011
Živijo puuncee (;

Toreii Le 5 vas bo tekmovaLo zato se potrudite saj bo ocenjevanje strogo.!
Vaša prva naLoga bo povezana z smrtjo. Zgodba je Lahko -- romantična -- grozLjiva... pomembno je, da se konča s smrtijo. Seveda morate zdraven zgodbe NAPISATI KATERE ZVRSTI JE.!! Pričakujem ne preveč kratke in zanimive zgodbe.

Lp CraZy.One. ♥
01. maj 2011
bom pol naredva ko nimam časa
01. maj 2011
u43161
u43161
SMRT(grozljivka)

Nekega dne sem se sprehajala po temni ulici.Zelo me je bilo strah, saj nisem navajena hoje po temi.Zelo sem bila vesela, ko sem prišla domov.Trenutek, ko sem vstopila v hišo je bil precej grozljiv, saj mame in očeta ni bilo doma.

Zgrabila sem telefon in poklicala mamo in sem slišala, da zvoni v kleti.Šla sem pogledati kaj se dogaja videla sem, da visi na vrvice in da se ne premika, v istem stanju je bil zraven nje tudi oče.Kričala sem na pomoč in sestrino ime.Slišala sem, ko mi je zaploskala in rekla, da mi je uspelo.Bila sem zmedena, ker nisem vedela o čem govori. Rekla je , da vem preveč in, da bom enako končala, če o tem komu povem. Rekla sem, da ne bom.Seveda, da se trupel ni znebila, obratno, pustila jih je v kleti in če sem hotela preživeti, sem morala ostati v kleti in strmeti vanju. Ni mi bilo prijetno, saj je bilo kot, da mi poskušata povedati, naj to nekomu povem.
Četudi se sliši čudno ker sta mrtva, a seeno sem dobila takšen občutek. Bila je zraven, da je poskrbela, da nisem niti za sekundo odmaknila oči. V mislih sem ji hotela povedati, naj me spusti a sem bila preveč strahopetna. Nato pa sem imela v mislih načrt, ki bi zagotovo deloval. Vprašala sem jo, če me pusti samo na WC.
Dovolila mi je. A vseeno me je čakala pred vrati, saj je vedela, da sem prebrisana. Res sem šla na stranišče a sem slišala žvenketanje pištole. Tvegala sem možnost in zbežala skozi okno, seveda me je slišala in takoj zbežala za mano.
Bežala sem koliko so me noge nesle dokler nisem šla do dedka in babice a tudi onadva sta bila mrtva.
Nato sem šla na policisko postajo in videla sem, da je ostal še en policaj, videla sem da se ne premika in nato je prišla iz za vogala sestra, ki je v roki držala pištolo in rekla, da je ne bo uporabila oddahnila sem si.
A nato je iz pasu potegnila nož in rekla: "uporabila bom to."
Najprej, mi ga je zarila globoko v trbuh, nato ga je nežno izvlekla, saj je hotela, da vidim vse kaj bo naredila, v bolečini sem izvlekla iz žepa no in jo zabodla globoko v srce.
Lahko sem videla njen pogled, ki je skoraj kričal "nebom edina, ki bo končala tako!"
Lahko sem videla kako njen duh počasi odhaja v pekel, boga je prosila za eno minuto na zemlji.
Ne ni me ubila ona kar takoj, naselila se je v moje telo vzela nož in mi odrezala glavo, in jo vrgla skozi okno in še vzla pištolo in me ustrelila toliko krat, koliko nabojev je bilo v revolverju.
oky?
01. maj 2011
MOJE "PREČUDOVITO" ŽIVLJENJE
heii! sem Britney, stara sem 20 let. imela sem popolno življenje, spoznala sem prečudovitega fanta, imam veliko prijateljic in super starše, pa še bogata sem bila. pred nekaj časa pa se mi je podrl ves svet.
bil je sobotni večer in z Leo sva se odpravljali na zabavo. "končno se bova zabavali." Lea je kar poskakovala od veselja- namreč ves teden sva bili napeti, bil je zadnji teden šole in pisali smo veliko testov. "svobodni sva!" sem na ves glas zakričala in se smejala. "pridi no, pohiteti morava." je še rekla in izginila za vogalom. pohitela sem za njo in hitro skočila v avto.
že čez nekaj minut sva bili pred veliko hišo. sama nisem vedela ali bi vstopila, saj že nekaj časa nisem bila na zabavi, a Lea me je vseeno prepričala. bila sem tako živčna, da sem ves čas gledala v tla, tudi takrat, ko sem zaslišala tisti prečudoviti glas. poskušala sem pozabiti nanj, pa ni šlo, kar naprej se je ponavljal v moji glavi.
"usedla se bom." sem rekla Lei. "ti se kar malo razglej." sem še dodala. odšla sem do točilnega pulta in že spet, tisti glas, ki sem ga slišala malo prej. "bi kaj popili?" me je vprašal. glavo sem končno dvignila in zagledala tisti prečudovit obraz, kar gledala sem ga, pogleda nisem mogla odvrniti. "oprostite, bi kaj popili?" je še enkrat vprašal. "mmm... ja, eno koka kolo, prosim." sem hitro zamrala. na pult je dal steklenico in rekel:" zakaj se ne greš zabavati s prijateljico?"...

nadaljevala bom jutri, ker danes ne morem več
01. maj 2011
ReBeKaPuŠeLcXD : ok.
gaja
01. maj 2011
gaja< 3 : ok.*
01. maj 2011
na pult je dal steklenico in rekel:" zakaj se ne greš zabavati s prijateljico?" nisem bila zmožna odgovoriti, še zmeraj sem le strmela vanj. šele čez nekaj minut sem se zavedla, kako blizu sta najina obraza, da se najina nosa dotikata, malo je manjkalo, da bi se dotaknile tudi najine ustnice, a nisem zmogla. bil je natakar, jaz pa bogatašinja, najina svetova sta predaleč narazen. "oprosti, ne morem." sem mu rekla v solzah in odhitela po stopnicah navzgor.
bila sem v neki sobi, sesedla sem se na posteljo in jokala, ko je vstopil on. "ne jokaj." mi je zašepetal na uho in me poljubil, nisem se več mogla upirala.
naslednje jutro sem se zbudila doma, mislila sem, da sem le sanjala, a kmalu sem na mizi našla sporočilo, njegovo sporočilo. v njem je pisalo: dobiva se v parku, ob 20.00 uri. nič nisem premišljevala, odločila sem se, da bom šla.
ura je bila točno osem zvečer, ko sem ga zagledala pod ulično svetilko, v roki je držal vrtnico. stekla sem do njega in ga objela. "živjo." mi je rekel in me poljubil.
ta srečanja so se ponavljala v nedogled, morala sva se skrivati. imela sem snubca, ki ga je izbrala moja mama, čeprav se nisem strinjala z njo, želela sem ostati z njim- z mojim Samom. a vedela sem, da bo tega enkrat konec.
bil je en izmed mnogih večerov v parku, vendar čutila sem, da bo nocoj drugače.
"tako ne gre več." mi je rekel. "vem." sem mu rekla in ga poljubila. "jutri odhajam, to ni moje življenje." je rekel in vstal. "kaj?!" bila sem zmedena. " ne moreš, kar oditi." sem mu rekla. "ampak moram." je žalostno odvrnil.
bila sem vsa v solzah, ko sem ga videla kako odhaja. vedela sem, da ne bom zdržala brez njega.
minili so tedni, ko sem na televiziji videla poročilo:" mladoletni Sam, umrl v prometni nesreči." stekla sem v kuhinjo, vzela največji nož, ki sem ga našla in se zabodla- naravnost v srce. moja zadnja misel je bil Sam.

to je DRAMA
a je v redu?
02. maj 2011
Ok.!
02. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg