Forum
u125481
u125481
Hajj.Tule bom začela objaulat eno zgodbico,ki sm jo našla na eni strani z angleškimi ff-ji.
Prevedena bo u slovenščino,tak da upam da bo vse prau napisan (:
Če katera rabi stran lahk dobi...
____________________________________________________________________________________

PART 1:

Lucy Phillips

Hej.Sem Lucy.Lucy Phillips.Stara sem 18 let in sem dobro dekle. Oprostite,težko je.Ko govorimo o sebi,kaj hočete vedeti?Začela bom z osnovami,da me malo bolje spoznate.Imam rjave lase.Dolge,in ravne.In rjave oči. Ne prevelika,pa tudi majhna nisem. Normalna teža. Ne debela,in ne preveč suha.Obožujem hrano.

Kot sem rekla,ne gre mi govoriti o sebi.To težavo imam,odkar sem bila majhna.Ne ravno težavo,vendar raje obdržim kaj zase. Imam tesne prijatelje. Obožujem jih.Imam fanta.Jaz sem bolj kot njegova igračka,pobere me da bi se zabaval,ko mu je dolgčas. Nič mu ne pomenim.Navadila sem se živeti s tem,vsaj mislim.Vem da je ostajati v takšnem razmerju neumno,ampak verjemite da ne morem oditi.Ne da nebi hotela,samo ne morem.Če bi kdaj izvedel da sem razmišljala da bi ga zapustila...Pozabite.Spoznajte mojega fanta.
Lucy:Jack Carrington

Yo.Sem Jack.Star sem 19 in sem ženskar.Rad športam,se zabavam in pijem.Punce so samo bonus.Dobesedno se smejim drugim fantom ko jih slišim in vidim kako govorijo 'Obravnaval te bom kot princeso,...'. V čem je smisel?
Stari,ona je ženska.Vse kar je dobor je da so zraven,da ti delajo hrano in seks.Kje je smisel da jo obravnavaš kot princesko? Ha,ha. V bistvu imam novo dekle vsak večer.Sem lomilec src,in to ponosen.Ne zamerim,če je katera zaljubljena vame.Pustite številko,prišel bom nazaj.

Sem edinec,komaj vidim svoje starše.Ko jih,so vedno pijani.Ne vmešavam se vanju.Ne skrbijo zame,zato sem si ustvaril svojo pot na tem svetu.Ne živim doma,imam svoje stanovanje v Cheshireu.Ni veliko,ampak jaz ga imenujem dom,ker je boljše od napadov očeta v pravem domu.Tam nisem bil že skoraj dve leti.Ne po tem... Mark me je enkrat udaril z steklenico piva po glavi.Ne zasluži si,da bi ga klicali oče...Kakorkoli že,311 šivov in 4 operacije in tukaj sem.Ja,preden pozabim.Imam punco...Layla?Lauren?Lucy!Ja,ime ji je Lucy.Ovijam jo okrog malega prsta, patetična punca je prestrašena.Vem da je imeti punco za moj status slabo,ampak nekoga moram imeti ko je oddelek z dekleti izpraznjen.HaHa.Ne upa si me pustiti,imam besedo...Ja,to deluje.HaHa.

Jack: https://1.bp.blogspot.com/_nIzIQ3rgxIU/S8c8AzvAz8I/AAAAAAAAAV8/IsVLUtnEHr8/s320/spiky-mens-hair2010-02.jpg

_________________________________________________________________________________________
Ewo,prvi nextek je preveden...upam da bo razumljivo (:
Next?
09. marec 2013
next
09. marec 2013
Jaz spodbujam vse mogoče podoče pisalteljice. In upam, da boste tudi vi spoštoavali lancica15 in prebrali kakšno njeno zgodbo!!!!!
09. marec 2013
u57082
u57082
Next.
05. april 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg