Forum
"Torej si prepričana.. Mislim.."želela sem končati stavek a zaman..
"Seveda sem nebodi trapasta. si ti?"mi je odgovorila ter se rahlo nasmehnila.
"Ja no ampak saj veš.. Predsednik je.. Predsednik velikeee Amerike.. Poročil naj bi se kar pravi mediji. Midve neki tujki in starega naselja pa mu bova vse uničili." izdahnila sem use kar mi je šlo.. odločila sem da nebom tiho. Usaj zdaj ne.
"Kako si trapasta sestrica!" se je zasmejala "Glej usaj poskusiva. Tudi medve sva McCabu-jevi. Najin oče je in neglede na tisto grdo samoušečno kravo ki ga hoče zase poleg tistih svinj od njunh hčerk greva v Ameriko." po eni strani je imela Leonie prau.. najin oče je neglede na vse. Tudi če ne živi več znami je še vedno najin oče. Morava iti v Ameriko a pot je dolga. Ah spali bova na letalu.
"Kaj pa Luke?" sem previdno vprašala
"pff briga me on" se je obrnila ter me je pogledala od strani "razšla sva se od tiste zabave ko je poljubil Perrie." stopila je korak proti oknu ter odprla zavese. Močna svetloba mi je posijala v oči da sem jih za trenutek zaprla. Star sosed nekje čez 70 je kot usako jutro delal na vrtu. avtomobili so se peljali mimo ko so sosedje hodili v lužbo ter odpeljali otroke v šolo. S mamo živiva v San Franciscu. V sicer veliki hiši . Najin oče je predsednik amerike. Njegova palača je v Wasingtonu DC .. Kako je velika in lepa in koliko sob ima .. S Leonie mojo setrico, mojo najbošo prijateljico ga bova odšle poiskat. In to že j3 .. O marija kako hitro gre ta čas. Kot bi gledala tekmovanje s hitrimi avtomobili.
"Hej Kat!!" nisem ji odgovorila, bila sem v svojem prečudovitem svetu "Kathleen Quinlan zemlja kličee" je noro naglas in vljudno hkrati zakričala moja nora setricaaa Lori.
"ah jaa prosim.."
"Hej mama je klicala. Rahla sprememba načrta. Na pot greva že danes okoli 16.30" je veselo povedala
"Kaj?"
"o sevedaaaaa !! komaj čakam "
Kathleen Quinlan. Kat.

Moja nora sestrcaa Leonie Quinlan. Lori.

Lori sem imela neskončno rada. Večkrat naredi veliko neumnosti npr. ko se je odšla pobarvati lase. Mami je kamlu znorela ko jo je videla ona pa samo "saj so moji lasje z njimi lahko počnem kar želim" ..
Luke Lorin biuši. Bil je prijazen fantič kot bi rekla najina nona ampak ko se je napil je je kot bi Lori rekla "tista napihljiva krava" zvabila v svoj krog in plesala z njimn vso božjo zabavo vso božjo noč. Povrh usega sta se še poljubila.

Perrie po Lorino zabita kravaaaa.. Bila je fajn a imela se je za nekaj kar sploh ni bila.. To mi pri njej ni bilo ušeč.

Naša mala hiša na obrobju San Francisca ..

Želele sva si nove a mama je izgubila službo nato dobila novo ampak useeno nimamo dovol denarjaaa..
Najina mama Linda

Desna na sliki leva je njena sestra Emanuella. Poročena je z posrednikom nepremičnin Carlom s katerim imasta dva otroka, dvojcka Robert in Rosalinde
Carl in Rosalinde

in najlepši tipček Robert. Vem bratranca sva a nimam si kaj da nebi priznala da mi je ušeč. Lori se mi smeje ko ji ga omenim no js pa ja .. ušeč mi je.. nekoč sva se skoraj poljubila če nebi prišla mama in naju zalotila. Rob je takrat na hitro odvrnil "ah Lindy, tetica s Kit se pogovarjava kako naj khm osvojim punco"
Linda se je zasmejala in odšla , kar mi ej bilo pprecej čudno nikoli ne gre brez da bi kaj rekla.
Rob:
23. marec 2014
neeeext
23. marec 2014
Še zadne stvari sem spravila v nahrbtnik ter odšla pred hišo. Čakala sem Lori da privleče njeno veliko potovalko (zmeraj pretirava z stvarmi ki jih rabi za na potovanje) ter mami ki naj bi bila tukaj pred 5 minutami a je še ni. Čez 3 ure imava letalo. Prišla sta moja dva najbolša prijatelja Haven in Brendan. Objeli smo se ter si obljubili da se pokličemo prek skypa. "Pogrešal te bom Kit." je hlipavo rekel Brendan
"jaz vaju tudi in rada vaju mam, ampak hej saj je samo nekaj meseceu, eno poletje.Kmalu se bom vrnila kot bi mignil bom spet tukaj v San Franciscu" sem rekla čeprav sem si sama pri sebi rekla da ne mislim tako nisem bila prepričana iti ampak sem šla zaradi Lori zaradi mojega, najinega očeta.
"Bren si vonjal čebulo da jočeš?"
"Haven!!" sva oba z Brenom zakričala in se nato zasmejala. Tako smo se usi trije smejli dokler...
"Izgini sem rekla . Pojdi k tisti tvoji posrani kravi Perrie"
"Saj sem bil vendare pijan nisem se zavedal"
Vedela sem da je Luke prišel k Lori. Ona je pa tako jezna da bo bolje če pomagam? ah nee nebom se utikavala v njeno življenje.
"Glej če bi ti bilo kaj mar zame nebi se napil in bi ostal z menoj tako pa..."
"Oprosti Lori.. Oprosti Leonie. Oprosti mi Leonie Quinlan.!"
Prišla je skozi vrata za njo pa Luke ki jo je prijel za roko. "Ljubim te Leonie. Samo ti si v mojem srcu. Moje srce si. Moje življenje si Lori." je rekel hlipavo in hkrati proseče naj mu oprosti vendar.
"O tako je torej..."
"ja Leonie ljubim tee"
Če je pa tako bom uporabila besede moje mame." pogledala ga je nato sta oba rekla besede"Usi zi zaslužijo novo priložnost" zahihitala sta se, Luke jo je prijel v objem in jo poljubil v slovo. Mama je prišla.
"Piši mi Luke, pokličime zvečer pa skype."
"Bom a bolše od tega je da pride čes nekaj tednou k tebi, v Washinton"
"Luke !!!!!" vrnila mu je poljub in pospremil jo je do automobila. Čez ramo je zakričala"Bye bye Haven in Bren" odšla ju je objet ter se spet stisnila k Lukeu. Kouček položila v automobil in se naslonila nanj. "Glej da dobiš kakšnega seksi tipčka tam " me je Haven igrivo prišepnila za uho.
Zasmehljala sem se in pohitela za Leonie.
Haven in Brendan:

--------------- --------------------------------------- ----------- -------------------- -------------
Kit in Lori sta otopelo čakali v vrsti pred carinsko kontrolo v Washintonu. Po dolgem čakanju sta pom islili da je mogoče imel kdo težave ali se je kaj zapletlo in potem sta končno odpravili carinsko kontrolo in porinili veliko torbo zkozi vrata. Bili sta tiho še trudni od leta. Z taksijem sta se odpeljali do blišnega hotela -State Plaza Hotel ***-. Odrinili sta koučke in se udobno namestili v posteljo ter zaspali. Kit se je zjutraj prva zbudila. "Lori!?" je plašno zajecljala ko je videla da sestre ni ob njej. Lori kam si šlaa.. Lori je bila svetovno znana po tem da je v vsakem novem mestu naredila nekaj na kar se jo bodo usi spominjali. Takrat pa se vrata odprejo na stežaj in...
"Okej potem sva plačala in do 12 morava iz hotela?"
"Da. Pridejo novi, najavljeni gostje. Žal mi je." je odgovoril nizek močan moški glas
"Naj vam ne bo" se je ustavila sredi stavka "Emm imava prenočišče drugje. Naj vas ne skrbi vse je urejeno. Načrtovale sva samo eno noč."
"Aha okej je potem vse jasno do 12?"
"Kot pribito jasno"
"Nasvidenje gospa."
"Ne kličite me tako preveč stara se počutim"
"Gospodičnica?"
"Bo kar okej ja"
"Torej nasvidenje"
"Čao in lep dan."
Vrata so se zaprla. "Dajmo Katkleen do 12 moramo spakirati!"
"Koliko je ura?" saj res čisto je pozabila na čas.
"11.30?!"
"Kaj?"
"Ja no daj daj saj ni dosti toaletni torbici in pižami ter vodka khm ja saj še vedno veš da sva proslavili najin prihod?" zasmejala se je "bila si tako zelo pijana in ko sva odšli na sprehod si spoznala precej lušnega tipčka in nato sem odšla jaz pred hotel in te tam počakala prav zabavno je blospoznala sem punci Katrine in Seliniona. Zabavni sta moram reči" spet se je sakrohotala.
"Kdo je ta tip? Jas sem ga spoznala?"
"Nevem. vem samo da živi malo naprej od hotela in se imenuje Edward Jason Vawwled"
"Hm zanimiv priimek"
Začeli sva se krohotati in Lori mi je zagotovila da mi več pove kasneje.
Hitela sem pospravljati saj se mi je zdelo da čas mineva zelo hitro. "Pridi greva končala sem" sem zakričala s kuhijne
Hodili sva po mestnih ulicah dovolj dolgo da sva prišli do mestne hiše. Tam je stal velika železna vrata. Obe sva se jih primli i opazovali hišo od znotraj.
"Želite pomoč?!!" je vljudno strogo in jezno rekel močan moški glas
"Ehh ne samo gledava zdaj greva naprej" je z igrivim glasom odgovorila Lori
Ko sva takole hodili ob velikanskem zidu mestne hiše mi je razlagala da je imel tip modre očke in rjave skravžlane lase. Zaupala naj bi mu kam nameravata ter še ostale podrobnosti. Šit!! zakaj sem se napila? Na smeh mi je šlo in na glas sem se zasmejala da me je Lori gledala od strani. "Nič ni nič..."
"Poglej!! Tukaj čes greva."
Lori je začela plezati ko je bila na vrhu se ji dala kovček in nato sem še jaz z nahrbtnikom splezala na vrh zidka.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Mami poglej nekdo je skočil čez zid!!!"
Pogleda. "oh dragica ali imaš privide? si bolana?"
"Pozdravljeni"
"Ohh Michael. Si kaj pojedel? danes je za tabo velik dan!"
"Mami poglej dekleti, tatova!!!" pokazala je v smer kjer je videla tatova
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej pssst pridi noter sva v mestni hišii"
"Jej končno bova videli očeta" Objeli sva se in jokali od sreče in veselja da bosta videli očeta. Ko se je naenkrat za njima pojavil ON. Njihov OČE.
"Kaj pa mislita da delata tukaj?!"
"ohh"
Odvedel ju je v notranjost zgradbe in ju posedel na dva oblazinjena stola.
"Pokličite policijo"
"Neee" se je oglasila Lori "Michael midve sva tvojo hčerki, tvoji dvojčici, tvoji krvni sorodnici, krvni hčerki Michael" iz Kitinega nahrbtnika je vzela rojsni list in mu ga podala.
"Kathleen?"
"Ja oči" sem se oglasila ko je gledal Lori
"Torej si ti.."
Obrnil je na drugi rojsni list a ga je prehitela.
"Leonie."
"Ne morem verjeti, vajina mama vaju ni nikoli omenila"
"Veva . Vse veva zato sva prišli..." prekinila sem Lori
"Da končno spoznava svojega očeta" sem nadaljevala
23. marec 2014
Michael nama je predstavil najino babi in dedija ter no njegova zaročenka se je sama predtavila in njena samoušečna hčerka tudi.
Michael

Coprnica bi rekla Leonie in js. Elizapeth.

Therese, samoušečna coprničina hčerka

Skozi vrata je prišela še ena kot je bilo videt mlajša.
"To je Reyla. Posvojil sem jo."
Živahna mala punčka ki naju je začudeno opazovala. Michael NE!! Oči se je zasmejal in naju predstavil. Bili so ji ušeč najini lasje še posebaj Lorini saj jih ni še videla takšnih odkar je mlada je rekla.

In tukaj sta še dedi Leopard in babi Anastasia

Oče naju je odpeljal do najine sobe. Seveda sva imela vsaka svojo čeprav sva mu zagotovili na ne bova komplicirali in bova imeli eno za obe ampak če je že ustrajal.
Ohh moja sobica mi je tako ušeč. In nikoli je nisem mela samo zase zmeraj smo bile z Lori skupaj.

Leonina sobica
http://www.newsinteriordesign.com/wp-content/uploads/2010/08/Classic-Kids-Bedroom-Design-8.jpg

In tukaj je naš veličastni dvorec


Lori je že spala jaz pa sem odšla v očetovo pisarno.
"Hej očka!"
"Ooo mala moja a še ne spiš?"
"ahh ne nemorem zaspati. Lori že spi. Ampak jaz nemorem preprosto ne."
"Ahaa jaz tudi ne."
Zdelo se mi je kot da ima kaj za narediti saj je bilo tako videti listi po mzi in kemik v roki.
"A ne delaš?"
"Ahh delam se da delam. Ubistvu sem use to že naredil zdaj pa samo sedim in se dolgočasim." minutko je bil tiho nato pa "tudi jaz pogosto nemorem zaspat ali pa se zbudim sredi noči in grem jesti. ponavadi si privoščim čokoladn kroglice ker jih drugače nesmem" je zavil z očmi
"aha Eliza..."
Niti končala nisem je že odgovoril "jaaa"
zasmejala sem se in on se je z mano.
"No grem počasi" sem se že hotela obrniti
"Počakaj!" pogledala sem ga "Kako vama gre šola? Kam sploh hodita v šolo?"
zasmejala sem se "No hodiva na dramsko gimnazijo v San Franciscu"
"Aja saj res iz SAn Francisca sta. Kaj pa mama?"
"Z nama je če misliš kej živi" zasmejala sva se "No izgubila je službo a se je zaposlila na novi."
"Še vedno poje?"
"ooo jaa. Na porokah in posebih dogotkih."
Zamišleno in z odsotnim pogledom je gledal, bulil v tla. Odšla sem okoli mize ga objela in poljubila na lice ter rekla "Lahko noč očka!"
"Počakaj! Jutri je modna revija. Bi me spremljali?" Je hitel poveati
"Oh ja z veseljem" obrnil je glavo me poljubil na lice in rekel "Lahko noč mala moja"
23. marec 2014
Next!!
24. marec 2014
"Loriiii zbudi se na modno revijo moravaa!!!!"
"Kakšno.. Kakšno modno revijo?" Si je pomela oči in nadeljevala "o čem pa blebetaš Katty? Na vse zgodaj??!!" je zaspano zajecljala
"Očeta bova spremljali na modni reviji.."
"Kaj!!!!!!!?"
"Ja pohiti obleči neko lepo obleko iz omare inn priddi žee."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Usi naju že čakajo ko prihitip po sopnicah za mano pa Lori.
Jas:

Prišla sem do očeta ki me je ljubeče objel in mi povedal kako sem lepa medtem ko sta coprnica in hcerkica jezno sopihali od ljubosumja. Babi se mi nasmehne in Reyla me objame. Takrat pride Lori in usi osupnemo..

Pobarvala se je v blond ? Ampak prav pristaja ji.
"ohh grdoba"
"če ti kaj ne paše odidi mamina punčkica" odgovori Lori
samo sopihne nazaj Therese..
"Therese ne bit ljubosumna to te z dneva v dan slabša.. postajaš grda vedno bol."
"Pojdimoo" odgovori coprnica da zaustavi prepir "pozni bomo"
"Oh mačehaa se je zbudila in nam bo končno težila.. Jejjj.." stopiu pred njo in reče "meni niti besedice ne reči in ne misli o meni okej?" ko že odide proti vratom reče "presenetila vas bom ko niti pričakovali nebote.
Take Lori ne poznam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Usedli smo se na naše rezervirano mesto, moje je bilo zraven na eni strani očeta nma drugi pa Therese. Lori ni bilo. Po nekem času je po modni pisti prišla ona. Lori v prečudoviti kratki poletni oblekici.

Takrat je voditelj napovedal: "Posebna gostja hči našega predsednika Michaela McCabuja!" je napovedal "Zapela nam bo svojo pesem upam da boste uživali."
Lori piše pesmi?
Takrat je začela peti.

Dvignile so se mi dlake.
Pesem se me je dotaknila.
Odpela jo je.
Use je tiho dokler ne reče...
"No to je moja prva pesem imam pa še eno.." .. "ki je za mojo sestricoo Kat. Kathleen zate." oblikovala mi je srce s prsti in pokazala name.
Začela je peti.
Videjo se je začel odvijati.
Bilo je besedilo napisano na najine slike.
Zajokala sem.

Noter sta bila tudi Haven in Brendan.
Na koncu je na najini slikici napisala:
You are not my friend, even not my bestfriend, even not a sister, you are my bestfriend sister twin. I love you <3 You love me too, despite my crazy ideas <3 you respect and understands me. And you always help me. You are always there for me. I love you so much dear sis khm twin.. <33 I can write a book about you but there is just in few words that describe you.

(Ti nisi moja prijateljica, niti moja najbolša prijateljica, niti moja sestra, ti si moja najbolšafrendica sestra dvojčica ki sem jo kdajkoli imela. Rada te mam <3 in ti me maš mene, kljub mojim norim idejam <3 ti me spoštuješ in me razumeš. In vedno mi pomagaš. Vedno mi stojiš ob strani. Rada te imam zelo draga sestricaa khm dvojčica.. <33 O tebi bi lahko napisala knjigo ampak tukaj je samo nekaj besed ki te nekako opišejo. )

Ustala sem in stekla do nje ter jo objela. Takrat je dvorana zaploskala, luči so ugasnile in snop svetlobe je zajel samo naju.
21. april 2014
Kratka poletna oblekica*
21. april 2014
Next
21. april 2014
Sedela sem na stopnicah pred hišo ter z zaprtimi očmi ležala na njih.Dokler nisem zaslišala znanega glasu.
"Hejjj pustite naju notri no!!"
"Ne! odmaknita se od ograje."
"Dajte no dvojčici sta najini bff morate naju spustiti notr"
Haven in Brendan! Še preden je varnostnik uspel odgovoriti sem odprla oči in se dvignila iz stopnic ter zakričala, da so me slišali vsi (oče, Lori ter preostala družina če bi lahko takole temu rekli), ki so sedeli na vrtu za kroglasto mizo ter jedli piškotke in pili čaj.
"Marko pusti ju vendar notri! Moja prijatelja sta vendar. Moja in od Lori" sem dodala, ko sem vidla da je tudi Luke naslonjen na zidek ob ograji.
Marko je skomignil in..
Vrata so se počasi odpirala. Pognala sem se proti njim. Bren je tekel proti meni in me objel ter dvignil z tli in me zavrteu kot očka majhno punčko. Haven je prišla k nama in me objela prek ramen ter nato Luke pride do mene stegne roko predse in jaz proti njemu. Dala sva si petko. Lori je stala dva koraka za nama ob njej pa ostali k jih je zanimalo moje kričanje.
"Hmm kje je pa Lori, moja najdražjaa modrolaska?" je Luke izdahnil in me pogledal. Zasmejala sem se Lori se je namrščila in pohitela do njega. Luke je Lori dvignil in jo v zraku poljubil. Nato sem Haven pa Brena predstavila očetu Lori pa je še kar naprej poljubljala Luka. No in ga končno predstavila očetu.
Vsi skupaj smo odšli na vrt za hišo, Therese je ljubosumno pogledavala proti Luku, ki je Lori tesno držal v naročju.
"Theresee!!! RAbim tudi kaj zasebnosti.. Ni potrebno da zijaš vame kot neka sova!" Vsi smo se zasmejali, Therese je odmaknila pogled in zardela, Elizabeth, se je namrščila nerada je poslušala kako zbadajo njeno hčerko, čeprav kot sem opazila ji je bilo tudi kdaj to zelo lepo saj je menila da si to zasluži ampak to ... redko kdaj..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"ahhh"
"Dobro jutro Bren!"
"Havenn!"
"Hej Bren si kje videl Kit?"
"Jah u sanjah draga"
"Sori sem že mislila da si se zbujal med spanjem kot...."
"Tišinaa Haven!"
zasmejalaa se jee in on z njo.
"use je tako prečudovito kot da sanjam. Topla in mehka postelja da bi bila lahko vodna, tapeti in omare iz samih zlatih uzorcov, in skozi okna in zavese pride prečudovita zlata svetloba ki naredi sobo še lepšo.."
"Res je.." Ni uspela dokončati stavka ker pridem skozi vrata..
"Dobro jutro zaspanca!"
"ohh poglej kdo se je oglasiv " Rečee Haven.
Na mizico sem jima položila zajterk ter rekla "Moram iti se vidmo pozneje." Uzela sem rolko ter odhitela iz sobe, iz hiže, skozi železna vrata na cesto.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bila sem v skate parku. Malo sem rolkala gor in dol po različnih ovirah ter se spuščala v bazenčke. Dokler se nisem usedla na rob bazenčka ter opazovala druge skejterje. Do mene je prišel fant. Rjavolasi fant."Hej cjutii" me je ogovoril z nežnim glasom ki me je prevzel.
"h..e......j.." sem zjeclala
"hah bi odšla z mano malo naokoli rolkat? Tukaj mi postaja tako vsakdanje."
Prikimala sem čeprav še vedela nisem kdo je.
Tako sem ga spoznala ko sva se peljala mimo parka, stojnic, vodometa...
Ime mu je Zayn Pattinson. Živi v ulici Willow Street. To je le nekaj naprej od mene. Ima 2 starejši sestri in enega mlajšega brata. On jih šteje 17, uff leto starejši je od mene.. Ravno praušnji. Ugotovila sem da ima sicer tudi brata ki sta se rodila na isti dan ampak si nista ravno podobna eden je bolj piflarski drugi ta ki sedi zravenmene tukaj na zideku pa je bol partiski bol skejer bol družabn bol ohh še bi lahko naštevala.Tako sva si povedala use eden od druzga oh popolnemu neznancu sem se zaupala. Ampak počutila sem se laže saj se mu povedala tudi tisto kar sicer niti Hacen In Brenu niti Lori nebi nobenmu skratka samo njemu..
Prišla sva do napisa: TattoSalooon
Pokazal mi je svoj tattoo ki ga je naredil točno v tej trgovini al.. Bil je prečudoviti ..

10. maj 2014
Next
12. maj 2014
u101440
u101440
next
26. november 2014
u178002
u178002
neeeeeeeeeext
26. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg