Forum
Živjo! To je moja prva zgodbica, in upam da vam bo všeč.

Jooj kako ga pogrešam, njegovi kodri, njegov nasmeh, njegove oči. Popolnost.! Harry Styles. Samo še on mi gre po glavi. V otroštvu sva bila najboljša prijatelja, vse sva si povedala. Nisva zdržala 1 dan eden brez drugega. Velikokrat mi je pel. Imel je tako lep glas. Prav prisilila sem ga da se je prijavil na tisti šov X-factor. Potem pa je uspel in postal slaven. Zdaj pa ga tako zelo pogrešam! Vem da sem si sama kriva zato…ampak mu privoščim. Vsak dan berem novice, v katerih piše da ima punce, vsakič je na sliki druga. Meni pa se para srce.
Hotela sem ga pozabiti z pomočjo številnih fantov. Vsi so mu bili podobni, vendar samo po tistih temnih kodrih. Harryu niso segli niti do kolen! Ampak meni je bilo vseeno. Samo njega sem hotela pozabiti, ker sem vedela da je on pozabil name.
Trenutno imam fanta Josha. Vem da mi ni všeč, vendar je dobro imeti nekoga, da nisi sam. Vseeno pa mi je bilo z njim težko, saj me je grdo pretepal.
»Dovolj mi je!« sem rekla. »Dovolj mi je da me ves čas pretepaš. Ne zdržim več! Tega med nama je konec. Nočem te več videti« sem jokaje vpila nad njim.
On pa meni nazaj »Kurba, prasica nehvaležna. Vse sem ti dal, ti pa me zapuščaš. Še žal ti bo prisežem.«
Spakirala sem kovčke in odšla. Ja, živela sva skupaj. In zdaj nisem imela pojma kam naj grem. S svojimi starši sem bila skregana od svojega 15 leta. Takrat sem se preselila k Joshu.
Ostala mi je samo ena možnost. Naši sosedje. Harryevi starši. Tako sem se odpravila do njihove hiše. Roke so me že močno bolele, ko sem zagledala njihovo hišo. Še vedno je bila luč, čeprav je bila ura skoraj polnoč. Pozvonila sem. Čakala sem kakšne pol minute, ko se je pred mano pojavila visoka in vitka postava. Videla sem jo/ga bolj slabo, saj je bila luč očitno pokvarjena. Videla sem obris kodrov. Prve misli so bile : »Harry??!! Si to ti???!«
»Ja to sem jaz in kdo si ti? « je odgovoril na moje kričanje.
Končno je posvetila luč za katero se je izkazalo, da vendarle ni pokvarjena. Šele takrat sem ga dobro zagledala. Očitno je čisto pozabil name. Vendar pa me je, ko se je prižgala Luč takoj prepoznal. Planila sva si v objem. Objemala sva se 5 minut. Meni je bilo seveda všeč, saj sem lahko ves ta čas vonjala njegovo kolonjsko vodico. Takoo je dišal.
Končno sva se nehala objemati in vprašal me je kaj je narobe. Vse sem mu pojasnila. Čisto vse. O starših O Joshu, vendar sem izpustila tisto o pretepanju. Rekel je da seveda lahko ostanem pri njih. In seveda da mi odstopi svojo posteljo, on pa bo spal na tleh.
Tisto noč mi je razložil tudi vse o njegovih novih prijateljih, Zaynu, Harryu, Niallu, Liamu, ter Louisu. Povedal mi je tudi, da imajo enomesečni počitek in da je ravno včeraj prišel iz New Yorka. Pogovarjala sva se še do 5ih potem pa sem zaspala.
19. avgust 2013
za nadaljevanje rabm usej 4 nexte.
19. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg