Forum
u140941
u140941
"Alexis Montez!!" glas učiteljice me zbudi iz sanjarjenja. "Ja" rečem in stresem z glavo. "Pred tablo! "o šit..." zamrmram in se zvlečem pred tablo. Ko stojim pred tablo, imam v mislih samo njega, nikakor pa se mi v glavi noče pokazati odgovor na učiteljičino vprašanje. Pogledam v njegovo stran in vidim da me gleda. Srce mi začne hitreje biti. Učiteljica zavzdihne "Alexis, včasih si imela dobre ocene, kaj se je zgodilo?" me vpraša ter pogleda. Še zmeraj ne rečem nič ter samo gledam, kako mi v redovalnico napiše 1. Odidem na moje mesto. "Alexis kaj je s tabo?" me rukne Avril. "Eh..." sem odgovorila in še naprej razmišljala o njemu... Justinu.


08. september 2013
u140941
u140941
Čez nekaj ur doma
"Alexis večerja je na mizi!" sem zaslišala iz kuhinje. "Ja!" sem zaklicala in odšla do jedilnice. "Kako je bilo danes v šoli?" skomignila sem z rameni ter z vilico premetavala hrano. "Alexis! je rekla. "JA NO vredu je blo" sem rekla in se še naprej igrala. "Si bila kaj vprašana?" me je vprašla. "Mogoče.." sem se izmikala odgovoru. "Alexis povej mi!" "Pa joj no kaj težiš!" sem zabrusila nazaj in vstala od mize. Pograbila sem jakno, se obule ter odprla vhodna vrata. "Alexis!" sem zaslišala mamin glas. Potem je zavzdihnila, jaz pa sem zaloputnila vrata. Zakaj me nihče ne razume?? VSe kar znajo je da težijo! UGH! Odšla sem do centra naenkrat pa sem za sabo zaslišala znan glas. "Hey!" obrnila sem se. O Bog. Bil je Justin. "H-hey" sem rekla. "Kaj pa ti delaš tukaj?" me je vprašal. "Eh nič, kaj pa ti?" sem vprašala z tresočim glasom. "Mogel bi se dobiti z Jasonom in Maxom da bi šli u kino pa ne moreta prit. pa no a bi šla ti z mano?" OMB OMB "JA itak!" sem odgovorila ter se nasmehnila. "No supr pol pa pejva" je rekel in se nasmehnil s svojim popolnim nasmehom. "Saj wem da je to zelo čudno, ker se midva ne poznava neki lih ful dobr sam vseen... povej kej o seb no" je rekel. "OK Js sm Alexis Montez, stara sem 15 let hahah sem s tabo pri matematiki in skor noben me ne mara." sem rekla in se kislo nasmehnila. "Haha ok js sem Justin str sem 16 in ja lahko bi rekl da mam velik prijateljev" "da si popularen" sem ga popravila. "Pa ne no..." je rekel. "Pač si" sem rekla. "Kako se sploh lahko družiš s takim luzerjm kot sem jaz?" sem ga vprašala. "1. nisi luzr 2. čist uredu si 3. lepa si" a mi je lihkar rekel da sem lepa. OMFG. "Hvala ampak ti si lep." sem rekla. O BOG a ne morem česa bolšga odgovorit?!?!?!!
14. september 2013
u140941
u140941
Nasmehnil se mi je in me pogledal jaz pa sem pogledala njega, in videla njegove lepe rjave oči. Hitro sem pogledala stran in nastala je neprijetna tišina. Prekinil jo je Justin "in kaj greva gledat?". "Nevem, vseeno mi je" sem odgovorila. "Ok, ti je vredu če greva gledat -------?" je vprašal. ""Ja super je" sem odgovorila. Film je bil dokej zanimiv. "Yi je bil všeč film?" me je vprašal. "Ja " sem odgovorila. "Lahko te pospremim do doma če hočeš" je rekel. "Če hočeš" sem rekla in sva šla. Njegova roka se je narahlo dotaknila moje in potem jo je prijel. Všeč mi je bilo.Pred vrati sem se ustavila. "a tu živiš?" me je vprašal. Pokimala sem. "Ok no lepo se mej, hvala za kino" sem rekla in se nasmehnila ter pomahal. Obrnila sem se in šla. "Čakej!" je rekel in pritekel nazaj. Pritekel je do mene in se ustavil. Potem me je poljubil. Dolgo me je poljubljal jaz pa sem se ga oklenila z rokami okoli vratu.


21. september 2013
u140941
u140941
"Oprosti, moral sem" je rekel. Nasmehnila sem se in rekla "Shut up and kiss me". Dolgo sva se poljubljala. "Alexis, I love you" je rekel. "I love you more. Pogledala sem na uro in ugotovila, da bo mami zagrabila panika. "Oprosti, moram it. " sem rekla in stekla. "Živijo mami" sem pozdravila. Videti je bila jezna ampak ni me brigalo.
21. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg