Forum
u157877
u157877
hej sem Vanessa in napisala bom zgodbo. ja...spet ff. upam da vam bo všeč!
**************************************************************************
tretja oseba
************************
Najrajši bi odšel, vendar te še vedno nekaj veže ostati tam. Kako ubežati, kako se upreti, če bi s tem prizadel ljubljeno osebo? Kako ljubljeni osebi reči "Ne", če pa jo ljubiš?
Če to osebo resnično ljubiš?
Debbie
***********************
»Deb! Vstani! Si pozabila test pišemo!« »samo še malo!« »no prav jaz grem v šoli bom rekla da si zbolela.« »hvala ti Sam«
After 3h
Zbudila sem se in odšla do kuhinje. Pripravila sem si zajtrk nato pa sem se uredila. Čez par minut je prišla Sam. » Danes je go. Griffin rekla da…« »da kaj?« »da je našla družino zate…« »Kaj?! Ne nikamor ne grem! Že ampak je rekla da moraš to je tvoja zadnja priložnost drugače boš šla k očetu…nazaj…«ne grem nazaj k očetu da… »bolje bo da greš k tej družini… saj veš tvoj oče te je…« »hočeš reči pretepel, zanemarjal,…p-posilil…!« začela sem jokati in Sam me je objela. No želite vedeti o čem že cel čas govoriva. Moja starša sta veliko pila, se drogirala in nista me marala. Zato sem živela do zdaj živela v iternatu. Vendar je ravnateljica go. Griffin našla družino zame in moram se preseliti, drugače grem k očetu… » še nekaj je Deb. Ta družina živi v Londonu in seliš se že jutri…« »kaj pa ti? Našli so družino zame v Rusiji in čez dva meseca se selim. V Rusiji! Tako daleč! Nočem oditi brez tebe! Vem ampak moraš, žal.« pogledala je navzdol in malo zajokala. Odšla sem v svojo sobo in nič drugega mi ni preostalo kot da grem pakirat. Ko sem končala sem šla spat…
Deb:Sam:upam da vam je všeč za prvič
04. december 2013
Next <3
04. december 2013
u142227
u142227
next
04. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. december 2013
u157877
u157877
Ko sem končala sem šla spat.
Zjutraj me je zbudila budilka od Sam. Ura je bila 6h. Leno sem vstala in si pripravila kosmiče za zajtrk. Za mano je prišla Sam in izgledala je kot da bi jo povozil avto. »dobro jutro Sam. to juto že ne bo dobro« je rekla in odšla v svojo sobo. Ko sem pojedla sem opravila jutranjo rutino in se oblekla. Vzela sem prtljago in jo odnesla do vrat. Šla sem v sobo od Sam in ona je spala. Nisem je želela buditi, zato sem odšla. Poklicala sem taxi. Na letališču sem kupila karto za London. Ko je letalo prispelo smo odšli nanj. Usedla sem se in poslušala glasbo. Kmalu po vzletu sem zaspala. Ko smo pristali me je zbudila stevardesa. Ko sem stopila iz letala me je zgrabila panika. V glavi se mi je postavljalo tisoče vprašanj. Kašni so starši? Kje živijo? Jih bom prepoznala? Nato pa sem za sabo zaslišala ime. Obrnila sem se in videla gospo in nekoga sje iskala. Čez nekaj časa je začela hoditi proti meni. »si ti Debbie Willson? Ja, sem. No jaz sem tvoja nova skrbnica moj mož pa je na potovanju, sem Katnis no zdaj pa lahko greva domov.« odpeljali smo se z avtom in prispeli smo do lepe vile. »no ker so ravno prazniki boš videla mojega nečaka in njegovih pet prijateljev.« rahlo sem pokimala in odšla za njo. Vstopili sva v hišo in bila je čudovita. Vse je bilo tako dragoceno. Na stenah so visele slike. Katnis je stopila do mene. »to je moj nečak Harry in to je moj mož.« odšle sva v dnevno sobo, kjer je vladal popoln kaos. »fantje kaj sem vam rekla! Oprostite go. Katnis« so vsi rekli. »no to je Debbie in to so fantje. to je Zayn, moj nečak Harry, Liam, Niall in Louis.« Vsi so me pozdravili in zdeli so se mi znani. »a ne boš nič kričala, ah…še sreča.« čudno sem pogledala Nialla. »zakaj bi mogla kričat? A nas ne poznaš? Ne. No mi smo slavna skupina One direction in večina oboževalka kriči ko nas vidi. no jaz morem nekaj nuno opraviti in fantje pokažite ji sobo. Bom ti jaz.« je rekel Harry. Odšla sem za njim in vstopila sva v zelo lepo sobo. Odložila sem stvari in se malo razgledala. Harry je odšel jaz pa sem razpakirala. Zvečer sem se ulegla v sobo a nisem mogla zaspati. Odšla sem v dnevno sobo. Iskala sem kuhinjo da bi nekaj spila in končno sem jo našla. Vzela sem kozarec in si nalila vodo. Počasi sem jo pila dokler ni nekdo vstopil. Bil je Louis. »a ne moreš spati? Ne. Jaz tudi. In povej nekaj o sebi. no ni kaj dosti za povedat. Kako to da so te starši dali v rejništvo? Pravzaprav sem živela v internatu. In zakaj pa? Ne bi o tem prosim. Je že vredu saj razumem.« odšel je v zgornje nadstropje jaz pa za njim v mojo sobo.
vem ni kaj dosti ampak mam veliko za šolo naredit...
05. december 2013
next<3
05. december 2013
u142227
u142227
next (:
05. december 2013
next
06. december 2013
next
06. december 2013
u157877
u157877
HVALA vam ampak ne vem še kdaj bo next. ta vikend mogoče... drugače pa komaj naslednji <3333
06. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. december 2013
u155253
u155253
next!
09. december 2013
u82298
u82298
next
11. december 2013
u157877
u157877
jas ne vem kdaj bo spet next ker so mi starši vzeli računalnik zaradi slabih ocen verjetno si bom zbrisala račun in ko mi bodo vrnili računalnik bom si naredila novega res HVALA ker ste brali in takoj ko bom lahko (ker bodo zamenjali geslo za iternet sploh ne bom mogla biti na telefonu) vam bom dala next še enkrat HVALA HVALA HVALA....!!!
09. januar 2014
nextaj pliiis
09. januar 2014
next
09. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg