Hej!!!
Profil sem si naredila, ker sem se odločila, da bo prevajala zgodbico. Odločila sem se prevajat FanFic, v katerem je Niall Horan, Upam, da vam bo všeč in brez oglaševanja na moji strani, če boš ti men bom tud jz teb... Tukaj je samo predstavitev zgodbice, če vam bo všeč dobite naslednji next čez dva dni.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaylee je normalna punca, ki obožuje One Direction, kdo jih pa ne? Ko njena prijateljica zadane en dan s fanti ne bi mogla biti bolj navdušena. Kaylee, da bo to samo en dan s fanti, ampak se moti. Ugotovi kako so fantje spremenili Kayleeno življenje, na boljše ali na slabše?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj mislite so fantje spremenili Kayleeno življnje na boljše ali na slabše?
Ali bo Kaylee kaj živčna, ko bo spoznala fantje ji bodo v resnice res tako všeč?

Za nadaljevanje rabim vsaj dva nexta.
03. avgust 2014
u155047
u155047
next
03. avgust 2014
u177318
u177318
next
03. avgust 2014
waw men je začetek ful kul
NEEEEEEEEEEEEEEXT
03. avgust 2014
Chapter 1

Moje srce je bilo zelo hitro. Čakala sem na koncu stopnic pred hišo. Kje za vraga je bila Riley.
„Kje za vraga si“ sem ji hitro napisala in potem dala roke nazaj v žep. Moja lica so bila verjetno rožnata od mrzlega decembrskega zraka. Slišala sem, ko so se odprla vrata in pogledala sem. Videla sem mojega fanta, ki je šel ven. Zastokala sem in vstala. „Hey babe! Kam greš?“ me je vprašal, ko je prišel do mene. „Oh z Riley...“ sem rekla mirno, ko sem stala pred njim. Pogledala sem dol v moje rozaste converske, v upanju da bi našla kaj zanimivega.
„Mislil sem, da gre Riley danes spoznati tiste One Direction fante.“ Jonathan je bil moj stari/novi fant dve leti. Poznala sva se praktično od prvega dneva. Nekega dne je končno dobil jajca (haha mal čudn se sliš ) in me povabil ven. Seveda sem rekla ja. Njegove temno rjave lase in te čokoladne oči. Nisem mogla reči ne! Edina stvar, ki sem jo sovražila je bila, da je Jonathan sovražil One Direction. Veliko govorim o njih in on postane ljubosumen, preveč ljubosumen..
„Ona je...“ sem rekla, ko sem gledala v svoj telefon. „Jaz grem z njo.“ Pogledala sem gor, da bi videla Jonathanove privlačne oči z pogledom razočarjanja.
„Rekel sem ti, da nočem, da greš z njo! Rekel sem ti, da mi te fantje niso všeč in da jim preprosto ne zaupam..!“ Je zakričal name in njegova sapa se je pomešala s hladnim zrakom. „Jonathan pomiri se! Saj ni tako velika stvar! Obljubim, da bo vse vredu. Oni so pop zvezdniki, jaz pa sem normalno dekle! Nič mi ne bodo storili!! sem zakričala nazaj jezno. „Kaylee lepa si seveda bodo!“ je rekel.
Videla sem, da se je Rileyin avto ustavil. Obrnila sem se in jo pogledala. Pomignila mi je naj pridem, jaz pa sem dvignila roko in ji s tem nakazala naj počaka. „Poslušaj, obljubim da se ne bo nič zgodilo. Ljubim te in ti to veš. Vredu bom.“ sem rekla. „Bolje, da boš! Prisežem, da če ti kaj naredijo jih bom ubil!“ je rekel z ne ravno prijaznim glasom. „Prepričana sem, da boš zdaj pa moram iti babe. Adijo!“ Dala sem mu hiter poljub na lice in hitro odšla v Rileynin avto, kje je bilo toplo.
„Hej punca! Si navdušena?“ se je zasmejala, njeni beli zobje so se zableščali. „Ja! Komaj čakam, da spoznam svoje može.“ sem se pošalila. „Sem videla, da te je Jonathan ujel.“ pomežiknila mi je. Zavila sem z očmi in se naslonila nazaj. „Prisežem, da se obnaša bolj kot oče kot pa fant. Tako je paničen. Misli, da bom enemu od njih dejansko všeč!“ sem se zasmejala. „Nikoli ne veš. Mislim tvoje kristalno modre oči, dolge močne sijoče lase, jaz bi umrla da bi imela to in popolne zobe. Da ne omenim tvojih ljubkih jamic, v katerih se vsi stopijo. Praktično si narejena v laboratoriju:“ se je Riley pošalila in njen glas me je spravil v smeh. „Prosim! Samo utihni in vozi!“ sem se zasmejala in jo rahlo butnila v ramo. „ Samo pravim...ampak hej SAMO UTIHNI IN VOZI!“ zvenela je glasno in tiho neprijetno tudi. Ostanek vožnje je bil glasen, saj sva poslušali in peli Up All Night CD. Ko je Riley zadela karte, da preživi en dan z One Direction na nekem radijskem šovu. Spomnim se, ko me je jokaje poklicala! Jaz? Oh, poklicala sem jo lažnivka! Mislim ni možnosti, da bi ji verjela, da je zadela karte, da preživi en dan z One Direction najinim najljubšim bendom. Ampak izkazalo se je, da ni lagala.
Ko sva prišle na kraj se je Riley rokovala z dvema moškima, da sta odprla vrata. Poslala sta jo zadaj, da parkira avto. Parkirale sva avto in sledile velikemu moškemu notri. Obe sva postali živčni in začele sva se nenadzorovano hihitati. Občasno bi se moški obrnili nazaj in zavijili z očmi. Prišli smo do vrat in moški se je obrnil. „To so vajine izkaznice. Pokazali jih bosta vsem, da bosta lahko prišli do fantov. Razumeta? Zdaj katera od vaju je 17 letna Riley?“ je vprašal moški. Dvignila je roko in vzela izkaznico. „In sklepam, da si ti 17 letna Kaylee?“ prikimala sem in vzela izkaznico. Obe sva se se smejali. Ko sva hodili navzdol po hodniku. Počutila sem se kot, da mi bo obraz razpadel na dva dela.“Živjo! Riley in Kaylee?“ je vprašala gospa. Prikimali sva in pokazali svoje izkaznice. „Super, sledita mi!“ sledile sva ji. Obe sva postajali živčne. Sledile sva gospe po še enem hodniku preden smo se ustavile pred vrati. „ Tukaj so. Vso srečo.“ pomežiknila nama je preden je odšla stran. „Pripravljena?“ je Riley vprašala njene roke so se tresle. „ Mislim da.“ sem zašepetala nazaj. Malo sem vedela, da ko bom vstopila v sobo se bo moje življenje spremenilo, samo za en dan. Noro!
Pripravite se ker ta rollercoaster bo nor.
04. avgust 2014
Evo prvi del...
Next?
04. avgust 2014
u177318
u177318
next ful dober
04. avgust 2014
kak fajn
komi čakam da jih spoznajo pa da vidim ka se bo zgodil
NEEEEEEEEEEEEXT
04. avgust 2014
u153052
u153052
next
04. avgust 2014
u155047
u155047
neeeext
05. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg