Forum
Vem,da je beden naslou ampak upam,da vam bo kul usaj vsebina S
●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●
Glavno vlogo ima:
*Emma Faless*Opis: Emma ima 17 let. Živi v revni družini in si želi postati prava najstnica. Dela v baru Coca-cola light,da zasluži za obleke. V osnovni šoli so jo vsi zafrkavali z beračinjo in revico. Zdaj,pa se oblači v lepše obleke in ima celo fanta in najboljšo prijateljico.

Emmin fant:
*Jack Seniorr*Opis: Jack ima 19 let. Živi s teto in zato dela kar hoče. Je bobnar v skupini Someone to love. V razredu se ga vsi bojijo. Ne rezume se dobro z Emminim bratom.

Emmin brat:
*Wil Faless*Opis: Wil ima 19 let. Je Jackov sošolec na gimnaziji. Vedno ga zelo skrbi za Emmo. Emmi poskuša,dati čim več denarja,da v svojem razredu izpade kot normalna najstnica. Noče,da bi bila nekaj posebnega. Noče,da bi Emmo kdo prizadel.

Emmina najboljša prijateljica:
*Kate Molless*Opis:Kate ima 17 let. Je Emmina sošolka. Želi ji čim bloljše življenje. Podpira jo na vsakem koraku. Pripravljena je umreti zanjo.Emmina sestrica:
*Taylor Faless*Opis: Taylor ima 10 let. Noče vrjeti temu,kar se dogaja.
●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●
Gledala sem v strop, na katerem je bil prilepljen napis,ki sva ga napisale s Kate: EMMA&KATE FOREVER TOGHEDER! Moj najljubši napis! Zazvonil je moj telefon.
Klical me je Jack. Pritisnila sem zeleno tipko in se oglasila.
E-Emma J-Jack
E-Ljubi?
Na drugi strani se je slišalo šumenje. Še enkrat sem ponovila "Ljubi!" Use je utihnilo. Prekinil je. Vzela sem knjigo.


In kmalu sem zaspala.
...
...
Naslednji dan sem se zbudila ob petih. Wil in Taylor sta še spala. Šla sem v kuhinjo in si namazala kos kruha z maslom. Na mizi sem zagledala današnji časopis. Pogledala sem v Naslov na naslovni strani časopisa. Fant iz skupine Someone to love umorjen!
Začela sem si potiho mrmrati besedilo.
"Mladi fant iz skupine Someone to love star 19 let je bil sinoči umorjen na domu. Kriminalisti dom mladega fanta že prieiskujejo. Po obdukciji je pokazalo,da je mladi fant Jack Seniorr. Mladi bobnar skupine. Sožalje punci,teti in bratrancu. Urednik J.P." Nisem več mogla zadrževati solz. Žačela sem jokati. Grozovito jokati! Cel dan sem tičala v sobi in jokala,jkala,jokala,jokala,jokala...
...
...
niti jedla nisem. Počutila sem se odurno.


Vohala sem vse njegove srajce,ki mi jih je pustil Oblekla sem si eno,ki mi je najboljše pristajala. Od zdaj bom nosila samo te srajce! Nikoli več ne bom poslušala Someone to love. Nikoli! Ne bom hodila iz hiše dokler ne prebolim. To je namreč nikoli! Nikoli ne bom prebolela njegove smrti!
...
...
Čez en teden se je Wil naveličal moje trme. Prišel je v sobo. "Emm poslušaj! Vem,da ti je žal! Saj je bil tvoj fant ampak...moraš iti v šolo!"
"Nemorem!!!Ljubim ga! Nemore biti svet tako krut!!!"
"Welcome to reality Emm!"
"Wil,je resnica tako kruta?"
"Emm resnica boli." Wil je odšel iz sobe. Hotela sem iti objet Taylor.


Pred hišo sva se objeli. Pospremila sem jo do šole in se vrnila domov. Nebi prenesla,da bi dobila še živčni zlom zaradi Charlie. Moje sovražnice! Zavila sem o krajšnici. Tresel me je mraz.

Emmina sovražnica:
*Charlie Louis*Opis:Charlie ima 17 let. Ne,da se opisati njenega sovražtva do Emme. Želi ji samo slabo.
●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●● ●●
Next?
23. maj 2012
NeeXt!!
24. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg