u165393
u165393
"Jeeeeennnnyyy!" Prebudil me je glasen krik iz sosednje sobe. Predvidevam, da se je priplazil iz grla mojega leto in pol mlajšega brata John. "Dvigni to svojo zamaščeno rit iz postelje in se pripelji v avto!!! Zaradi tebe ne mislim zamudit zadnjega dneva šole!". Nekoliko prestrašena sem sem se pobrala iz postelje in pogledala na budilko. "Šit!". Spet sem zamujala. Pohitela sem v kopalnico, se za silo naličila in nase navlekla prve kose oblačil, ki so mi prišli pod roko. Med česanjem svojih las sem pobrala, danes izjemoma, prazno torbo in si v usta zatlačila nekaj piškotov iz kuhinjske omare.

Nekaj minut kasneje sem se skupaj z Johnom usedla na zadnje sedeže našega avtomobila in razmišljala ali imam res tako veliko rit kot pravi moj brat. Ne. Pri svojih šestnajstih letih debela zagotovo nisem. Sploh pa se že dobrih pet let vsak dan potim na tekaških progah bližnjega Londonskega atletskega kluba.
Me
Mein bruder
Stara slika naše družine
Naša hiša
Moja soba
_____________________________________________________________________________________
Evo en next pa nadaljujem

P.S.: Be gentle... prvič pišem

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

16. februar 2014
next
16. februar 2014
u165393
u165393
Prispela sem pred šolo, se na hitro poslovila od očeta in pohitela v šolo ( v takih trenutkih sem vesela, da imam trenerja, ki me na treningih goni kot vola. Če sem poštena mi gre pošteno na živce ker nisem preveč tekmovalen tip in ga na treningih zato v mislih seveda večkrat zadavim.). Pošteno sem zamujala, zato sem stekla naravnost v učilnico matematike, kjer sem sključene v klopeh opazila svoje sošolce. Izgledali so pošteno zbiti, če upoštevamo, da nas je od malo več kot dvomesečne svobode ločilo natančno 6 šolskih ur.

Pred tablo sem zagledala učiteljico matematike in hkrati našo razredničarko, ki sem jo milo rečene sovražila. "Jenny. Spet zamujaš. V 30letni karieri učitelja nisem še videla dekleta, ki bi zamudilo na zadnji dan šole. Resno. Pojem zamujanja si ponesla na popolnoma drug nivo." "Se opravičujem," sem rekla in se kislo nasmehnila, potem pa se vrgla na stol poleg moje najboljše prijateljice Sarah. "Kje si bila? Lahko bi mi vsaj sporočila, da zamujaš...". "Sorry Sarah spet sem zaspala. Kaj zamujam?" sem ji odvrnila. "Nič... Že pol ure govori samo o svojih dogodivščinah na morju. Si jo predstavljaš v bikinkah." Nasmehnila sem se, preostalek ure pa je minil v tišini. Priznati moram, da so mi pred očmi še dolgo plesale podobe naše učiteljice v kopalkah. Not a pretty view...

Ob koncu ure sem se obrnila k Sarah in ji namenila enega tistih hvalabogukončnokonecure pogledov. "Mimogrede... Veš ko sem ti govorila o moji pol sestri Jessy, ki sedaj živi v Parizu... uradno je!! Na počitnice grem k njej! Cele poletne počitnice bom v Parizu!" sem se naudušeno začela dreti. "Waauuu! Amazing!" se je nekoliko odsotno oglasila Sarah. "Kaj pa John?". "On ne gre... Padel je pri matematiki." sem odvrnila. "Torej greš sama?" "Ne če greš ti z mano!" Nemudoma sem pritegnila njeno pozornost..."Kaj si rekla!?" se je navdušeno zadrla in pritegnila ne malo zdolgočasenih pogledov sošolcev. "Ja! Moja mama je včeraj klicala tvojo in jo vprašala če bi šla zraven... itak je dovolila. Hotela sem te presenetit in tvoj obraz vidit v živo. Ta tvoj pogled... Priceless!". Sarah me je začela objemati in se dreti, njeno veselje je prekinila šele razredničarka, ki je udrla v razred že dve minuti pred zvonenjem. Za matematičarko se ne spozna na številke.

Preostalek pouka je minil v znamenju deljenja spričeval, pohval in diplom, zato sama nisem velikokrat zapustila svojega mesta v klopi. Za razliko od Sarah, ki je bila popolna učenka, sem bila jaz, gledano s strani šole, popoln luzer. Sarahino spričevalo so krasile same petice, mojega pa trojke in dvojke, pa tudi nekaj petic in štiric, ki pa so bile v manjšini.

Končno je zadnjič odzvonilo in s Sarah sva se pognali na hodnik. Dan bi bil popoln, če se ne bi...
Sarah
_____________________________________________________________________

Hvala za next <3

2 nexta pa nadaljujem
16. februar 2014
next
16. februar 2014
zaka ni več bralcev
16. februar 2014
Next nujno!!
17. februar 2014
hvala bogu!!!
17. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg