Forum
Hello!

Okej, najprej naj razjasnemo, da je ta tema namenjena samo tistim, ki sodelujejo na tej temi:
https://www.igre123.com/forum/tema/welcome-to-london/44994/2

Tako dekleta. Upam, da ste se vse odločile v kateri razred na letalu boste odšle.
Srečno potovanje v London. Ko boste prišle tja pa mi le sporočite na glavno temo.

Enjoy:*

Kiss,
Lara:3
11. november 2012
u56210
u56210
Christina Simpson je vstopila v letališče. Njeno letalo za London odpelje šele čez dve uri. Še vedno ne morem verjet, da se to res dogaja. Dobila je enkratno priložnost, da odpotuje v London in tam en mesec opravlja svoj sanjski poklic. Če bo urednica revije zadovoljna, ji bo pogodbo podaljšala. Christina gre do blagajne, kjer prejme svojo karto za prvi razred. Svoja dva kovčka spusti po tekočem traku in se odpravi skozi kontrolo. Za osebno prtljago s sabo vzame samo torbico v kateri ima telefon, svojo najljubšo knjigo, laptop in denarnico z dokumenti. Usede se v bljižno kavarno, naroči kavo in začne brati knjigo. Tako se zatopi v branje, da skoraj presliši znak za vkrcanje na letalo. Hitro plača in vzame svoje stvari. Na letalo poišče svoj sedež in na svojo srečo sedi pri oknu. Takoj ko letalo vzleti začne gledati film, ki se vrti na ekranu pred njo. Romantična komedija je...Po dveh urah prispe v London.
12. november 2012
Super! <3
13. november 2012
Uf končno na letališču sem.Komaj čakam,da pridem do tistih srčkanih bitjic ki me čakajo.Upam da bodo sodelavci dobri z mano in se bomo dobro razumeli.
Joj ne letalo je že tu!Hitro,hitro.Čez nekaj časa že sedim v letalu in občudujem oblake.
Nato vzamem računalnik in si začnem ogledovati svojo novo službo oz. tam kjer bom od zdaj naprej delala.Let je hitro minil.Odšla sem v bližnjo kavarno in si naročim sok.Mimo priteče srčkan kužek.Skrije se za moj stol in začne cviliti.Za njim pridrvi deček,ki se dere po ulici ter krlili z rokami.Kužek je ves prestrašen.Deček pride bližje zgravi kužka in ga odvleče za sabo.Bila sem osupla nad takšnim ravnjanjem do živali zato stopim do dečka in mu vse razložim kako mora delati z živalmi....nato mimo pride malo starejše dekle,ki me vpraša,če sem se slučajno ravnokar pripeljaja z letalom za London. Odgvorim ji da ja,nato mi reče,da je ona moja sodelvka in bi me morala počakati na letališču ampak je malo zamudila.Vsedla se je poleg mene in začele sve klepetati...
13. november 2012
Super! <3
13. november 2012
u110086
u110086
končno sm se s taksijem pripeljala na letališče.iz prtlažnjika sem vzela use kovčke in seveda svojo torbico.šla sem do blagajne kjer sem uzela karto za prvi razred in jo seveda plačala.svoje kolčke odložim na tekoči trak kjer varnostniki moje stvari u kovčku preverijo.za osebno prtljago vzamem svoj telefon,leptop,knjigo zapisov in poročil ter svojo denarnico z nujnimi stvarmi.med čakanjem na moje letalo uzamem telefon in pošljem še zadnje sporočilo svojim staršem in prijateljem.pogledam na uro ki je bila točno 14:46.takrat naj bi moje letalo pristalo na letališču.
ukrcam se na letalo in sedem na svoj sedež številka 14 ki je ob oknu.mimo pride stevardisa in ji naročim kozarec mrzle in sveže limonade.med čakanjem na limonado vzamem svojo knigo zapiskov in preberem nekaj podatkov o uredništvu revije Cosmo,ki sem ga natisnila pred odhodom na letališče.
upala sem da bomo z glavnu urednico sklenili uspešen posel in da ga bom z veseljem opravrjala tako kot zdaj.
stevardesa mi prinese limonado ki jo z veseljem popijem med branjem podatkov.preverim tudi nekaj modelov ki jih bom fotografirala in njihove do sedanje fotografije.
po 2 urah in pol v zraku smo pristali na trdna tla v Londonu.
14. november 2012
Super! <3

Prosim prijavite se na tole temo: http://www.igre123.com/forum/tema/zivljenje-risarja./45272/
15. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg