Forum
Hej hej!:3
Igrica je preprosta in je namenjena tistim, ki radi pišejo kratke zgodbice oz. spise,
IN tistim, ki predvsem radi ocenjujejo! Lahko boste samo pisali ALI pa samo ocenjevali spise.

PRAVILA:
Vsak bo tu lahko napisal kratko zgodbico, skozi celo igro se lahko javljate (kadarkoli se lahko javite, da bi prispevali spis). Pišete lahko o čemerkoli. Preden boste pripeli zgodbico mi pod zasebno sporočilo napišite: {Napisal/a bom svoj spis na igri We're having fun*_*} in se podpišite.
Potem samo počakajte na mojo potrditev.
ZA TISTE, KI NE MARAJO PISANJA IMAM NASLEDNJA NAVODILA:
-zgodbice pisateljev boste brali,
-pod zgodbico boste napisali svojo oceno od 1 do 10!
-spisa vam ni potrebno komentirati, vendar je priporočljivo.

Boš prispeval svoj spis ali boš ocenjeval napisane spise?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. april 2013
vse nevem ne razumm
29. april 2013
aja
NLP
lahko noč mi vošči mami in preden zaspim opazim,da nekaj zelo svetleče modre barve,je okroglo in ogromno,naslednji dan sem šla hitro pogledat sosedova hiša je bila uničena in natleh je bil gromozanski vesoljski kamen,povedala sem staršema in čez kako uro je prišla policija in mont everest novinarjev,joj tisto je bil najboljši dan
29. april 2013
u126752
u126752
hallo:::4
nevem o čam se gre???
29. april 2013
napišeš kako kratko zgdbico in drugi jo ocenijo
29. april 2013
u126752
u126752
oh hvala
29. april 2013
u126752
u126752
in za prijatelja te bon prosil
29. april 2013
o tnx
29. april 2013
u126752
u126752
tipkovnica mi nedela
11. maj 2013
u126752
u126752
11. maj 2013
Hej!
*cool>10* moja ocena je: 7-8
Kritika: mal je nejasn napisan, malo bi mogla ukrotit domišlijo, da bi blo ful dobr in smiseln
pohvala: ful je izvirn, pa domišlija ti dela na poln, jaz se zihr neb spomnila na meteor
Tako, da dam ti 7-8. (moje nestrokovno mnenje, mogoče se drugi ne strinjate, sam piše da je zaželjen komentar)
11. maj 2013
hwala ukix_x prilepi svoj spis (pričakujejo se mnogo daljše zgodbice:/)
13. maj 2013
no mam eno zgodbico pravijo da je dobra čeprou so kkšne napakice gor heheh.no link:http://www.igre123.com/forum/tema/ljubezen-na-podtresju/55178/1
Sorči za smetenje
13. maj 2013
Torej tut js bi pisala.. me pa zanima, če to lahko zdele napišem al morem počakati da mi odobriš ali ti morm u zs napisat al kaj?
13. maj 2013
ti sam napiši tko ko sem jas no
13. maj 2013
»Povem ti, da je popolnoma zaljubljen vate,« je samozavestno dejala Alice in se vrgla na posteljo. Pogledala je svoje nohte ter si jih nekajkrat podrgnila, nato pa je pogled spravila name. Sedela sem na postelji in bolščala skozi okno.
»Pa kaj je z tabo?« je zaskrbljeno vprašala in sedla zraven mene.
»Raje se vprašaj kaj je z tabo,« Podala mi je svoj samozavesten pogled in odšla k telefonu. Pričela je tipkati, telefon pa je odmeval »brip, brip, brip, BRUP!« očitno je pritisnila na tipko kliči. In očitno je tudi vedela kaj počne – to je vedno vedela. Vedno je samozavestna, v vsem je najboljša.
»Hej John! Kako si? Um, želela sem te vprašati, če bi lahko prišil v Kellyjino hišo,« je povedala in se mi zlovešče nasmehnila. Jezno sem zavzdihnila. Poklicala je namreč Johna, moškega mojih sanj za katerega trdi da je popolnoma zaljubljen vame.
Prekinila je svojo telefonsko linijo in se nasmehnila. Prisedla je na posteljo in si zadovoljno popravila lasišče.
»Boš videla. Vse bo še v redu. Samo preprosto mu priznaj, kar čutiš do njega. In seveda mu prepusti, da ti kupi sladoled,« Zahihitali sva se.
»Bom poskusila, verjetno ni tako težko,« Vendar je bilo to res? Sem res mislila tako? Ne. Nisem prepričana vase. Vem, da se Alice še nikoli ni zlagala in pri ljubezenskih zadevah je bila pravi strokovnjak. Vendar težko je razumeti vse skupaj. V Johna sem zaljubljena že tri leta, zakaj me potem takem ni opazil že prej? Zakaj ni nikoli opazil, kako ga gledam? Zakaj? Zakaj šele zdaj, ko sem ga že začela prebolevati? Legla sem. Ne morem namreč prenesti vsega tega pritiska – težko je.
»Hej, si še tu? John te čaka v sprejemni sobi. Jaz bom odšla domov. In ne pozabi se ravnati po pravilih,« mi je zaklicala ko je že hitela k vratom. Torej sem ostala sama z Johnom. Hitro sem pograbila krtačo za lase in se počesala. Zadovoljno sem se nasmehnila, si popravila kratko majico, da mi je segla ravno do popka, in se odpravila po stopnicah. Stal je v sprejemni sobi in si pri kaminu ogledoval družinske fotografije. Rahlo sem zakašljala, da se je hitro obrnil.
»Hej!« Podal mi je nasmeh in naredil dva koraka proti meni. Iz daljave sem lahko vonjala najboljšo kolonjsko vodico, ki jo lahko kdorkoli uporablja. Njegova frizura je bila kot vedno urejena, oblečen je pa bil po najboljših modnih nasvetih. Morala sem se potruditi, da nisem imela odprtih ust.
»Greva?« Nasmehnil se je in mi z tem razkazal vrsto belih bleščečih se zob. Lahno sem prikimala in se odpravila na ulico. Kljub temu, da je prišel z avtomobilom sva se odpravila do slaščičarne peš. Nekaj časa sem ostala tiho, kot on. Vendar se nisem morala zadržati – želela sem mu povedati vse, kar čutim do njega. In to sem tudi storila:
»Veš, John … Že dolgo razmišljam če ti naj povem ali ne. Vendar sem se odločila, da ti bom povedala. In … Povedati ti moram, da sem že od nedavnega zaljubljena vate. Samo nate še mislim in ne morem se skoncentrirati. Živim zate,« zajela sem sapo, da bi mu povedala še ostalo, vendar me je zmotil poljub na usta. »Tudi jaz čutim enako, Kelly. Prosim, postani moja punca,« Zaljubljeno sem prikimala in se mu obesila okrog ramen. Objel me je in me poljubil na lička.
Odpravila sva se do slaščičarne, kjer sem mu dovolila, da mi kupi sladoled pod pogojem da ga naslednjič častim jaz in ponudbo je sprejel.
~ Upam, da se vam je zdelo zanimivo.. Zdej pa kr napišite mnenje in oceno ;D
13. maj 2013
Hej!
Vau,...mislim ful dobro. Ocena je pri men 10+, res si dosti napisala, ravno dovolj neslovenskih besed, dobra izbira imen,...čista 10-tka.
13. maj 2013
Uaaau! Hualaaa *___*
13. maj 2013
bom še jaz napisala zgodbico:
"Maja, večerja!""Ja že grem,"se zaderem mami po stopnicah navzdol, pograbim telefon in grem. "Maaja!" Joj kok so tečni. Nič jim ni prav, človek niti SMS ne more napisat ne da bi ga mučili. No, jaz sem Maja, najstnica in ujetnica svojih staršev. Stara sem 16 let. Dobro, da imam 2 leti starejšo sestro "Jenny", ki me razume.
"Kje si bila tako dolgo? Veš, veliko preveč si na računalniku in telefon vstran, kadar večerjamo," mi reče mama in pokvari celotno večerjo.
Po končani večerji sva se z Jenny odpravili na sprehod po plaži. Jenny je polnoletna in ima fanta. Tudi on je šel z nama, ampak ni bil sam. Z njim je bil ful luštkan tip, eno leto starejši od mene. Poznal je Jenny. Z Jenny sva se pogovarjali in pomignila mi je naj grem to tistega luštkanega tipa. Joj kako sem očitna, še sestra opazi, da mi je všeč. Zardela sem in šla k njemu. Jenny in njen fant sta šla v restavracijo, midva pa sva se sprehajala. "Jaz sem Maja.", sem dejala in lička mi je preplavila rdečica. "Jaz sem Matej." Tudi on ni ostal bled. Klepetala sva in klepetala, nato pa se je zaslišala čudovita počasna glasba. Jenny se mi je nasmehnila, in vedela kaj to pomeni. Naj grem plesat? Joj kaj vse mi je rojilo po glavi. "Maja, smem prositi za ples?" V zadregi sem pokimala. Ples je bil čudovit, on je moj sanjski fant. Jenny je pristopila in rekla naj se poslovim. V oblekci sem stala pred njim in strmela vanj. "Bilo je čudovito", sem izdavila. Poljubil me je na lice in to je bilo najino slovo. Ko sem odhajala do sestre, so moji lasje plapolali v vetru in Matej ni odmaknil oči z mene.
Ko sva prišli domov sve z Jenny šle v sobo. Tam sva se pogovarjale o večeru. Jaz pa sem ves čas razmišljala, kako lepe so njegove temne oči, ki ob sončnem zahodu kar žarijo. In to ni bil najin zadnji zmenek. Sledilo jih je še zelo veliko.

Komentirajte!
13. maj 2013
Oceno bi ti dala 9.
Zamisel in use je fuuul super res *_* Ampak motita me pa dve stvari:
1.) NAREKOVAJI: "Maja, večerja!""Ja že grem," Tu si narekovaja napisala skupaj, kar me moti, ker se težko znajdeš (še posebej če hitro use preletiš). Najboljše je če pišeš na programu Word in ti dela narekovaje malo drugačne (takšne kot so moji) in tut samopoprauke maš na Wordu. ;D Pač pravilna poved bi bila takšna:
»Maja, večerja!« se je zadrla mami. Očitno ti ne pustijo niti, da bi napisal navadno SMS sporočilo.
»Že grem,« sem zato nejevoljno odvrnila in se odpravila po stopnicah v jedilnico.
2.) SLOVENŠČINA: no kle ti je malo zaštekalo, aa? Saj si mela samo manjše napakice, ampak iz napak se učimo, ane? :**
~ Oprosti, da ti solim pamet, ker vem da tut js ne pišem pravilno, ampak mislim, da je namen te teme, da iz izkušenj pomagamo drugim ;D
13. maj 2013
Hvala, je sej vem, slovničnna pravilnost je moja šibka točka tud pri spisih v šoli. Narekovaji pa tudi niso bili slovnični, kot si sama napisala. Jaz sem tole besedilo pisala kar tule, zato nimam samopopravkov. Drgač pa hvala, bom probala še kdej kej napisat, pa boš povedala če je kaj boljše! Upam, da bo boljše, pa bom takrat pisala v wordu.
Drugače je pa tema super, da ni mišljeno kot tekmovanje .
13. maj 2013
hh.<33
jaaah..
~ upam, da bo še kdo kj napisu ker men se trunutn nea da
13. maj 2013
Ok bom js dala še eno
_______________________________
Ko sem se zbudila sam hitro vzela stvari in se pripravila na novo pustolovščino.Samo še kolo sem vzela in krenila.Ko sem bila bluzu križišča sem opazila letališče.Nekaj mi je padlo v glavo.To je bila nova idea.Vrnila sem se domov pospravila kolo in vzela denar.Odšla sem do letališča in kupila karto.Odpotovala bom v indijo.Potovala sem celo noč in v bistvu samo spala.Končno sem stopila na Indijska tla in že sem videla slona.Našla sem neko kočico blizu ceste in se naselila tam.Odšla sem v vas in poskusila jezditi slona.Dobro mi je šlo.Pa sem enega slonča odpeljala na sprehod po Indiji.Prišla sva do prepada,ki se je rastezal kilometre in kilometre globoko.Vklopila sem možgančke in se spomnila.Slonu,na katerem sem jezdila sem naročila,da naj podre drevo.Potem pa: Oh kaj govorim sloni nas ne razumejo.Stopim anj in skupaj podreva drevo.Še zvlečeva ga do jarka in gdo bi si mislil res sva prišla čes tako hodila sva naprej. Ko sva se vrnila sem poslušala indijansko zgodbo.Potem sem kar zaspala.Sanjala sem,če bi jas bila v zgodbi in bi se pogovarjala z levi in vsemi živalmi.Ko se zbudim.Vidim samoroga.Ni imel samoroga tudi krila je imel.Bil je no poimenovala ga bi SAMOPEGAS heheh.No slišala sem,da me vabi nanj.Stopila sem gor in švignila sva daleč stran od vasi.Prišla sva do tistega prepada in padala vanj.Samopegas je rekel,da ne bom umra.Kmalu sem videla dno....pomežiknila in....Zbudim se v moji sobi.Morda so bile le sanje.Potem na svoji nočni omarici vidim kupolo v njej indija in vse pustolovščine v njej.Torej le niso bile sanje.Potem pri postelji opazim Samopegazza,ki pa je bil samo plišasta igrača.Od tedaj verjamem v čarovnijo.
__________________________________________________
A je tale dobra?
13. maj 2013
Waaaaw! Super je *___*
samo za pikami moraš delati presledke (Jaz sem Nastja. Stara sem 11 let. Imam igre123) razumeš? pač za pikami delaj presledke in bo use ful kul *_* Aja: delaj tut samo TRI pike ker je malo preveč dolgo al kak bi se izrazila ko so 4 ;D
pa pazi tut na pravilno zapisavo besed<3
13. maj 2013
ok bom upoštevala predloge samo oceno koliko je ocena?
13. maj 2013
um.. dala bi ti.. 9 ;D
~ morm te pohvalit, da maš ful domišljije *____*
13. maj 2013
Jaz ti dam -10. Fajn, da nisi napisala ljubezenske zgodbe, ampak si se prepustila domišliji, ki je res velika. Tako, da res,...fajn. Malo je slovnično, sicer slengovske besede je fajn da uporabljaš, pa kake napake,..drugače pa super.
14. maj 2013
Bom sedaj še jaz eno napisala v Wordu. Vse bo po slovensko, ker popravlja.

Bilo je temno, hladno, strašljivo. Želela sem čim prej oditi. Ampak, ne on me ni pustil. Sedela sem tam v tem tihem prostoru in čakala, da me nekdo reši. Večkrat sem poskušala uiti, a me je vedno zalotil. Nikamor nisem mogla iti. V glavi mi je švignilo moje celotno življenje. Takrat sem spoznala, kaj je v življenju res pomembno. Po mislih so mi rojili starši, prijatelji, sošolke in moj fant. Razmišljala sem o vsakem posebej. Kaj vse so naredili, da sedaj sem kar sem. Ugotovila sem, da brez podpore staršev in sošolk, ter prijateljev ne bi prišla nikamor. Začela sem razmišljati o mojem fantu. O najinem prvem zmenku, ko sva se po nerodnosti srečala v restavraciji. Razmišljala sem o najinem prvem poljubu in o njegovih temnih očeh ter svetlih kodrih.
Spet je mojo glavo zavzela tema. Spomine mi je preplavila tema, zavedati sem se začela, kje sem, da sem bila ugrabljena in da sedaj sedim v tej hladni in temni sobi. Mislila sem, da je z mano konec in spet sem začela razmišljati o nečem lepem. O mojih skritih ljubeznih. Spet se mi je skozi glavo odvrtelo življenje. Iz spominov me je zbudil prvi in zadnji pok pištole, ki je preluknjal moje srce.

Komentirajte! Da ne bo vse lepo romantično.
14. maj 2013
Kak kul *______*
dam ti 1ooooooooooooooo+. Niti ene samcate napake, dobra izbira.. use je u-a-u! :*
14. maj 2013
ful hvalaaaa
14. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg