Forum
u138721
u138721
1.del we ɢoттα ғιɢнт ғor тнιѕ love:

“Resno mislim, verjetno je bila Rachel. Čakaj, kako si sploh lahko njena prijateljicana fb-ju?” Semvrapšala Sofio in čakala na njen odgovor. “Ah, nevem. Sploh pa nisem več, blokirala sem jo. Ampak pozabiva zdaj na to, komaj čakam naš poletni kamp v Miamiju!” Je skoraj zavpila. Ah, ta naša črnka. Zasmejala sem se in se še sama razveselila. Jaz tudi komaj čakam, poleg tega pa komaj čakam, da vidim Raul-a. Ja, to je moj fant. Vam rečem, večje popovnosti ni, razen mogoče Niall. On je taki cukrček, čeprav ga še nikoli v življenju nisem videla, raze na televiziji, računalniku in mojih prečudovitih posteljih. “Ja, in letos bomo zmagali.” Sem odločno rekla, čeprav še sama nisem verjela v svoje besede, saj nikoli ne zagamao. Vedno smo drugi ali pa tretji. “To rečeš vsako leto. Čeprav smo res odlična navijaška skupina, kot nam rečejo sodniki, nikoli ne zmagamo. Zdaj še čerto leto zapored.” Je rekla z žalostnim glasom in zraven zavzdihnila. “Eh, saj bo vse ok, zdaj pa morem iti, še kovček si morem pripravit.” Sem rekla in se vstala iz postelje. “Ok miška, bay!” Je rekla in prekinila. Ne, nisma skupaj ali kaj podobnega, res me privlačijo fantje, ampak se vedno tako kličeva. Telefon sem dala v žep in stekla bo našem kratkem modrem hodniku; da ne omenim rož, veliko rož, do kuhinje. Tam se je mama, kot vedno dobesedno vrtela okoli štedilnika. “Mami, kovček rabim.” Sem rekla in roke prikrižala na prsih. “O, moja mala navijačica, na podstrešju je, tisti veliki črni.” Je rekla in me pogledala, potem pa se spet prepustila kuhanju. Zavila sem z očmi in hitro stekla po stopnicah na postrešje. Bog no, to podstrešje se stara hitreje, kot pa moja babica. Razširila sem oči in pogledu na vse škatle in vrečeke. Kj za raga naj najdem tisti velik črn kovček?! Začela sem hoditi vsepovsod po podstrešju, ampak kovčka nisem našla.
No, naj se vam predstavim, sem Sonny Edwards in živim v Bristol-u. Ja, to je tudi v Britaniji. Stara sem devetnajst in res komaj čakam, da bom dvajset. Zakaj? Zato, ker je mam rekla, da se lahko takrat izselim iz hiše n si najdem svoje stanovanje. Ker pa sem komaj prejšnji mesec dopolnila osmenajst, bom mogla čakati še eno leto. Zakaj je življenje tako kruto? Ah, saj ni pomembno. Oziroma je. V glavnem, živim za navijanje. To je moja strast in noben, ampak res noben, me ne bo odvadil od tega. Že drugo leto zpored sem kapetanka in drugače me zelo spoštujejo. Naša skupina se imenuje Tigers in za svoje navijač bi se ubijala. Res bi bilo grozno, če bi nas zapustil kakšen član. So kot družina, ki se je ne more ločit. Zdaj pa k mojemu najlepšemu fantu Raul-u. Res je zelo romantičen in prijazen. Ter božanski seveda. Z njim sem doživela svoj prvič in ni mi žal. Res ne. Čeprav je včasih malo grob in vsiljiv, ga imam vseeno rada in to zelo. Zdaj pa še nekaj o meni. Hm, aha. Obužujem twix. Boljše čokolade ni, resno mislim. Moja slabost pa je kri. Vedno ko se spomnim na rdečo malo slano in vedno bolečo tekočino, mi postane slabo. Včasih, ko sem zraven prizora kake nesreče, v kateri je veliko krvi, lahko celo omedlim. Ampak se to zgodi malo kdaj. Čakaj, je tisto kovček? Ja je, itak je to zdaj vse.
Kovček sem s težavo dvognila in ga odnesla po stopnicah dol, potem pa naravnost v mojo sobo. Vrgla sem ga na posteljo in ga odprla. Bil je res cel črn in zelo prostoren. Iz omare sem v njega začela zlagati celo vrsto oblačil. “O, ne. Tale majica ima preveč veliki dekulte.” Je rekla zelo tečna oseba, ki mi včasih zelo greni žiljenje. Ja, prv ste uganili. Mama. “Ampak mami, nisem več majhna punčka. Kaj, zdaj bom pa kt tista puna v filmu Picture this?” Sem naveličano vprašala in dala majico v kovček. “Naj ti bo.” Je zamrmrala in me pustila samo. Ja končno ne. Samo čakaj, to se je prvič zgodilo. Ponavadi mi potem teži celi dan. Mogoče pa si je našla fanta! Nasmehnila sem se. Ne, nimam očeta. Ko sem bila stara deset, ga je povozil avtobus. Ok, pustimo slabe spomine.

Mnenje?
24. julij 2013
u125821
u125821
neeeeeext!
super začetek
24. julij 2013
u120926
u120926
Super!!! Imaš moj NEXT!!
24. julij 2013
next
24. julij 2013
u141220
u141220
next
24. julij 2013
povozil avtobus HAHAHAHAHA okej vem da ni glih smešno, pa upam da me nebote mele za budalo al pa psihota zdaj ampak mi gre res na smeh ob tem da ga je povozo avtobus hahahaha *o*
- okej, všeč mi je ;*
-- neeeeeeeeextttttt <333333333
24. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
24. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeext ;DD
24. julij 2013
next
24. julij 2013
u145434
u145434
povozil avtobus? to je tut men smešno.... sej je žalostno... sam je tolk smešno...
i think i like it!!! <3

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeexttttt!!!!
25. julij 2013
u145428
u145428
neeeeeeeeext *w*
25. julij 2013
u138721
u138721
1.del we ɢoттα ғιɢнт ғor тнιѕ love:

Ko sem končno končala sem se utrujeno vrgla na posteljo. Čeprav je zelo zabavno pakirati, te lahko zelo izmuči. Ah, kako ga pogrešam. Raul-a seveda. Res me zanima kaj zdajpočne. Z družino je prejšnji teden šel v Miami in en mesec in pol, jaz pa grem jutri za cele počitnice v navijaški kam zaven njihovega hotela. Komaj čakam. Ampak zakaj ravno takrat, ko na nekaj čakaš, čas gre počasneje? Zavzdihnila sem in popravila odjeo na postelji. No, zdaj ko že stojim, si grem pripravit nekaj za jest. Ja, punca ki je mahjnenja na hrano. Nasmehnila sem se svojim mislim in odskakljala v kuhinjo. Zadnje čase sem bolj vesele narave. Čudno za mene. Ja no, saj je logično, če pa grem v navijaški kamp. “Zdravo-o, šefica!” Se je nekdo zasmejal. Owen. Nasmenhila sem se in se obrnila. “Zdravo Owen, Carson in Esme. Kako ste prišli v hišo?” Sem vprašala in roke postavila na svoje boke. “Tvoja mama nas je spustila. Hey, si slišala, da so Shark-arji izgubili enega člana, ampak žalostna novica je, da so novega dobili.” Je rekla Carson in si začela majhen šop las vrteti med svojimi prsti. Ja, ona je naša mala blondinka, ki ima največ dela sama s sabo. Ampak vseeno jo imamo zelo radi. Esme, je vedno malo bolj tiha in sramežljiva, ampak ko navija, se ji čisto vtrga. Owen, pa je naš najboljši fant v skupini. Vedno razume nas punce in nam posodi ramo za jokanje. Ne glede na vse, nas nikoli ne pusti na cedilu. “Saj je vseeno. Važno je, da jutri gremo!” Sem skoraj veselo zapela, ter čisto pozabila na lakoto. Ja, to pa se mi vedno zgodi, če pridem v družbo teh treh oseb in pa tudi v družbi Sofije.
“Alo, mala. Misliš, da bomo res zmagali?” Je vprašal Owen, ko smo že sedeli za našo okroglo mizo; kot vitezi okrogle mize in jedli sendviče, ki jih je moja mama na srečo pripravila že prej. “Ja, Owen. Moramo zmagati, potem bomo šli na svetovno turnejo in postali svetovni prvaki.” Sem rekla in na sredino postavila roko, na njo jo je še dal Own, ter punci. “Tigers!” Smo zavpili vsi hkrati in se zasmejali. Odmaknila sm roko, ter se posvetila sendviču. “In kako si ti in tvoj Raul?” Je vprašala Esme. “Zdaj se nisva nič slišala. Več, da je klucanje v Ameriko drago.” Sem rekla in prikimala je, ter ugriznila v svoj drugi sendvič. Ja, ona je druga, ki je mahnjena na hrano. “Esme, včasih imam občutek, da si ljubosumna na o, da sva midva z Raul.om skupaj.” Sem rekla in jo pogledala. “Nisem. Lahko mi verjameš. Samo zdi se mi, da ti bo na koncu žal za to, da si z njim. Preveč grob je s tabo.” Je rekla in si popravila svoje dolge črne lase. “Ja, jaz mislim enako.” Je rekla Carson. “Pa dajte no, tri leta sva že skupaj. To je res dolgo in res ga ljubim.” Sem rekla bolj glasno in kmalu obžalovala, saj je nastala mučna tišina, kar med nami; v skupini nasploh nikoli ni. “Oprostita.” Sem šepnila in si obrisala solzo, ki mi je spolzela po licu. “Nič ni in ne joči, prosim.” Je rekla Carson in me prijateljsko prijela za roko. Nasmehnila sem se ji, ona pa je spustila mojo roko.
“Adijo, se jutri vidimo.” Je še rekel Owen, me objel in šel zadnji iz hiše. Zavzdihnila sem in se odpravila v svojo sobo. Kaj, če pa mi bo res žal, da sem bila z njim? Ponavadi imata Esme in Carson prav. “Joj, te moje nore misli.” Sem rekla posterju na steni. Ja, Niall-u. “Res sem zmešana, ne?” Sem ga vprašala in se zasemjala sama sebi. Ja, res sem zmešana. Pogledala sem na uro. Osem. Raje se grem umit, itak se bom mogla vstat ob petih. Vzela sem pižamo iz stola in stekla v kopalnico. V mne je butnil svež vonj Dišečih svečk. Mama. Vedno pretirava z njimi. Nasmehnila sem se njej in njeni razvadi, ter zaprla vrata. Zagrnila sem zavese na oknih in se slekla. Ko sem bila gotova sem stopila pod tuš in se čisto prevzela toploti vode. “Srčica, doma sem!” Je zavpila mama izpo stopnic. “Ja, zdravo. V kopalnici sem.” Sem se zadrla nazaj. Ko sem se do konca umila, sem vgasnila odo in stopila ven iz tuša. “Sonny! Pojedli ste vse sendviče, ki sem ti jih pripravila z jutri!” Se je zadrla, jaz pa sem se vgriznila v ustnico. Upsi! “Boš pa naredila nove! Sorry!” Sem se ji zadrla nazaj in se oblekla v pižamo, ter zapustila kopalnico. Zobov se mi res ni dalo umivati, zato sem hitro šla v posteljo, da mama ne bi ila spet tečna.

Še slikice:
Ashley Benson as Sonny Edwards:
Niall Horan as Niall Horan:


25. julij 2013
u145434
u145434
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. julij 2013
neeeeext!
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeeext
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext ;D
25. julij 2013
u120926
u120926
Next!!
25. julij 2013
neeext awesome!
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeeextttttttttttt <333333
25. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeexxt
25. julij 2013
next
25. julij 2013
NEEEEEXT
25. julij 2013
u140056
u140056
next
25. julij 2013
u135507
u135507
neext!!
25. julij 2013
next
25. julij 2013
nnneeexxxttt
26. julij 2013
neeext!
26. julij 2013
u100166
u100166
next
26. julij 2013
u138721
u138721
2.del we ɢoттα ғιɢнт ғor тнιѕ love:

“And we dance all night to the best song ever, we knew every line now I can´t remember how it goes but I know that I won´t forget her, cause we dance all night to the best song ever.” Odrpla sem oči in si začela dalje prepevati. Ja, obužujem zvok moje budilke, vsako jutro predvaja novo pesem od njih. Izklopila sem jo, ter se pretegnila. Od spodaj sem že slišala hrup mame, kako živčno hodipo kuhinji. Nasmehnila sem se in se vstala. Vzela sem svoja oblačila; ki so ležala na stolu in čakal name, ter se odpravila v kopalnico. Odprla sem vodo v umivalniku in si umila obraz. Vzela sem ščetko, ki je ležala v lončku in si umila zobe. Na hitro sem se oblekla in si čisto narahlo namazala maskaro. Naredla sem si še čop in se rahlo namazala z lip glosom. Potem sem šla nazaj v sobo in si pripravila eno bolj večjo torbico in vanjo zdevala najpomenbnejše stari. Potni list, telefon, denarnico, maskaro, lip glos in fotoaparat. Potem sem jo zaprla in si jo dala na rame. Vzela sem še kovček, ter se odpravila dol. “Jutro, mami.” Sem veselo rekla in si natočila kozarec vode. “Dobro jutro. Sofia in njena mama prideta vsak čas po tebe.” Je rekla in pospravila umazano šalčko od kae, ki jo je spila. “Mami. Pojdi nazj spat.” Sem rekla, ona pa je zmajala z glavo. “Danes itak začnem prej s službo.” Je odgovrila zaspano. Zavzdihnila sem in zaslišala avto pred hišo. “To bo to. Adijo mami. Rada te imam.” Sem rekla, jo poljubila na lice in stekla s kovčom in torbico ven. Iz avta je izstopila Sofi-ina mama. “Jutro Sonny. Daj kovček v prtljažnik.” Je ekla in šla do moje mame. Nekaj časa sem ju opazovala, ko sta se pogovarjali, potem pa sem le zlezla v avto in se pripasala. “Hey!” Je zvpila Sofia, ko sem se pripasala. “Hey.” Sem rekla nazaj in pomahala mami. Ta pa se je nasmehnila in mi pomahala nazaj.
“Pa pazita nase.” Je še enkra rekla njena mama, potem pa je končno šla. Sofia se mi je nasmehnila in skupaj sva šli na letalo. “Hey, družba.” Sem rekla in se nasmehnila. “Hey, šefca!” So zavpili vsi. Ja, vedno me tako kličejo, čeprav tega nočem. “Smo vsi?” Sem vprašala in pogledala vsakega posebej. “Aha.” Je rekel Owen. Vsedla sem se na prosto mesto zraven Esme in skoraj zaspala. “Eh, Trnjulčica. Ne zaspi.” Je rekla s svojim nežnim glasekom. “Če pa sem zaspana.” Sem zastokala in naslonila glavo na njeno ramo. Slišla se njen tih smeh, potem pa sem kmalu zaspala v hrupu ostalih članov skupine.
26. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg