u116976
u116976
нααααj! jα vevα,ѕe eɴ ғαɴғιc o 1d,αмpĸ ɴαυ ĸoɴc ѕveтα нαн:3
ησ,∂α ηαм ηαкℓα∂αℓα zα вz,ρσνєм ηαנ ѕє тσ, ∂α вσνє ριѕαℓє נαѕ ιη ℓιℓу (ču†εε.мøиšтeя ♥) :
ησ, ρяνι ∂єυ, υρανα,∂α ναм вσ zgσ∂вιcα υѕєc :**
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
»Bežimo!« Pognali smo se v tek, za nami pa je tekel jezen prodajalec, kateremu smo kot vedno ukradli cigarete. Tekli smo po plaži in ko sem se ozrla za sabo, je bil tam samo še Mason, ostali so se razgubili. »Meredith, ustavi se, ni ga več!« zakliče Mason. Res sem se ustavila, nato pa je nekdo pritekel, se zabil v mene in me podrl na tla. »Auu, boli!« vzkliknem v smehu. »Bom uredil.« Pogledala sem gor in zagledala Mason-a na meni. »Spravi se dol, butec.« se zasmejem. »Prvo bom naredil to.« reče in me poljubi.
No, naj se vam predstavim. Sem Meredith Jane Greinwreck. Stara sem 16 let in živim na Havajih. Ne hodim v šolo, na našem otoku se gre samo v osnovno šolo, nato pa kamor želim. Živim sama, mama in oče živita v New York-u. Jaz sem odrasla na Havajih, pri babici, ki pa je umrla pred enim letom. Delam v hotelu na plaži in zaslužim dovolj, da vzdržujem hišo, pa še mama in oče mi pošiljata denar, ker sta zelo bogata. Mojemu fantu je ime Mason Canswer, skupaj sva že pet let in veljava za najlepši par na otoku. Moja najboljša prijateljica je Kylie Vough, živi z mano in dela kot učiteljica v otoški šoli. No, jaz pol dneva delam, drugače pa rada rišem. Najlepše tu je, ko dežuje. Takrat se po navadi izmuznem na kraj, za katerega vem samo jaz, vzamem skicirko in rišem. Uhm, še kaj? Aja, moja razvada je ta, da kadim. Pač, že dve leti. Nič posebnega.
No, dovolj o meni. Še kar sem stala v Mason-ovem objemu, ko je pritekla Kylie. »Madona, pa ne pevka! Sovražim tek!« reče. »Kako ti je težko.« se nasmehnem. »Vama bo še hujše.« Nenadoma naju je porinila v vodo, jaz pa sem njo in začel se je pravi boj.
~~~~~~~~ČEZ DVE URI.~~~~~~~~
»Ugh, to vama bom vrnila!« rečem jezno, ko hodimo iz policije k najini hiši. »Saj si boš oprala lase, no.« se nasmehne Mason. Prišli smo, Mason me je poljubil, midve pa sva odšli noter. Hitro sem stekla pod tuš in v spodnjem perilu sem se usedla na balkon in si prižgala cigareto. Bilo je srednje hladno in opazovala sem sončni zahod. »Hej Mer!« vzklikne Alison, punčka iz sosednje hiše. Hodi v deveti razred. »Hej mala, kam greš?« »Z Austinom, ven!« »Si se spet izmuznila?« »Kaj pa.« se zasmeje in odide. Nasmehnila sem se, ko mi je zazvonil telefon in bil je direktor hotela, moj šef..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*Meredith:*Kylie:


*Mason:


04. februar 2013
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeeeext
05. februar 2013
u87504
u87504
next
05. februar 2013
neeeeeext
05. februar 2013
neeeeeeeeext
06. februar 2013
»Torej hočeš moj avto?« »Ja.« »A zato, da se spet zabiješ kam?« »Ne! Daj no, prosim, samo da se malo považim pred punco.« »Mislim, da punce nismo ravno navdušene nad zaletavanjem v ograje in drevesa.« »Daj no, prosim! Obljubim da se nebom!« »To si obljubil že zadnjič...« »Daj prosim! Če se bom zaletel, ti dam denar za popravilo?« »Ne, novega boš kupil. Po moji želji.« »Prav.« Vrgla sem mu ključe svojega lamborghinija in že je izginil skozi sprednja vrata na naš dovoz. »Saj veš, da se bo zaletel...spet...kajne?« Je vprašal Will za mojim hrbtom, ko me je objel okoli bokov. »Vem. A vedno upam, da ga bodo moje grožnje z novim avtom kaj omehčale. Mogoče danes...« Zaslišalo se je cviljenje, ko je James stopil na plin in oddrvel na hitro cesto. »...zagotovo ne.« Sem spremenila zadnji del stavba ter se naslonila na Will-a.
Torej, sem Shelly Jade McKyle, 18 letnica, ki živi na veliki nogi v London-u No, v tem trenutku sme sicer v Franciji, v naši vili ob morju, ampak kmalu se vračamo. Seveda, po tem, ko bo moj 19 letni brat James znova povzročil nesrečo. Will Blame je moj fant, če še niste ugotovili. Oba moja starša sta odvetnika, oče je celo eden izmed najboljših, zato zaslužita oba veliko denarja, tako da si lahko kvečemu privoščimo 'vse'.

Mene ponavadi vabijo v modno industrijo, da bi bila kak fotomodel ali manekenka, ampak to poletje se bom še zabavala, potem pa sprejmem njihova povabila. No le eno, ampak...saj veste kaj mislim.
Šla sem v kuhinjo, ter si v kozarec nalila nek multivitaminski sok, ter ga spila na duška, nato pa se odločila, da grem malo na zrak. Naša vila je na manjši gori, zato imamo čudovit razgled na Francosko pristanišče, in na svetleče morje.
»Kaj praviš na to, da greva dol na plažo?« Je vprašal Will, ko se mi je pridružil pri vrstičnih vrtovih. »Ne, kar pojdi sam, jaz grem na sprehod.« Sem mu odvrnila ter mu pritisnila moker poljub na lice. »Tudi prav. Se vidiva.« Je rekel, ter mi pomahal v slovo, nato pa izginil po potki navzdol, ki je vodila prav do dna, kjer se je začelo mesto. Nenadoma je k meni pritekel še Flinn, moj kuža, bernski planšar. »Oh, ti si.« Sem si oddahnila, ko se je podrgnil ob mojo nogo. »Kaj praviš, da greva okoli grebena, in potem na vrh, da opazujeva sončni zahod? S sabo imam tudi daljnogled, mogoče pa najdeva Will-a.« Sem vprašala Flinn-a, on pa je veselo zalajal. Pomežiknila sem mu, nato pa se zasmejala in nadaljevala sva po ožji poti proti vrhu...06. februar 2013
next
06. februar 2013
NeeeexxxT!!
+ Lily sorry, da nisem prej brala sam link sem spregledla ;oo
06. februar 2013
jas do ponedelejka nebom mogla nextat --------> London;*
Byee<33
07. februar 2013
u116976
u116976
»Reci stari!« rečem. »Meredith, kako se pogovarjaš z mano?« »Ups, oprostite. Povejte.« »Novica je ta, da si en teden prosta, ker naslednji teden pridejo zelo slavne osebe in bo veliko dela.« »Oh. Super.« »Ja in nehaj delati težav, ker te bom drugače moral odpustiti in tega ne bi rad, ker si res dobra delavka tu.« »Okej, bom poskusila. Nasvidenje.« »Adijo.« Prekinila sem in se odpravila noter. »Kdo je bil?« vpraša Kylie. »Šef, en teden sem prosta.« »Kul.« »Vem, haha.« »Greva v mesto? Čez pol ure je zabava.« »Prav.« Odpravili sva se v omaro in se preoblekli. Nase sem navlekla bikinke, zgoraj majico, da se mi je videl trebuh in kratke rozaste hlače. Obula sem petke in si naredila figo. Kylie se je odločila za klubsko oblekico, visoke petke in spuščene skodrane lase. »A gre Mason tudi?« vprašam, ko hodiva po cesti. »Ne vem, nisem ga vprašala.« Aha, naj vam še povem majhno malenkost. Mason in Kylie sta brat in sestra, ampak imata različna priimka, ker je Kylie posvojena. Tako sva se z Mason-om tudi spoznala. »Oh.« je bilo vse, kar je prišlo ven iz mene. »Kaj je narobe?« vpraša presenečeno. »Zadnje čase se mi zdi čuden.. Kot, da sploh ne obstajam. Veš ti kaj o tem?« »Ne.« »Aha.« Takrat pa sva prišli do zabave in takoj sem ga zagledala. In prepoznala. Objemal je drugo. In jo poljubljal. Moje srce se je v sekundi zlomilo na tisoč koščkov in po licih so mi začele polzeti solze. Kylie me je presenečeno pogledala in me objela. »Kaj je, Mer?« Samo pokazala sem ji v njuno smer, ona pa je izbuljila oči. »Prasec, ubila ga bom, nikoli več ne bo..« začne, ko ji prekrijem usta. »Ni vreden. Pozabi.« »Veš kaj? Dovolj si lepa, našli ti bova fanta, čeprav za eno noč! In to danes zvečer!« »Ampak…« »Nič!« Zavzdihnila sem in ji pustila, da me odvleče na sredino plesišča. »Kylie, res me je minilo..« Že sem hotela oditi, ko me je povlekla k sebi in začeli sva plesati. Vsi so se slinili po nama, midve pa sva bili najbrž najbolj seksi osebi na celi zabavi. »Greva nekaj spiti!« rečem in jo odvlečem do pulta. »Dva Blue lagoon-a, prosim.« rečem in se usedem. »Kateri ti je všeč?« vpraša Kylie. »Omg resno si mislila?« vprašam. »Ja, Mer, resno.« Hotela sem nekaj reči, ko je na oder prišla neka skupina. »Pozdravljeni, smo One direction. In zapeli bomo dve pesmi.« se nasmehne eden, ki zgleda kot pudelj. Jaz sem se zagledala v nekega blondija, ko je to opazila Kylie in me dregnila pod rebra. »Bi si upala?« Pogledala sem v njo, nato pa v njega. »Za eno noč? Odličen bo.« se nasmehnem. Vstali sva in se odpravili pred oder. Spustila sem si lase in spet sva začeli plesati. Imela sem občutek, kot, da so blondijeve oči vedno na meni. Zanalašč sem se postavila ob steno in se obrnila proti odru.
********Niall********
Oh, kako je lepa. Spet sem se zagledal v dekle, ki je stalo ob odru. Bila je naslonjena na steno, njeni dolgi rjavi lasje so prosto padali na njega rameni in poudarjali njeno popolno postavo. Njene oči so gledale moje in na njenih ustnicah je počival blag nasmeh. Zgledala je kot neka domačinka, ki je čisto nedotaknjena. Krhka, a hkrati divja in močna.
Po končani pesmi sem odšel k njej in jo potegnil na oder. Presenečeno se je zazrla vame, jaz pa sem se ji nasmehnil. Tudi fantje so potegnili na oder punce, vsak svojo in jih posedli na stole. »Kako ti je ime?« zašepetam, ko Zayn začne z Little things. »Meredith.« »Lepo ime.« se nasmehnem. »Pa tebi?« »Niall.« Zardela je, ko je na vrsto prišel moj del. »You'll never love yourself half as much as I love you. You'll never treat yourself right, darling, but I want you to. If I let you know, I'm here, for you. Maybe you'll love yourself, like I, love you, oh.« Narahlo sem jo poljubil na roko, ona pa se je nasmehnila. Zakaj nam je Simon rekel, da moramo biti cel teden pod krinko, mi res ni jasno.
********Meredith********
»O moj bog, čisto se je stopil!« zacvili Kylie, ko pridem dol iz odra. »Ah daj no.« »Tako zlahka ga boš dobila v posteljo, verjemi mi. Potem bo šele Mason obžaloval, kar je izgubil.« Objela me je, ko so k nama prišli fantje. »Hej.« se nasmehne tisti Niall. »Haj.« rečem. »No? Pojdita nekaj spiti!« reče Kylie in naju porine. »Uhm.. Kaj boš?« vprašam, ko prideva do pulta. »Kaj priporočaš?« »Jaz?« »Ja.« »Sex on the beach.« »Okej.« naročila sem in začela sva piti. In moram priznati, da sva popila ogromno, in res se mi je že vrtelo. »Greva k meni?!« vzkliknem Niall-u, saj je bilo v klubu res glasno. »Ja, lahko.« Prikima, počasi sva odšla k nama domov. Zaprla in zaklenila sem vrata, ko je me potegnil k sebi in grobo poljubil. Naj povem, RES SVA PIJANA. PREVEČ. »Vroča si.« reče in mi začne slačiti majico. »Res ne vem, kaj delam.« odvrnem, ko mu slačim hlače. »Saj se zjutraj ne bova nič spomnila.« reče in me narahlo porine na posteljo.
*ZGODILO SE JE, NE BOM OPISOVALA*
»O MOJ BOG, MEREDITH, KAJ SI NAREDILA?!« Presenečeno sem skočila pokonci, pri vratih zagledala jeznega Mason-a, ob sebi pa golega blondija. Kaj se je zgodilo?!(klikni.)
10. februar 2013
Shelly

»Ujemi!« Sem vzkliknila ter zalučala žogico preko večje površine trave, uničene od žgočega sonca. Izrecno sem pazila, da je nisem vrgla predaleč, da se nebi skotalilo po klančini in tako, da jo je Flynn lahko zlahka našel.
Flynn je zalajal ter se pognal za žogo, jaz pa sem se ozrla po prečudovitem, kristalno turkiznem morju. Svetloba sonca, ki je počasi zahajalo, se je odbijala z čiste vodne gladine naravnost v moje oči, in me s tem rahlo slepila, zato sem si Will-ovo bejzbolsko kapo poveznila še bolj na oči. Flynn je kmalu pritekel k meni z malce poslinjeno žogico v gobcu in vzela sem mu jo. »Ujemi!« Sem znova vzkliknila ter se nato obrnila, da bi jo zalučala na drugo stran. Ampak ko sem jo vrgla, je po pomoti priletela predaleč in verjetno se je že kotalila po strmem bregu navzdol. »Drek!« Sem vzkliknila in z Flynn-om sva stekla tja. Posebnost pri tej žogica je bila, da je na sebi imela prave zlate črte. Sicer bi mi lahko oči za Flynn-a kupil kakšno navadno žogica, saj mi je ta tako-ali-tako bila preveč kičasta, ampak zapraviti je vseeno nisem smela. »Drek Flynn, na tej strani je ...« »Oh, no, saj sem jo ujel.« Se je zaslišal glas Will-a, ki kmalu se je prikazal v kopalkah, z brisačo in žogico v roki. Oh, ta popolnost me ubija. Moj je, samo moj. To včasih, težko dojamem. »Oh, sem že mislila da je šla ADIOS.« Sem rekla ter mu vzela žogico iz roke. »Teci Flynn!« Sem vzkliknila ter nato žogica vrgla na drugo stran. Tokrat za vsak slučaj malo manj. »Kaj pa nagrada, da sem rešil tvojo ...prečudovito žogo?« Je vprašal Will za mano in me nato objel okoli bokov. Tiho sem se zahihitala ter mu nato pritisnila vlažen poljub na lice. »Ti perverznica!« Je v smehu vzkliknil ter mi nato z jezikom polizal lice. Zasmejala sem se ter ga odrinila od sebe. »Saj veš da te bom dobil...« Je dejal, in še preden je dokončal svoj stavek sem se že pognala čez ravnino k Flynn-u, ki naju je opazoval, potem pa se še sam pognal v tek. »Ne..boš!« Sem vzkliknila v odgovor na začetek Will-ovega stavka ter se hitro pognala po potki mimo vrtov..
11. februar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
nova bralka
29. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg