Forum
u93404
u93404
zαčelα ѕeм pιѕαт ɴovo zɢodвιco, ĸι вo ɢovorιlα o vѕeн ɴαjѕтɴιšĸιн ѕтvαreн (ljυвezeɴ, prιjαтeljѕтvo, žαloѕт,...). ɴjeɴα ɢlαvɴα jυɴαĸιɴjα je ѕcαrleт, drυɢαče pα ѕo ѕevedα тυ še drυɢe ɢlαvɴe oѕeвe, ĸι jιн вoѕтe lαнĸo ѕαмι poɢrυɴтαlι. тorej preвerιтe prvι del ιɴ oceɴιтe, če ѕι zαѕlυžι 'ɴeхт'.!
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲Lažno zavzeto sem buljila v nov del televizijske serije 'Adventure Bitches' in pila kakav. Kinkajoče zenice so se mi počasi zapirale, saj je bila ura že skoraj polnoč, vendar me je Harry brcnil v nogo tako močno, da sem se predramila. Lahko bi ga grdo pogledala ali nahrulila, vendar se zato nisem odločila. V očeh so se mu namreč sijale majhne solze tistega, kar pogrešaš. Čeprav si želim predstavljati, kako mu je si ne morem. On v neznani (no, saj smo njegovi sorodniki ampak vseeno), družini, medtem ko njegova mama nekje v Sahari snema avanturistične reportaže, ki prikazujejo kako kamele dojijo svoje malčke. Ampak saj mu ni prav nič hudega – ravno nasprotno! Ima večjo sobo kot jaz, čeprav on tu ni doma od svojega rojstva. Mami ga sprejema kot svojega. In jaz kljub temu, da sem uradno edinka tu sedim z mojim bratrancem ter pijem kakav.
Dotočila sem mu še eno skodelico, v primeru, da si bo zaželel tistega sladkega čokoladnega okusa, ki je bil ena stvari, ki so naju najbolj povezovale.
Čez nekaj minut, ko so se na ekranu začeli pojavljati zaključni napisi ekipe, med drugim tudi voditeljice 'Susanne Wood' je Harry srknil še en požirek kakava in me vprašal:
„Scarlet, kako se ti je zdel nov del serije?“ „Če me ne bi brcnil, bi mogoče to celo sanjala,“ sem tečno odgovorila ter se vstala in ugasnila televizor. „Ampak saj je jutri vikend!“ je začel glasen protest moj bratranec, pri tem pa cviliti in kruliti kot majhen otrok, čeprav je bil star okroglih štirinajst let in je ves čas s svojimi modrimi očmi in prečudovito prelestnimi plavimi lasmi menjal punce kot spodnjice. „Noč je čas za internet – tam lahko resno izveš ali dobiš kaj pametnega.“ „Kaj pa vem, mogoče bi mi kakšna ženitvena ponudba prav prišla.“ „Jih nimaš že preveč?“ „Bojim se, da ne dovolj sončnih. Mimogrede, zakaj se okoli tebe lepijo vsi fantje pa nobenega ne sprejmeš?“ Ozrl se je k meni. Pravzaprav bi naju kakšen človek še zamenjal za dvojčka (ali sorodstvo, kar sva dejansko tudi bila), le da sem imela nekoliko bolj podolgovate obrazne linije in zelene oči. Pa kaj. Moj bratranec ne verjame ali še ni izkusil večne ljubezni. Ki je čarobna kot najmogočnejša magija, vendar on to precenjuje in se le hinavsko smehlja, ko omenim moj vedno ob takih vprašanjih izrečen odgovor. Le v tej točki ga tudi sovražim kolikor se da. „Imam Scotta, in njega ljubim.“ Ko pa sem bila ob mojem najljubšem fantu na svetu, mojem drugem delu srca, mojemu Scottu pa sem ponavadi le mislila na ljubezen in to, če mi mogoče Harry ne sledi za kakšnim vogalom. Priznam, pretiravam. Ampak to je spet povezovalo moje ljubezensko življenje z zasebnim. Ali privatnim, kot vam je ljubše. „'Imam Scotta in njega ljubim.' Kaj tako posebnega vidiš na tem cepcu?“ Tedaj se mi je dvignila pokrovka. Na srečo sem stala le kakšen korak in pol od Harrya, kajti zaradi mojih dolgih rok sem ga tako lahko po njegovih žametnih laseh podolgem in počez polila z vročim kakavom. To mojega bratranca ni vzburilo, saj je bil vedno vajen takšnih in podobnim orožij, in še bolj izzivalno je dodal: „Mogoče pa bi mu za valentinovo poslal parfum. Privlačen je že, vendar to še ne pomeni, da ni le privlačen cepec.“ Tedaj mu je glavo zalil cel vrč kakava. „Še dobro, da je tvoja mama deloholičarka, drugače bi te zatožil.“ „Me briga, kaj je moja mama, vendar če danes ponoči nočeš urinirati kakava, si raje v glavo hitro ubij, da je najpopolnejši na svetu v vseh pogledih, in na samo mojem.“ „Dobro vdam se, ker bo drugače prej zmanjkalo tople vode za ponovno prho, vendar te opozarjam, da si si danes dovolila malce preveč.“ Nato je ponosno kot petelin, ki je pravkar oplodil piščanca zakorakal čez vhod v kopalnico, jaz pa sem za njim le še zaklicala: „In če ti je moj fant privlačen, imaš mogoče enospolna nagnjenja?!“ V odgovor sem dobila le zgrešeno vrženo lončnico.-ѕcαяℓєт--нαяяу--ѕcσтт-

тøяeנ вøš вяαł؟؟


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. februar 2013
u93404
u93404
če želιтe ѕlιĸe вolj vιdeт, ĸlιĸɴιтe ɴα ɴjιн!
03. februar 2013
u104815
u104815
next!
03. februar 2013
Next!!,
03. februar 2013
u114382
u114382
Next
03. februar 2013
Hej (:
Torej.. Nekaj časa me ni bilo na računalniku in zgodbe nisem mogla nadaljevati in zato sem izgubila kar precej bralk in po pravici povedano me je to vrglo s tira. Tako, da te prosim, če se ti da, da si prebereš to zgodbo - > http://www.igre123.com/forum/tema/won-t-stop-till-we-surrender-one-direction-an-ic/40992/ . Se gre o One Direction in upam, da ti ne bo žal. Hvala, če si jo boš prebral/a, veliko mi bo pomenilo :* < 3
03. februar 2013
next
03. februar 2013
next
03. februar 2013
Neeeext
03. februar 2013
u113280
u113280
next
03. februar 2013
u121612
u121612
Next
03. februar 2013
u108011
u108011
Next.
03. februar 2013
u110366
u110366
Hahahaha *Scott* je u bistvu George Shelly (big love)
Neeeeeeeeext + moja prva zgodbica k ni o 1D
03. februar 2013
u119067
u119067
Next
03. februar 2013
jaaaaaaaa george shelly *w* popoln kt david *w*

še enkraat nextišš.* noo..
04. februar 2013
neext
04. februar 2013
u109889
u109889
next
04. februar 2013
Neext! *.*
04. februar 2013
u73295
u73295
Neeeext
04. februar 2013
nekšti!!!!!!!!!
04. februar 2013
u93404
u93404
o, нvαlα vѕeм, ĸι ѕтe ɴeхтαl.! jα, ɢeorɢα ѕнelleyα ѕeм dαlα zαɴαlαšč, ĸer je oɴ тαĸo ѕeхι pα popolɴ, pα še z ɴαjвoljše ѕĸυpιɴe je (oproѕтιтe тιѕтι, ĸι ɴe oвožυjeтe υɴιoɴα j). jѕт ѕeм čιѕт ɴorα ɴα ɴjιн, ѕploн pα ɴα ɴjeɢα. Little Miss мαl ѕpreмeмвe, ɴe? ιɴ norмalιтy.* zα ĸαr dvα ɴeхтα.! тαle ɴeхт je мαl ĸrαjšι (αl pα ĸoĸr je ĸej zα ĸoɢα dolɢo ), ĸer doɴѕ ɴιмαм preveč čαѕα αмpαĸ ѕeм ѕe vѕeeɴo ɴαмeɴιlα ɴαpιѕαт ɴov del. vѕι вrαlcι тorej υžιvαjтe v тeмle drυɢeм delυ.!
****************************************************************************************************
Zjutraj sem se še vedno v pižami in z neurejeno frizuro pojavila v kuhinji, kjer sem si natočila postan kakav od včeraj – ali kolikor ga je pač ostalo. Ponavadi bi me kje začel zafrkavati tudi Harry, vendar ga ni bilo od nikjer. Pa ravno danes, ko sem imela nekaj dobrih zanj!! Nato pa se je le pokazal nekje od bogu za hrbtom in v elegantni srajci ter svojih najboljših ali njegovih 'srečnih' hlačah zaplesal pred ogledalom.
„Če misliš, da ne vem, da ponoči hodiš v spodnje stranišče samo zato, da se gledaš v pižami se motiš.“ Hotela sem ga nekako ujeziti, saj je bilo očitno da gre spet na enega njegovih zmenkov. Še bolj pa me je jezilo, da se še nobena moja sošolka ali najbolj samovšečna prijateljica v ogledalu ne ogleduje toliko kot moj 'preljubi' bratranec. „Sem dovolj lep? Ali misliš, da bi si moral na lase dati več gela?“ me je vprašal, kot da do sedaj sploh ne bi spregovorila in točno sem vedela, da me na nek način skuša 'ignorirati.' Namreč sem zelo družaben človek in ne zdržim dolgo časa brez dobre družbe in klepetanja, zato vsak ki me pozna ve, da je to moja šibka točka. Tišina ali osamljenost.
Ostala sem tiho in mu skušala vrniti s tišino. A on je lahko tako v svoji sobi preživel cele dneve ob pisanju romantičnih romanov svojim puncam, zato se ni vdal in se je počutil, kot bi bilo okoli njega sto ljudi. Resno sovražim moje slabe lastnosti.
„Dober si, no,“ sem čez usta tegobno zamrmrala čez nekaj časa in se tako vdala. Harry je skočil v zrak in rekel: „Hvala, sestrična drugače bi mogoče kmalu celo zamudil na zmenek, veš?“
Obul si je svoje nove all-starke in vzel tenko jopico, ki jo je nosil za vse priložnosti – naj bodo te uradniške ali 'pijanske'. „Če bo katera spraševala po meni, ko me ne bo, reči da sem umrl – bejba ki jo bom osvojil danes je boljša od vseh bivših.“ Za njih je ostal le še glasen ropot vrat. Upam, da si ne bo kje nakopal težav. Ampak kako in ZAKAJ me skrbi zanj, če pa je neumen bratranec?!
Očitno si na to ne znam odgovoriti.N.E.X.T.?
04. februar 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. februar 2013
neext.*
ahaa ahaa.ki se skrivaa tale popounež *w*
04. februar 2013
u93404
u93404
omg, njegov smile je tako cuuuuuuuuuuuuuuuuuute.! dobesedno se topim
04. februar 2013
u30718
u30718
hahahahahaha neeext! :* <3
04. februar 2013
ıпғıпıтч.◊ haha js sm se že >.< pa ne sam zarad njegaa ,mislim še zarad davida pa harrya *w* to so taak najbolj shitoperfektni moški na celem svetu >.<
*w* *-* *.*
04. februar 2013
u110366
u110366
Nnneeeeeeeeeeeeexxxtt
04. februar 2013
u93404
u93404
Zazvonil mi je telefon. Dvignila sem ga s klubske mizice in se zazrla v številko. Okrog mojih lic se je zarisal 'ljubezenski' nasmešek in razvedreno sem sprejela klic.
„Živjo, ljubica! Kako si?“ me je vprašal Scott in njegov glas je bil podoben angelski baladi.
„Super – no, vsaj sedaj ko slišim tebe.“
„Imaš za danes kakšne posebne načrte? Mislim sem namreč, da bi se dobila.“
„Ne, nič posebnega ni, le da moram doma čakati, če bo prišla Harryeva bivša. Ampak saj veš kako je s tem,“ sem mračno omenila bratranca in se nato spet sama pri sebi nasmehnila.
„Torej lahko čez pol ure tam kje vedno?“
„Itak.“
„Prav. Poljubček!“ je kot ponavadi prekinil on in stekla sem gor ter se preoblekla v nekoliko preveliko srajco in oprijete hlače. Moj stil je bil vedno eleganten in premišljen, ter nikoli se nisem igrala z nobenimi kombinacijami preden nisem zagotovo vedela, da bodo dobro izpadle. In nisem se držala le enega in istega sloga vendar sem se vedno oblačila po občutkih. Zakaj to govorim? Kar tako. Ker rada govorim in če rada govorim ter klepetam se rada vključim tudi v debate o oblačilih. Tudi sama s sabo. Saj ni tako zapleteno, ne?
Čez točno pol ure sem stala pred kavarno ter slaščičarno Romeo, kjer sva se s Scottom vedno do zdaj dobivala. Tu sva se prvič srečala ko sem pri petih letih tu bila prvič s starši. Ti so šli takrat na romantični zmenek in takrat sem jih še imela. Bili so še zaljubljeni. Sedaj pa ni več tako.
Moj oče se je odselil ko sem bila še dokaj nedolžna deklica. Pri mojih sedmih letih. Odšel je tu, iz Anglije kar na drug konec sveta, v Avstralijo. Še slišim ga zelo redko in ne vem kako je z njim, čeprav vem, da moja mama to ve še predobro. Pa tudi varuje, saj očeta sovraži do nebes. Zapustil naju je sami, mamo kot pripravnico v nekem podjetju in cele dneve je morala nadnaravno garati, ker je vedela da mora napredovati, če želi obdržati službo. Ker nisva imeli denarja sva se morali iz prijetnega družinskega stanovanja preseliti v neko umazano sosesko, kjer so večinoma živele družine, katerih očetje so bili zidarji ali cestni delavci, njihove mame pa so bile večinoma brezposelne. Tam sem preživela otroštvo in spoznala veliko otrok s katerimi si delim najbolj nepozabne lumparije na tem svetu. Vendar se teh otrok ne spomnim več saj sem se z desetimi in pol preselila v lepo sosesko v lepem mestnem vrvežu Londona, kjer živimo v lepi hiši. Jaz, mama in Harry, ki se je priselil pol leta kasneje, točno na moj enajsti rojstni dan. Tega sem preživela tako, da je moja teta ves čas jokala, kako je primorana sprejeti službo neke vodičke po Sahari in kako ji je žal, da bo svojega sina pustila tu. Da ne bo pomote nisem enajstletnica pač pa sva s Harryem oba štirinajstletnika. A moj bratranec še zdaleč ni edinec. Ima še tri sestre in vsaka od njih živi pri drugih sorodnikih ter vsaka od njih ima drugega očeta. Da, moja teta je bila v svojem času res zapeljiva. Zdaj pa je glavo ovila v turban in vsak petek poroča iz daljne Sahare. No, oddaljila sem se k moji teti, vendar je mami zdaj vodja nekega oddelka v meni neznanem podjetju. In dela še več kot je prej. Zato jo vidim ravno tolikokrat na teden kot očeta slišim na tri leta.
Iz sanjarjenja o mojem nekdanjem življenju me je prebudil Scott, ki je ravnokar prišel./////////////////////////////////////////////////////////////////////////
eĸo, ɴov ɴeхт. če ĸαтereɢα ĸαj v мojι zɢodвιcι (ĸαrĸolι) мoтι, ɴαj тo pove, pα вoм poprαvιlα αlι poѕĸυѕιlα prιlαɢodιтι. v prejšɴjι ѕo мι ɴeĸαj oмeɴιlι, dα ɴαj вι preнιтro dαjαlα ɴove dele αмpαĸ ѕe včαѕιн reѕɴo zαтιpĸαм ιɴ ɴαpιšeм zα eɴ тedeɴ ɴαprej. drυɢαče pα ѕαj že veѕтe - υžιvαjтe!
05. februar 2013
u121612
u121612
Neeeeext < 33
05. februar 2013
u110366
u110366
Neeeeeeeeeeext!
05. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg