Forum
To zgodbo bomo skupaj pisale RainbowGirl2000, GirlLoveMusic, Pisateljica2000 in MoonyGirl. Govorila bo štirih dekletih ena ima moč vode, ena moč ognja, ena moč zemlje, ena pa moč zraka. Tukaj bom napisala katera piše za katero:

RainbowGirl2000 - Katie
GirlLoveMusic - Lia
Pisateljica2000 - Anna
MoonyGirl - Hayley

Čeprav smo se že dogovorile katera bo imela katero moč tega zaenkrat še ne bomo povedale, čeprav boste po mojem hitro ugotovili katera ima katero moč, še preden dekleta v zgodbi to izvejo.

Začnemo?
27. januar 2012
Začela bo Pisateljica2000...
27. januar 2012
Sprašujete ali naj začnete pisati zgodbo, za katero že zdaj nekako čutim, da bo zanimiva? Next, vsekakor!
27. januar 2012
Next! Oziroma start!
27. januar 2012
A svojo si pa kar pozabila ali kaj?

Tu je še od GirlLoveMusic:

http://www.igre123.com/forum/tema/zakleta-verizica/18796/
27. januar 2012
Drugače pa - bom kar začela.
27. januar 2012
Anna:

Bil je popolnoma navaden šolski dan, edina novica je bila ta, da je bil 1. september. Sedela sem v kuhinji že popolnoma oblečena in jedla sendvič. "Mama je ravno vstala iz spalnice in me presenečeno pogledala: "O Anna, danes si pa zgodnja!" Nasmehnila sem se in si zadnji grižljaj sendviča potisnila v usta. "Saj veš, da se 1. septembra vedno dobim prej s Katie in Hayley." Sem jo opomnila. Hitro sem si obula čevlje in rekla: "Adijo, se vidimo po koncu pouka." Nato sem za sabo takoj zaprla vrata. Hayley me je že čakala pred restavracijo. "Torej, novo šolsko leto - kaj praviš?" Me je vprašala. "Kaj pravim? Pravim, da si ravno zdaj Katie česa lase in bo zato prišla deset minut kasneje kot drugače." Hayley se je zasmejala. "Če ti tako praviš..." "Ah, daj no Kat poznava že celo večnost, dobro jo poznava," sem ji odvrnila. "Ja, saj imaš prav, je rekla Hayley. Ko sva se ustavili pred blokom sva takoj ugotovili, da sem imela vsaj delno prav. Pet minut kasneje je Katie že stekla iz bloka in rekla: "Res mi je žal, česa..." "Česala si si lase Katty, kaj ne?" Sem jo vprašala. Katie me je grdo pogledala. "No pravzaprav imaš prav ampak tudi obleko sem komaj našla primerno." Pogledala sem Hayley in videla, da tudi ona komaj zadržuje smeh. "No dobro, pa vama ne bom povedala kaj sem izvedela od Jane," je užaljeno rekla Katie. "Ah daj no, povej nama Kat!" Je rekla Hayley. "Ja Katty, povej nama!" Sem rekla. "Jane mi je povedala, da se je v hišo nasproti njihove priselila mama s hčerko. Menda je stara toliko kot ti Anny. Mogoče bosta sošolki." "Novo dekle? A ti je povedala, kako ji je ime?" sem jo vprašala. "Seveda mi je. Ime ji je Lia."
27. januar 2012
next!
27. januar 2012
Dober začetek Anna! Ampak Hayley si opisala kot dekle ki se samo smeji! Ampak bom že jaz, ki naslednja nadaljujem bolje opisala Hayleyin značaj!
27. januar 2012
Alo... Katie je modna obsedenka ali kaj?
28. januar 2012
Moja naloga je predstaviti Annin značaj... Hayley in Katie pa bosta pač sami opisali...
28. januar 2012
next!
28. januar 2012
Dobro... Nadaljevala naj bi GirlLoveMusic ampak, če ne bo do nedelje bom jaz...
03. februar 2012
Uh... Oprostite... Ni šlo prej priti do računalnika...
07. februar 2012
Lia

Tako torej. 1. september. Nova šola. Novi sošolci. Novo življenje. Nov začetek. Mogoče novi prijatelji. In mogoče (ampak skoraj neverjetno) tudi nove ljubezni. Popravila sem si lase in se pogledala v ogledalo. Obleka. Ne vpadljiva, a tudi ne preveč enostavna... Ravno pravšnja za prvi šolski dan. No vsaj zdi se mi. Pojma nimam kako je tu. Saj sem že rekla. Nova šola. Novi sošolci. Novo življenje. Nov začetek. Novo prijateljico že imam. Vsaj eno. Jane. Njeni najboljši prijateljici je ime Katie. Leto starejši sta od mene. No upam, da bo vredu. Pozvonilo je. "To je najbrž Jane," sem zamrmrala in stekla odpret. Z Jane sva se namreč zmenili, da greva danes skupaj v šolo, da mi pokaže pot. Pred vrati je res stala Jane. Ugotovila sem, da so moje obleke ravno pravšnje, seveda, če so tudi Janine. Pot je minila hitro in z Jane sva se kar dobro ujeli. Ko sva prišli do šole je se je Jane poslovila in se odpravila k svojemu razredu. "Opa, to bo pa problem... Vem, da je moj razred 8. a, a kaj ko nimam pojma kje je 8. a," sem prestrašeno pomislila. Takrat sem zagledala dekle mojih let, ki je stopila bližje k meni. "Si ti tista nova, o kateri je govorila Katie? Prejle sem te videla z Jane, Katie mi je pa omenila, da si njena soseda," me je ogovorilo. "Verjetno že. Katie je Janina najboljša prijateljica kaj ne?" "No vidim, da si o Jane in Katty že obveščena," je reklo dekle. "Torej Lia?" Me je vprašala. Prikimala sem. Dekle mi je seglo v roko. "Anna," je reklo. "V katerem razredu si? Takoj ti ga pokažem," je še dodala. "V 8. a, ali veš kje je ta razred? Nobenega sošolca ali sošolke še ne poznam." Anne se je zasmejala. "Seveda poznaš eno sošolko. Mene. Tudi jaz sem v 8. a, pridi, te odpeljem k ostalim." Dekletu sem sledila h gruči otrok, ki se je pogovarjala. "Tako Lia," sem si rekla. "To je torej tvoj nov razred."
07. februar 2012
next!
08. februar 2012
Brina bi morala nadaljevati... Ampak bom raje kar jaz, če ne bo ona kmalu.
23. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg