Forum
u70306
u70306
no mal bom dala vojaškega duha ta zgodba je za punce in fante saj govori o pogumnemu dekletu ki zapusti očetovo in mamino hiše ter odide v vojsko.
v vojski najde veliko novih prijateljov seveda '' fantov ''
ki ji mogoče lepšajo vsak dan s šalami in pogovarjanjem,tam sreča tudi svojega starejšega brata
michaela. seveda ji b o delal probleme polkovnik sam ki se izživlja nad puncami saj mu je njegova zaročenka umrla zaradi druge ženske...

lahko bi še opisovala in povedala a moram začeti pisati kot nekakšno filmsko zgodbo!!!

ali naj napišem zgodbo????


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. april 2012
Neeextah'
01. april 2012
u70306
u70306
no to sem jst elizabeth:


michael moj brat:


jamie:


max:


matt:


polkovnik sam vem da je mlad ampak žleht k pes :

01. april 2012
ti kr napiš..jst jo bom z veseljm prebrala
02. april 2012
u70306
u70306
hwala lisica !!!
02. april 2012
u70306
u70306
No en dan sem se pač zbudila že ob 4h zjutraj saj mi nekaj ni dalo mira spati oblekla sem se v vojaško uniformo. sredinska obleka svetlo zelene hlače in majica z svetlimi čevlji !!!:


in odšla malo na sveži zrak ki je vseno vseboval nekaj vonja po smodniku in benzinu.
nekaj časa sem hodila ko je za mano prišel matt in me vprašal kaj delam vse zgodaj zunaj saj je bilo še temno. rekla sem da pač nisem morala spati in da me je malo mikalo da pogledam na vojaško dvorišče.
m: pa kaj veš da ne bi smela biti zunaj če tte polkovnik sam vidi zunaj ti bo trda predla.
e: vem ha matt ampak ne morem spati
m: glej elizabeth če ne moreš spati vsaj leži v postelji nočem da se ti kaj zgodi kajti sam je neprevidljiv lahko ta kaj naredi.
e: vem ampak imam moč da ga usekam po njegovi trdi betici.
m: ne se važit ker se ti lahko vse obrne na glavo.
e: grozen si matt!!!
m: boš vidla gdo je grozen ko te bom ulovil.
e: ne vem če me boš ulovil ker pre počasi tečeš
lovil me je do tam kjer naj bi morala biti in me je ulovil vsa zadihana sma se vrnila na postelje ter se nekaj časa pogovarjaala saj je kmalu zazvonila sirena da moramo vstati.
max je seveda kot vedno še malo zaspal zato sem ga vedno morala buditi. moj brat je pa tako in tako vedno vstane ob zvonenju sirene.
oblekli so se še ostali in odšli smo na zbirališče da nas je pokovnik sam prešteje ter nekaj pove o današnjem dnevu odšli smo na zajterk ki mi ga vedno pokvari jamie saj se pogovarja samo od sexa in taki slabih reči. takrat vedno vstanem in ga lopnem po glavi kar mu je očitno všeč?.
po zajterku sledi 10 minut počitka nato poligon katerega opravljamo v dvojicah jaz in moj brat sma vedno skupaj.
prva naloga da močnejši zleze po špagi do dna in prime drugega ki se spusti po vrvi da ne pade v blato. nato sledi naloga pri kateri mora en od člana dvojice splezati na 10 metrov visok stolp in vzeti dva nahrbtnika ki sta težka 10 kil to se pravi 20 kil moramo prinesti nazaj dol vsak dobi nahrbtnik in gre na most smrti ki se maje in je tako grozno ozek da težko loviš ravnotežej ampak ga vedno prehodiva potem sledi gugalnica pogunbe kot jo imenujemo saj če padeš padeš u padeš poven blata vsedeva se vsak zraven drugega in tako se v dolino voziš vsaj 20 min po tem moramo pešačit po hribu nazaj v vojaško taborišče kjer nas čaka preizkušnaj s plavanjem.
vsak mora v vodo skočiti in priti pravo časno na površje saj te nahrbtnik s tako težo vleče proti dnom. ko sem skočila nikakor nisem morala na površje saj je bilo malenkost pretežko breme nekaj časa sem ostala pod vodo kmalu mi je zmankalo sape a me je čudežno prijela neka roka in zvlekla na površje in nato na tla kašljala sem kot malo omahnjena saj sem imela polhna pljuča vode in gdo me je rešil kar začudila sem se saj od negdaj sovraži punce bil je polkovnik sam!! vprašal me je če sem uredu ina kako se počutim!
e: dobro ampak izmučena sem.
s: itaq da in me prime za roko ter uzdigne ter mi reče :
zdaj mi pa naredi 10 sklec.
seveda sm ji s tegobo naredila a ravno ko sem hotela narediti 10 sklec me je z nogo porinil ob hrbet in padla sem,morala sem še enkrat od začetka seveda so se nekateri fantje smejali a meni ni bilo do smeha ampak bi sama narjae vsekala po gobcu!!!
odšli smo na kosilo in takrat sta me moj brat in jamie ter seveda matt spraševali kaj je zmano sem uredu kaj mi je naredil....bla bla....
pojedli smo kosilo od tedaj smo imeli prosto a jaz sem še enkrat ponovila vajo uzela sem 20 kilski nahrbtnik ki sem ga še za 10 kil doložila odšla na skakalno ploščad ter skočila v bazen gledal me je polkovnik sam.
nekaj časa sem bila pod vodo a sem zbrala vse moči in prišla a površje nisem videla dda sam stoji naravnost na robu bazena. ko sem ga zagledala sem mislila da me bo kap.
rekel je samo da sem malo preveč zagnana in stopil na prste ki so se dotikali rob bazena pokleknil je in rekel: vem da boli miška ampa si ne morem pomagati in stopi sila je bila preveč močna in potegnila me je na dno bazena kmalu sem izgubila zavest.
na srečo je v bližini hodil jamie in prišel pogledati k bazenu ko meje zagledal je samo zakričal kot malo prkurjen in skočil v bazen me potegnil ven iz bazena odstranil bebavi nahrbtnik in me pričel oživljati dal mi je umetno dihanje njogove roke so se tresle saj je bila voda zelo mrzla in ozračje je imela komaj 5 stopin cenzija nekaj karat mi je dal umetno dihanje a u trenutku ko se je dotaknil mojih ust z njegovimi sem zadihala in začela izkašljevati vodo ter se nazaj ulegla in ga pogledala ter rekla: žž
hvala bogu jamie da si bil v bljižini in da si me rešil!!
j: oh no saj ni bilo nič takega
e: seveda je bilo rešil si my life !!!
j: in kaj pote.... in utihne ko zagleda moje krvave prste !!
ja kaj pa se ti je zgodilo s prsti?
e: ja polkovnik sam mi je stopil z njegovimi robatimi čevlji na prste ko sem se prijela za rob bazena.
j: torej te je on poslal k vragu če lahko tako rečem on te je utopil?
e: ja jamie on me je utopil.
dvignil me je in me odvedel k mattu saj je študiral zdravstvo pregledal me je in mi povil prste ter mi dal nekaj proti bolečinam...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

več naslednji. nexttitte !!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


02. april 2012
u77699
u77699
nexti
02. april 2012
nextaaj !
05. april 2012
too long, didnt read
05. april 2012
u70306
u70306
ja ja drugč krajš napišem !!
05. april 2012
u64303
u64303
next
05. april 2012
u70306
u70306
nexttam:
znočilo se je in kamlu za tem smo odšli na mrzlo večerjo ki tako ali tako ni bila dobra.
ponoči smo jaz,matt in jamie odšli v kuhinjo ter brskali po avtomatu ali pa po hladilniku če je kaj za jest seveda smo lahko nekaj malega pojedli.
zgodaaj zutraj smo se zadnji zbudili jamia sem komaj zbudila saj sem se morala uležit nanj da se je sploh zbudil tako kot vsak da smo morali iti na zbiralno mesto ter nato na poligon danes smo imeli izkušnje z streljivom vsak je dobil svojo puško in odšel na streljišče kjer smo pač vadili steljati,v tem sem bila zelo dobra. odšli smo na kosilo in nato smo imeli prosto med tem pa se je dogajalo:
michael in en jacky stepla zarad nevem česa morala sma posredovati jaz in jamie da sma jih razprtla proč.
jaz in jamie sma igrala šah prvo je on mene zmagal nato jaz njega potem smo se pa z michaelom,jamiom,mattom in maxom šli igrati monopoli bilo je neodločeno saj smo morali zapustiti igro in oditi smrti naproti neka vojska se je približala našemu taboru in morali smo po njih med to majšo vojno sem bila malce poškodovana 3 od naših so bili mrtvi. jamia pa ni bilo od nikoder nismo vedeli ali je mrtev ali živ žalostni smo se po zmagi odpravili vv tabor.
minilo je nekaj dni in kar na enkrat zagledam skozi okno jamia ki pešači proti tabru odhitim ven ne da bi se oblekla zunaj je bilo nekaj pod 0 stopin cenzija
tekla sem kakor hitro sem morala bila sem oblečena samo v hlačah in kanateri ki je pod krratko majico.
odšla sem k njemu a on se je zgrudil na tla prijela sem ga in ga dala na svoja topla kolena bil je ves moker in krvav po rokah klcala sem matta a zaman nihče se ni oglasil !!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
več naslednjič nexttite !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


05. april 2012
nextttt
06. april 2012
u70306
u70306
kličem a med klicanjem se mi je udrlo srce začutila sem tesen cmok v grlu in začela jokati saj nisem želela da moj BFF umre na mojih kolenih.
klicala sem čedalje bolj glasno a nihče me ni slišal zunaj je bilo tako mrzlo da nisem zdržala pritiska a vseno sem slekla kanatero in jo položila na jamiove roke saj so bile vse modre in krvave nisem vedela kaj naj strim šok ki me je pretresel je bil premočan in nisem vedela ne kaj ne kako v tem trenutku mi reče neki glas da naj oddidem noter a nisem se predala jamiu sem rekla da ga nočem nikoli zapustiti saj ga imam zelo rada in mi ni mar zase ampak za njega. videl me je skoraj golo samo v nedrčku ki je bil tmno zelene barve z vojaškim potiskom zeblo me je kot psa ki je zakopan v snegu.
na jamije sem položila vojo glavo in se čim bolj stisnila k njemu da bi mu bilo čim bolj toplo v tem trenutku sem mislila samo na njega na se sem pozabila. po nekaj urač čepenja zraven jamija nisem več čutila prstov postalo mi je nenadoma zelo vroče prsti na mojih rokah so bili modri a roke so bile objete okoli njegovega vratu.
v tem trenutku sem glasno zakričala ter klicala matta,maxa,michaela celo polkovnika sama samo da bi negdo prišel in jamiju pomagal.
jami mi je rekel na oddidem dokler še lahko a nisem ga poslušala rekla sem da ga ne bom nikoli zapustila in da če on umre bom tudi jast umrla če on skoči iz strehe bom tudi jazt.
tam sem čepela še nekaj ur in kmalu nisem čutila ničesar drugega raten jamijovih las in njegovega obraza kmalu sem skoraj omedlela a čutila sem roke ki počasi lezejo po mojem hrbtu na vzgor takrat sem jamija še bol tesno objela a kmalu me je zmankalo.
jami je videl kako sem počasi zaprla oči saj sem bila premražena.
kmalu za tem je končno pritekel matt in michael ter videla kaj se je pripetilo zamržnjeno sta me težko odtrgala iz jamijovega naročja v tem trenutku sem se zbudila in rekla naj me spusti ter prvo odneseta jamija noter bila sem tako posiljena da sta me ubogala rekla spomnem se zadnjih besed kkii sem jih izrekla odnesi ga v mojo posteljo......
čez čas sem se zbudila zraven jamija ki je bedel in me gledal.
uprašala sem ga kaj se je zgodilo?
j: nič takega vem pa da si mi rešila življenje in da ti ga zdaj dolgujem!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
več naslednjič nexttite !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


12. april 2012
next
14. april 2012
u70306
u70306
next
05. maj 2012
next
07. maj 2012
u84321
u84321
next
12. junij 2012
u70306
u70306
lepo sem ga pogledala in se nasmejala ko je načelnik poklical morali smo iti ven bil je peklenski mraz poklical me je naprej in jamija ter matta.
morali smo oditi na nek kamp v sosednjo vas v rusiji.
odšli smo takoj morali smo poročati kako je razmerje tam saj naj bi napadla neka država. priprave so bile težke morali smo telaovaditi bolj in znati dobro streljati najtežje pa je bilo plezanje po skalovju ter biti čimbolj uskladen z naravo.
napočil je dan ko smo se morali postaviti zase in druge močno smo se trudili, začeli so napadi in bombe napadli so nas popolen atentat so naredili. ko smo se uklopili smo začeli streljati po njih matta so zadeli v ramo morali smo mu pomagati ko je bomba počila za menoj takrat sem uzela streljivo katero je nevarno zame a nisem omedlavala zadela sem skalovjke katero se je usulo n anjih borba je trajala že 14 ur kar je bilo mučno knončno se je končalo ko so me zadeli. zudila sem se v bolnišnici ko me je jamie gledal s lepimi očmi...

nexttite!!12. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg