Hey!
Po kar velikem razmisleku sem se odločila da se bom preizkusila v pisanju zgodbice in jo potem tudi objavila, ker bi rada videla vaša mnenja. Že zdaj se opravičujem za vse napake ki bodo v besedilu. Posamezne dele pa bom objavljala med vikendi (saj veste - med tednom je šola -.-''). Ne dovolim oglaševanja in prepiranja, ker se mi zdi da se tema tako samo uničuje. Za danes bom objavila samo prolog - naslednji vikend pa bo že prvi del! Enjoy.


Andrew Garfield as Clifford Lookwood Selena Gomez as Catherine Vega / Destiny Hallman Zoey Deutuch as Autumn Sherman Ross Lynch as Ryan McClein Lucy Hale as Marie Ruess Richard Harris as Azor
PROLOG
“Tukaj je!” Našli so jo, si je mislila. Morala je pobegniti k nekomu, ki jo bo dobro skril. Nekdo, ki je vreden zaupanja. Ki je ne bo izdal za mastne denarce. In točno takega človeka je poznala. Zaslišala je močen udarec v vrata. V naslednjem trenutku pa zelo glasen pok, kar je pomenilo da so dokončno vdrli v njeno zdajšnje skrivališče. Pograbila je nahrbtnik, ki je bil napolnjen z najnujnejšimi stvarmi. Odšla je skozi svoj skrivni prehod, ki jo je vodil zadaj hiše. Odprla je loputo, na srečo nihče od stražarjev ni stražil zadnjega predela hiše. Po tiho je zaprla skrivna vratca nazaj in odšla do svojega konja, ki ga je imela v hlevu. Bil je črni frizijec. Njegovo ime je bilo Grom in bil je zelo hiter. Odvezala ga je in že zdirjala proti njegovi votlini. “Samo še malo.” Si je sama sebi rekla in konja pognala še v večji dir. Tisti čas so stražarji že ugotovili, da zvitega dekliča ni že zdavnaj več v hiški na obrobju gozda. Zato se je iskanje nadaljevalo po gozdu. Dekle je že prišlo do čarovnikove gore. Konja je privezala, sama pa šla v notranjost bivališča. “Živijo, Catherine.” Je s pomirjenim glasom dejal čarovnik brez da bi jo sploh pogledal. “Spet potrebuješ skrivališče?” čarovnik je zavzdihnil in se pogladil po svoji dolgi, beli bradi. “Da, odkrili so me. Spet.” Je po tiho povedala in se zazrla v svoje obrabljene škornje. “Poglej, Catherine to traja že pet mesecev. Zakaj si morala okrasti prav to stvar? Vedela si da je zelo pomemben za kraljevo družino! Ampak ne. Ti si morala okrasti prav to!” Je čarovnik zarohnel in stresel jezo nad njo. “Enkrat ti bom še pomagal. Če te ponovno odkrijejo, ni več moja težava. Od zdaj je tvoja.” Deklič je ubogljivo pokimal in čakal, da čarovnik nadaljuje. “Spremenil te bom v rjavolasko, tvoje oči bodo rjave, tvoje novo ime pa bo Destiny Hallman. Razumeš?” Azor je nekaj zamomljal in v naslednjem trenutku je bila deklica čisto drugačna. Zahvalila se mu je in v noč odvihrala s črnim frizijcem.

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

14. september 2014
u172777
u172777
Next ♥
14. september 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg