Forum
u129686
u129686Hello,to je moja prva zgodbica na tem profilu in je o One Direction. Preden preberete naj vam povem da se bo šlo o eni punci po imenu Maggie,ki bo šla na počitnice in tam srečala One Direction in tako dalje. Bila bi srečna,če bi brali. Mwaa. :'*
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
1. del Hope u like it.

~Maggie~

Živijo! Sem Melissa Arianna Jepsen [Nič nisem v sorodu s Carly Rae Jepsen,btw], bolj poznana po imenu Maggie ali Mag. Stara sem 17 let in živim v Londonu. Imam temno rjave lase,ki se pri konicah kodrajo,frufru, temno modre oči in bledejšo polt,da si me boste lažje predstavljali. Ravno danes se odpravljam na počitnice na Maldive.Živela bom v eni iz med teh hišic:Vse imam že spakirano in urejeno,samo še čakam na svojega tečnega očeta,da pride pome. Moj oče me nikoli ni obiskoval,saj ima zelo uspešno poslovno kariero in ne more kar tako oditi pome. Čakam in čakam in čakam....Njega pa še kar ni. Po zvočniku se je oglasil glas. '' Potnike za Maldive prosimo,da se spok..Pardon, prikažejo na izhodu 6. Hvala!'' Očka nehvaležni se pa še toliko ni potrudil,da bi zmigal svoji dve ritnici in me odpeljal oz. pospremil do izhoda. Sklenila sem svojo žalostno usodo in se odpravila proti izhodu številka 9. To letališče sem dobro poznala že iz prejšnjih let,tako da nisem imela precej velikih težav. Usedla sem se na letalo za 2. razred. Vzleteli smo.
°Po letu...°
Bilo je mučno,ampak se je splačalo sedeti na neudobnem letalu za 2. razred. Maldivi so čudoviti. Bolj čudoviti,kot na fotografijah. Z letala nisem izstopila,ampak poletela. Vrgla sem se v mehko mivko,da so me drugi potniki gledali,kot da bi bila prizadeta. '' Gospodična,ste v redu?'' Me je vprašal nek gospod. '' Oh,ja,ja. Vse je v najlepšem redu.'' Sem rekla in odšla. Na poti do hišice sem si ogledovala morje in fante. Morje je bilo čudovito,fantje pa....No,ne ravno najboljši. Do hiške sem hodila približno 10 minut po dolgem pomolu. To obožujem pri Maldivih - Pomol,ki vodi v hiške. Ni lepšega.
Prišla sem do križišča prvih hišk. Moja hiška je bila številka 112,torej skoraj na koncu,kjer je pomol,ki služi temu,da skačemo v vodo. Odklenila sem hladna vrata iz bambusa in zagledala pravi raj.Ni mi bilo kaj,da se mi ne bi na obrazu zarisal nasmeh. Mislim,da bo to najboljše poletje do sedaj.
Sklonila sem se skozi balkon in pogledala,kaj je v sosednji hiški. Tam pa sem zagledala.....
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Kaj je tam zagledala Maggie?
Mnenje?
Next??
27. april 2013
u131842
u131842
BEDA.
27. april 2013
Next super zgodba
27. april 2013
u129686
u129686
Zažgan Hren - SHUT A FUCK UP.
27. april 2013
u120491
u120491
neeeeeext
27. april 2013
next!!!!!!!
27. april 2013
btw super zgodbica <3 upam na ekstremno hitro nadaljevanje (:
27. april 2013
Next
28. april 2013
u129686
u129686[click]
A vam je res tako všeč? ? Hvala za podporo. Zlati ste. <3 <3 <3
# 2. del Hope u Like it
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘°˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘°˘˘˘˘˘˘˘˘°
.......Približno 5 fantov,ki so se kotalili iz enega kavča na drugega in se pretepali z blazinami. Dvignila sem eno obrv. Mislila sem si samo '' Bedaki''.Kmalu sem se naveličala stanja na terasi in odšla bosa do pomola. Usedla sem se na konec (pomola) in gledala sončni zahod,ki je na Maldivih precej lepši kot v Londonu,kjer ni skoraj nič sonca. Bila sem tako zatopljena v svoje misli,da nisem opazila fanta,ki je sedel zraven mene. '' Hojla.'' Mi je rekel in začel nekaj blebetati v tistem jeziku,ki ga pač govorijo na Maldivih in je kao skriven. '' Ou,ou,ou!! Govorim angleško,če tako misliš?'' Sem ga vprašala in pokimal je. '' Maggie.'' '' Harry.'' Harry,hm,lepo ime. '' No, Maggie, kaj te je pripeljalo do svetovnega raja - Maldivov? '' '' Pravzaprav sproščenost in zabava. Tebe?'' '' Mah, s fanti imamo počitnice pa smo prišli sem.'' Bila sem presenečena. '' Kdo so to fantje?'' Pogledal me je z dejanskimi očmi. '' Me ne poznaš?'' '' Ne. '' Nisem imela pojma kaj je govoril. '' Jaz sem Harry Styles??'' Me vprašljivo pogledal. Jaz sem ga samo še bolj čudno pogledala.'' Iz One Direction?'' Me je še enkrat pogledal in jaz sem odkimala. Naveličano je zavzdihnil. '' Slaven sem.'' Je rekel. Spet sem pokimala in naprej jedla svoj suffle,ki mi ga je prinesel natakar. '' Kaj me ne poznaš? Zdajle bi morala kričati od veselja in radosti,ker si me spoznala,ti pa NIČ!'' '' A BI MORALA KRIČAT' !?!?'' '' JA!!'' Je rekel. Jaz sem bila precej presenečena. Mislila sem,da slavnim ne more stopiti slava v glavo,ampak verjetno sem srečala hudo izjemo.Pokazala sem mu jezik in se odpravila nazaj do svoje hiške. '' Aja,preden grem: Budalo kretensko!!'' Sem rekla in mu z vso močjo stopila na nogo. '' Auuu!'' Je zakričal in se žalostno odpravil stran. Ha,prav mu je.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘°°˘˘°°˘°˘°˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘°˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Kaj se bo zgodilo?
Next?
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘^˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
28. april 2013
Next
28. april 2013
u129686
u129686
28. april 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. april 2013
u128355
u128355
next
28. april 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. april 2013
nexxxxt
28. april 2013
u87504
u87504
next
28. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. april 2013
u129686
u129686
Hvala za podporo girls! ;')
#3.del Hope u like it !
ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ˘˘˘˘˘˘˘˘ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ˘˘˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘
Vesela ,da sem mu pokazala hudiča sem odšla nazaj do hišice. Spet sem bila zatopljena v svoje misli,tako da SPET nisem opazila fanta na moji levi,ki me je radovedno opazoval. '' Kaj?'' Je rekel. Ops,svoje misli sem govorila. '' Pozabi.'' Sem rekla in odšla naprej. '' Ne,ne,'' pritekel je za mano. '' vse je v redu.'' '' Kaj bi rad? Nisem ravno dobre volje!'' '' No,hotel sem te vprašati, v kateri hišici si in kako ti je ime,ampak,če nočeš.....'' '' Ne,ne,oprosti,ker sem bila tako čudna do tebe. Moje ime je Maggie. Tvoje?'' ''Niall.'' '' Niall,a ti poznaš nekega Harrya?'' '' A našega Harrya?'' '' Čakaj malo,a si ti tudi v tisti gejevski skupini?'' Zamrlo me je pogledal. '' Ja sem. In ni gejevska, čisto tako,btw.'' ''Veš kaj je hotel Harry???'' Sem rekla,on pa je samo zamahnil z roko. '' Seveda vem. Ti si prva,ki si mu rekla ne. To je pri njem zelo redek trenutek.'' '' Ampak ne poskušaj pomisliti,da mu bom opravičila kaj ko se bova spet srečala. Navsezadnje je slaven.Pa še skodran je kot kaki afričan.'' Začela sem oponašati tiste obrede,ki jih imajo v Afriki.Zasmejal se je. '' Zabavna si.'' '' Ti si pa lep.'' Mi je ušlo. Pokrila sem si usta in zardela. '' Ti pa nisi nič bolj drugačna.'' Verjetno sva morala biti rdeča kot kuhana raka. Vsaj jaz sem bila.Premaknil se je bolj k meni.Jaz pa bolj k njemu. Prijel me je za roko. '' Ej,ali ni prehitro?? Poznava se šele pol ure, in .....'' Sem rekla. '' Hej,se še vidiva! Ti si naša soseda,kajne?'' Presenečenje. Kako je vedel.? '' Videl sem te.''
Je rekel,jaz pa sem ga samo še bolj čudno pogledala. Aja,spet govorim svoje misli. '' Ja,'' sem rekla in se mu nasmehnila. '' Se vidiva.'' Je rekel in mi poljubil na lice. Spet sem zardela. Preden sem se zavedala sem se že smejala . Jej,spoznala sem fanta. :')) Tokrat vsaj normalnega.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘ˇ˘
Next?
28. april 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. april 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeext
28. april 2013
u129686
u129686
Bom naredila izjemo. Sam da pol 2 dni ne bo nexta....Hvala za podporo girls! ;') Tale je kratek in dolgočasen zelooo.
#4,del Hope u like it.
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
~Niall~
''Ej,ali ni prehitro?? Poznata se šele pol ure!'' Se je name zadrl Liam. Pa kako je hudič vedel? '' Videl sem te.'' Je rekel Liam. Tega pa se od Maggie privajam. Govorim svoje misli. '' Pa hvala,da si mi rekel hudič. In kaj bomo zdaj? '' Me je Liam vprašal.'' Naš Niall se je zaljubil'' Je rekel Zayn in začel spuščati zvoke,kot so: opa,uuuu,bravo. '' Kaj naj naredim z vami bedaki?'' Sem rekel in odšel do ograje. Mogoče se bo pa tam prikazala....
~Harry~
Ko sem odšel od tiste zmešane punce sem odpravil v edino mesto tukaj,kjer naj bi bilo veliko dobrih mačk. Sprehajal sem se po trgovinah,ker sem mislil,da bom kako pametno bejbo srečal,ampak verjetno je to mesto čisto bolano. Kamorkoli pogledaš vidiš same oguljene starke,ki so imele ponesrečen poskus vbrizgavanja botoksa in se lepijo nate,da bi bile v starih letih milijonarke. Okej, z nekaterimi bi se dal dol,ker so bile res lepe,ne pa s kakšno ki se nate obeša kot brezdomec,ki hoče denar. Kakorkoli,na poti domov sem si ogledoval trebušne plesalke in se tudi sam preizkusil v tem. Maldivi so en sam dolgčas,kar se tiče trgovin,če mene kaj vprašate. Veliko sem razmišljal o tisti punci Maggie. Pravzaprav je bila lepa....
~Maggie~
No,kljub vsemu nisem mogla nehati mislit na totega Harrya. Saj nisem zaljubljena, ali pa kaj takega, samo...No,res je bil budalo,ker je mislil,da bom kričala pa take,ker ga prvič: ne poznam in drugič: Če bi ga že prej poznala se ne bi metala po njem,saj sem se pri očetu in moji mačehi naučila,kako ohraniti trezno glavo,saj se je vsak od njiju poškodoval vsaj 3 krat na dan. Ni čudno,da sem se vpisala v Srednjo Zdravstveno šolo.
Ko sem prišla nazaj v hiško se nisem mogla upreti belemu klavirju,ki je stal sredi ene od manjših sobic. Svoje občutke sem hotela izliti skozi dušo,zato sem zaigrala in zapela pesem Just give me a reason od Pink (In onega Nata Ruessa).
[Da vas ne bom mučila,bom prilepila samo refren,ampak pričakujem,da ga preberete!!]

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent
And we can learn to love again

Ta refren je nekako povezoval moje občutke do Harrya in Nialla. Ko sem odigrala sem slišala...
˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘˘
Next??
Kaj je Maggie slišala?
28. april 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28. april 2013
u129686
u129686
A lahko na vprašanja odgovarjate? Hvala....
28. april 2013
Slišala je Nialla next
28. april 2013
u129686
u129686
Okej,punce! Nextala bom jutri,če pa bo sreča,pa že danes!!
04. maj 2013
u129686
u129686
Pišem še eno novo zgodbico,tku da....
04. maj 2013
u73868
u73868
next
04. maj 2013
u76594
u76594
neexttt
+novabralka
19. maj 2013
u129686
u129686
K bom dobila spt comp u roke bom napisala next. doug.
19. maj 2013
neeeeext
20. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg