u112761
u112761
jaa nova zgodbica. Vse ki sem jih začela pisat so bilee neuspešne zato zlooo upam da bo ta uspešna. no bom kar začela (:

Z roko sem poskušala prebiti pokrov. Zajela sem dih ter močno udarila ob les, ter od bolečine zajavkala. Roka me je bolela kakor da bi me nekdo ustrelil. Zaradi bolečine v roki sem se morala domisliti kako se bom prebila iz zelo stisnjenega zaboja, v katerega sem bila zaprta. Ne, niso me mučili ali nevemkaj, na zabavo sem šla z Roxie, našo šolsko barbiko. Mislila sem da se je želela spoprijateljiti ampak očitno se mi je želela le maščevati zaradi njenega fanta Ryna. On naj bi bil baje moj fant, ampak se je seveda na skrivaj ''slačil'' z Roxie po šolskih vecejih. Potem me je Roxie okrivila, da sem jaz kriva da jo je varal! Pač, kakor vsaka nepravična barbika!!! Ampak to je bilo še v osnovni šoli, zdaj sem že 3. letnik srednje umetniško šole v Londonu. Ona pa še vedno kuha zamiro.
Nisem nevemkakšno posebno dekle. Ne lakiram si nohtov za vsak ''drek'', za v šolo se ne oblačim v oblekice in te stvari... Sem Allesha Hilary ~ na kratko All.

Z mojimi špičaki sem razbila leseni pokrov ter stopila iz zaboja. Bila sem v mračni kleti. Bilo je precej hladno. N tleh sem pobrala svetilko ter je prižgala. Klet ni bila prijetnega videza, počutila sem se kakor da bi me ugrabili. Našla sem pot ven. Nisem imela pojma kje sem. Ko sem prišla k cesti sem ustavila taxi in vozniku rekla ''Na Gillever 32 prosim.'' Čudno me je pogledal, potem pa skomignil z rameni ter zapeljal. Čez 2 metra je ustavil pred blokom. Ugotovila sem, da sem bila zaprta 2 metra od mojega doma, jaz pa vstavljam taxi? Plačala sem vozniku in stopila v star blok. S starši živim v drugem nadstropju. Moji starši so zelo strogi in ne maram živeti z njimi. Vstopila sem v stanovanje in tam me je čakal oče.....

next???
29. junij 2013
next
29. junij 2013
u126564
u126564
neeeeeeeeeext *w*
29. junij 2013
neeext! :** <33
29. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg