Forum
ne ne klikni rdečega križca takoj ko vidiš besedo part 2. Res, da je zgodba nadaljevanje te :
http://www.igre123.com/forum/tema/ups-and-downs-%28niall-horan-fanfiction%29/59533/1
se jo bo vseeno dalo brati tudi če niste prebrali prvega dela.
zaradi šole sem izgubila veliko bralcev ampak odločena sem, da jih dobim nazaj.
Glavna oseba te zgodbe je kot vidite Niall, ki bo tudi pripovedoval o svojem življeenju ja tukaj bo malo drugače sal bom pisala v Niallovem imenu.

EPILOG:
Vsak dan se zamislim kako lepše bi bilo, če bi bila skupaj, če se mi nebi ubila ker si videla mojo sliko z drugo. Posvetil sem ti premalo časa a še vseeno veliko glede na moje zmešano življenje. Minilo je že nekaj let a me srce še vedno boli. "Nina zakaj si se ubila?!!!!" sem zakričal kot ponavadi, v mojo sobo so spet prihiteli fantje, ki me že odkar te ni poskušajo spraviti na noge. Vsako jutro se zbudim na isti način-s krikom tvojega imena-vsako noč zaspim v solzah in ob pekoči bolečini, ki se širi v mojem telesu, vsak nov nastop postaja muka zame saj nemorem več naprej, vsaka majcena ureznina bi bila lahko dovolj, da e rešim pekoče olečine iz telesa a tej želji se nebom spet prepustil kakor pred leti. Zakaj mi je vse postalo muka, zakaj nemorem nič, zakaj v vsaki ženski vidim tvoj obraz? Vse to boste zvedeli, če boste brali naprej!
07. december 2013
u151714
u151714
next
07. december 2013
Next
07. december 2013
next
07. december 2013
next
07. december 2013
Kdaj bo next??
07. december 2013
Če koga zanima pirotehnika je tole vredno ogleda (najdu na youtube):
https://www.youtube.com/watch?v=Q9WoHVxMAzY
07. december 2013
u157585
u157585
ojla
sory k oglašujem sam bi prosila če bi kdu pogledou tale linkec (pa se prjavu seveda)
http://diamonts-school-slo.jimdo.com/

hvala
08. december 2013
I. del
********************************************************
"Niall!!!!!!!!!!!!!" je iz kuhinje kakor vsako jutro zopet zavpil harry, spet sem zamudil zajtrk zakon sem pomisl medtem ko sem se oblačil. Pogledal sem se v ogledalo in se zamislil, v ogledalu sem si predstavlaj sliko sebe im nje ja nje moje nine mojega bivšega dekleta, ki se je ubilo zaradi mene.... "Niall resno nesmemo zamuditi" se je harry spet zadrl, nase sem hitro povlekel še majico in se odpravil po stopnicah na hodnik, kjer so me že vsi čakali "Niall že tri leta je tega" me je spet spomnil Louis a jaz njenega samomora preprosto nemorem preboleti, nevem zakaj vsi od mene pričakujejo, da bom živel kot sem, zakaj pričakujejo, da bom isti kot prej, zakaj si tako močno želijo, da pozabim na vse kar se je zgodilo, naj mi že dajo mir naj me pustijo namiru, naj se ne vtikajo v moje življenje, naj naj naj naj umrejo vsi skupaj, to je misel, ki se mi kar naprej podi pioglavi, lažje bi bnilo, če nihče nebi obstajal. Zadnje čase mi vsi govorijo, da nisem pri sebi, zapletam se v pretepe, zamujam na dogodke vse kar je narobe počnem, pred nekaj meseci sem začel kaditi in vsi pravijo, da je to narobe ja narovbe je ko jas to počnemm vedno pridni Niall a ko to počne gdo drug pa je vse vredu, zakaj je tako zakaj je tako...... Spet vaje, spet vaje, vaje, vaje, vaje in vedno te vaje, zakaj morajo biti vaje "Nahitro skočim ven" sem rekel, preden sem spet pobegnil na samo, prižgal sem si cigareto in se sprehodil po ulici.

**************************************************
sorite kr je kratk in mogoč vam nebo ušeč
09. december 2013
Next
09. december 2013
u151714
u151714
next
09. december 2013
u151777
u151777
next +nova bralka

bi mogoče brala? https://www.igre123.com/forum/tema/our-crazy-life/65459/ hwala če boš +oprosti za smetenje
21. december 2013
neeext
21. december 2013
II.del
*********************************************************************************
Vsepovsod so se bliskali fitiaparati ni me ganilo le razmišljal sem o dejstvu, da mi je končno uspelo najti čas za moje misli zatopil sem se vase, da nisem slišal ničesar. Oboževalci so upili okoli mene in želeli moj avtigram ali vsaj mojo sliko ampak me ni zanimalo.
Želim si, da bi naša skupina razpadla saj bi potem imel mir in mi nebi bilo treba poslušati nerganja drugih članov skupine neprenesm jih nevem zakaj ampak jih preprosto neprenesem. Pogledal sem na uro in ugotovil da bi že zdacvnaj moral biti nazaj v studiu amapk sem preprosto zavil v tattoo studio in pozdravil Josha. Spet sem pogledal na uro in videl da zamujam že kako uro, kar mi je v navadi, ter se odločil vrniti nazaj v studio. Hodil sem proti studiu in kar naenkrat se mi je okoli vratu vrgla Loki, moje bivše dekle, ki preprosto nerazume besede ne in adijo, zapustil oziroma vrgel iz hiše sem jo pred kakšnim tednom a še vedno narazume, da je med nama konec.
Loki:
Josh:Ko sem prišel nazaj v studio so me fantje grdo gledali in mi povedali, da smo skoraj izgubili pogodbo za novo ploščo a da so nas komaj reššili, rekel sem what ever in prijell mikrofon, morda bo malogdo vrjel ampak petje je še edina stvar, ki me osrečuje.

niall:


22. december 2013
u151777
u151777
next
22. december 2013
next+nova bralka.*
22. december 2013
neeeeeeeext
22. december 2013
ι ηєє∂ нιм! <3 <------------ moj prejšnji profil! dodajte me!
23. december 2013
hyhy kr nimam velik bralcu bom začela pisat zgodbo na nov ampak bom napisala še pru del sm pa bom prlepla link prosim če bote oglašval
04. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg