Forum
Pozdravljeni vsi! Moje ime je Maruša in stara sem 16 let. Letos grem v prvi letnik gimnazije. In ker živim v majhnem mestuca Angliji mi ne preostane drugega kot da grem v internat v London. Grem pa na Gimnazijo. Zelo se veselim tega čeprav bom pogrešala svoji najboljši prijateljici Alex in Nino. Po naravi sem oseba ki hoče na svetu pravico. Sem zelo nepotrpežliva in hitro se razjezim. Vedno se zaljubim v napačne osebe. Nemaram razvajenih bogataše ki mislijo samo na sebe. Zelo rada pomagam drugim. Moj hobi je petje in zato imam zelo rada glasbo. Najraje imam starejšo glasbo tam iz osemdesetih. Mama dela v pisarni oče pa je zdravnik.
Jas:Alex in Nina:


26. julij 2013
neext
26. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeextttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26. julij 2013
neeeeeext
26. julij 2013
neeeeexttt
27. julij 2013
next
27. julij 2013
neext
27. julij 2013
»Glej da se boš pridno obnašala, da boš se učila. Ne pozabi tukaj si da se učiš ne noriš. In noben zabav. Ok?«. To so bile mamine zadne besede. Objela sem jo in odšla k tajnici. Ta me je vpisala in mi dala unimormo. Te niso slabe. Imamo drajco s dolgimi rokavi, moder jopič, belo – modro krilo, ter modro kravato. Krilo je dolgo približno do kolen. Aja imamo pa tudi črne čevlje s peto. Za tem je napotila v sobo. Tam sta že bile dve dekleti. Ena je ležala na postelji in se učila. Druga pa si je v omaro zlagala stvari. Odšla sem do tiste ko je ležala na postelji in jo vprašala kako ji je ime. Rekla je Clara, druga pa je bila Rose. Začele smo se pogovarjati in mislim, da bomo postale dobre prijateljice.
Clara:Rose:Punci sem pustila in si odšla razgledat šolo. Videla sem punco ki se je obnašala dobesedno kot barbika. Imela je blond lase in pauno verižič, ogrlic, in pinki majčko. Ko sem jo takole gledla je do mene pristopil postaven fant. »Tudi tebi gredo takšna bitja na živce?«. Pogledala sem ga in rekla ja. » Moje ime je Mike mimo grede«. »Moje pa Maruša«. »in od kot prihajaš?«…. Zatekla sma se v pogovor in k malu je prišel mimo dežurni učitelj in naju poslav vsak v svojo sobo. Poslovila sem se in se v sobi še nekaj časa pogovarjala potem pa smo zaspale. Zjutraj me je zbudila….
šola:


28. julij 2013
next
28. julij 2013
neext
28. julij 2013
neeeeext
28. julij 2013
neeeeeeext
28. julij 2013
» Spoštovani in spoštovane. Sporočamo vam da vsem novincem da se naj takoj oglasijo v matični učilnici. Hvala.« Pogledala sem okrog sobe in videla samo Rose. »Kje je Clara?«. »Zvečer je odšla. To je samo moja sestra. Leto mlajša. Sem je prišla da bi videla kakšna je šola. Veš razmišlja da bi prišla sem naslednje leto. Jas navija da ne pride. Nočem je imeti še tukaj.«. Nasmejala sem in hitro sma se odšla preobleči. V učilnici sem videla tiszo barbiko s svojo skupinico. Ugotovila sem da ji je ime Alya. Vstavila sem se in jih pogledala. Za mano sem zaslišala glas. »Kaj se lahko omakneš prosim? Ali bi bila rada takšna kot ona. Kajti she is hooot?« začel se je smejat. Ahh kako sovražim te tipe. Zmigala sem z glavo in zagledala sem Mika. Pomahal mi je in z Rose sma zasedle mesto pred njima. Prišel je ravnatelj: »Pozdravljeni. Vse sem vas zbral, da vam povem veselo novico. Šefi te šole so se odločili da vam plačajo tedensko bivanje na čudovitem kraju. Z vašim razredom se bomo namreč odpravili na osaljene hiške ob morju. Punce bodo v eni hiški fantje v drugi. Učitelji pa bomo v tretji malo odaleni hiški. Upam da se boste zabavali. Zdaj pa si pojdite spakirat po kosilu se namreč odpravimo. »Aaaaa. To bo čudovito« sem rekla in padla v objem Miku in Rose. Nekaj časa smo se še pogovarjali potem pa smo odšli v svojo sobe in si spakirala prtljago. Nwm zakaj sem imala v trbuhu čudn občutek. Skušila sem ga utišat in po času mi je uspelo…
Alya:Mika:Fant = Cody:


12. avgust 2013
next
12. avgust 2013
neeeeeeeext
12. avgust 2013
next
12. avgust 2013
neext!
12. avgust 2013
nnnnnneeext
13. avgust 2013
u90327
u90327
neeeeeeext
13. avgust 2013
neeext
13. avgust 2013
Kmalu je prisel cas da se odpravimo. Odsli smo na avtobus in Rose je pristala z mano. Sedele smq za Mikom in njegovim prijateljem Anejem. Rose in Anej sta kmalu zacela flirtati zato sma z Mikom vsedela skupaj. On mi je vsec. Kot prijatelj. V sobi sem bila z guess who? Rose, Alyo in njeno bff. V sobi sem se vlegla na posteljo in smilila sama sebi. "Hey girls. Jas sem Alya in to je Cece. Bosta kaj pili? Seboj imam dijetno colo.". Tedaj se mi je porodila zamisel. "ej pa ves da ima to vec calori kot trije hamburgerji?!". Alya je ravno takrat naredila pozirek in kmalu je vse pristalo na tleh. Ko sem to videla sma si z Rose dali high 5. Alya pa je začela histerično kričati. Cece jo je mirila jas pa sem umirala od smaha. Odsle smo na sestanek. Tam so nas razdelili v 6 skupin po stiri. Dva fanta dve punci. V moji skupini je od punc pristala kdo drug kot Alya, tisti anoying fant od prej katero ime mu je George in (hvala bogu!) Mike.Cel teden oz do sobote bomo bili skupaj dve šolski uri v do petka zvečer kjer pripravljamo točko za predstavitev skupine. Kot nekaksen talent show. Takoj sem stekla k Miku in skupaj sma zavijala z očmi. Georgein Alya sta prišla do naju in nekaj časa smo samo sedeli in se gledali. Potem mi je tega postalo dovol. »OK! Razuem. Vidva ne marata naju in midva vaju. Vendar smo vseeno po nekakšnem naklučju pristali skupaj. Zato mislim, da se moremo potruditi da nebo izpadle največje budale!«. Vse je bilo tiho. Grrrrr. Dovol sem imela tega in stekla na wc. Za mano sem slišala korake. Obrnila sem se in videla Alyjo: »Vem, da sma si midve čisto različni mislim jas sem lušna, prijazna,.. ti pa vse obratno,« zavila sem z očmi ona pa nadaljevala, »ampak mislim da je res kaj si povedala. Zato premirje?« Pogledala sem jo in prikimala. Odšle sma skupaj nazaj kjer sem videla popolno presenečenje. Tam sta bila Mike in George ter sta se vneto pogovarjala. »Dobrodošla nazaj. Z Mikom sma spoznala da znama pet in tudi Alya je dobra tako da lahko imamo band! No če ti znaš pet seveda.«. Grdo sem ga pogledala in odšla do mikrofona. Ter zapela refren pesmi Warrior.»Torej znaš pet.«. Izvolite tukaj je nekaj besedila ki sem ga sam napisal. » I have a ticket no return and a lot of dreams. A goodbye to my parents. Very scared but want to live. Open wings to escape to find freedom away from here, away from here. A guitar and my childhood, school and my first time, friends are being behind me. A cigarette, a song, photos of a first love, memories in my room, are being behind me.«…
13. avgust 2013
u90327
u90327
neeeeeeeeeeext
13. avgust 2013
nexxta
13. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeext
13. avgust 2013
Hello beautiful people! S prijatlco sva se odločli da napiševa zgodbico. Veseli bi bli če bi vsaj pogledali če pa bote brali pa vas boma mele itak najrajši! https://www.igre123.com/forum/tema/cha-g-happy-e/74648/1 Ly all! <3!
24. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg