Forum
Hellou! Odločila se bom da bom pisala eno zgodbo- izmišljeno. Upam da vam bo ušeč!

Moje ime je Andie. Stara sem 14 let in obiskujem 9.razred. V šoli sem popularna, rada žuriram a kljub temu imam lepe ocene. Moja najboljša prijateljica je Nikita. Ona je vedno nasmejana oseba. Tudi ona rada žurira in je popularna.
Zjutraj me je zbudilo vpitje moje mame '' Andie, Andie vstani!! Zamudila boš pouk!'' ''Ja, saj sem že pokonci...'' sem ji odgovorila. Oblekla sem si črne kavbojke in rozasto majico, šla sem na zajtrk, popila mleko si obula allstarke ter šla proti šoli.Ko sem prišla v šolo so me takoj obkrožile sošolke ter začele spraševati ''Ali veš da v naš razred prihaja nov učenec?'' so vpile ena čez drugo. ''Kot da me zanima, najbrž je en tip ki ne ve kaj bi sam seboj..'' jim rečem. Začele so se smejati. S pogledom sem iskala svojo najboljšo prijateljico, in ko sem jo zagledala sem ji rekla '' Aleluja končno se pojaviš..'' ''Ej kmalu bi zaspala če me brat ne bi zbudil...'' ''Joj ta Aleks, te zvečer ne pusti spat? Si slišala kaj govorijo? Da pride en nov učenec v naš klas...'' ''Jp, sinoči sva se menila do 2 zjutraj. Ja slišala sem neki pa baje da je zelo luškan, jz mam pa itak Aleksa. Škoda da nimaš nobenega tipa, jao, Andie. Tako moraš pa sama hoditi v šolo in iz nje. Hehe'' ''Ha ha.. zelo smešno! Greva stavit da osvojim novinca v 14 dneh, kaj porečeš na to beibi?'' ''Zakaj raje ne v enem tednu? Bejbika?'' ''Okej. 7 dni! Če stavo dobim jaz mi kupiš mojo najljubšo majico , ok?'' ''Če pa zmagam jaz mi pa kupiš moje najljubše kavbojke! Okej?'' ''Ja itak!'' zasmejale smo se, odšle v razred.

Next?
11. februar 2011
next!
12. februar 2011
Učitelj Bob nam je prestavil novega učenca z imenom Jesse. Bil je lep, čudovit, božanski... ''Nikita, z lahkoto ga dobim!'' ''Andie, tale Jesse ni vedeti da bi bil lahek, upsala, joj komaj čakam na kavbojke!'' ''Na majico!''. Po končanem pouku sem vstala in šla do njega, njegove oči so odbijale umetno svetlobo in njegovi temni lasje so perfektno padali po njegovem obrazu... ''Heii! Jaz sem Andie, ti pa Jesse? Lepo ime.'' ''Ja jaz sem Jesse. Pri tebi pa ni samo lepo ime ampak tudi lep obraz in postavica.'' ''Tudi ti si luškan, no šibam jaz... Čau'' ''Čau''. Odšla sem saj sem krepko zamujala za dodatni pouk iz angleščine. Naslednji dan sva se srečala na hodniku. Oblečen je bil v modro majico in črne kavbojke. Zastal mi je dih. Svojih oči nisem mogla odmahniti od njega, on pa je zaradi tega prišel do mene. ''Heii! Kaj bo dobrega?'' ''O Jesse! Ah nič ne bo dobrega, saj je vendar šola...'' ''Hehe,ja vem da je šola. Bi šla po pouku z mano?'' ''Kam?'' ''V park?'' ''Ok.'' Nasmehnil se mi je in odšla sva k pouku.Po pouku sem Nikiti povedala vse, ona je šla domov z Aleksom jaz pa z Jessejem v park. ''Zelo si lepa!'' ''Tenx. Tudi ti si lep in to zelo!'' ''Ah, to je bilo sam na hitro dano gor! Sej tvoj fant ne bo ljubosumen ker si tu z menoj?'' ''Moj fant? Saj ga sploh nimam.'' ''Kaj? Taka lepotica tava sama naokoli?'' ''Ja res sem samska kaj se čudiš.'' ''No, malo me skrbi zate ker ni varno da tavaš po cesti brez fanta.'' ''Od kaj pa te skrbi zame?'' ''Od tega trenutka dalje.'' Poljubil me je. Bil je prečudovit poljub.

Next?
12. februar 2011
next! Hitrooo.! Pa Plisss A Lahka Kakšne Slikce ?.
12. februar 2011
next..!!!
12. februar 2011
Andie-jaz:


13. februar 2011
Nikita- B.F.F. :

Aleks- Nikitin fant:13. februar 2011
Jesse:


13. februar 2011
u35501
u35501
next
13. februar 2011
Najin poljub zmoti moj telefon. Bila je moja mami. ''Kje se potikaš?'' ''Ja, mami v šoli sem.'' ''Zakaj pa je Nikita že doma?'' ''Kaj, a si doma ali kaj?'' ''Ja, Andie, zobarja maš ob 15:30, ura je pa 14:40, prid čim prej domov. Čavči.'' ''Čau'' ''Kaj je narobe?'' se začudeno oglasi prelepi Jesse. ''Mah, domov moram, zobarja imam.'' ''Ni panike. Bova šla pa še kdaj na zmenek.'' ''Zmenek?'' ''Ja. Saj je to bil uradni?'' ''No, če ti tako rečeš.'' Poljubila sem ga na lice, se poslovila ter odšla. Ko sem prišla domov pa mami začne ''Kje si bila? Kaj si počela?'' ''Bila sem v šoli. Imela sem dodatni iz angleščine, včeraj mi je odpadlo, zato sem ga imela danes.'' no pač zlagala sem se. ''No, prav verjamem ti. Saj veš da tvoj očka ne dovoli da imaš razmerja.'' ''Moj očka? Ali ti?'' Obstala je in mi nekaj rekla vendar je nisem poslušala. Šla sem v sobo, odložila torbo šla na kosilo. Pri kosilu pa sem bila čisto odsotna ter v sedmih nebesih. Po moji glavi se je potikal samo Jesse. ''Kaj pa je naši punčki?'' se je oglasil očka. ''Kaj'kaj mi je'?'' ''Andie meni se ne moreš zlagati, saj sem vendarle tvoj oče.'' ''Ja, očka nič ni.'' ''Dovolj klepetanja. Pojdiva raje.'' Stekla sem v kopalnico si umila zobe si oblekla jopico ter odšla v avto. V avtu pa mami spet ''Oče ima prav nekaj je s tabo!'' ''Kaj misliš s tem?'' ''Ja, zadnje čase se veliko smehljaš.'' ''Ja, če imam pa lepe ocene.'' ''Si prepričana da je samo to?'' na srečo me je poklicala moja B.F.F. Nisem hotela odgovoriti na mamino vprašanje. ''Andie? Kje si?'' ''Hej. Ja zdele se peljem k zobarju.'' ''Ah, no ne bom te motila sam kako ti je šlo z Jessijem?'' ''To zveš jutri bejbika.'' ''Ti bom dala jutri, jaz hočem danes zvedet beibi!'' ''No no, te pol pokličem, ker sem zdajle v zdravstvenem domu.'' ''okej, čau.'' ''Čau.'' Ob 17:30 sva se z mami vrnile domov. Bil je deževni večer, grmelo je a zame je bil ta dan še zmeraj eden izmed najlepših dnevom v mojem življenju. V torbo sem dala vse kar potrebujem za jutrišnji dan in se ulegla na posteljo in zaprla oči. V mojih sanjah se je pojavil on. Jesse. Bila sva v parku pred šolo in se smehljala. Poljubil me je. Ko me je hotel nekaj vprašati me je mami zbudila ''Andie, zaspali smo. Obleci se hitro, da te odpeljem v šolo.'' ''Kaj? Ha?'' ''Daj no, zamudila bom službo ti pa v šolo.'' Vzela mi je odejo in me pustila da se oblečem. Ko pa sem prišla v šolo sem nestrpno čakala da se pojavi Jesse. Ko sem ga zagledala mi pogled naj prikrije...

Next?
13. februar 2011
jaaaa.. nextiii.. hitr!
13. februar 2011
next!!!
13. februar 2011
Bom nextala zvečer.
13. februar 2011
...Nikita. Bila je zelo jezna name češ zakaj ji nič ne povem. Povedala sem ji vse od a do ž. Med nama nastane tišina ko me vpraša ''Si se zaljubila v Jesseja?'' ''Zaljubila?'' ''Menda se ne delaš da si vanga? Si se zaljubila vanj?'' ''Emm... .....'' zardela sem in pogledala v tla. ''Andie! Pa saj si rdeča kot kuhan rak!'' ''Joj, ni se ti treba tako dreti da sem zardela.'' ''Saj to je normalno, zatreskala si se vanj.'' Med pogovorom pristopi Jesse, bilo mi je narodno! Pogled je usmeril proti meni in se mi nasmehnil. Zazvonilo je. Šli smo k pouku in komaj sem čakala konec. Po končanem pouku sva z Jessijem sedela na najini kopici v parku se pogovarjala. ''Andie, zaljubil sem se vate, ljubim te. Postati hočem tvoj fant. Bi ti postalo moje dekle?'' ''Jaz?(zardela sem- vem da sem) Jesse, to je bilo nepričakovano, tudi jaz sem se zaljubila vate. Ja sprejmem ponudbo.'' Poljubil me je. Odšla sva z roko v roki domov in se poslovila ter poljubila. Naslednji dan sem šla v šolo z svojo B. F. F. Kot vedno ona začne pogovor ''Heii, zaljubljenka!'' ''Heii.'' ''Kako sta se imela včeraj?'' ''Bilo je fantastično, božansko. Jesse je tako popoln!'' ''Ljubiš Jessija?'' zopet začne s tem. ''Ja, Nikita ljubim ga. On je vse!'' ''Saj to je vendar lepo. Bomo sedaj pozabile na stavo ki smo jo sklenile-o Jessiju?'' ''Kakšna stava?'' to je prišlo iz ust mojega prečudovito lepega Jessa.

Next?
13. februar 2011
neeextt nextt.. cim prej
13. februar 2011
next next next .... ful dobr pišeš s :10
14. februar 2011
next
14. februar 2011
Hvala da vas saj nekaj ki bere to zgodbo.
Nekstala bom zdajle.
--------------------------------------------------------------------------------
Bil je začuden in imel je grd pogled njegove rjave oči ki so prej odbijale umetno svetlobo so sedaj odbijale moje solze. Po licu so se mi usule solze. V grlu je bil cmok, ki ni dovolil niti besedice spraviti iz mene. ''Jesse, jaz....'' ''Lagala si se?'' ''Jesse, jaz.... ljubim te! To je edina resnica!'' ''Andie? Mislil sem da si drugačno dekle kot ostala! Mislil sem da se ne igraš s čuti...'' njegov glas je postal šibkejši. Utihnil je in me nežno pogledal. V očeh sem ga videla, videla sem kako sem ga polomila. Izgubila sem svojo ljubezen. Po licu mi je stekla ogromna kisla solza. ''Jesse, poslušaj! Daj mi minuto!'' ''Minuto? Tu jo imaš. Spregovori!'' ''Res je resnica je šla sem staviti da lahko postanem tvoje dekle v tednu dni... ...'' Prekinil me je. ''Čestitke, ujela si me očarala si me, vse si mi naredila-v 4 dneh. Je tvoja ljubezen ne lomna? Moja je!'' Gledala sem ga v oči, v njih pa mu ni več sijala ljubezen, ki mu je prej ko me je gledal. Zdaj mu je sijalo sovraštvo. Gledal me je s sovraštvom! S SOVRAŠTVOM! ''Dovoli da ti povem do konca! V teh 4 dneh se je moje življenje spremenilo, občutim metuljčke v trebuhu. Srce mi razbija ob tebi.'' ''Zakaj si stavila?'' ''Stavila sem predno sem te sploh poznala, Jesse, ljubim te!'' ''Zlagala si se enkrat kako naj vem če se nisi večkrat, kako naj vem če je bila včeraj resnica na kopici. Najbolj bo da se razideva.'' ''Kaj? Ne! NEEE!'' zadrla sem se v njegov hrbet. Bila sem jezna naj na ves svet še posebej pa nase! Minilo je 3 dni odkar sva se zadnjič pogovarjala. On se je dobro pretvarjal da ni nič. Jaz nisem mogla skriti svojih občutkov. Gledala sem ga z ljubeznijo in ko so njegove oči zagledale moje – vem, čutim, upam da me še vedno ljubi. No vsaj čutila, vedela in upala sem. Dokler se ni zgodilo to. Bilo je nekega lepega dne. Prišla sem v šolo. Pouk je potekal normalno. Imeli smo 2 uri angleščine, med odmorom prve sem šla na hodnik da se malo razhodim. Bolje pa bi bilo če bi ostala notri. Gledala sem njegov obraz kako se z ustnicami – Z USTNICAMI - dotika moje sovražnice. Tej je ime Vanesa. Sesul se mi je ves svet. Moja upanja, moje sanje so se rabile kakor krhko steklo. Na obraz mi je pritekla majhna solzica, a bila je dovolj velika da je vzbudila prozornost Jesseja. Odšel je z Vaneso drugam, meni pa je po licu stekla druga solza, za njo pa se jih je usule še na milijone.
Next?
14. februar 2011
next full doro pišeš
14. februar 2011
ja logično da NNEEEXXTT.!
14. februar 2011
Hvala XxAnjaxX in tebi Smarty!
Slika od vanese:
_______________________________________________________________

Zaljubila sem se v Jesseja on pa je poljubljal drugo. In povrhu mojo sovražnico?! Čeprav ni bilo konec pouka sem stekla v razred po torbo in v pričo učiteljice Erike za angleščino hotela steči iz razreda ko mi je pot prekrižal Jesse... ''Kam greš?'' pogledala sem ga in ga zagledala zelo zaskrbljenega. Kaj te briga!'' zabrusila sem mu z solzami v očeh! ''V bistvo imaš prav, briga se mi zate, zaradi mene se lahko tudi ne vem kaj narediš – men briga zate!!'' Pogledala sem ga, ga odrinila. Odšla sem iz razreda. ''Učenka Smith? Kam greste?'' Stekla v garderobo in iz nje! Zunaj je stal ravnatelj, ko me je videl je rekel ''Kaj ti je? Andie? Govori kaj je narobe?'' Brez besed sem odšla on pa se je za mojim hrbtom drl ''Niste še končali s poukom, lahko dobite neopravičene ure!'' ''Mar mi je za vse!'' Mrmrala sem si sama pri sebi. Jezna sem bila na Jesseja zakaj mora biti na svetu maščevanje? Utopljena v svoje razmišljanje nisem gledala na cesto ali prihaja kakšno vozilo, stopila sem na cesto za menoj pa je glas vpil.. ''Pazite kamion, umaknite se s ceste..'' Ozrla sem se in zagledala kako kamion vozi proti meni, moški pa je s vso hitrostijo odrinil mene in mi rešil življnje. Pogledala sem ga, videla sem lepega, čudovitega fanta mojih let. ''Hvala'' z objokanimi očmi in ne močna sredi pločnika. ''Ni zakaj. Je kaj narobe da si objokana?''njegov pogled je bil se lepši od Jessovega. ''Mah, ....'' ''Fant je ta ki ti je uničil življenje?'' ''Ja'' ''Kako ti je ime?'' ''Andie, pa tebi?'' ''William.'' Pomagal mi e vstati. Rekel mi je naj poskušam biti bolj pazljiva saj imamo samo eno življenje. Izmenjala sva si telefonsko številko, da bi se kdaj dobila na pijači. Njegova ideja. Prijel me je za roko in mi ponudil spremstvo do šole. Sprejela sem. Prišla sem v šolo z Williamom ko je na hodniku stal Jesse, bil je namreč že odmor. Njegove oči so čudno pogledovale proti Williamu, mislim da sem občutila da je bil malce ljubosumen. Prišel nasproti nama in začel ...

Slika od Williama:
Next?
15. februar 2011
Jaaaaa.! NNNEEXXXTTT.! Hitr (kr zdei)
15. februar 2011
nextaj full svetovno pišeš
15. februar 2011
u36228
u36228
next!!
15. februar 2011
next!!!
15. februar 2011
next
15. februar 2011
next next next
15. februar 2011
next!!!!
15. februar 2011
Hvala vam, vsem ki berete!
-------------------------------------------------
''Kaj pomeni to? Imaš novega tipa?'' ''Jesse, kaj ti je?'' ''Meni nič, smem vprašati kdo je on?'' ''William.'' Mu je odgovoril William. ''Nisem tebe vprašal.'' ''Jesse, dej nehaj.'' ''Kaj?'' ''Lej, jezen si bil name, zdaj si z Vaneso, potem te pa moti če pridem z fantom v šolo.'' ''S fantom? On je tvoj fant?'' ''Nisem mislila tako, mislila sem z moškim.'' ''Pa sta skupaj?'' ''Jesse, ti si me ignoriral, zdaj je navrsti moje ignoriranje! Če imam ali nimam fanta to tvoja ni skrb! Poleg tega ne morem biti zaljubljena v neumneža, ki misli da ko se bo poljubljal s mojo sovražnico kaj naredil.'' ''Kaj to pomeni?'' ''Ne ljubim te več. Poleg tega pa se ti zahvaljujem, saj sem s tvojo pomočjo spoznala Williama...'' odšel je brez besed, vem zopet sem ga polomila pa kaj. Ljudje radi delamo napake, da se potem lahko smejimo. Z Williamom sva se poslovila. ''Kaj je bilo pa to?'' se oglasi Nikita. ''Hejla! Mah Jesse je en idiot.'' ''Ja, isto kot Aleks.'' ''Kaj pa je?'' ''Spoznal je eno Sandro, pa zdaj je z njo.'' Ulile so se ji solze. Pomirila sem jo in rekla da bo Aleksa z lahkoto pozabila kot bi mignil. Kmalu je minila fizika. Po končani fiziki pa smo z Nikito odšle proti domu. Začele smo se pogovarjati ''Tore je Aleks trot?'' ''Ja, in to največji. Kaj se je zgodilo z vama z Jessejem?'' ''Po tem ko je zvedel da smo stavile, čeprav sem ga nisem poznala in mi ni nič verjel je po tem dogodku mene hitro izbrisal iz spomina, saj sem ga videla z Vaneso.'' ''Če je bil z njo se ne pomeni da te ne mara.'' ''Če pa se je z no poljubljal je pa kaj?'' ''Prasec!'' zasmejale smo se in Nikita me vpraša ''Si še v Jesseja?'' čeprav je moje srce hotelo reči ja sem rekla ''Ne.'' Poslovile smo se, odšla sem v hišo. V hiši pa je bila moja mama, vendar nekoliko zgodnja. Sedela je v kuhinji in jokala. Ni me slišala da sem prišla, polahkoma sem odložila svojo torbo in šla do mami ''Mami kaj je narobe?'' ''Oh, Andie, nisem vedela da si tu.'' ''Mi boš povedala zakaj se jokaš in si zgodnja?'' ''Tvoj očka...klicali so me medtem ko sem imela sestanek da je tvoj očka...'' ''Moj očka? Kaj je z njim?''

Next?
16. februar 2011
nextt takoj
16. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg