Forum
linn, 16 let (kmalu 17) (meeee ;D):
samantha aka sam, 17 let (my bff):
jenna, 17 let (my enemy)
my mom jessica, and dad mark:
my little sis (sister) sarah:
sean, 19 let (my crush and big secret love :*)
simple plan <333333333333 (my favourite band i totally love them)
* _______________________________________*

'BOUT ME :

Živjo, sem Linn McCann in stara sem 16 let, no, čez en mesec bom 17. Imam najboljšo prijateljico sam s katero se poznava že od malih nog. Lahko bi rekli, da sva si kot sestri. Vedno si pomagava, se učiva skupaj, se ličiva, oprezava za fanti ... No, ko smo že ravno pri fantih, imam veliko skrivno ljubezen, to je Sean. Vanjga sem zatrapana že skoraj celih deset let. Pa nikoli nisva hodila. Samo dobra prijatelja sva. Med nama se nikoli nič ni ravzilo. In jaz, trapa, mu svojih čustev nisem hotela nikoli razkriti. No, pa kaj če me je strah, da on ne čuti enako?!! Kakorkoli, imam tudi sovražnico, punco, katero res ne maram. Vedno tekmuje z mano v vsem - v oblekah, torej, katera je lepše oblečena & ja ... v fantih. Tudi sama je noro zaljubljena v Seana. In to mi je dala jasno vedeti. Ampak ona ne ve, da sem tudi jaz vanj ... In, ja, tudi v šoli nisem ravno priljubljena, rajši se družim s fanti, ko že nisem z sam (samantho). Nora sem na Simple plan & upaaaam, da mi bo mami dovolila na koncert, ki bo čez točno en mesec, ravno na moj bday!!!!!! ;D Resnično upam, da bom lahko šla. Z mano pa seveda še bff in še kdo ...

To bi bilo za enkrat vse o meni.

................................................................
a čete da nextam?

a boste bral al ne???!!! ;D


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. september 2012
dobr no ne nextam oz. začnem.
18. september 2012
neext
18. september 2012
nextt
18. september 2012
hah hwala.
etole, neeeext oz. začetk zgodbe. (sam bo bl kratek, pol dobite bolj dolgega. zvečer.)

Zbudili so me topli sončni žarki ki so skozi okno posijali direktno name. Nasmehnila sem se sama sebi in pogledala na svoj telefon (Samsung galaxy). Saj res, danes je prvi junij! sem rekla v mislih. Točno čez en mesec je moj rojstni dan in pa koncer od Simple plan! Vstala sem iz postelje ter se postavila pred svoje dolgo ogledalo. Zazrla sem se sama vase. Zasmejala sem se sama sebi, nato pa se odpravila v kopalnico. Umila sem se, si spela lase v konjski rep ter se naličila. V šolo sem vedno morala urejena. Pa ne zato, da bi se kosala z tisto kretensko idiotko Jenno. Hitro sem šla še nazaj v svojo sobo, in pripravila zvezke za današnji urnik (za petek). Sekirala sem samo sebe, zakaj se tega nisem spovnila že včeraj zvečer. Torbo sem vrgla čez rame in odvihrala po stopnicah navzdol. Hitro sem spila kapučino, se nasmehnila staršema ter mlajši sestrici, vsakega poljubila na eno lice teri si vzela še majhen rogljiček za po poti. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo nato pa odšla "Adijo!" sem zaklicala, ko sem se obula in nato odšla skozi vhodna vrata. Pred našo hišo me je že čakal Sean. Sramežljivo sem se mu nasmehnila in mu pomahala. Stekla sem do njega ter ga objela. "Kaj dogaja stari?" zasmejala sem se in se zazrla vanj. "Ah, kot vsak dan," mi je odvrnil nazaj. Ves čas sem ga gledala. Oh, kako je leeeeep! Noro! sem si govorila v mislih. Močno sem zardela in obrnila glavo stran. Glasno sem zavzdihnila. Sean je malce čudno pogledal, nato pa se je zasmejal. "Kje pa je Sam?" sem ga malce zaskrbljeno vprašala. "Danes je imela pred uro ali nekaj takega ..." Popravil si je pramen las, ki mu je kar naprej švigal čez oči. Skrati sva se zasmejala in odšla proti šoli. Ampak ne navadni šoli. Proti High School, naši gimnaziji. Eni najboljših šol za mlade (gimnazijce) tukaj pri nas, v Miamiju. Obiskovali so jo večinoma samo tisti bolj premožni. Ne da bi se hvalila, tudi pri nas smo bili dokaj bogati ... Ko sva s Seanom prispela do šole, je do njega takoj 'priletela' Jenna, mene pa je odrinila stran. Sean se ji je samo 'fake smejal', kajti zadnjič mi je rekel, da je ne mara, ampak jaz mu nisem ravno verjela ... Kajti, mislim, no ... Mislim, da je zaljubljen vanjo in ne vame. Ona je najbolj prijljubljena punca na šoli, najlepša in najlepše se oblači, liči in vse dobi. Jaz pa sem neko 'povprečje' ... Še enkrat sem hrepeneče pogledala proti Seanu, okoli katerega se je ves čas vrtela kretenska Jenna, nato pa sem se odpravila proti učilnici, v kateri smo sedaj imeli pouk.

......
kr neki je. >< pol bo bl napet in tk. oblubim. hahah.
18. september 2012
neeexttt
18. september 2012
ej folk dobite next(e) pol zvečer. ;****
ajde, uživite!!!!!! x'd
18. september 2012
ahahah ok folk
18. september 2012
6 ur kasneje (na poti domov, sama)
........................................
Sama sem stopicljala po pesku in zrla v bližnje morje. Komaj čakam vikend, ko se bom lahko kopala! Še bolj pa bližajoče se počitnice .... Nasmehnila sem se sama sebi, ko pa me je naenkrat nekdo porinil na tla. Zavpila sem in zastokala od bolečine. "Auuuu!!!!" sem zavpila, nato pa dvignila pogled in zagledala fanta starega približno toliko kot jaz. Zardela sem. Bila sem brez besed. Fant je bil več kot le prečudovit. Sramovala sem se svojih misli, saj sem bila noro zaljubljena že v Seana, ne moreš pa biti hkrati v kar DVA, mar ne?! Hitro sem odšla, a me je zaustavil. "Oprosti," je rekel in se mi zazrl v oči. "Oprosti, res. Iskreno mi je žal ... Te lahko v zameno povabim na pijačo?" Zardela sem. In to zelo, zelo močno. "Jaz, khmm .... Ja, prav, mimogrede, sem Linn, Linn McCann, ti? Aja, stara sem pa 17 let. Oz. kmalu jih bom imela sedemnajst." Nasmehnila sem se mu. "Jaz pa sem Jason in imam prav tako sedemnajst let, ravno dva meseca nazaj sem praznova bday." Zasmejal se je. "Torej ... Greva?" me je vprašal. "Ja, ja," sem rekla in se nerodno prestopila. Med potjo do bližnje kavarne me je spraševal vse živo o mojem življenju ... Kaj rada berem, poslušam, katere slavne osebe in mam rada, katere filme obožujem, kaj treniram (nič, sem pa včasih plavanje), in ja ... če imam fanta, ter kam hodim v šolo, bla bla bla. Končno sva prispela do kavarne Let's to this! in se usedla pod umetno palmo. Jaz sem naročila redbull on pa oranžado. Ves čas sva prijetno klepetala in zrla drug v drugega. Naenkrat je svojo glavo približal moji in me poljubil. Zardela sem in uzmaknila glavo. Ko sem ravno mimogrede pogledala malce okoli po kratkem in nerodnem nepričakajočem poljubu, pa sem zagledala eno jasno, približajočo se postavo ... SRANJE! To je bil Sean!!!!!!!! Presenečno je pogledal in jezno odšel stran. Očitno je bil namenjen proti kavarni .... A si je premislil. "M-m-moram it ..." sem rekla Jasonu. "Zakaj???" je rekel in me zeloo čudno pogledal. Nisem mu odgovorila, samo stekla sem stran. Ja, res sem se čudno vedla, ampak vseeno ... "Se bova še kdaj dobila?" je zavreščal za mano. "Oprosti, ne, no, nevem ... Dodaj me na fbju!!" sem zavpila in stekla do Seana. "Hej!" se mu rekla. "Kaj je narobe?" Presenečno me je pogledal, nato pa mi namenil grd in leden pogled. Odšel je napej. "Kaj je narobe, Sean?!!!!!!" sem ustrajala. "Povej mi, prosim," mi ni dalo miru. "Zakaj bi ti povedal, Linn, ko pa ti ni mar zame?" Presenečno sem ga pogledala. "Kaj?" Okamenela sem. DOBESEDNO. "Kako upaš to reči, Sean? Jaz, jaz te, jaz ..." Ko sem hotela reči, da ga ljubim, je jezno tekel stran. Ni se mi dalo teči za njim. Šele sedaj sem spoznala, da me Sean ljubi. Ampak, kaj, ko misli, da ga jaz ne. Oči so se mi zasolzile in odšla sem domov. Po poti sem poslušala pesem Welcome to my life od Simple plan in potihoma jokala zraven.
-----
jason:


21. september 2012
*Let's go to do this, ne pa let's go to this, zmotila sem se. x'd
21. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg