Forum
no to bo ena zgodba o dekletu ki bi najraje na svetu postala top model.
PRVI DEL

zzz... zzzz... DRIIIIIIN!!!!!!!!! "AAAA!" nenadoma sem pokonci. Udarim po budilki. Ah končno tišina. "Katja! Se misliš sploh zbudit? Zajtrk je narejen samo še tebe čakam!" No pa bo vseeno treba vstati. Ustanem si oblečem bele pajkice, čez pa mojo obleko brez naramnic. V torbo vržem zvezke in peresnico ter tečem v kuhinjo kjer mama že čaka z zajtrkom. "Miška, danes boš mogla u šolo z avtobusom. Jaz moram zdaj na delo. Pojej potem pa pojdi na avtobus." "Ok, mama." tiho zamrmram. Mama gre k vratom me pozdravi čez par sekund pa že izgini izpred hiše. Pojem palačinke ter grem na postajališče. OH SHIT!! Pozabila sem zaklenit vrata!! Hitro tečem nazaj zaklenem vrata ter vsa zasopla pridem na postajališče. V tem trenutku pride avtobus. Prerinem se mimo vrste ampak avtobus je čisto polhen!! Zagledala sem prost sedež. Hitro, preden mi ga kdo zasede!! Usedem se tja in potem opazim da je nekdo poleg mene. "Uh, eee mislila sem da tukaj je prosto??" Človek se obrne in potem se začnem nenadoma tako zelo potit. Zraven mene sedi najlepši fant kar sem jih kdaj videla!! Tako je luštkan!! Poskusim se nasmehnit ampak se samo čudno skremžim. "Saj lahko sediš tukaj če hočeš. Me ne motiš" (ok, zdej bom pa drugače pisala F- fant ki sedi zraven Katje K- Katja)
K- Emm.. ok. Č- če te motim povej-j.
F- Ma ne. Ne motiš me. Kako ti je pa ime?
K- K- katja
F- Js sm pa Andraž. A greš tudi ti u šolo tuki v mestu?
K- Ja. Emm... A si n-nov?
F- Ja. V osmi razred hodim. Ti?
K- Sedmi.
Tako sva klepetala in kmalu sva prišla do šole. Izstopila sva in on je odšel. Še nekaj časa sem gledala za njim potem pa sem nenadoma zaslišala...

Next?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. september 2011
slike:

Andraž:
Kaja:
Kajina mama:


02. september 2011
next!
02. september 2011
next
02. september 2011
"Hej važička ki misli da je top model!!" Ah pa ne no!! Tam je bila spet tista grozna važička Anja in njene neumne prijateljice. "Kaj hočeš?" sem hladno odvrnila. "Kdo je tisti tipček ki je bil prej poleg tebe?! Upam da si ne domišljaš da ga boš imela zase!" "Ne povem ti kdo je! Kar sama ugotovi!" sem ji zabrusila in izginila. Hodila sem proti šoli in pred vrati je bil barvit listek. Kaj pa je to? sem se uprašala. Pobrala sem ga in ga prebrala.
*
Manekenska šola Vzhajajoča zvezda išče mlade manekenke. Vse nadobudne naj se 5. 9. 2011 zglasijo v pisarni na ulici Jadrnega leta 12!
*
Bila sem presrečna moje sanje o manekenstvu se lahko izpolnejo! Če me bodo le sprejeli...
04. september 2011
kot kaže ne znam pisat ker spet nihče ne bere...
05. september 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg