Forum
Sweety2222
Sweety2222
Sem sprejemamo vse vrste bitij, ki so vsaj malo strašne. To so lahko vampirji, volkodlaki, duhovi, zombiji... Bitje si lahko tudi izmislite ali ustvarite mešance.
Želim, da bi se vpisalo vsaj 10 učencev. Lahko se prijavite tudi kot profesor. V tem primeru prijavnici dopišite še predmet, ki ga bi radi poučevali.
Na prijavnico napišete:

Ime in priimek:
Vrsta:
Starost:
Krajši opis vrste(sploh pri izmišljenih vrstah ali mešancih, da napišete katere lastnosti ste pobrali od koga):
Kratek življenjepis:
07. september 2011
Sweety2222
Sweety2222
Pozabila sem omeniti še nekaj stvari. Lahko ste tudi oseba iz katerekoli knjige ali filma, vendar ne smete biti človek. Dodate tudi svojo sliko.
Jaz pa sem vaša ravnateljica.Ime in priimek: Georgia Gail Golden Grindelwald

Vrsta: Pol čarovnica pol vampirka

Starost: 150 let

Krajši opis vrste: Sem vampirka (kot iz Somraka - močna, hitra... ),imam človeški videz, znam čarati in moja posebna moč je, da imam še vedno kri. Že ena sama kaplja moje krvi ubije človeka, poškoduje volkodlaka in nasiti vampirja. Če ima ta vampir posebno sposobnost, jo lahko, dokler okuša mojo kri uporabim na njem.

Kratek življenjepis: Živela sem običajno čarovniško življenje. Moja starša sta bila čistokrvna čarovnika, vendar sta sedaj že dolgo mrtva. Toda po končanem šolanju na Durmstrangu me je našel Aro

(vodilni izmed Volturjev) in me spremenil v vampirko. Verjetno še nikoli niste slišali za Gellerta Grindelwalda.

To je čarovnik, ki se je boril z Albusom Dumbledorjem. V resnici je to moj brat dvojček in tudi on je pol čarovnik in pol vampir. Ko ga je Dumbledore navidezno premagal, se mu je Gellert izmuznil in spremenila sem ga v vampirja. Nato sva se pridružila Volturijem, ki so me sedaj poslali sem, z namenom, da ustanovim to šolo.
07. september 2011
A ta tema se deluje?
15. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg