Forum
Opozorilo: Zgodba je izmišljena, nekatere osebe so inspiracija slavnih in njihovo interpretiranje so samo plod moje domišljije. Ni dovoljeno kopiranje zgodbe.
Nicole

Joj ne, ponesreči ji je padel čopič na tla in barva na njem se je razpackala po tleh. Očistiti ga bo morala in ponovno namešati barve, ki jih je nanašala na telo slavnega igralca. Risala in senčila je umetne trebušne mišice, ki jih igralec pač ni imel. Ni se mu ljubila hoditi v fitnes, saj ga tudi pogodba za film ni obvezovala obiskovanja fitnesa, le zrediti se ni smel. Pobrala je čopič, ga umila, razkužila, ponovno namešala barve in pričela z risanjem. On tega sploh ni opazil, mogoče se je le delal, da ni opazil. Kakorkoli danes ni bil njegov dan. Za sabo ima prekrokano noč in le štiri ure spanca. Razlagal ji je, kako je to noč osvojil neko mladenko, ki je bila po njegovih kriterijih zelo visoko, ker je imela košarico C, svetle lasje, suho postavo, brez napakic na obrazu in izredno lepa oziroma huda. Hudomušno je pripomnila, da mogoče pa je imela napakice na obrazu prekrite z pudrom in korektorjem, le da on tega ni opazil. ''Kako misliš, da ti jaz dorišem tele super mišice in skrijem vse tvoje mozoljčke?'' Odvrnil ji je: ''Verjetnost, da je ona super vizažistka kot si ti je precej majhna in kot si me že naučila, vem da punce izredno težko prekrijejo mozolje, ker jih le z običajnimi sredstvi iz trgovin ne morejo. Je potrebno veliko znanja in kvalitetnih sredstev.'' ''Me veseli, da sem te le nekaj naučila'' in naprej risala po njegovem trebuhu.
Prijetno se je bilo pogovarjati z njim, čeprav ji je njegov karakter šel na živce. Vedela je kakšen je v resnici in bila jezna na vse najstnice, ki so norele za njim in mu tako le še dvigovale njegovo prenapihnjeno samozavest. Njena naloga pa je bila, da ga še polepša in naredi privlačnejšega vampirja na filmskem platnu.
Med snemanjem sta se zbližala a le kot prijatelja, saj nihče od njiju ni čutil do drugega kaj več. Pogovarjala sta se o vsem, ker ko nekoga spreminjaš in delaš na njem je pač dolgčas in tišina je mučna za oba. Velikokrat mu je povedala, da ji gre njegovo obnašanje na živce, da tako rad izkorišča ženske, še bolj je jezna na ženske, ki se mu pustijo imeti za eno noč. Njegov vsakdanji videz ni bil res čisto nič posebnega, imel je veliko aken po obrazu in ženske so za njim norele, le ker igra vlogo privlačnega vampirja. Še sama mu je nekoč priznala, da se je v njegov lik totalno zaljubila, ker je le sodobni Romeo in še sama sodeluje pri njegovi preobrazbi.
''Nicole ali bi se poročila z menoj, saj sem samo kakšne 100 let starejši od tebe, v postelji ti ob meni ne bo nikoli vroče, saj sem hladen kot kamen in če boš kdaj želela imeti diamante, se bom samo postavil na sonce in jih boš imela.'' Glasno se je zarežal in jo vprašal, kaj ženske vidijo na temu liku, čeprav mu je v resnici bilo všeč, da ga igra on, ker mu je prinesel največjo slavo. Razložila mu je, da on pooseblja karakter idealnega moškega, ki bi bil za svojo žensko narediti vse, ljubi jo iz dna srca in povrhu vsega je še lep in zmeraj gleda kot da bi, kot da bi…. Ni našla besed kako njegov lik gleda, vendar ji je razložil da take igralske vloge od moških zahtevajo, da morajo tako gledati. Naučil jo je, da mora stisniti oči skupaj, usta malce pripreti in si predstavljati, da slači punco z očmi. Ko je ponovila za njim, se je počutila precej butasto v tem pogledu in se spraševala zakaj tak pogled privlači ženske.Z delom na njem je zaključila, kar je pomenilo, da je njene službe konec. Poslovila sta se in odšla je z javnim prevozom domov. Nicole je izgledala precej mlajšo od njenih let, včasih mora pokazati osebno izkaznico varnostnikom, kar se ji izredno dopade. Pri njenih 22 letih, ima že uspešno kariero maskerke v filmskih studijih, imela možnost spoznati različne slavne osebe, čeprav njena plača ni preveč velika. Živi sama v podnajemniškem stanovanju, družbo ji dela le maček Fonzi. Posvojila ga je iz zavetišča, ker se ji je zasmilil in jo očaral s svojimi velikimi očkami. Zna jih narediti kot obuti maček iz Shreka, ko jo tako milo pogleda, ker hoče jesti. Ne more se mu upreti, zato mu da polno posodico hrane in še priboljške. Malo se mu že pozna, da je trebušček postal obilen, vendar mucek si zasluži najbolj luksuzno življenje, če je pristal v zavetišču zaradi malomarnosti prejšnih skrbnikov.
Samska je bila že nekaj let, razen nekaj kratkih avantur. Zavedala se je, da je njen videz povprečen. Ni izstopala, kot ženske v Robertovem življenju, ki so ga lahko dobile, le če je bila košarica C plus. Tudi grda ni bila in bi lahko hitro dobila partnerja, le kaj ko se s povprečnim moškim ni zadovoljila. Želela si je, da bi fant z njo delal kot s princesko, kot Robert dela s svojo punco v filmu Somrak. Saj se je zavedala da so to samo pravljice, ki jih tako rada prebira v ljubezenskih romanih a kaj, ko si ni mogla pomagati. Imela je že par takih pacientov, ki, če bi jim rekla, da so idioti, bi žalila vse idiote, ki to so. Neki fant, ji je po treh mesecih prinesel svoje umazano perilo. Ko ga je vprašala čemu to perilo prinaša njej, ji je odgovoril, da sedaj ko je njegova punca, mora početi stvari kot mu jih počne mama. Tako mu je mama naročila. Seveda ga je še isto stotinko pustila in se zvečer napila vina, ker ni mogla verjeti kako je lahko naletela na kaj takega.
Vendar je imela kar nekaj adutov v rokavu, s katerimi je znala omrežiti moške. Leta učenja latinsko ameriških plesov so naredila svoje in znala je biti v središču pozornosti v disakču. Plus tega ima osvojene še vse veščine za make-upiranje in se znala preobraziti v najbolj hudo mačko.
Doma je sklenila, da bo ta večer odšla ven in nekoga spoznala. Lahko bo avanturca za eno noč ali pa kaj več. In to sama. Ne spomne se kdaj je bila sama zunaj, vendar ko je s prijateljicami je pač s prijateljicami. Ne more jih kar pustiti in odditi domov z drugim. Ta večer pa lahko in želela si je nekoga tako lepega kot je Robert preobražen v Edvarda Cullena. Da to bo samo njen večer in si pripravila tuš. Pretiravala je s šamponom za telo, da bo čimdlje dišala, obrila si je vse dlake njenega telesa, just in case, nikoli se ne ve. Na šamponirane lase si je nanesla balzam in jih še mokre navila z navijalkami. Zaželela si je kodrčkov. Obraz očistila in ga pripravila na make-up. V toplem kopalnem plaščku se je usedla pred ogledalo in začela z lišpanjem. Razmišljala je kaj naj si naredi in se odločila za mačje obrobljenje oči, poudarjena lička in ustnice samo z bleščečim balzamom. Za ven ni marala šminke ali lip glossa, če bo koga poljubljala, bo to ostalo na njem. Še zadnji popravki na obrazu in se prelevila v vročo bejbo. V omaro je pogledala kaj ima za obleči in se odločila za oprijete temne jeans hlače in bleščičasto oprijeto majčko. Za kos nakita je izbrala velike uhane in si pripravila vrtoglave štikle. Hotela je biti v stilu. Pogledala je na uro, ki je kazala komaj sedem. Kaj naj počne, ker ima še nekaj časa? Pozabila je, da si mora še urediti nohte na katere je pozabila. Bila je vesela, da je pozabila, si prižgala televizijo in dala na MTV. Predvajali so Jersey Shore, kjer se je Snokie z neko bejbo stepla. Nicole se je temu smejala in si po nanosu podlaka, nanesla temno modro barvo. Z njo nikoli ne more zgrešiti.
Po čakanju, da se lak posuši je ura kar naenkrat kazala poldesetih. Bila je zadovoljna, da ji je čas hitro minil in se previdno oblekla v prej pripravljena oblačila. Za spodnje perilo si je zbrala drzno vijolično barvo. Lase je razpustila, da je imela kodre, ter jih s kodralnikom poudarila. Iz hladilnika je vzela vodko in jo počasi začela piti. Fonzi se je radovedno smukal okoli nje in želel še on spiti kar ima ona. Zasmejala se mu je in rekla, da je to rezervirano le za ljudi, ter mu dala mačje briketke, ki jih je z veseljem snedel.
Počasi se ji je začelo vrteti in bil je čas da pokliče taksi. Ko je spila polovico jagodne vodke, jo je pospravila in se odpravila proti izhodu. Stari taksist jo je odpeljal do Calabrie, njenega priljubljenega diskača, kjer so je zbirala peščica slavnih, tisti ki so to želeli biti in do tistih popolnoma normalnih. Majalo se ji je in hvala bogu je bila na vip listi po zaslugi Roberta. Poznanstvo z njim prinaša tudi dobre strani. Ko je prišla notri je prvo zavila na toaleto, kjer si je morala izprazniti svoj poln mehur. Popravila si je make-up in to je bilo precej težko v tako pijanem stanju. Zrinila se je mimo drugih žensk, ki so čakale v vrsti in odšla do garderobe. Pustila je svoj plašček tam in se odpravila na plesišče. Ko je odhajala je bila prepričana da je videla Roberta, še v maski, ki mu jo je naredila tisti dan, kar ga je delalo res privlačnega, vendar je bil precej pijan da bi jo sploh lahko prepoznal. Ni si jemala tega k srcu, ker je bila tudi sami precej pijana in se zdrenala mimo prepotenih teles, ki so se zvijala v ritmu glasbe. Tudi sama se še bo, se je veselila in prišla na sredo plesišča ter začela plesati, kot je znala le ona. Ni ji bilo mar, če je sama, še več uživala je in med toliko ljudi se res ni opazilo, da je sama. Komad Jennifer Lopez je začel igrati in lahko je do konca pokazala vse svoje plesne gibe, ter začutila oziroma videla kar nekaj pogledov ki jo na skrivaj gledajo. Videla je moškega, predvsem njegovo telo, obraza ni razločila, ki je stal ob strani plesišča ter imel možnost gledati na vse, ki plešejo. Prav hlastala je po njegovih izklesanih mišicah, ki so prišle še do večjega izraza pod črno oprijeto majčko. Ni je gledal, vsaj tako se ji je zdelo in želela si je, da bi jo. Potrudila se je še bolj, da bi jo le opazil. Plesala je še naprej in kar naenkrat začutila roke okoli njenih bokov. Videla da moški še naprej tam stoji in da to na žalost ne more biti on. S težavo se je obrnila in zagledala pijanega Roberta, z zaprtimi očmi, ki jo je hotel kar na silo poljubiti, bolje rečeno živalsko zalizati. Komaj ga je odvrnila od sebe in zakričala njegovo ime, da bi ga vsaj malo streznila, da bi se zavedal kaj dela. Ko je le opazil, da je to Nicole, je za pol metra poskočil stran. ''Nicoleee, od kdaj si pa ti tako huda postala?'' ''Saj veš, make-up dela čudeže'' mu je rekla. Še enkrat jo je bolj si pogledal in jo vprašal od kje njej te sexi gibi. ''To je pa skrivnost, ki ti je ne povem'' se mu je zarežala nazaj in se kar lepo poslovila od njega, vendar mu to ni bilo najbolj všeč. Hotel je plesati z njo in ji šepnil na uho, da danes ima vse atribute njegovega popolnega dekleta in da lahko spi z njim če si želi. Še isti trenutek jo je spet začel objemati okolii bokov in jo probal kar zalizati. Res ji ni bilo všeč to kar je izrekel in počel, tudi želela si ga ni in ga s težavo odrivala in on ji še naprej šepetal, da saj sama ve, da ga hoče.
Kako ga res ni hotela in z očmi je začela iskati njenega prej ogledanega moškega. Tam ga ni bilo več in si želela da bi jo rešil. Če ne ta moški pa vsaj nekdo drug. Ni hotela delati prevelike scene in udariti Roberta, samo naj že neha, čeprav ni bila najbolj prepričjiva z odrivanjem. Saj tudi ni mogla biti, alkohol naredi svoje. Kar naenkrat Roberta ni bilo več v njenem objemu, kar izginil je izpred njenega vidnega polja. Kako je to možno, se je spraševala in pred seboj zagledala moškega starega okoli 24 let, bi mu dala, ista oprijeta črna majca in mišice, v obraz je deloval kot najlepše bitje na tem planetu in jo vprašal z izredno zapeljivim globokim glasom, če ji je fant težil.
Ko jo je to vprašal, še nekaj časa čakala in ga gledala oziroma bolje zijala kot tele v nova vrata. Čeprav je bila primerno usuta, bila bolj pogumna zaradi alkohola, v tistem trenutku ni mogla nič ampak čisto nič. Še bolj ranljivo se je počutila, kot pa z Robertom.
Še enkrat jo je vprašal, če ji je fant težil in se malo zasmejal ter jo pogledal tako lepo, da bi se skoraj stopila. Odgovorila je z tihim ja-jem in še naprej vanjga zijala. Povedal jji je, da odslej naprej jo bo pa kar on varoval, da ji nihče ne bi mogel več težiti in jo vprašal če lahko pleše z njo. Še en tihi ja je z muko prišel iz njenih ust in nežno jo je s svojimi močnimi rokami objel okoli hrbta, tik nad ritjo in skupaj sklenel prste. Kar kurja polt ji je šla po telesu ko se je je dotaknil in še naprej tako prepričljivo prodorno gledal v njene oči. Bil je za meter višji od nje in v njegovem objemu se je tako varno počutila, kot da se je cel svet nehal vrteti.
UlyssesPlesala sta počasi, kjub temu, da se vrtela bolj dance glasba. Počasi je Nicole napredovala, se bolj sprostila in začela plesati kot le ona zna. Presenetila ga je s svojimi gibi v dobrem smislu in ostalo je pri plesu približno urco, saj ni pomembno, zanjo je bila to cela večnost.
Vprašal jo je, če bi odšla z njim na svež zrak in privolila je. Zunaj so zvezde sijale na nebu in ker je bilo malce bolj hladno ter močno pihalo jo je objel. ''Če imaš kaj proti kar povej''. Če bi imela kaj proti bi bila najbolj neumna ženska na tem planetu si je mislila in se spomnila da je v vsem tem času izustila samo dva ja. Opogumila se je in ga vprašala kako mu je ime. Ulysses sem zaslišala. Sploh ni poznala ali slišala za to ime, vendar se ji je zdelo špansko. No saj tak je tudi izgledal. Čeprav je ni preveč zeblo, se je še bolj stisnila k njemu, je imela vsaj razlog. On je kljub objemu stopil pred njo, da jo je imel še naprej objeto, le da sta se sedaj gledala iz oči v oči. Sklonil se je do njenih ustnic in jo poljubil. Še dobro da je bila objeta, če ne bi kar padla. Najlepši moment v njenem življenju je prekinil Robert, ki je tokrat bil z roko v roko z Nikki, ki sta skupaj igrala v filmu. ''Poglej no poglej, sedaj si si pa našla nizkorazrednega igralca, ali je boljši od mene?'' Nicole je še bolj zardela in občutila občutek sramu. Kako more biti tako nesramen, še Nikki se ji je smejala in rekla: ''moj bivše soigralec in še bivši fant. Če te zanima Nicole, v postelji je precej slabši od Roberta in še manjšega ima''.Ulysses sploh ni trznil na te nesramne opazke in Nicole kar zgrabil za ramena in jo odpeljal stran. Nicole nič ni bilo jasno in se mu med potjo začela kar opravičevati v njunem imenu, da sta bila preveč pijana. Sploh ni opazila, da sta že na parkirišču, ko ji je Ulysses odprl vrata dragega srebrnega Audija in usedla se je notri. Odpeljala sta se s polno hitrostjo in po avtocesti je Ulysses s težko nogo pohodil na plin, da je števec pokazal 160 km na uro. Nicole sploh ni bilo strah, že tako je imela rada adrenalin, še najlepši moški na planetu jo je peljal, čeprav med vožnjo nista rekla več niti besedice. Pripeljala sta se do njegove hiše, vsaj tako je domnevala, pridržal ji je vrata avtomobila in pospremil do hiše………..
06. julij 2012
next
06. julij 2012
Ful dobr napisan, kdaj bo next?
17. julij 2012
NEXT!!!
17. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg