Forum
No tole bo moja 2. zgodba na Igre123, tokrat bo priredba na knjigo oz. bolj poznate zgodbo kot film. Pred pratkim sem dobila knjigo in se takoj zaljubila vanjo, torej tukaj je priredba. Pisala bom v imenu Daisy Buchanan.
Če ne poznate zgodbe, vam priporočam ogled filma ali branje knjige da ne bo kakšnih spoilerjev
Drugače pa si bom verjetno mogla večino stvari izmislit saj je original napisan s strani Nicka Carrawaya.
Pa začnimo...
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Strmenje skozi okno je zame postal že hobi, saj pri hiši ni bilo kaj druga za početi. Vendar tudi to tukaj ni bilo preveč zanimivo tukaj v Zahodnem jajcu. Same bogate hiše, urejeni gozdički, nekaj avtomobilov. Nikogar na spregled, vsi so se skrivali pred radovednimi pogledi ljudi kot sem jaz. Saj ne, da je kdo karkoli zanimivega počel tu naokoli. Moški so bili v službah, ženske pa so poležavale, brale. Nič se ni dogajalo, zato sem si zaželela malo družbe. K meni je prišla prijateljica Jordan Baker. Prišla je urejena, kot prava dama. Objela me je in odšli sva v sobo, kjer sva se ponavadi družili.
Sedli sva na zofi in se pogovarjali. Odprli sva okna, da so zavese zaplapolale po veliki sobi kot veliki beli metulji. Jordan to ni preveč navduševalo, mene pa nekako je. Dajalo mi je nekakšen občutek svobode.
Kmalu pa sva zaslišali korake, ki so se približevali. Vedela sem, da je verjetno moj mož, Tom, vendar z njim je bil še nekdo. Ko je Tom odprl vrata, je z njim vstopil tudi moj bratranec, Nick Carraway, s katerim se že zelo zelo dolgo nisem videla. Objela sva se in pričeli smo se pogovarjati o raznih stvareh.
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯




✿ Daisy Buchanan ✿




✹ Jordan Baker ✹




✹ Nick Carraway ✹




✹ Tom Buchanan ✹
✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
Upam, da vam je všeč! Ja, spet sm dala gor ker se nekateri ljudje ne znajo obnašat in spamajo. Torej, TUKAJ LAHKO OGLAŠUJETE, ČE DATE NEXT!
❤ Za nadaljevanje bi pa 3 nexte ❤
09. marec 2014
u167519
u167519
Next
11. marec 2014
u167519
u167519
no a bo kej nexta??
21. marec 2014
Sam 1 next sm dobla...
22. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg