Forum
u40399
u40399
Too je paač zgodbaa ko govori o enem dekletu ko oslepi pa misli da s slepoto se splooh ne da živet pol pa ugotovi da to sploh ni tko hudoo. Pliiiiis berte. Paa zgodba nii moia ampak jo iz knjige prepisuujem.

Sem Lena in stara sm 15 let. Imam 2 brata Simena in Grišo. Simen je od mene starejši za 2 leti in je velik in lep. Skoraj vse punce v našem razreedu so zatreskane vanj. Griša je star sedem let. Kličemo ga Einstine Junior saj je izredno pameten.Ko je bil star pol leta je že znal hoditi, pri emnem letu je že znal govoriti , pri dveh letih in pol pa je znal videorekorder uporabljati boljše kot jaz in Simen. S tremi leti je že zna tekoče brati in s tremi leti je na svojo veliko željo dobil svojo prvo vijolino. Medtem se je naućil igrati še klavir in uporabljati računalik. Jaz imam 20 peg in ppoleti skorajda ne porjavim. Prav tako nisem tako pametna in nadarjena kot Griša in ne tako samozavestna in zabavna kot Simen. Edina posebnost ki jo imama samo jaz in moja mami v družini so velike zelene oči.

Next? Dam zdele slikee
14. julij 2011
u40399
u40399
Simen( druga nism našla)
Griša


Jst,Lena ( nima glih zelenih oči)
14. julij 2011
u40399
u40399
jst sm prvaa
14. julij 2011
u40399
u40399MaMii Sabrinaa
14. julij 2011
next
14. julij 2011
u40399
u40399
okeey

Bilo je pred dvema letoma in bila je pomlad in počela sem stvari,kib jih pravzaprav nebi smela. Vse se je začelo ko je moj noče konec februaja oznanil, da bo marca in aprila prebil v avstraliji,kjer naj bi marca delal aprila pa naj bi si vzel počitnice. Mojemu očetu je ime Ben in je diplomantski psiholig. Takrat je vsaj toliko nadzoroval mladinski tabor na obrobju Melboura kjer naj bi daleč stran od slabih vplivovprevzgajali problematične najstnike iz nemčijeki so že zgrešili kaznivo dejanje.Poslovili smo se in in oči je odšel.Očetu smo malo pomahalin in nato odšli.

Zraven nas je v hiši še živel naš maček Hobbes, debelin leni maček. Z nami je še Griševa varuška ki se menja vsako leto in skrbi za Einstaina Juniorja kadar so starši iz poklicnih razlogov na poti.Tako je bilon tudi to pomlad.Očka je bil kot že rečeno v Avstraliji, mama pa je sprejela povabilo na tritedensko plesno delavnico v Amsterdamu. Takrat je bila varuška ravno Katie Crawford iz Amerike.Ko je mama odšla je billa Katie izredno vesela da bo lahko nekaj časa s Simenom.
Katie je imela črne kodre in pogoste glavobole ter se takoj po priodu zaljubila v Simena.

NexT?''
rABM NAJMAJN 3 NEXtEEE
14. julij 2011
NEXTTTTTTTT
07. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg