Forum
Ta zgodba je v spomin na igralca Heatha Ledgerja, ki je umrl 22.1.2008 S to zgodbo ga hočem narediti samo še bolj nesmrtenga kakor je že.

✝ R.I.P. Heath Ledger ✝
Ni dolgo, odkar sem izgubila pripadnost v razred zaradi stila. Pravzaprav takih prijateljic niti nisem potrebovala. V svojem življenju res ne potrebujem hinavščine, laži, opravljanja in izkoriščanja. Raje sem sama. Čeprav nisem bila povsem sama. Še vedno sem imela mojo prijateljico Tino, ki me je vedno spravila v dobro voljo. Bili smo sredi decembra. Med poukom me je Tina ruknila v bok in mi pod nos porinila listek z napisom:
Nou tip pride na sql!
Najprej ji nisem verjela, nato pa sem se spomnila nekega lepotca, ki se je danes pogovarjal z našo razredničarko. Hitro sem ji odpisala:
Gdaj pa pride???
Vendar preden je Tina prebrala, kaj sem ji napisala, je v učilnco že stopil on. Učiteljica je umirila punce, ki so mu že želele skočiti v naročje in ga predstavila "Tole je naš novi učenec. Ime mu je Heath.". Ošinil nas je vse z njegovimi toplimi rjavim očmi in se ustavil na meni ali pa samo na prosto mesto, ki je bilo poleg mene. Učiteljica je pokazal naj se usede tja. Počasi se je prbližal in torbo vrgel, da so vsi učenci skočili v zrak od hrupa. Sedel je in si popravil svetel koder, ki mu je rinil v oči. Pogledal me je in se mi prijetno nasmehnil.
08. marec 2013
next
08. marec 2013
next!
08. marec 2013
Nasmehnila sem se mu nazaj in hitro pogledala Tino, ki je že privzdigala obrvi in čakala na odmor, da bo lahko vpila, kako nora sem na Heatha. "Heath, kako to, da se je tvoja družina preselila sem?" je vprašala učiteljica. Odsotno jo je pogledal in rekel "Ker so se tako odločili.". Slišalo se je, da prihaja od daleč. Čudno je zavijal. Vsekakor ni bil slovenski naglas. Polt je imel presvetlo, da bi bil iz južne Evrope in enako velja za Afriko, Azijo in Antarktiko. Amerika in Avstralija še ostaneta. Vendar nisem bila popolnoma prepričana, če je ravno iz teh dveh celin. Prepričana sem bila šele pri angleščini. Obvladal je v nulo. Učiteljico je tolikokrat popravil, da ga je poslala iz razreda. Po tej uri, je na hodniku bil sam in čakal na naslednjo uro, ki naj bi bila čez pol ure. Tina je ravno šla na stranišče in mirno sem šla do njega "No, iz kje si? Amerika ali Avstralija?" sem direktno vprašala. Pogledal me je s presenečenim pogledom in rekel "What did ya say mate?" in se na široko nasmehnil. Zahihitala sem se in sedla k njemu "Avstralec.", sem rekla in si zamislila kako surfa na vseh tistih valovih z zagorelo poltjo. Yummy!
08. marec 2013
next!
08. marec 2013
next!
09. marec 2013
neeext
09. marec 2013
nexttttt
09. marec 2013
Tina je prišla iz stranišča in me videlo, ko sem se pogovarjala s Heathom. Bil je najbolj zabaven fant daleč naokrog! "Ti je lažje, da govorim slovensko ali angleško?" sem ga vprašala. Stoposto sem izpadla budala. Bil je iz Avstralija, verjetno mu bo najlažja kitajščina kot pa kaj drugega! Heath se je nasmehnil. Vedela sem, da to pomeni: 'poberi se stran budala!'. Ko pa sem bila ravno, da bom vstala je rekel "So, what kind of a music ya like?". Naslonila sem se nazaj na zid in odgovorila "Metal. You?". Zasmejal se je "Classic rock.". "Ooo! Zaljubljenca!" se je oglasila Tina. Zavila sem z očmi in močno zardela. Heath je čudno buljil v Tino, dokler se le ni nehala obnašati kot majhna punčka. Nazadnje je prišla učiteljica in mogla sem prekinit pogovr s Heathom in Tino. Seveda mi je Tian težila še cel dan, dokler naju ni pred odhodom domov zmotil Heath. "May I talk to ya?" je rekel s tistim zabavnim naglasom. Pokimala sem. Prijel me je za roko in zvlekel kakšna 2 metra stran od Tine in na presenečenje je ona še kar stala tam. "On friday night is a school dance. Would ya go with me?" me je vprašal. Močno sem zardelo in se iz zadrege nasmehnil. "Yes, sure." sem odgovorila. Na široko se je nasmehnil in rekel "Awesome, mate! See ya!" in že je odšel.
09. marec 2013
next
09. marec 2013
next!!
09. marec 2013
next
09. marec 2013
neeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
09. marec 2013
Tina je nemo strmela vanj, ko je šel mimo nje. Nato je hitro pristopicljala do mene in hitro zinila "Kaj je bilo?! Daj povej!". Nemo sem strmela za njem in opazila, da sem se počasi zaljubljala vanj. Nato sem se le premamila, ko je izginil v daljavi. Ni bil niti črtica na obzorju, niti mala pikica. Preprosto izginil je v vsej tej množici pikic daleč naokrog. Bil je kot kristal v morju. Vendar bilo je to, da se je tale kristalček veliko bolj svetil in, da je bil mnogo mnogo večji od drugih. "Ej, no!" me je Tina ruknila. "Povabil me je na šolski ples, ki bo v petek." sem skoraj neslišno rekla. Tina je izbuljila oči in začela kričati: "KVAAAAAAA?! O FAAAK! O FAAAK! TALE LEPOTEC? O FAK O FAK O FAK!". Priznam, da kljub temu, da je moja prijateljica in, da sva skupaj počeli že hujše stvari me je bilo ob tem prav sram. Hitro sem zavpila: "JAAA!!! DOMOV GREM!" in hitro stekla stran. Vseeno je tekla za mano in, ko sem se le ustavila mi je rekla "Čakaj! To je zajebancija! Tak lepotec...", "Hočeš reči, da sem grda?", "Ne! Ampak, da tako hitro začne loviti... Uau!".
09. marec 2013
next
09. marec 2013
next
10. marec 2013
še 2 nexta?
10. marec 2013
next
10. marec 2013
1 še
10. marec 2013
next!!!!!!!!1
10. marec 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. marec 2013
nexttt!
12. marec 2013
next
23. marec 2013
Nekaj časa je bila med nama tišina. "Ampak... Šolski ples je že jutri!" se je zadrla, da je cela šola oči uperila v naju. "Daj bolj po tiho!" sem ji šepetaje zabičala. Tina se je zahihitala in odpravili sva se domov. "Kaj pa boš jutri oblekla?" me je vprašala med potjo. Zavila sem z očmi in rekla "Jutri pred plesom se bom odločila.". Tina je popolnoma znorela "SI TI NORMALNA??? Pred plesom? Pred plesom se morata že dobiti in biti zunaj nekje!", "Tina! To je šolski ples!", "In? Šolski ples je praksa za pozneje!", "Ahh!" sem rekla in hitro začela delati daljše in hitrejše korake. "Daj no! Danes imaš čas? Lahko se dobiva in izbereva, kaj boš jutri oblekla. O FAAAAAAAAAK! TAMLE JE!!!!!!!!!!" se je zadrla in s prstom pokazala nanj. Seveda je bila tako NEOČITNA, da jo je Heath opazil. Nasmehnil se nama je in se začel pogovarjati z nekom. Z nekom, ki je bil sumljivo podoben mojemu bratu. "Seeya Steve!" sem zaslišala Heatha, ki je nato došel naprej. Steve? Kdo je Steve? Ko sem se približala temu Stevu sem videla, da je to moj brat Stephan. "Steph?" sem zavpila. "Ooo! Sekaaa!" je zavpil in pritekel k meni. "Od kdaj si Steve?" sem ga vprašala. "A? Ajaaa! Ta tvoj novi sošolec je zakon! Prišel me je vprašat, če je v redu, da po tebe pride 1 uro prej kot je šolski ples. rekel je, da bi ti rad še nekaj pokazal. Rekel sem mu naj me kliče Steph ampak mu je verjetno lažje reči Steve.".
24. marec 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24. marec 2013
neeeeext !!!!!!!!!!

P.S. A ne pišš vč zdodbe z naslovom P̶R̶E̶P̶O̶V̶E̶D̶A̶N̶O̶!̶!̶!̶ ̶V̶e̶n̶d̶a̶r̶ ̶o̶n̶ ̶j̶e̶ ̶t̶a̶k̶o̶.̶.̶.̶ ̶T̶a̶k̶o̶.̶.̶.̶! ???????
24. marec 2013
ummm... čizt sm puzabla... bom vidla če bom mela dons še kej cajta
24. marec 2013
next
24. marec 2013
ok
24. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg