Forum
Nežno me je božal po hrbtu,da se mi je ježila koža. Počasi je drsel z rokami od pasu do bokov in se ustavil na njih. Tik za ušesom sem začutila njegove ustnice,malo nižje me je poljubil še enkrat in še enkrat....... ljubim ga, ljubim Anžeta.
Anžeta? Pa ne že spet. Spet sem zašla v Katarinino glavo kako se je mečkala s svojim fantom. Nič čudnega saj naju je povezovala vez. Katarina je bila uporabnica duha in me je ubodila od mrtvih po avtomobilski nesreči z njenimi starši. Od takrat sem zasenčena in s Katarino naju povezuje nadležna vez
Bilo je vroče poletje in mi dampirji(napol človek in napol vampir) smo se skoraj skuhali. Še huje pa je bilo za moroje(vampirje) saj niso smeli na sončno svetlobo. Učitelji so se odločili,da nas odpeljejo na morje preden se skuhamo. Odšli smo že naslednje jutro. Bilo je vroče in nismo bili pozorni, zato smo jaz,Katrarina,Anže in Ana zatavali in se znašli na napačnem letalu. Šele takrat smo ugotovili,da smo zašli in vrjeli ali ne zgrabila nas je panika. Ker smo bili že v zraku se nismo sekirali, sej smo menili da si po napadu na akademijo, zaslužimo dopust brez učiteljev. Vsi smo zaspali, jaz pa sem ne hitro skočila v Katarinini glavo. Bilo jo je strah ker smo zašli,bila pa je tudi vesela, da je z nami predvsem z Anžetom. Po treh urah letenja smo končno pristali in zagledali velik napis«DOBRODOŠLI NA HAVAJIH«. Bila sem presrečna saj od kar pomnim sem si želela obiskati ta kraj. Še bolj pa sem se veselila, da bom plavala z delfini. Nemestili smo se v hotel, še bolje pa je bilo, da smo vse dobili zastonj. Ja, to pa so moroji, ko uporabljajo prisilo jim noben ampak čisto noben ne more nič. Kot bi bili hipnotizirani. V prestižnem apartmaju smo se udobno namestili, nato pa smo si oblekli kopalke, najeli majhen lesen čolniček in se odpeljali proti otočku,ki je bil v lasti Katarininega strica Marka. Vse močneje je začelo pihati in valovi so bile vse močnejši in kljub močnemu veslanju nas je odnašalo vse močneje proti skalnatemu otoku. Havajčani pravijo,da ne tem otoku straši in niti v sanjeh si nebi upala stopiti nanj. Pa sem vseeno morala. Tokovi so nas odnesli na skalnato obalo. Čoln je bil čisto obtolčen zato nismo mogli nikamor. V manj kot eni uri smo postali nemočni in samo upali smo lahko, da nas bo kdo prišel rešit. Za sabo smo zaslišali šumenje listja in se zelo počasi obrnili. Videli smo dve lepo izklesani moški telesi, ki na prvi pogled niti nista zgledala nevarna. Izkazalo pa se je, da tudi Anže ni takšen heroj in pogumneš kot sem mislila, da je.

JSTKATARINAANAANŽEOTOK


ALI BOŠ BRAL/A?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. oktober 2011
u60429
u60429
Neeeeext
29. oktober 2011
u60429
u60429
Važn da je anže zayn
29. oktober 2011
ja sory ni blo lepšga
30. oktober 2011
u60429
u60429
sej je kul
30. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg