Forum
Hodila sem po velikem letališču v Phonexu. Mami in njen mož sta me spremljala. Moje letalo naj bi vzletelo čez natanko pol ure. Zavzdihnila sem. V grlu sem začutila cmok. Pogoltnila sem slino. Nisem vedela kaj se v meni dogaja, ampak bilo me je dejansko strah in čutila sem domotožje, ker bom zelo pogrešala mamo in njenega moža. Odpravljam se v Forks k očetu. Nekoč sem k njemu hodila samo za poletje, ampak odločila sem se, da se preselim k njemu zdelo se mi je, da oviram mamo in njenega moža, zato sem se umaknila. Mami me je še enkrat vprašala ali si tega res želim. Odgovorila sem ji zmeraj z DA. Malo sem lagala saj sem kljub vseeno želela ostati pri mami v sončnem Phonexu, kot v deževnem Forksu. Ob pogledu na uro sem ugotovila, da letalo vzleti čez 8 minut zato sem pohitela in mamo in njenega moža še enkrat močno objela, mamo sem celo poljubila na lice ter odšla za vogalom na letalo. Let sem mi je zdel še kar kratek a dolgočasen. Ko sem prispela v Port Angeles me je tam počakal oči. Objel me je ter me poljubil na čelo. Vprašal me je kako se počutim in prijel za mojo prtljago. Seveda sem se mu tudi tokrat zlagala da sem v redu. Do Forksa je bila približno 1 ura vožnje. V tej uri mi je oči Charlie povedal, da mi je odkupil avto in ga prebarval v rdečo barvo ter očistil n popravil kar je bilo treba popraviti. Odkupil ga je od Billya Blacka, njegovega najboljšega prijatelja. Ponavadi, ko sem prišla sem za poletje sem se igrala z njegovima hčerkoma Sarah in Talio. Imel je pa še enega sina, ki se naj bi klical Jacob. Z njim se nisem dosti poznala. Bil je manjši od mene za približno 2 leti. Prišla sva in pred hišo je stal rdeč kamion. Očetu sem rekla samo: KRASEN JE. Tako me je pospremil v sobo, da se odpakiram kovčke. Nato me je pustil samo. No začela sem. Aja ime mi je Isabella Marie Swan, čeprav me vsi kličejo, kar Bella. Stara sem 17 let. To sem jaz:Mami Renée in Phil Dwyer:Oče Charlie Swan (policist):Moja "nova" majhna hiška blizu gozda v deževnem Forksu:Moj lepi star rdeči prenovljeni avto ali bolše kamion:Oče me je poklical, da je prišla pica, ki jo je pred minutami naročil...
NEKSTI?
11. julij 2013
u140056
u140056
next
11. julij 2013
u86278
u86278
next
11. julij 2013
next
11. julij 2013
Stekla sem po stopnicah navzdol v jedilnico. Vzela sem si krožnik in se usedla za mizo. Stegnila sem roko po kosu pice in ga nesla k ustom. Grižljala sem ga počasi. S Charlijem med jedjo nisva spregovorila niti besede. Šele ko sva bila na koncu in sem jaz vstala da bi očistla krožnika me je vprašal.
"Kako se počutiš Bella?"
"V redu sem oče" sem mu odgovorila, čeprav sem lagala. Spet.
"Gledal bom tekmo."
"Okej jaz se bom odpravila kar že zdaj v posteljo."
"Noč ljubica" poljubil me je na čelo ter odšel v dnevno sobo. Po nekaj sekundah sem zaslišala televizijo. Pomila sem krožnike do konca saj oče ni imel pomivalnega stroja. Nato sem tekla po stopnicah v svojo sobo. Vzela sem pižamo in toaletno torbico ter odšla v kopalnico. Slekla sem se ter odšla pod prho. Se oblekla v mojo staro na določenih kotih raztrgano pižamo in umila zobe. Počasi sem hodila v sobo ter pospravila toaletno torbico in brisačo dala, da se osuši. Ulegla sem se v posteljo ter se zazrla skozi okno v temno noč. Svetloba lune je osvetljevala mojo sobo. In prav kmalu sem utonila v globoki spanec. Ko sem zjutraj vstala je Charlie hodil iz hiše proti službenemu avtu. Oblekla sem se ter se pripravila za v šolo. Nato sem stekla po stopnicah do kuhinje si tam pripravila kosmiče. Prvič so mi imeli grenkak priokus. V želodcu me je stiskalo. In odločila sem se da odidem do šole. Odšla sem v kamion in ga vžgala. Močno rohnjenje motorja me je zbudilo iz sanjarjenja. Ko sem na šolskem dvorišču parkirala ni bilo še skoraj nobenega, bila se nekam hitra. Stopila sem ven. Bilo mi je mraz in padal je dež. Zato sem se odločila, da počakam v kamionu. Vžgala sem ga ter se peljala še en krog dokler niso začeli prihajati še drugi učenci. Ko sem pripeljala na parkirni prostor so se vsi ozrli k meni zaradi močnega rohnjenja motorja. Stopila sem ven ter se napotila k stavbi kjer je bila tajnica. Vrata stavbe sem odprla in topel zrak me je pozdravil. Odšla sem do pulta.
"Živjo" sem odgovorila rdečelasi debelušni tajnici
"Aha. Dobro jutro. Ti si zagotovo Isabella Swan kajne?"
"Bella." sem jo popravila
"Aha. No tukaj imaš urnik in zemljevid šole, torej kje so posamezne učilnice. Na ta list se pa morajo podpisati vsi učitelji in mi ga na koncu pouka prineseš nazaj." mi je razlagala
"Aha, okej hvala"
"Upam da se boš lepo počutila na naši šoli"
"Bom probala. Nasvidenje."
"Nasvidenje Bella"
Počasi sem se obrnila in odšla proti vratom. Ko sem odprla sem spet začutila hlad, ki je zapihal vame. Odšla sem do kamiona in odložila zemljevid saj nisem želela nositi toliko stvari celi dan. Napotila sem se do vrat šole in kar na enkrat me je zaustavil prijeten fant s črnimi lasmi in temno rjavimi očmi, bil je vitek ter kar visok.
"Hej ti bi morala biti Isabella Swan?" me je nagovoril
"Bella." sem ga popravila "Kako poznaš moje ime?"
"Mesec dni prej se je po šoli govorilo, da bomo dobilo novo sošolko" se je zasmejal
"Aha tako torej."
"Mimogrede jaz sem Eric. Eric Yorkie." se je predstavil
"No lepo, da sva se spoznala Eric."
"Da se strinjam. Če dovoliš ti pomagam najti učilnico?"
"Seveda. Vsakeršna pomoč bi mi prav prišla."
Odšla sva do stavbe D in učilnice 8.
"No tukaj sva" se je oglasil
"O hvala, da si mi pomagal" sem se mu zahvalila
"Ni problema. Se vidiva pri naslednji uri."
"Ali nimaš tudi ti tukaj pouka?"
"Ne prvo uro." zahihital se je
Pomigala sem z gravo rahlo gor in dol.
"No se vidiva. Čau." obrnil se je ter odšel.
"Čau" sem rekla čeprav sem podvomila da me je slišal.
Za dvema puncama sem pohitela v razred. Na obešalnik obesila vetrovko. Ter odšla k učiteljevi mizi in počakala da pride učitelj. Ko je prišel sem se mu predstavila in mu dala list na katerega se je podpisal in me posedel na edino prosto mesto v zadnji klopi. Ura se je zelo vlekla. Ko jo je bilo konec sem pospravila svoje stvari in odšla do vetrovke fant, ki jo je imel zdraven mene me je nagovoril. Bil je svetlolasec z nebeško modrimi očmi, vitke postave in bol mišičnat kot prejšni. Kak je bil že? Aha, Eric.
"Hej ti si Isabella Swan menda?"
"Bella."
"Aha. No jaz sem Mike Newton in pospremil te bom do naslednje učilnice. Če nimaš kaj proti?"
"Ne nič nimam proti." čeprav sem si zaželela, da bi bila sama. Ampak premislila sem si. Bil je prijazen in nasmejan fant. Nasmejal me je s pripovedovanjem šal in mogla sem mu obljubiti da mu bom ko bo hotel povedala kaj o sebi....
Moja soba v Forksu:Moja srednja šola:Eric Yorkie:Mike Newton:


11. julij 2013
u97595
u97595
Next! Super pišeš!!
11. julij 2013
next
12. julij 2013
u138895
u138895
next
12. julij 2013
u127124
u127124
fuj
12. julij 2013
u133063
u133063
next+nova bralka
ter zakon pišeš
12. julij 2013
vredu sem hahahah + nextt
12. julij 2013
Napotila sva se skozi vrata in obesila svoji vetrovki. Odšla sem do učiteljeve mize in se mu predstavila ter mu dala da podpiše list. Mike me je poklical in povabil da sedem k njemu. Privolila sem. Po tej uri je bilo kosilo. Sedela sem za mizo kjer so bili še Mike, Eric ter dekleta, ki so se imenovala kar sem sik zapovnila Jessica Stanley, Angela Weber in Lauren Mallory,Tyler Crowley in Ben Cheney. Jessica je bila prva od punc, ki me je ogovorila. Imela je nebeško modre oči, rjave skodrane lase ter vitke postave. Bila je zelo lepa in nasmejana.
"Hej. Isabella kajne?"
"Bella."
"Aha no jaz sem pa Jessica." Je proti meni stegnila roko ko sem se želela usesti zraven mene. Še jaz sem stegnila roko ter se dotaknila njene. Počasi sva jo premaknili gor in dol in se usedli. Druga je bila Angela. Imela je temne črne skodrane lase spete v visoki čop ter rjave oči z belimi očalami. Imela je vitko postavo. Lauren je bila zelo lepa in tiha punca z blond malce skodranimi lasmi in modrimi očmi ter vitko postavo.
"Kje si pa prej živela." me je iz sanjarjenja prebudila Jess
Zbrala sem se in odgovorila "V Phonexu."
"Kako da si potem prišla iz svetlega sonca na temne oblake?"
"Ah mama se je znova poročila in zdelo se mi je, da ju oviram zato sem prišla k očetu."
"Aha" je bilo vse kar je še dodala. Nato sem skupaj z njo sledila pogovoru ostalih pri mizi, ko sem zagledala peterico dijakov. Bili so bledi a so bili vsi zelo lepi. Naj lepši izmed njih je bil fant, imel je svetlo rjave oči ter temne lasi imel lepo negovane.
"Hej, Jess kdo so oni." s prstom sem kot mali otrok pokazale nanje.
"Ah to je družina Cullen. Njihov oče je Doktor Cullen saj si že slišala zanga kajne?"
"Aha. Ja sem slišala zanga ja" sem zavzdihnila. "Kako se pa imenujejo?"
"Tisti svetlolasec je Jasper, rdečelaska zraven njega s kratkimi lasmi je Alice, črnolasec je Emmet, zraven njega svetlolaska je Rosalie in zadnji" moj pikii sem si rekla. "je Edward"
"Vdeti so tako skrivnostno lepi." sem zamrmljala ter se zagledala v Edwarda.
"Saj so. Že če jih pogledaš. Nič ne jedo samo gledajo nekam predse. Čudni so če me mene prašaš. Videti so zelo fajn, ampak čudni..."
To je bilo res vsi so gledali nekam v neznano, pladnjev s hrano se pa niso dotaknili. Edward me je pogledal in hitro kot se upala sem se obrnila stran. Ko sem ga spet pogledala je že zrl drugam. Pojedli smo in se odpravili proti učilnici biologije. In ugotovila sem, da je edino prosto mesto pri njem, ki je že sedel na svojem mestu. Odšla sem do učitelja tako kot pri prejšnih urah in on me je posedel k njemu kjer je bilo prosto. Usedla sem in in videla sem kako se je umikal na rob mize. Bila sem užaljena. Strmel je predse in lase sem dala na levo stran, da me nebi videl. Ko je bilo ure konec je kot strela z jasnega odhitel z razreda in k meni je prišel Mike. Skupaj sva odšla do telovadnice. Telovadba mi ni všeč niti najmanj. Odšla sem k učitelju in nato v igrišče za igranje odbojke. Odbila sem žogo in zadela sošolko tako so se vsi izogibali mene ko sem imela žogo v roki. Po končani uri sem se odpravila proti tajnici da ji vrnem list in tam zagledala... Edwarda. Tajnico je prepričeval naj mu zamenja uro biologije z kakšno drugo. Ona pa mu je govorila da ni mogoče. Naenkrat se obrnil k meni in rekel tajnici.
"Okej je že uredu." in kot blisk zbežal skozi vrata
"Ooo hej Bella. Kako si se imela?" me je vprašala prej kot sem upala kaj reči.
"Hej uredi sem se imela in tukaj je list s podpisi učiteljev."
"Hvala."
"Nasvidenje." sem rekla er se kakor hitro že obrnila in odšla skozi vrata.
"Nasvidenje." je zakričala za mano.
Hitela sem proti kamionu se usedla vanga, vžgala motor ter zapeljala s parkirišča. Peljala sem domov. Počasi. Pred hišo sem parkirala ter skočila ven in se napotila proti vratom v mojo sobo. Odprla računalnik in pogledala če je kakšen majl. Ja seveda je bil. Od mame. Odpisala sem ji na hitro ni se mi dalo pisati romane. Načečkala sem tisto malo domačo nalogo. Nato sem v radio vstavila zgoščenko, ki mi jo je Phil podaril ob odhodu Shania Twain - Come all over in ob njej sanjarira o današnjem dnevu. Sošolcih. Novih prijateljih. Družini Cullen. Edwardu. Zakaj se me je izogibal? Zakaj se je umikal s stolom od mene? Zakaj noče imeti biologije tisto uro več? Zakaj vse to? Na dovozu je prišel avto in prekinil moje sanjarjenje.
"Charie!" sem zakričala ter odhitela po stopnicah do vrat ga pozdravila ko je prišel v hišo in odšla kuhati večerjo. Zavedala sem se da sem sanjarira preveč časa zato sem pozabila skuhati večerjo. Pojedla sva in takrat me je vprašal.
"No kako je bilo v šoli?"
"Super." sem mu odgovorila
"Imaš že kakšne prjatelje?"
"Ne še. Mislim samo spoznala sem jih."
"In koga si spoznala?"
"Prvo sem Erica, nato Mike-a, Jessica, Angela in Lauren,Tyler in Ben."
"Eric Yorkie, Mike Newton, Jessica Stanley, Angela Weber, Lauren Mallory,Tyler Crowley in Ben Cheney." se je Charlie pohvalil ker je dejansko vse od njih poznal. Največ je seveda poznal starše. Vstala sem in pobrala krožnike z drugo roko sem odpirala pipo, ko sem prišla do nje. Nato sem se odpravila spat. Še prej sem se umila tako kot vedno....
Jessica Stanley:
Angela Weber:
Lauren Mallory:
Tyler Crowley:
Ben Cheney:
Skrivnostna družina Cullen v šoli:Neksti?
12. julij 2013
u133063
u133063
next
13. julij 2013
neeeeeeeeeeeeeext
13. julij 2013
u123401
u123401
next
14. julij 2013
u138223
u138223
ej zakaj pišeš somrak tule? resno? keri fejk. če hočemo somrak brat si ga lahk gremo sposodit v knjižnico ane. -.- sej je isto ko v knjigi sam da malo stavke po svoje napišeš..
14. julij 2013
Somrak kle pisem zto kr nbo isto... dogotke bom spremenila in use.. nbooo 100 isto... misliš da ne znam sama napisat s spremenjenimi dogotki? tolk domišlije pa ja mam. in vem d si sposodis knjie u knj. lohk tud kupis in jo po 100 prebers kt js....
16. julij 2013
u133063
u133063
kdaj bo next?
21. julij 2013
next
27. julij 2013
J3 nekstam ker se mi je use zablokiralo danes.
06. avgust 2013
u127124
u127124
ne k ste kitajci fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
07. avgust 2013
u123401
u123401
erik <33 dej spel se že ti kwa ne paše -.-''
ext
07. avgust 2013
Zjutraj sem ustala zelo zgodaj. Počasi sem žvečila vsako žličko kosmičev. Po stopnicah zaslišim Charlia. Preberem njegove misli, ker je videti vesel na neki način. In no ugotovila sem da noo gremo na večerjo k Billyu. Dvignem glavo ko spregovori.
"Dobro jutro Bells. Danes ti ni treba kuhati večerje, ker greva k Billyu in Harry bo tudi tam." mi reče Charlie
Nasmehnem se in se spet osredotočim na kosmiče. Pojem jih in skodelico splaknem z vodo ter se uležem na naslonjač. Zaprem oči in misli mi uidejo na dan katastrofe. Na dan ko sem postala jasnovidna. Čeprav o tem ne rada razmišljam. Spomini so še jasni.
"Bella pridi greva jahati" reče Liz. To je bila moja edina in najbolša in najlepša prijateljica v Phonexu. Njen brat me je naučil jahati konja in ko sem znala če kar dobro se je Liz odločila da grea na okoli.
"No nevem. Kaj če padem dol?"
"Neboš Bella.. Verjemi mi."
Privolila sem in tako se odpraviva po stezici, ki pelje v gozd. Do neke ceste kjer jo bova prečkali in odšli dalje.
"No kaj pravi John?"
"Oh umiri se saj sploh ne hodiva. Saj veš da hodi s tisto samoušečno babo. Ki ima usaki dan nove obleke." naredim spako na obraz
Liz se zasmeje. "Si pa edina ki naredi spako. Mislim take spake ne vidiš vsaki dan." odgovori v smehu.
"Kaj pravi pa ... khm ... Tin?"
"No.." skomigne in se trudi narediti spako kot sem jo jaz.
"Ne uspeva ti to veva obe." zasmejeva se naenkrat obe hkrati.
Prideva iz gozda in Liz me prehiti da grem jaz za njo saj morava prečkati cesto. Cesta je videti prazna. A ko stopiva najo se v nas poganja veliki tovornjak. Konja ponorita. Moj konj me vrže daleč proč, a... No za Liz je prepozno. Na žalost. Solze mi ujidejo po obrazu, ko se spomnim tegale trenutka do moje nezavesti. Usega kar se spomnim je da me je Liz objela in začela tekati do velikega mosta ter ga prečkala, jaz ga pa kar nisem mogla. Ustavila sem, se na sredi travnika. Ko sem se zbudila sem se znašla v bolnišnici. Tam je sedela mami, Phil je bil tik ob njej ter jo objemal okoli ramen, Charli jo je držal za roko. Tam so bili še Lizina sarša in brat Leon. Začela sem se jim oprovičevat. Saj sem vedela da sem jaz kriva.
"Šššš Bella" reče Lucia, Lizina mama.
"Nič nisi ti kriva" nadaljuje Leon
V njihovih mislih sem prebrala veliko bolečino za smrt njune hčerke in sestre, ter da jim je žal tudi zame. Prebrala sem tudi da je Lizin konj mrtev tako kot ona, moj je pa nekako preživel ampak se čudno obnaša. Lreon ga s profesorjem Tixyem poskuša rešiti iz muke. Sprva mi je bilo to grozno čudno da lahko berem misli drugih a se navajam na to sedaj. Tako sem živela še 1 celi teden a nisem zdržala. Vsa ta bolečina in žalost, otožnost mi ni dala miru. Odločila sem se da se preselim k Charliu.
"Bells?" me iz sanjarjenja prebudi Charlie ko vidi solze v mojih očeh. Pride k meni me objame tako tesno da ne morem skoraj dihati več.
"Bella!" zakriči ko še ne spregovorim
"Oprosti" zajecljam "Misli so mi uidle na žalostni dogodek."
"Oh Bells saj boš prebolela. Ne ženi si k srcu da si ti vsega kriva ker nisi. Vem kako ti je ko izgubiš ljubljeno osebo."
Se mu izvijem iz objema in naredim prisiljen nasmeh, ki ni podoben nobenemu. Nato ustane e poljubi na čelo ter odide skozi vrata.
"Čau" mi zakriče in jaz mu samo pomaham.
Odpeljem se v šolo a na parkirišču sedim v avto dokler ne začenjajo prihajati še ostali dijaki. Danes sem se odločila da vsaj Jess povem resnico za moj prihod sem. Ni bilo prav da sem lagala čeprav do pogostokrat delam a vseeno.
Stopim z avta.
"Bellaa!!" zakriči nekdo za mano.
Obrnem se in zagledam Jess. "Ooo živjo Jess."
"Greva skupaj do učilnice?"
"Okej" hodiva v tišini in nato se odločim ji povedati resnico. "Jess veš učiri sem ti lagal ko sem rekla da sem prišla sem ker mislim da oviram mamo in Phila. Okej delno je re ampak delno ni... Prišla sem večinoma zaradi tega da ublažim bolečino in žalost. Veš v nesreči sem izgubila svojo edino in najbolšo prijateljico Liz." po licih mi pricedijo solze. " Nerada govorim o tem zato sem se tudi zlagala. Oprosti mi."
Jess me objame. "Razumem te. Vem kako ti je."
Ko zazvoni si obrišem solze in z Jess stečeva do učilnice.

Liz Frank:
Licia in Trinck Frank:
Leon Frank:
Neksti?
07. avgust 2013
Solze ko sem se spomnila dogotka iz preteklosti. Preteklost kratko malo je in neemoreš je spremeniti.
http://24.media.tumblr.com/70077e820a44ec8f3f4022db8d4ebb6c/tumblr_mpzfnvBXAi1rgdbxzo1_500.gif
07. avgust 2013
u145428
u145428
neeeeeeeeeeeext
07. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeeext
08. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg