Forum
Napisala bom zgodbo z naslovom Vampirski ugriz. Neke vrste grozljivko.


ZAČETEK-
Maja je bila običajna najstnica stara 14 let. Njena najboljša prijateljica je bila Katja. Skupaj so obiskovale 9. razred. Bil je petek popoldan. Maja je vprašala Katjo če bi imele pri njej doma zabavo. Katja je bila takoj za. In najboljše od vsega je bilo da so šli Majini starši na počitnice in tako so imele hišo čisto zase. Katjini starši so se tudi strinjali in tako bo lahko Katja prespala pri Maji. Tako so skupaj nakupile pokovke, pijače, sladkarije in še veliko druge hrane. Končno petek zvečer. Najprej so na YouTube poslušali znane pesmi. Zraven so jedle pico. Kmalu so se odločile da bodo gledale grozljivko na televiziji. Šlo je predvsem o vampirjih kako je neko punco ugriznil vampir. Skupaj so tudi priredile ples. Kmalu so Maja in Katja zaspali. Maja ni vedela da bo kmalu doživela vampirski ugriz.

boš brala naprej


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. julij 2015
da pišem naprej rabim pet nextov
30. julij 2015
next
30. julij 2015
u123392
u123392
next<3
31. julij 2015
u195477
u195477
next
31. julij 2015
next
31. julij 2015
4 nexti bodo dovolj počakajte da napišem 1. poglavje
31. julij 2015
1. POGLAVJE

TABORJENJE
Od Majine zabave se ni zgodilo nič razburljivega in sedaj končno zadnji šolski dan. Za počitnice je organizirano taborjenje, ki se začne 1. junija in konča 7. junija torej traja 7 dni. Maja in Katja bodo seveda šle. Dnevi so minevali zelo počasi. Maja in Katja sta imeli že vse pripravljeno za taborjenje. In končno 1. avgust. Zjutraj sta morali vstati zelo zgodaj saj je avtobus odpeljal še ob 6. uri. Vožnja je trajala 2. uri in končno so prispeli. Kako je bilo tam lepo sama ravnina z zeleno travo nekaj kilometrov stran pa gozd. Postavili so šotore in dobili zajtrk. Učitelji so jih posvarili da v gozd ne smejo hoditi saj govorijo da tam živijo vampirji. Maja in Katja seveda nista verjela govoricam. Odločila sta se da bosta danes zvečer ko bodo vsi spali šla raziskovat gozd. Komaj sta čakali. Da bi dan hitreje minil sta se igrali razne igre z žogo s fanti sta šla tudi eno igro nogometa. Ker je bilo popoldne vroče sta se šli kopati v bližnje jezero spoznali sta tudi punco Tjašo ki je bila zelo prijazna. In tako se je dan kmalu prevesil v večer. Za večerjo so si skuhali klobasice ob tabornem ognju in zapeli nekaj taborniških pesmi. In končno šli spat. Maja in Katja sta počakali da so vsi zaspali in se približno ob polnoči spravili iz šotora. Vzeli sta svetilke in se odpravili proti strah vzbujajočim gozdom.

TABORJENJE JE ZGLEDALO NEKAKO TAKOLE


da nadaljujem rabim 5 nextov
prosim povejte kakšna se vam zdi zgodba je moja prva povejte kritike, pohvale vsako mnenje šteje.
31. julij 2015
u195477
u195477
dobra
next
31. julij 2015
next
31. julij 2015
kul
next
31. julij 2015
domiselno next
31. julij 2015
no 4 nexti bodo dovolj

2.POGLAVJE

GOZD SKRIVNOSTI
Vzeli sta svetilke in se odpravile proti strah vzbujajočim gozdom. Najprej je bilo zabavno. Maja je Katjo venomer strašila. Ta gozd je bil res poln skrivnosti drevesa so bila strašna, sove so skovikale. Maja in Katja sta se odpravili globje v gozd. Kmalu sta se odločili da grasta nazaj v šotore saj je bila ura že 1 zjutraj in sta bili že zaspani. Tako sta se odpravili. Tavali sta po gozdu in ugotovili da sta se izgubili. Postali sta panični.
Iskali sta pot nazaj a nista je našli. Vedeli sta da sta daleč od šotorov. Potem pa zaslišita topotanje kopit. Strah ju je bilo. Katja se je bala da je to konj in ju bo napadel. Maja pa je misila da se jima je to samo dozdevalo. Topotanje kopit se bliža.
Zagledala sta ga. Pred njima je stal čisto pravi samorog z rogom. Bil je čisto črn in na sebi je imel sedlo in uzdo. Katja je zakričala. Maja pa je vedela da samorogi ne obstajajo mar je to privid. Samorog se jima je počasi bližal. In se jima priklonil. Maja je ugotovila da hoče da se vsede na njegov hrbet. Pomislila je. Mogoče jo bo pripeljaj nazaj do šotorov. Sedla je na njega. Enako je storila tudi Katja. Samorog je odgalopiral tako hitro da je Katjo skoraj vrgel s sebe. Kam le ju bo pripeljal samorog se je spraševala Maja.

SAMOROG JE ZGLEDAL NEKAKO TAKOLE


za nadaljevanje rabim 5 nextov.
povejte kakšna se vam zdi zgodba.
31. julij 2015
next
dobra
31. julij 2015
next
31. julij 2015
next
31. julij 2015
u123392
u123392
nnext
31. julij 2015
4 nexti bodo dovolj

3.POGLAVJE

SREČANJE Z VAMPIRJEM
S samorogom sta dirjali kar nekaj minut. Delalo se je jutro. Majo in Katjo je resno skrbelo. Maja se je prepričevala da ju bo samorog pripeljaj nazaj v tabor če ne pa jo bodo drugi itak našli. Kmalu se je samorog ustavil in zagledala sta človeka starega približno 20 let. Imel je črne lase in krvavo rdeče oči. Splezali sta s samoroga. Človek se jima je predstavil z imenom Nickolas in jima povedal da je ta samorog njegov. Maja je bila presenečena in je rekla da samorogi ne obstajajo. Nickolas se je zasmejal in jima rekel da samorogi obstajajo in so čarobna bitja. Povedal je še da je temu ime Črni blisk. Črni blisk se je ob svojem imenu zdrznil. Nickolas jima je zelo skrivnostno rekel, da je čas da izvesta resnico. Splezal je na črnega bliska in pokazal svoje krvave zobe. Potem se je zgodilo nekaj čudnega na sebi ni imel več človeške obleke ampak dolgo črno ogrinjalo, črne hlače in belo majico. Maja in Katja sta vedeli da je to vampir. Ampak vampirji ne obstajajo. Zagotovo se je kdo pošalil z njima ampak zdel se je zelo prepričljiv. Pred njiju je stal čisto pravi vampir. Maja in Katja sta hoteli zbežati ampak nista mogli saj ju je vampir zadržal. Kaj naj storita. Maja je pomislila da se ji to le sanja. Ampak to niso bile sanje čisto resnično je bilo.

VAMPIR JE ZGLEDAL TAKOLE


GOZD V KATEREGA SO ŠLE RAZISKOVAT PA JE PONOČI ZGLEDAL TAKOLE


da nadaljujem rabim 5 nextov
povejte kakšna se vam zdi zgodba
31. julij 2015
next
dobra sorry bi napisala kej več sam nimam časa
31. julij 2015
kul next
31. julij 2015
u195477
u195477
next
31. julij 2015
Ooo ti bi lahko bila pisateljica
Next
31. julij 2015
VPRAŠANJE:koliko časa ti vzame eno poglavje?
31. julij 2015
u123392
u123392
neext
31. julij 2015
ODGOVOR
eno poglavje mi vzame približno 10 minut časa
01. avgust 2015
4. POGLAVJE

ŠOLA ZA VAMPIRJE
Vampir je pograbil Majo in jo ugriznil. Maja je zakričala a sploh ni bolelo. Samo spremenila se je v vampirja. Katja je še pravočasno zbežala. Vampir je postal bolj prijazen in Maji povedal da bo hodila v šolo za vampirje. Maja je vedela saj je gledala veliko grozljivk da bi morala tudi postati hudobna. Tako pa je samo videz spremenila. Mogoče jo je vampir narobe ugriznil. Tako se je odločila da bo ob prvi priliki zbežala.
Skupaj na črnem blisku sta z vampirjem šla v vampirsko šolo kjer bo tudi njeni dom.
Namestila se je v posteljo in zaspala. Zjutraj je morala vstati zelo zgodaj saj so ji morali pokazati celo šolo in povedati katere predmete bo imela. Šolski predmeti so bili
-Kako ugrizniti človeka
-Jahanje samorogov
-Vampirska moda
-Zgodovina vampirjev
- Nastanek vampirjev
in še veliko drugih. Dopoldan je dan z drugimi vampirji in vampirkami preživela pri pouku. Dopoldan pa je imela prosto. Tako se je odločila raziskovat okolico. V grmovju je srečala Katjo. Katja je zakričala. Bila je vsa ovita s česnom saj to odganja vampirje. Maja jo je pomirila da jo je vampir narobe ugriznil in ni hudobna. In tako so skupaj pripravile načrt pobega.

ŠOLA ZA VAMPIRJE


JEDILNICA ŠOLE


STOPNICE ŠOLE KJER STRAŠIJO DUHOVI


da nadaljujem rabim 5 nextov
povejte kakšna se vam zdi zgodba
01. avgust 2015
u179348
u179348
Next
01. avgust 2015
kkuull carska
next
01. avgust 2015
še 3 nexte
01. avgust 2015
next
01. avgust 2015
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg