Forum
New! This is the story of big fat pony..Sorry! This is the story of vampire diary. This is the true story of Annabell (Bella, Anny) Gessat.

To je ona:Ali drugače:Next.?
I hope you understand english!
06. april 2012
Pa ne mislit, da bom pisala v angleškem jeziku..v slovenskem bom!
06. april 2012
next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!! lahko prebereš še ti mojo in pol nextaš!? http://www.igre123.com/forum/tema/sama-grozljivka/31918/
06. april 2012
lučka..proooosim..povej še komu za mojo zgodbico! hwalaa že v naprej če boš to storila in brala mojo zgodbico
06. april 2012
nextnext!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!next!!!!
07. april 2012
ofkeej..hwalaa vama +nextam!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1

Hmmm…Vas lahko nekaj vprašam?
Hvala..Zakaj se morava z mamo spet seliti? Morda kdo ve? Ne? Joj! Sovražim selitve. Marsikatera 12 – letnica si želi selitve, ker v svoji hiši ve na pamet že vsako pikico na stropu, vsako grčo v podu in vsako luknjo v kleti in na podstrešju. Ampak jaz nisem taka! Jaz sovražim selitve.
Ko mu je umrla mama, je moj oče začel popivati, zato sva se z mamo preselili. Najprej v Canyon (vem, to mesto ima čudno ime), kjer sva se naselili v majhno hišico pri jezeru. Bilo je mirno in nasploh vse si imel, kar si človek lahko poželi. Ampak ne. Mojo mamo je motila vlaga . Joj!
In sva se preselili majhno mestece, kjer sva najeli stanovanje. Tam sva bili dober teden, potem pa je mami začela iti soseda na živce in sva odšli.
In zdaj sva tukaj. V tem najlepšem majhnem mestecu, kjer imava hiško ob bazenu. In to je najlepša hiša na svetu!!! Jaz uživam, ko nekega dne do mene pristopi mama, in mi pove, da se seliva v vas Rider (prebere se rajder). 'Wtf,' sem si mislila, 'ni Rider priimek?' No skratka. Ne bom s selila in pika!
Aja, pa nisem se še predstavila. Moje ime je Annabell. Kličejo me Bella ali Anny. Največkrat Bella. Stara sem 12 let. Živela sem že Canyonu in v nekem majhnem mestecu, zdaj pa živim tudi nekje v majhnem mestecu, ampak ne takemu, ki bi bil podoben prejšnjemu. Moji mami je ime Ann in je stara 37 let. Jaz najraje plešem Hip hop in jazz balet.

Upam, da ste za zdaj izvedeli dosti o meni. Več boste izvedeli sprotoma, v zgodbi, ki jo bom napisala. Je resnična iz mojega življenja, mojih izkušenj.

Hvala in lepo branje vam želim!
07. april 2012
full.dobr next
_____________________________________________________________
tule je še moja zgodba: https://www.igre123.com/forum/tema/nezazeleni-dogodek-spremeni-use/31926/1
___________________________________________________________________
drgač pa full dobr pišeš
07. april 2012
next!!!!!!!!!!!!!
09. april 2012
Next
30. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg