Forum
u73962
u73962
Vem da sem že napisala kar nekaj zgodb ampak zdaj se mi v glavi kar pojavljajo nove ideje.
Ta zgodba bo vsebovala Vampirsko akademijo in 1D. Vem čudno,ampak na to idejo sem prišla ko sem poslušala njihovo muziko in brala knjigo ob enem
______________________________________
Dampirji- so pol vampirji in pol ljudje. Imajo izostrene čute in varujejo vampirje imenovane moroji.
Moroji- so vampirji ki pijejo kri in hranitelja pustijo pri življenju. Delimo jih na plemiče in neplemiče. Varujejo jih dampirji. Lahko se specilizirajo za elemente(ogenj,voda,zrak,zemlja ali najmanj znan element duh)
Strigoji- so zlobni vampirji brez duše,ki nastanejo. Maroji se lahko spremenijo v njih po svoji volji in to tako da ubijejo med pitjem krvi. Spremenijo se lahko tudi proti svoji volji,tako da jih spremeni drug strigoj. Imajo rdeče oči ter bledo kožo ter ne morajo na sonce.
Melonije- tetuji ki označujejo koliko strigojev si ubil

Osebe:
Mia Mead (jaz):

Sem dampirka. Stara sem 17 let in no…umrla sem. Ampak me je prijateljica marojka Amy Daškov oživela in sem zato zasenčena. Bom tudi njena bodoča varuhinja. Sem zelo samosvoja in obiskujem Akademijo svetega Vladimirja. Najboljšo šolo za vampirje. Moja mami je ime Kristina Mead. Očeta ne poznam. Zalo dobra sem v ubijanju strigojev in imam že dve melonije.

Amy Daškov:

Ona je marojka in moja najboljša prijateljica. Je uporabnica duha. Stara je 17 let in ona me je uživela. Obiskuje isto akademijo kot jaz in bom njena bodoča varuhinja. Njeni mami je ime Alisa Daškov,ampak niso veliko v stiku. Očeta pozna ampak se ne pogovarjata. Je plemkinja in jo nazivajo z »Princeso«. Po šolanju bo šla živet na dvor jaz pa z njo.

Juliet Green:

Je pravtako marojka ampak ni plemkinja. Njen element je voda. Stara je pravtako 17 let in se veliko druži z mano in Amy. Hodi na isto akademijo kot midve. Njeni mami je ime Lily Green,očetu pa Leon Green. Zelo rada govori in včasih postane tečna. Sicer je pa prijazna punca ozirma vampirka.

Diana Cross:

res da zgleda kot da je marojka ampak ni. Ona je dampirkaa ter moja sestrična,stara 18 let. Je zelo prijazna in v vsem mi pomaga. Je bodoča varuhinja Adriana Daškovega,načaka bivše kraljice. Je zelo živahna in komaj čaka ko bo ubijala strigoje saj so jo že enkrat ugrabili. Njeni mami je ime Tasha Cross,oče ki pa je moroj pa ga še ni videla ali spoznala.

Harry Styles:

Je dampir. Je že izšolan varuh in vodi moje treninge. Star je 16 let in ima 12 malonij. Čaka da dobi koga za varovati. Počasi se zaljubljam vanj…

Zayn Malik:

Je maroj ter plemič. Je od Amy fant in se ne prinesema. Saj ne da bi bil zloben ampak počutim se kot da on Amy pomeni več kot jaz. Star je 19 let. Njegov element je zemlja

Niall Horan:

Je neplemiški maroj in Julietina simpatija. Nekaj se plete med njima…star je 19 let in zelo rad je ampak se ne zredi. Njegov element je zrak.

Louis Tomlinson:

star je 21 let in je eden izmed varuhov na akademiji. Je zelo zabaven in je prijatelj od Harryja. Zmiraj osvaja Diano ampak ona se ne zmeni zanj

Liam Payne:

je 20 letni plemiški maroj ter Amyn bratranec. Včasih jo obišče na akademiji. Je zelo skrben in prijazen. Njegov element je ogenj in je zelo spreten z njim.

in je še veliko oseb: Vasilisa Dragomir(Lisa,kraljica)
stara je 18 let,je uporabnica duha in marojska kraljica.

Rosemarie Hatyhaway(varuhinja Lise)
slike od Lise in Rose dam pol
________________
okey,vem da je čudna zato upam da boste napisali mnenje
18. marec 2013
next!!!!
19. marec 2013
u73962
u73962
Tečem proti spalnicam od marojev. Amy mi je prek vezi povedala da me rabi. Tekla sem kolikor hitro sem mogla. Ko končno prispem je Amy že cela panična. "Amy,kaj je narobe?" je zaskrbljeno vprašam. "Na dvor pride kraljica Vasilissa,jaz pa ne vem kaj naj oblečem!" reče. Jaz sem že mislila da je kaj hujšega. Zavijem z očmi in skupam brskama po omarah da najdeme pravo obleko. Bilo je zelo težko saj ima Amy polno prelepih oblek. Nakoncu sva našli pravo.Bila je modra in dolga. Amy je zgledala kot angel. Maroji se ob posebnih priložnostih oblečejo v obleke. Še posebej takrat ko pride kraljica,saj oblekaa izkauje spoštovanje.
Amyna obleka:


"Kaj boš pa ti oblekla?" me vpraša Amy. "Tako kot vedno ko pride kdo pomemben,uniformo varuhov." rečem. Ona me razočarano pogleda saj mi je rada izbirala obleke. V mislih sem ji prebrala da bo čez nekaj časa prišel njen fant Zayn,ki ga res nisem želela srečati. "Moram iti,trening" ji rečem. Malo sem se zlagala in ker me je Amy poznala je to vedela. Zavila je z očmi. Jaz sem pa šla. "MIA!" sem zaslišala znani glas od Juliet. "kaj je?" jo vprašam. "Modra,zelena ali rdeča?" reče. Lahko bi vedela. Juliet je imela vedno takšna vprašanja. "Zakaj?" jo vprašam. "Za obleko!" mi reče. Zavila sem z očmi ker sem vedela da bodo imele vse marojke oblečene obleke. Jaz bom pa morala nositi navadno uniformo. "Vijolična" rečem sarkastično(al kak se reče). "Takšne pa nisem rek...takšno tudi imam!" reče in veselo odhiti v svojo sobo. Ampak kmalu se vrne ven in se prikaže v čudoviti obleki:Nasmehnila sem se ji in odšla v svojo sobo. Kmalu sem dobila listek z sporočilomi za en tek?
__________________________
a. kdo je to bil?
b. next?
19. marec 2013
a.harry?
b.ja!!!!
19. marec 2013
next
19. marec 2013
u73962
u73962
Nasmehnila sem se. To pisavo bi lahko prepoznala kjerkoli. Bila je Diana. Oblekla sem se v kratke hlače ter majico in šla čakat Di(njen vzdevek). Ko je končno prišla je začela z besedami:"Kak so tečne s totimi oblekami! Jaz bi šla samo v trenirki! Pa še moj bodoči varovanec pride zraven...tisti Adrian Daškov." reče. Nasmehnem se ji. "A bi začele tečt?" jo vprašam. Ona veselo pokima in začnema tečt. Bila je zelo hitra. "Tak mi gre na živce ker bom morala hoditi na treninge z tistim Louisom" reče."Ti treningi?" jo vprašam zmedeno. "Ja Alberta me je dobila ko sem se ponoči sprehajala po kampusu. Če pa mi je blo dolgčas! Skoraj bi dobila hujšo kazen pa se je Louis zavzel zame." reče. Alberta je bila vodja šolskih varuhov. "Boga ti,ne veš kak tečni so trenini." rečem. Ona me pa obupano pogleda. "Spomnim se kako si si ti zaslužila treninge..." reče in v moji glavi se odvijajo tisti dogodki,če se nebi zgodili ne bi nikoli umrla in ne bi bila zasenčena...

Ravno sem se ličila ko je nekdo potrkal na vrata. Odprem jih in pred njimi ni bilo nikogar. Že sem mislila zaprti vrata ampak sem zagledala nek listek. Na njem je pisalo: Poslovi se od svoje prijateljice,njena kri bo slastna. Takrat sem se po telesu začela tresti. Kdo si upa groziti Amy? Takrat še enkrat preberem zadnje besede:Njena kri bo slastna. To ni moral napisati noben dampir ali maroj. Ampak strigoji niso morali priti na akadamijo saj je bila zaverovana. Bilo mi je vseeno za vse,razen za Amyno varnost. Stekla sem k Alberti ter ji pokazala listek. "To so prazne grožnje. Kako bi strigoj prišel v akademijo?" me je vprašala. "Mi je vseeno! Ali zdaj ne boste okrepali? Za njeno varnost gre!" sem zakričala in stekla vstran. Stekla sem blizu varoval ampak me je ustavil varuh in rekel da ne smem ven. Grdo sem ga pogledala in ga s komolcem boksnila v trebuh. Padel je na tla in jaz sem mu vzela količek. Količek je srebrna palica,ki ubije strigoja tako da mu z njo prebodeš srce. Stekla sem mimo varoval,ven iz akademije. Kako naj ugotovim kdo je napisal ta listek? Ali je bil strigoj? Vseeno mi je bilo. Takrat sem okrog mene zaslišala renčanje. "Se vedel da bo prišla ven!" je rekel prvi strigoj drugima dvema. Zajela sem sapo in začel se je dvoboj. Bila sem spretna...ubila sem prvega in kmalu zatem drugega. Bila sem izmučena in nisem imela veliko moči. Strigoj se je smehljal in kmalu sem začutila bolečino. Takšna je moja smrt. Zadnje kar sem slišala je bilo kričanje. Amy. Potem sem se zbudila v šolski ambulanti. Nisem umrla? Pogledala sem po sobi in zagledala kako Amy spi na drugi postelji. "Imela si veliko srečo da si preživela." sem zaslišala glas doktorice. Nato so v ambulanto prišli še Alberta in nekaj drugih varuhov. "Gospodična Mead,morda veste da vas lahko zaradi teh dejanj izključimo?" reče in takrat sem začutila strah. Ampak tega nisem hotela pokazati. "Ali grem po svoje stvari?" jo vprašam. "Ne vem. Kršili ste pravila,ampak ob enem ste ubili dva strigoja." tretji pa me je skoraj ubil,sem dodala sama sebi v mislih. "Gospa,mislim da je nebi smeli izključiti." se je oglasil eden izmed varuhov,tedaj še nisem vedela da je to Harry. "Tako nadarjene dampirke že dolgo nismo imeli,nazadnje je bila to Rose Hathaway,se mi zdi. Pa še varovala je maroja." je rekel. Bila sem mu zelo hvaležna in ponosna sama nase ker me je z Rose Hathaway."Kazen še vedno mora biti? Ali kaj predlagate?Ne? torej boste vi vodili njene treninge." reče in varuh je ostal brez besed........ Kmalu zatem nas je kraljica prvič obiskala. V Amy je prepoznala uporabnico duha in vse se je pojasnilo. Tudi to kako sem lahko preživela....

"MIA!Kam si odplavala?" kriči Di. "Nič,samo spomini..." rečem in ona ve kateri spomini. Kmalu sem slišala po vezi:Mia,kraljica bo kmalu tu!
_________________________________
a. kaj se bo zgodilo ko pride Lisa zopet na akademijo?
b. next?
19. marec 2013
neeeeext
19. marec 2013
a.nwm
b.ja
19. marec 2013
u73962
u73962
Kraljica je vstopila. Vsi smo pokleknili. "Vstanite" je rekla.
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=27805282[/img]
Ob njen sta bila njena varuhinja Rose Hathaway ter njen fant Christian Ozera.
Rose:Christian:Kmalu sem se začela dolgočasiti. Izmuznila sem se iz jedilnice. Za sobo sem zaslišala korake. Bila Je Rose Hathaway. "Varuhinja hathaway." rečem osupla saj si nisem mislila da jo bom še kdaj srečala. Prvič sme se srečale ko je prišla skupaj z kraljico in je spoznala da sem zasenčena. "Rose" me popravi. Nazadnje mi je povedala veliko o vezi in me opozorila da bom lahko videla duhove,saj sem že ubila strigoja. "Mia,kako si kaj?" mi reče. "Vredu,ti?" jo vprašam. Ona se le nasmehne. Kmalu se začnema pogovarjati o vezi. "Kako čudno je ko se z drugimi pogovarjam o vezi,jaz pa je nimam več." reče. Rose je tudi bila zasenčena. Ampak potem ni bila več saj je sama premagala smrt. "Rose!"zaslišim moški glas. Bil je varuh Belikov(Dimitrij).
Dimitrij:


Rose se je nasmehnila in objela Dimitrija. "Zdravo...." reče. "Mia" se predstavim. "Jaz sem..." spet žačne a ga prikinem:"Vse vem." rečem in se nasmehnem.
_________________________________
a. ali se samo meni zdi da je ta zgodba čudna?
b. next?
20. marec 2013
a.malo ker ni mene pa nialla nič še v zgodbi
20. marec 2013
u73962
u73962
haha,sa bosta
20. marec 2013
kdaj???
21. marec 2013
next
22. marec 2013
u47327
u47327
Nxt
23. marec 2013
kdaj bo že next??
08. april 2013
u73962
u73962
ne wem...
mogoče danes ali pa jutre
08. april 2013
u140056
u140056
next
25. junij 2013
neeeext
25. junij 2013
u47327
u47327
nneexttt
25. junij 2013
u73962
u73962
danes bom napisala,al pa jutr ker imamo obiske
25. junij 2013
neext
04. julij 2013
neeeext+nova bralkaa
04. julij 2013
u73962
u73962
woow,kolko nextov...mislim da bo danes,ampak sem zdaj komaj prišla domov...
07. julij 2013
nexti samo!!! al hočeš da umrem? *puppy eyes*
08. julij 2013
u73962
u73962
ok,grem zdaj pisat če bom dobila kako idejo
08. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg