Forum
heej!
tole so v bistvu deli zgodbe, ki jo je moja sošolka napisala. ona nima profila na igrah123, pa me je prosila, da js objavim (: če vam bo všeč, berte, če pa ne, pa pač... no, upam da boste uživali! =) samo toliko, da razločim: to se je zgodbo (dogajanje) ona sama spomnila, samo osebe pa to so enake.
UVOD
Da na hitro povzamem: Obstajajo tri vrste vampirjev: moroji, dampirji in strigoji. Strigoji so zlobni, mrtvi, dampirji pa so pol ljudje, pol vampirji. Dampirji varujejo moroje pred strigoji.

ROSE
"Rose! ROSE!" sem zaslišala glas. Takoj sem ga prepoznala. Bila je Lisa. Zaspano sem odprla oči. "Kaj je... Saj še ni niti večer..." sem sitno zagodrnjala. Ker so bili moroji občutljivi na sončno svetlobo, smo imeli pouk ponoči, spali pa smo podnevi. "Dimitrij te potrebuje," mi je povedala Lisa, tokrat bolj umirjeno. Dimitrij je bil moj mentor. Urila sem se za Lisino varuhinjo. Takoj, ko sem zaslišala Dimitrijevo ime, sem skočila na na noge. "Kaj?! Zakaj pa nisi prej povedala?" sem vreščala, toda nisem bila jezna. Bila sem... neučakana. Jap, priznam... Zatreskana sem v Dimitrija. "Okej, okej... Pomiri se malo," mi je prigovarjala Lisa, jaz pa sem nase vlekla kavbojke. Ko sem si oblekla še majico, sem zdrvela ven iz sobe. A kmalu sem se vrnila k Lisi. "Kje pa je?" sem neumno vprašala. Lisa se je zasmejala. "Zunaj te čaka," mi je povedala. Zahvalila sem se ji za podatek, potem pa spet zdirjala ven. Tekla sem najhitreje, kot sem lahko.
Pred vhodnimi vrati me je res čakal Dimitrij. Njegovi temni svileni lasje so se svetili, pa čeprav ni bilo več videti sonca. Ko me je opazil, je z nasmeškom stopil k meni. "Roza..." Všeč mi je bilo, kadar je moje ime izgovoril v ruščini. Pokimala sem mu. "Na koncu tretjega letnika si... Uriš se za varuhinjo..." mi je prigovarjal. Bila sem zmedena. "Ja, saj vem," sem mu rekla. "Ne veš, kaj sledi?" me je vprašal. Potem sem se spomnila. Morala sem iti na preizkus za varuhinjo! Vsak dampir, ki se je uril na Akademiji je moral na koncu tretjega letnika opraviti preizkus, da je lahko postal varuh. Akademijo je obiskalo nekaj poklicnih varuhov, nato pa so nas preizkusili. "Tu sem, da te odpeljem na sever, kjer se boš sestala s svojim dodeljenim varuhom. V to smer," se mi je na rahlo priklonil in s kazalcem pokazal nekam med drevesa. Pogledala sem v smer, v katero je kazal. "V redu," sem rekla. "Samo še do Lise moram. Da ji povem, kam grem... Aja, a rabim kaj s sabo?" sem se obrnila na poti v dom. Ko je Dimitrij odkimal sem stekla v notranjost doma.

16. april 2014
next <3
27. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg