Forum
Odločila sem se da bom pisala o nadaljevanki Vampirskih dnevnikov a malo drugače.
No seveda nastopajo enaki liki:
Elena (Nina Dobrev)

Damon (Stefanov starejši brat) (Ian Somerhalder)
Bonnie (Elenina prijateljica, čarovnica)Caroline (Elenina najboljša prijateljica, pozneje vampirka)


23. maj 2012
"Torej, ker je dober mesec do počitnic, sem se odločil, da ne bom spraševal." je rekel Alaric, učitelj zgodovine. Vsi so bili takoj veseli, a je nadaljeval: "To še ne pomeni, da ne boste dobili ocene." Vsi so nenadoma utihnili. "Namreč, kot veste, obstaja legenda o našem mestu Mystic Falls, zato sem se odločil, da bo učenec, ki bo izvedel legendo o našem mestecu, ki je dobro skrita, imel zgodovino zaključeno 5." Vsi so začeli cmokati, saj se jim še najmanj ni dalo raziskovati o neki bedni legendi. A vseeno sem se sama odločila, da bom sama raziskovala. Zazvonilo je, jaz pa sem pospravila in se napotila proti izhodu. "Elena" me je učitelj poklical. "Morda drugi ne bodo našli, kar boš morda ti in naj ti namignem, da nikoli, ampak nikoli ne smeš biti v dvomih o nečem, ki je staro več kot 200 let. In previdnost ni nikoli ne odveč." mi je rekel. Pogledala sem ga čudno, saj se mi ni sanjalo, o čem govori. Odzdravil je in odšel je iz razreda. Tudi jaz sem, ampak še vedno nisem razumela kaj je s tem mislil. Prišla sem na dvorišče. Sonce je bleščalo zelo močno, kot še nikoli do zdaj. vsi fantje so prali avte, punce pa so jih opazovale in si o tem grizle ustnice. Opazila sem tudi novega fanta, ki je bil veliko bolj lep in miren kot drugi. "Elenaaaaa!" sta zaklicali Caroline in Bonnie. "Danes zvečer, je zabava pri Tylerju, moramo iti" sta rekli. "Ah, nevem no...malo bom raziskovala o referatu, ki ga moramo oddati ob koncu meseca." sem rekla. "Ah, ne no, ne bodi takšna piflarka in se vsaj malo zabavaj z nama" je užaljeno rekla Caroline, Bonnie pa je prikimala. "prav." sem rekla in skupaj smo odšle v mesto na pijačo. "Morda še nista opazili, ampak sta videli novega učenca na šoli?" je rekla prisrčno Caroline. "Aja? Jaz sem pa mislila, da si se šele ogrela za Tylerja." je rekla Bonnie. "Daj no, saj veš, da mi je všeč Tyler, ampak ne bom zapravljala časa z njim če je dolgočasen." Zasmejale smo se, nato pa je Bonnie pristavila: "Tudi jaz sem ga videla, ni moram reči, da je zelo čeden, celo bolj kot drugi." Spile smo pijačo, potem pa smo se napotile domov. Brala sem knjigo, nato pa prižgala TV in slišala šokantne novice: "Danes zgodaj zjutraj sta bila umorjena dva prebivalca Mystic Fallsta. Nista bila umorjena z orožjem ali z fizičnim nasiljem ampak sta bi zabodene ali celo ugriznjena v vrat. Pozneje preiskovalci niso našli nič krvi, kar je zelo čudno. Več v jutrijšnih novicah." Ugriznjena? Hmm, morda pa mi je učitelj govoril ravno o tem. Ura je bila pol sedem, zabava pa je bila ob osmih, zato sem si iz omare privlekla oblačila:naličila sem se vzela sem še mobi in odšla do Bonnie. Čakala je na verandi. Skupaj sva odšle do Tylerjeve hiše, kjer je že čakala Caroline. "Gremo noter" je rekla veselo Caroline. Odšle smo noter in skoraj vsi so imeli rdeče plastične kozarčke z pijačo, plesali so in se zabavali. Caroline nam je odšla po pijačo, z Bonnie pa sva se še pogovarjali. "hej, če bi te Matt vprašal, če bi spet hodila, kaj bi rekla?" me je vprašala kot iz topa.
Za trenutek sem premislila, nato pa dodala: "Samo prijatelja sva sedaj in tega nočem razdreti." Matt je namreč moj bivši fant, ampak sva se razšla pred slabim mesecem, ker nama pač ni šlo. Nato se je vrnila Caroline z pijačo. "To je tisti fant, o katerem sem govorila" je rekla Caroline. In pokazala na fanta svetlo-rjavih las, ki sem ga videla po pouku. "res je" je rekla Bonnie in pokazala na drugega fanta črnih las in zelenih oči.
"Punci..." sem rekla. "Obedvi sta pogledali najprej mene, potem pa druga drugo. Bonnie je rekla: "Mislim, da sva mislili, na različna fanta." "Mhm" je prikimala Caroline.

Next?
23. maj 2012


StefanTyler
23. maj 2012
Next
08. avgust 2013
u140555
u140555
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
21. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg